|
+60bū.* *SkS* LaurQte EmCė tashkelis PetKus Gb Etsun Fane foxxxy3 Giedruciux :) Martyna Ive* Amanda. Guoda Cemy viktorike15 Ieva.* Austute Ugnė. kamile90 Burbulitea Sima Citrininine ~Laura raimondja HappySmile Daigona. Monika Ive_~ Mėlynikė.~ Raimonda.' America GanjaMan Inesiox Brigita* Vesta Ruokis Lexia. vysnea Dalia Tomas:p Ievuciukas;* Bosas Wik. Cindy Dovile Kamilem Bitute Kryštė kristinax vikutis DaftPunk mellanie zutara444 nirvana. Ieva :) Darellis karolė. RaDviLe 64 posters |
|
Autorius | Pranešimas |
---|
DaftPunk
Pranešimų skaičius : 858 Age : 32 Miestas. : Klaipėda Pamaina. : 2008 - 6pam. 2009 - 6pam. 2010 - 6pam. 2011/2012 - vadovo metai:) Namelis. : 17 Registration date : 2008-07-30
| Temos pavadinimas: Re: Pir. 05 24 2010, 23:11 | |
| Taip daug kas ir pas mus lietuvoje sako si karta tau tikrai pritariu :) | |
|
| |
PetKus
Pranešimų skaičius : 60 Age : 32 Miestas. : Mažeikiai Pamaina. : nezinau :) Namelis. : Dj Registration date : 2009-02-03
| Temos pavadinimas: Re: Antr. 05 25 2010, 08:40 | |
| Istikro, tai Lietuvoj labai daug ko moko, ko nereikes :) Kad ir tam paciam universitete - mokaisi istorijos kokia pedagogika, bet turi dar ir eiti i srautines matematikos ar vos ne fizikos paskaitas. Ir kam tai? Pussesere Danijoje mokosi, tai sake jokiu bereikalingu dalyku nera, grinai moko pagal ta specialybe, daug praktikos, sake jokiu egzaminu nera, nes pagal juos ten egzaminai yra nereikalingi, tik dabar nepamenu kodel jie nereikalingi. Kai prisiminsiu parasysiu :)) Tai va, valdzia nori mus netiesiogiai isstumti is Lietuvos ir psioO :)_ | |
|
| |
DaftPunk
Pranešimų skaičius : 858 Age : 32 Miestas. : Klaipėda Pamaina. : 2008 - 6pam. 2009 - 6pam. 2010 - 6pam. 2011/2012 - vadovo metai:) Namelis. : 17 Registration date : 2008-07-30
| Temos pavadinimas: Re: Antr. 05 25 2010, 12:26 | |
| Todel ir meginu i Danija istot :) | |
|
| |
PetKus
Pranešimų skaičius : 60 Age : 32 Miestas. : Mažeikiai Pamaina. : nezinau :) Namelis. : Dj Registration date : 2009-02-03
| Temos pavadinimas: Re: Antr. 05 25 2010, 13:07 | |
| Bet Danijoj lievai yra :) duok skypa, papasakosiu koki karta kodel :) | |
|
| |
vikutis
Pranešimų skaičius : 70 Age : 27 Miestas. : Šiauliai Pamaina. : '09-ketvirta, '10-ketvirta Namelis. : :))))))) Registration date : 2010-01-22
| Temos pavadinimas: Re: Antr. 05 25 2010, 14:16 | |
| - Darellis rašo:
- Rasiau straipsni, tai visai nieko, tema mazdaug tokia: kaip islikti savimi tarp kitu :) o suvokimas sunkus, gramatika per viduri xD
Zaziuk-tu kartais ne snaiperio(Martyno) brolis ?:DD šeip jei ką,aš marčia sese.;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD o iš kur tu žinai?;DD | |
|
| |
Darellis
Pranešimų skaičius : 939 Age : 31 Miestas. : Šiauliai Registration date : 2008-07-13
| Temos pavadinimas: Re: Antr. 05 25 2010, 15:29 | |
| Tu pakviesk mane i skypa xD cia tyngiu rasinetis skype dariuz5 | |
|
| |
Daigona. Moderatorius.
