|
|
+60bū.* *SkS* LaurQte EmCė tashkelis PetKus Gb Etsun Fane foxxxy3 Giedruciux :) Martyna Ive* Amanda. Guoda Cemy viktorike15 Ieva.* Austute Ugnė. kamile90 Burbulitea Sima Citrininine ~Laura raimondja HappySmile Daigona. Monika Ive_~ Mėlynikė.~ Raimonda.' America GanjaMan Inesiox Brigita* Vesta Ruokis Lexia. vysnea Dalia Tomas:p Ievuciukas;* Bosas Wik. Cindy Dovile Kamilem Bitute Kryštė kristinax vikutis DaftPunk mellanie zutara444 nirvana. Ieva :) Darellis karolė. RaDviLe 64 posters | |
Autorius | Pranešimas |
---|
mellanie
Pranešimų skaičius : 1806 Age : 28 Miestas. : Chicago Pamaina. : 4 Registration date : 2008-03-11
| Temos pavadinimas: Re: Pen. 06 04 2010, 14:36 | |
| - Nominalas rašo:
- nu jei tu negalvoji, kad tu geresne tai kodel niekad nenusileidi ? .... o viskas prasidejo nuo zodzio lol
ir ant lietuvos nestumk nes lietuva nuostabi salis nors ir turi daug trukumu. Krc del zmoniu forume, tai kartais reik ir pas save trukumu paieskot, o ne prie kitu kabintis, kad kazkas jiem nepatinka... taip, turiu daug trūkumų ir aš pati, bet ne apie tai eina kalba. ant lietuvos nestumiu,tiesiog man ji kaip šalis nepatinka. pyksti ant manęs dėl to ko negaliu kontroliuoti. jeigu galėčiau,mylėčiau lietuvą,bet negaliu to jausmo sukontroliuoti,tad. :] aš nemanau, kad esu geresnė. manau, kad esu tokia pati kaip ir kiti - lygi. nesu suknista savimyla. nenusileidžiu dėl to, nes aš niekada nenusileidžiu. nusileisiu kartą ar du ,žmonės pamatys,kad ant manęs lengva varyti ir varys. toks pat dalykas man nutiko lietuvoje, mokykloje. dėl to ir pakeičiau mokyklą, nes nebebuvo įmanoma ten eiti kaip ant manęs visi varė,o aš vis nusileisdavau. beje,toks pat dalykas dėl nusileidimo ivyko šitam forume ir zutarai. ji nestūmė ant jūsų,o jūs ir toliau ant jos varot. ne jums šnekėti ką man daryti kai ant manęs varo. aš su užgauliojimais esu labai patyrusi ir žinau ką daryti tokiuose situacijuose. :} | |
| | | HappySmile
Pranešimų skaičius : 29 Age : 28 Miestas. : Šiauliai ;] Pamaina. : 4 Registration date : 2009-06-10
| Temos pavadinimas: Re: Pen. 06 04 2010, 20:37 | |
| | |
| | | Bitute Ritė bitė be nagų, kinkis binkis be ausų :P
Pranešimų skaičius : 362 Age : 30 Miestas. : Klaipėda Pamaina. : 2009m - 6 ; 2010m - 6 Namelis. : 15 Registration date : 2009-03-20
| Temos pavadinimas: Re: Pen. 06 04 2010, 20:39 | |
| Supranti, kartais geriau patylėti, jeigu neturi ką pasakyti protingo ir naudingo. Išmok nekreipt dėmesio. O išlepusi, mano suprantimu, tave pavadino todėl, kad tau netiko maistas (na, gerai, būdavo kartais netobulai skanu, bet būdavo ir tai, ką aš po kelias porcijas sulapnojau :D), išlepusi, kad valgei vien picas ir pan (juk kai mokėjai už stovyklą, maistas buvo įskaičiuotas, o pinigus leidai kitkam, kuriuos ne tu uždirbi), išlepusi, kad visada nori būti teisi, teisiausia, kitaip tariant, nemoki būt paprasta. | |
| | | Darellis
Pranešimų skaičius : 939 Age : 31 Miestas. : Šiauliai Registration date : 2008-07-13
| Temos pavadinimas: Re: Pen. 06 04 2010, 21:57 | |
| - Bitute rašo:
- Supranti, kartais geriau patylėti, jeigu neturi ką pasakyti protingo ir naudingo. Išmok nekreipt dėmesio.
O išlepusi, mano suprantimu, tave pavadino todėl, kad tau netiko maistas (na, gerai, būdavo kartais netobulai skanu, bet būdavo ir tai, ką aš po kelias porcijas sulapnojau :D), išlepusi, kad valgei vien picas ir pan (juk kai mokėjai už stovyklą, maistas buvo įskaičiuotas, o pinigus leidai kitkam, kuriuos ne tu uždirbi), išlepusi, kad visada nori būti teisi, teisiausia, kitaip tariant, nemoki būt paprasta. Nors vienas zmogeliukas, kuris supranta ka noriu pasakyti | |
| | | mellanie
Pranešimų skaičius : 1806 Age : 28 Miestas. : Chicago Pamaina. : 4 Registration date : 2008-03-11
| Temos pavadinimas: Re: Št. 06 05 2010, 00:27 | |
| - Bitute rašo:
- Supranti, kartais geriau patylėti, jeigu neturi ką pasakyti protingo ir naudingo. Išmok nekreipt dėmesio.
