Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Balsių stovyklos forumas.

rodiklisrodiklis  Latest imagesLatest images  RegistruotisRegistruotis  Prisijungti  Balsiai.lt  

Go down 
+60
bū.*
*SkS*
LaurQte
EmCė
tashkelis
PetKus
Gb
Etsun
Fane
foxxxy3
Giedruciux :)
Martyna
Ive*
Amanda.
Guoda
Cemy
viktorike15
Ieva.*
Austute
Ugnė.
kamile90
Burbulitea
Sima
Citrininine
~Laura
raimondja
HappySmile
Daigona.
Monika
Ive_~
Mėlynikė.~
Raimonda.'
America
GanjaMan
Inesiox
Brigita*
Vesta
Ruokis
Lexia.
vysnea
Dalia
Tomas:p
Ievuciukas;*
Bosas
Wik.
Cindy ™
Dovile
Kamilem
Bitute
Kryštė
kristinax
vikutis
DaftPunk
mellanie
zutara444
nirvana.
Ieva :)
Darellis
karolė.
RaDviLe
64 posters
Pereiti prie : Previous  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40  Next
AutoriusPranešimas
Dovile

Dovile

Female
Pranešimų skaičius : 717
Miestas. : Klaipėda
Registration date : 2009-06-10

- Page 31 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re:     - Page 31 EmptyŠt. 06 05 2010, 23:11

Kuo toliau tuo labiau noriu balsiu. :DD
Atgal į viršų Go down
Darellis

Darellis

Male
Pranešimų skaičius : 939
Miestas. : Šiauliai
Registration date : 2008-07-13

- Page 31 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re:     - Page 31 EmptyŠt. 06 05 2010, 23:15

mellanie rašo:
Darellis rašo:
mellanie rašo:
Darellis rašo:
cia is savo patirties pasakei?

Žinoma. Per savo gyvenimą teko pamatyti daug žmonių, turinčių šią problemą. Tačiau, pripažinsiu, niekada man neteko matyti tokio ryškaus, tokio, praktiškai, debiliško pavyzdžio, kaip tu.
Laikyk tai komplimentu, nes nieko geresnio turbūt ir nebegausi :}.

Kaip aciu, si kart mane tikrai nustebinai, tai ka panele susitiksim balsiuose, pazadu bus faina

aš irgi pažadu , kad bus faina. net labai. :))
nesu dar sutikes tokio zmogaus.. xD apgailetina, va ka daro tie amerikietiski Big Macai su dietine kola, tiem vaikam..
Atgal į viršų Go down
RaDviLe

Female
Pranešimų skaičius : 654
Registration date : 2008-04-11

- Page 31 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re:     - Page 31 EmptyŠt. 06 05 2010, 23:16

genetiškai modifikuotas maistas dar niekam nebuvo į naudą;D
Atgal į viršų Go down
mellanie

mellanie

Female
Pranešimų skaičius : 1806
Miestas. : Chicago
Pamaina. : 4
Registration date : 2008-03-11

- Page 31 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re:     - Page 31 EmptyŠt. 06 05 2010, 23:17

Darellis rašo:
mellanie rašo:
Darellis rašo:
mellanie rašo:
Darellis rašo:

Žinoma. Per savo gyvenimą teko pamatyti daug žmonių, turinčių šią problemą. Tačiau, pripažinsiu, niekada man neteko matyti tokio ryškaus, tokio, praktiškai, debiliško pavyzdžio, kaip tu.

Kaip aciu, si kart mane tikrai nustebinai, tai ka panele susitiksim balsiuose, pazadu bus faina

nesu dar sutikes tokio zmogaus.. xD apgailetina, va ka daro tie amerikietiski Big Macai su dietine kola, tiem vaikam..

manau, kad jau minėjau,kad esu vegetarė ir nevalgau mėsos? į tai įeina ir big macai.
Atgal į viršų Go down
RaDviLe

Female
Pranešimų skaičius : 654
Registration date : 2008-04-11

- Page 31 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re:     - Page 31 EmptyŠt. 06 05 2010, 23:21

Darellis rašo:
mellanie rašo:
Darellis rašo:
mellanie rašo:
Darellis rašo:

dariau, kadangi ji vegetarė tai vietoj big mackų reikia keptas bulvytes paminėti;}
Atgal į viršų Go down
mellanie

mellanie

Female

- Page 31 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re:     - Page 31 EmptyŠt. 06 05 2010, 23:23

RaDviLe rašo:
Darellis rašo:
mellanie rašo:
Darellis rašo:
mellanie rašo:
Darellis rašo:

dariau, kadangi ji vegetarė tai vietoj big mackų reikia keptas bulvytes paminėti;}

teisingai. valgau keptas bulvikes,bet ne iš mcdonaldo. :D
Atgal į viršų Go down
DaftPunk

DaftPunk

Male
Pranešimų skaičius : 858
Pamaina. : 2008 - 6pam. 2009 - 6pam. 2010 - 6pam. 2011/2012 - vadovo metai:)
Namelis. : 17
Registration date : 2008-07-30

- Page 31 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re:     - Page 31 EmptySk. 06 06 2010, 00:27

Mellanie:

1.Patyleti tai nereiskia nesilaikyti savo nuomones. Tu ja gali pasilaikyt ir sau, nes visam pasauliui ji tikrai nebus niekad idomi. Kai manes paklausia mano nuomones as ir pasakau, o kai neklausia tai ir turiu ja sau susikises giliai Wink

2.Islepusi vaika apibudinai visiskai neteisingai.