Pranešimų skaičius : 1351 Age : 33 Registration date : 2008-03-08
| |
| |
Darellis
Pranešimų skaičius : 939 Age : 31 Miestas. : Šiauliai Registration date : 2008-07-13
| Temos pavadinimas: Re: Antr. 05 25 2010, 15:36 | |
| Zaziuks buvo uzsimetes ta ft ant avataro :) su Mockiene, jei neklystu xD | |
|
| |
Daigona. Moderatorius.
| |
| |
Darellis
| Temos pavadinimas: Re: Antr. 05 25 2010, 15:42 | |
| Tai kad as dabar kiekviena diena ateinu :) Iskart pasakau, kad ateisiu rytoj ir ketvirtadieni xD Siandien, tai laabai trumpai tebuvau, su mama reikaliukus sutvarkiau ir isejau | |
|
| |
Fane
Pranešimų skaičius : 47 Age : 29 Miestas. : Šiauliai Pamaina. : 6 Namelis. : 20 Registration date : 2010-01-24
| Temos pavadinimas: Re: Antr. 05 25 2010, 16:29 | |
| - Daigona. rašo:
- Darellis rašo:
- Ft koke geruma, prie mano buvusios shules xD Daigona atpazysti ta mokykla?
Kur Tu matai tuos Gegužius? ;o
- Fane rašo:
- O man dabar paskutinai metai joje :D
Tu į Gegužius eini? Kažkaip nesu pastebėjusi. Na bet einu aš :} | |
|
| |
Daigona. Moderatorius.
| Temos pavadinimas: Re: Antr. 05 25 2010, 19:21 | |
| Dariau, kai ateisi ir parašyk! ;p Fane, reiks dabar pacekavit mokykloj. ;D
| |
|
| |
Fane
Pranešimų skaičius : 47 Age : 29 Miestas. : Šiauliai Pamaina. : 6 Namelis. : 20 Registration date : 2010-01-24
| Temos pavadinimas: Re: Tr. 05 26 2010, 15:22 | |
| - Daigona. rašo:
- Dariau, kai ateisi ir parašyk! ;p
Fane, reiks dabar pacekavit mokykloj. ;D
jo ;D | |
|
| |
Darellis
| Temos pavadinimas: Re: Tr. 06 02 2010, 18:51 | |
| Ir kaip 10-tokam lt kalbejimas praejo?:) | |
|
| |
Bitute Ritė bitė be nagų, kinkis binkis be ausų :P
Pranešimų skaičius : 362 Age : 30 Miestas. : Klaipėda Pamaina. : 2009m - 6 ; 2010m - 6 Namelis. : 15 Registration date : 2009-03-20
| Temos pavadinimas: Re: Tr. 06 02 2010, 21:48 | |
| Kaip antra ėjau kalbėt, ekspromtu pasiruošiau, tai sakyčiau pusė velnio argumentuotai pakalbėjau, tiksliau, sugalvojau kalbėdama savo statistika, nes neturėjau jokių galimybių juk pasiruoš iš anksto... :D klausimus atsakiau, tik vienintelis minusas, kad išvadas ilgokai vėliau vėliau... Na nežinau. Berods vietoje žodžio vaikinai pasakiau bachurėliai. Jetus, labai tikiuos, kad man tik taip atrodo :D Na, bet kokiu atvėju, sumuojant su gramatika visa, mažaiu 9 nebus... Nebent gausiu bent 21 tašką iš kalbėjimo, tada LT egzaminas bus pas mane 10 na, pasvajot galima :D o kaip tau sekės? | |
|
| |
Darellis
| Temos pavadinimas: Re: Tr. 06 02 2010, 22:00 | |
| Pergyvenau baisiausiai :) ryte 9h susizinojau tas potemes ir per h pasiruosiau, eidamas iki mokyklos vis mintyse kartojaus xD na ateinu ten i ta pasiruosimo kambareli, susipiesiau ant lapo tuos dalykus apie ka kalbesiu ir viskas :) tema mano buvo zmogus ir aplinka, o poteme apie virtualu pasauli.. atejau atsisedau ir taip ramiai pasakoju, kaip su drauge, iskalbejau 5min, paklause pora klausimu ir viskas :) jokiu uzstrigimu nebuvo :D kai isejau tai juokas eme, kad galvojau, kaip baisu :] o mano is lt bendras 8, jau pasake mum | |
|
| |