O išlepusi, mano suprantimu, tave pavadino todėl, kad tau netiko maistas (na, gerai, būdavo kartais netobulai skanu, bet būdavo ir tai, ką aš po kelias porcijas sulapnojau :D), išlepusi, kad valgei vien picas ir pan (juk kai mokėjai už stovyklą, maistas buvo įskaičiuotas, o pinigus leidai kitkam, kuriuos ne tu uždirbi), išlepusi, kad visada nori būti teisi, teisiausia, kitaip tariant, nemoki būt paprasta. mhmmmmmmmmm. 1. niekada netyliu,nes jei tylėčiau,jau sakiau kas bus. 2. aš pinigus kažkiek uždirbu. ir susitaupiau. nes gaunu minimum apie kem litų per sav. o nuo kovo mėnesio taupiausi pinigus iki tol kol išvažiavau į balsius. rezultatui, susitaupiau apie 80 litų. + seneliai davė dar 70 lt. išleidau iš viso 110 litų,o tuos 40 lt atidaviau seneliams kurių nespėjau išleisti. negali sakyti,kad jų neužsidirbau,nes iš dalies tikrai užsidirbau. jeigu esu nepilnametė,nereiškia,kad neturiu darbo. yra kitokių būdų kaip galima trylikamečiams užsidirbti. be viso šito,kai pradėsiu eiti į gimnaziją,aš pradėsiu tuo pačiu ir eiti į šalia mano namų parduotuvę dirbti. (: 3. tavo tiesa, nemoku būti neteisi. bet tiksliau tiktų žodis,kad esu užsispyrusi. nes laikau savo nuomonę įsikabinusi ir kitiems neleidžiu jos pakeisti. dėl to ir nereikia su manimi prasidėti,nes,kad ir kas bus sakyta, vistiek galvosiu tai ką galvoju. mano nuomones praktiškai neįmanoma pakeisti,dėl to nereikia nieko man sakyti ir švaistyti laiko su manimi. apsurdas.:D | |
| | | Darellis
Pranešimų skaičius : 939 Age : 31 Miestas. : Šiauliai Registration date : 2008-07-13
| Temos pavadinimas: Re: Št. 06 05 2010, 08:49 | |
| Sekmes tau gyvenime | |
| | | Raimonda.'
Pranešimų skaičius : 348 Age : 30 Miestas. : klaipeda Pamaina. : 6 Namelis. : 18 Registration date : 2009-07-08
| Temos pavadinimas: Re: Št. 06 05 2010, 08:53 | |
| | |
| | | RaDviLe
Pranešimų skaičius : 654 Age : 29 Registration date : 2008-04-11
| Temos pavadinimas: Re: Št. 06 05 2010, 12:03 | |
| nu blm ir dar skundžias, kad čia jos niekas nepriima. reikia biški į savo elgesį dėm atkreipt | |
| | | Dovile
Pranešimų skaičius : 717 Age : 28 Miestas. : Klaipėda Registration date : 2009-06-10
| Temos pavadinimas: Re: Št. 06 05 2010, 12:04 | |
| Bus tau sunku gyvenime, Mellanie :) jei nemokesi prisitaikyt prie zmoniu, tai nezinau su kuo turesi gyvent, kad pritaptum;D | |
| | | RaDviLe
| Temos pavadinimas: Re: Št. 06 05 2010, 12:07 | |
| gal atras kokį žmogų, kuris visad po padu tupės, nė žodžio neišleis ir sutiks su jos nuomone. ką gali žinot;} | |
| | | Dovile
Pranešimų skaičius : 717 Age : 28 Miestas. : Klaipėda Registration date : 2009-06-10
| Temos pavadinimas: Re: Št. 06 05 2010, 12:09 | |
| Tuomet galiu jai tik palinket toki surast :)) | |
| | | mellanie
| Temos pavadinimas: Re: Št. 06 05 2010, 21:30 | |
| šitam forume jus turbūt vieninteliai žmonės kurie mano,kad man bus sunku gyvenime.;D
dar man asmeniškai patys kokie dvim žmonių sakė,kad man gyvenime bus lengva gyventi,nes turėsiu gerą patirtįį. LOL (: | |
| | | Darellis
| Temos pavadinimas: Re: Št. 06 05 2010, 21:46 | |
| ne nu tai taip.. Tiek jau maciusi gyvenime.. niekas net nedristu gincytis del to.. | |
| | | raimondja
Pranešimų skaičius : 192 Age : 29 Miestas. : Mažeikiai Pamaina. : 6 Namelis. : 18 Registration date : 2008-04-06
| Temos pavadinimas: Re: Št. 06 05 2010, 22:15 | |
| - mellanie rašo:
- šitam forume jus turbūt vieninteliai žmonės kurie mano,kad man bus sunku gyvenime.;D