Dovile
Pranešimų skaičius : 717 Age : 28 Miestas. : Klaipėda Registration date : 2009-06-10
| Temos pavadinimas: Re: Tr. 06 02 2010, 22:39 | |
| | |
|
| |
Bitute Ritė bitė be nagų, kinkis binkis be ausų :P
Pranešimų skaičius : 362 Age : 30 Miestas. : Klaipėda Pamaina. : 2009m - 6 ; 2010m - 6 Namelis. : 15 Registration date : 2009-03-20
| Temos pavadinimas: Re: Kv. 06 03 2010, 19:41 | |
| - Darellis rašo:
- Pergyvenau baisiausiai :) ryte 9h susizinojau tas potemes ir per h pasiruosiau, eidamas iki mokyklos vis mintyse kartojaus xD na ateinu ten i ta pasiruosimo kambareli, susipiesiau ant lapo tuos dalykus apie ka kalbesiu ir viskas :) tema mano buvo zmogus ir aplinka, o poteme apie virtualu pasauli.. atejau atsisedau ir taip ramiai pasakoju, kaip su drauge, iskalbejau 5min, paklause pora klausimu ir viskas :) jokiu uzstrigimu nebuvo :D kai isejau tai juokas eme, kad galvojau, kaip baisu :] o mano is lt bendras 8, jau pasake mum
Aš porą dienų prieš kalbėjimą bijojau, o paskui jau kažkaip nebe, niekur juk nedingsi, reik kalbėt :D Aš buvau pasirinkusi Žmogus ir aplinka... Poto paskutinę dieną pasikeičiau į Mokslo pasiekimai. Ištikrųjų, dabar kiek gailiuosi, būčiau apie gyvūnėlius tieeek pripasakojusi (na, aš domiuosi, mano hobis su gyvūnais susijęs, ir. t.t), kad mane ten išvytų iš kabineto :D o aš kalbėjau tema: Naujųjų technologijų įtaka muzikai. Nominalai, šių metų. | |
|
| |
mellanie
Pranešimų skaičius : 1806 Age : 28 Miestas. : Chicago Pamaina. : 4 Registration date : 2008-03-11
| Temos pavadinimas: Re: Kv. 06 03 2010, 23:06 | |
| neįsivaizduoju apie ką čia kalbat. | |
|
| |
DaftPunk
| Temos pavadinimas: Re: Kv. 06 03 2010, 23:09 | |
| Apie 10-os klases Lietuviu kalbos egzamina zodziu. | |
|
| |
mellanie
Pranešimų skaičius : 1806 Age : 28 Miestas. : Chicago Pamaina. : 4 Registration date : 2008-03-11
| Temos pavadinimas: Re: Kv. 06 03 2010, 23:40 | |
| _ - DaftPunk rašo:
- Nes Lietuviai turi geresni humoro jausma. :)
2. Modis mano kambariokas. As ji daug geriau pazistu, nei tu ji. Tad duodu savo peni nukirst atsakydamas, kad jis tikrai rasydamas ta zinute neturejo omenyje taves pavadint durne ir kazkaip is taves issijuokt. Nes as ta pati galeciau pasakyt, nuo tu kurie nevalgydavo mums tik geriau, nes mes daugiau privalgydavom, o mum rimtiem, drutiem, sportininkam vyram valgyt reikia daug :P ir koks tas geresnis lietuvių jausmas? iškrypę anekdotai? gyvūnų žudimas? šlapinimasis kapinėse? gal man pakopijuoti lietuviškus anekdotus iš žurnalų? 2. aš dar tame komentare net parašiau "šiuo atžvilgiu jis neturėjo omenyje,kad esu durnė, bet bla bla bla". | |
|
| |
DaftPunk
| Temos pavadinimas: Re: Pen. 06 04 2010, 01:28 | |
| Nu apie gyvunu zudymus as nekalbejau. Kodel tu i kazkokius atsilupelius ziuri? Ka tau sunku paziuret tarkim ir i si foruma? Tarkim i mane? Tau atrodo kad pas mane blogas humoro jausmas? :) p.s. iskrype ankedotai yra juodo humoro dalis ir tai yra gerai.. sveika pasijuokt is tokiu dalyku.. nes mums ir taip reiktu visiems tapti labiau BE TABU zmonemis.
2. Nu ir netgi ka tu ten parasei "bet bla bla bla" vistiek jis to omenyje neturejo. Jis normalei tau atrase, o tu uzsikabinai kaip mazas vaikas :)
ir net dabar kai as visiskai nieko konfliktiko nekeliu tu cia isivaizduoji kaip konflikta tarp musu.. su manim apskritai nekonfliktuot, todel net nesiveliu i juos as. | |
|
| |
mellanie
| Temos pavadinimas: Re: Pen. 06 04 2010, 01:58 | |
| - DaftPunk rašo:
- Nu apie gyvunu zudymus as nekalbejau. Kodel tu i kazkokius atsilupelius ziuri? Ka tau sunku paziuret tarkim ir i si foruma? Tarkim i mane? Tau atrodo kad pas mane blogas humoro jausmas? :) p.s. iskrype ankedotai yra juodo humoro dalis ir tai yra gerai.. sveika pasijuokt is tokiu dalyku.. nes mums ir taip reiktu visiems tapti labiau BE TABU zmonemis.
2. Nu ir netgi ka tu ten parasei "bet bla bla bla" vistiek jis to omenyje neturejo. Jis normalei tau atrase, o tu uzsikabinai kaip mazas vaikas :)
ir net dabar kai as visiskai nieko konfliktiko nekeliu tu cia isivaizduoji kaip konflikta tarp musu.. su manim apskritai nekonfliktuot, todel net nesiveliu i juos as. ..todėl,kad tokių atsilikėlių daug,o valdžia nieko nedaro. ir ką į šitą forumą žiūrėti? buvo šiaip visai normalus forumas,tik poto kažkaip visi nesumandagėjo, ir nieko juokingo nebeliko. :DDDDDDDD patys apvarėt,nes pasakiau,kad man lietuva nepatinka. o ką man daryti,paimti ją ir įsimylėti?:D 2. aš užsikabinau kaip vaikas? o kas čia?:D - sekstas rašo:
- mellanie rašo:
- kaip kam.:DDDDDDDDDDD ir čia ne toks kur einu ir aprodau viską ir bla bla bla, o tik šiaip,nes neturėjau ką veikti. radau ir įkėliau. liol.
"lol"-vienas is labiausiai mane nervinanciu zodziu,bet nezinau kodel..:)) | |
|
| |
Darellis
| Temos pavadinimas: Re: Pen. 06 04 2010, 08:35 | |
| duok durniui kelia, jis vistiek jo neras... As drasiai atsakau uz savo zodzius ir sakau, kad tu islepus panele, kuri neturi ka veikti tik atrasinet rasinelius i kitu postus ir dar kazka irodinet.. Na ka laukiam rasinio | |
|
| |
mellanie
| Temos pavadinimas: Re: Pen. 06 04 2010, 13:52 | |
| - Darellis rašo:
- duok durniui kelia, jis vistiek jo neras... As drasiai atsakau uz savo zodzius ir sakau, kad tu islepus panele, kuri neturi ka veikti tik atrasinet rasinelius i kitu postus ir dar kazka irodinet.. Na ka laukiam rasinio
ir kaip aš išlepusi? atsiprašau,bet jeigu žinotum,ką reiškia žodis "išlepęs" tada nerašytum į savo sakinį tokį žodį kuris nieko neturi bendro. išlepęs , tai mždg tas pats kas pasikėlęs, jaučiasi geresnis už kitus. jeigu būčiau išlepusi atsakyčiau kažką tokio "tu man nelygis, aš geresnė už tave ir su tokiomis bjaurybėmis neprasidedu" - čia išlepintas vaikas. bet aš švaistau savo laiką ir DISKUTUOJU. tai va, kažkaip viskas nesutampa.:DD dabar gaunasi, kad pats esi žiauriai išlepintas,nes kątik pavadinai mane durne ir pasakei, kad esu išlepusi - jautiesi geresnis už mane ar čia kaip? aš bent jau drįstu žmonių nepravardžiuoti. beje,daftpunk,dabar yra irodymai dabar prieš pat nosį - "duok DURNIUI kelia, jis vistiek jo neras... " - akivaizdžiai čia. _ šitame forume sunku labai. :D pamirštate,kad čia balsių forumas. pastebėjote kiek žmonių čia liko apvaryti? gal išvardinti nick'us? :D sakote, "priimame visus." tai kodėl goda ir zutara liko apvarytos? | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: | |
| |
|
| |
|