dar man asmeniškai patys kokie dvim žmonių sakė,kad man gyvenime bus lengva gyventi,nes turėsiu gerą patirtįį. LOL (: Nieko nesakau,bet kažkaip keistai,kaip tik apie ką nors eina tema,taip tau visada aktuali..(tai tavo giminės ten dirba,tai tau kaip ir šiuo atveju 20žmonių sakė...)..:) | |
| | | mellanie
| Temos pavadinimas: Re: Št. 06 05 2010, 22:18 | |
| - raimondja rašo:
- mellanie rašo:
- šitam forume jus turbūt vieninteliai žmonės kurie mano,kad man bus sunku gyvenime.;D
dar man asmeniškai patys kokie dvim žmonių sakė,kad man gyvenime bus lengva gyventi,nes turėsiu gerą patirtįį. LOL (: Nieko nesakau,bet kažkaip keistai,kaip tik apie ką nors eina tema,taip tau visada aktuali..(tai tavo giminės ten dirba,tai tau kaip ir šiuo atveju 20žmonių sakė...)..:) PATIRTĮ TURIU ! :DDDD | |
| | | Darellis
| Temos pavadinimas: Re: Št. 06 05 2010, 22:20 | |
| Š**o malimo instinkta tu turi.. o ne patirti | |
| | | mellanie
| Temos pavadinimas: Re: Št. 06 05 2010, 22:27 | |
| - Darellis rašo:
- Š**o malimo instinkta tu turi.. o ne patirti
pas tave ne tik patirtis, bet ir ryškus išsigimimas sukantis ta linkme | |
| | | Darellis
| Temos pavadinimas: Re: Št. 06 05 2010, 22:33 | |
| cia is savo patirties pasakei? | |
| | | mellanie
| Temos pavadinimas: Re: Št. 06 05 2010, 22:36 | |
| - Darellis rašo:
- cia is savo patirties pasakei?
Žinoma. Per savo gyvenimą teko pamatyti daug žmonių, turinčių šią problemą. Tačiau, pripažinsiu, niekada man neteko matyti tokio ryškaus, tokio, praktiškai, debiliško pavyzdžio, kaip tu. Laikyk tai komplimentu, nes nieko geresnio turbūt ir nebegausi :}. | |
| | | RaDviLe
| Temos pavadinimas: Re: Št. 06 05 2010, 22:47 | |
| sor, bet žinok db aš jau suprantu kdl tau reikėjo mokyklą keist | |
| | | tashkelis
Pranešimų skaičius : 12 Age : 27 Miestas. : Klaipėda Pamaina. : 4-ta. ;p Namelis. : ;D Registration date : 2010-06-05
| Temos pavadinimas: Re: Št. 06 05 2010, 22:56 | |
| sry, bet nž ar užteko tik mokyklą pakeist... | |
| | | mellanie
| Temos pavadinimas: Re: Št. 06 05 2010, 22:56 | |
| - RaDviLe rašo:
- sor, bet žinok db aš jau suprantu kdl tau reikėjo mokyklą keist
sor, bet aš suprantu tai, kad tu nesupranti to, kad mano 70% klasiokų lietuvoje turėjo patirtį su policija :DD ne į mane žiūrėk, o žiūrėk į tai, kad jie faini nusikaltėliai ir išlepinti tėvelių. :DDDDDDD 30% mokinių jau pakeitė klasę ar mokyklą. aš viena iš jų. | |
| | | Darellis
| Temos pavadinimas: Re: Št. 06 05 2010, 22:57 | |
| - mellanie rašo:
- Darellis rašo:
Žinoma. Per savo gyvenimą teko pamatyti daug žmonių, turinčių šią problemą. Tačiau, pripažinsiu, niekada man neteko matyti tokio ryškaus, tokio, praktiškai, debiliško pavyzdžio, kaip tu. Laikyk tai komplimentu, nes nieko geresnio turbūt ir nebegausi :}. Kaip aciu, si kart mane tikrai nustebinai, tai ka panele susitiksim balsiuose, pazadu bus faina | |
| | | Dovile
| Temos pavadinimas: Re: Št. 06 05 2010, 23:07 | |
| Kazin ar tu ir realybeje tokia.. Ateis laikas ir pamatysim :) | |
| | | mellanie
| Temos pavadinimas: Re: Št. 06 05 2010, 23:09 | |
| - Darellis rašo:
- mellanie rašo:
- Darellis rašo:
Žinoma. Per savo gyvenimą teko pamatyti daug žmonių, turinčių šią problemą. Tačiau, pripažinsiu, niekada man neteko matyti tokio ryškaus, tokio, praktiškai, debiliško pavyzdžio, kaip tu. Laikyk tai komplimentu, nes nieko geresnio turbūt ir nebegausi :}. Kaip aciu, si kart mane tikrai nustebinai, tai ka panele susitiksim balsiuose, pazadu bus faina aš irgi pažadu , kad bus faina. net labai. :)) | |
| | | Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: | |
| |
| | | |
| Permissions in this forum: | Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
| |
| |
| |