3.Su Ozkos instinktais i sviesu rytoju nenukeliausi.
Atgal į viršų Go down
mellanie

mellanie

Female

- Page 31 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re:     - Page 31 EmptySk. 06 06 2010, 00:40

DaftPunk rašo:
Mellanie:

1.Patyleti tai nereiskia nesilaikyti savo nuomones. Tu ja gali pasilaikyt ir sau, nes visam pasauliui ji tikrai nebus niekad idomi. Kai manes paklausia mano nuomones as ir pasakau, o kai neklausia tai ir turiu ja sau susikises giliai Wink

pasakyk išlepusio reikšmę.

nesikišame į mano gyvenimą. džiaugiuosi savo gyvenimu, nes esu daugiau patyrusi nei vidutinis mano bendraamžis. galvok ką nori apie tą paskutinį sakinį.;D
Atgal į viršų Go down
tashkelis

tashkelis

Female
Pranešimų skaičius : 12
Pamaina. : 4-ta. ;p
Namelis. : ;D
Registration date : 2010-06-05

- Page 31 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re:     - Page 31 EmptySk. 06 06 2010, 08:07

jum visiem bus labai malonu, o ypač mellainei 4-toj pamainoj :D
Atgal į viršų Go down
http://www.mj-king.tik.lt
Darellis

Darellis

Male

- Page 31 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re:     - Page 31 EmptySk. 06 06 2010, 09:11

mellanie rašo:
DaftPunk rašo:
Mellanie:

pasakyk išlepusio reikšmę.

nesikišame į mano gyvenimą. džiaugiuosi savo gyvenimu, nes esu daugiau patyrusi nei vidutinis mano bendraamžis. galvok ką nori apie tą paskutinį sakinį.;D

Ji kovotoja nuo mazens xD Man jau vakar vakaro uzteko, net nebenoriu su ja kalbet.. ji net i postus neisiskaito, tiesiog tik sako savo patyrusia patirti...
Atgal į viršų Go down
tashkelis

tashkelis

Female

- Page 31 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re:     - Page 31 EmptySk. 06 06 2010, 09:15

kam tokiem į užsienį važiuot, geriau tokius į Lt seimą :D
Atgal į viršų Go down
DaftPunk

DaftPunk

Male

- Page 31 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re:     - Page 31 EmptySk. 06 06 2010, 12:05

Blemba mellanie netgi ziurek 12-os metu zmogus sitas auksciau manes parases turi geresni humoro jausma nei tu ir daug protingiau ka nors pasako nei tu. Patyrus, nepatyrus ar apie tai mes snekam? Prie ko cia ta tavo patirtis? As kalbu, kad tu kartais nusileisk ant zemes. Kaip sakoma "nedaryk kitam zmogui blogo to ko nenoretum, kad jis tau darytu". Jeigu tu su jais pasikelusiai elgies tai ir su tavim taip pat. Nx reikalinga visur ta musu nuomone? As pats galiu pripazinti nevisur reikalinga ir mano ta durna nuomone. As net apie save esu labai gerai galvojantis, bet jau tu apie save isvis... pasaulio bamba.

Kas del islepusio vaiko. Islepes vaikas yra tas, kuris yra islepinamas dazniausiai tevu arba pacio gyvenimo. O islepinti tai ka reiskia? Tai reiskia taikstytis prie to vaiko noru. Tarkim vaikas nenori valgyti koses kuri neskanei atrodo ir nevalgo, o tevai su tuom sutinka. Nuo pat mazens tam vaikui viskas duodama. Kompiuteriai, ausinukai, telefonai. Geriausia iranga ir pildomi visiskai visi norai. Ir kai daug metu yra tai daroma viakas tampa islepintas ir visad nori geriausiu salygu. Taigi tu esi pripratus prie geru salygu, tau skanaus maisto ir nebevalgai to maisto kuris yra balsiuose. Tai vadinama islepusiu vaiku. Kad ir cia paprastas straipsnis apie islepusius vaikus - http://www.alfa.lt/straipsnis/145764/?Kai.vaikas..tikras.seimos.lepunelis=2007-08-04_06-00 Ten valgykloje nera picu (p.s. ant jos buna juk irgi mesos, o tu sakei vegetare), cebureku, sandwichu super duper ir pan. aisku to yra kioskelyje ir vien del to dziugu uz tave, as irgi tuos dalykus valgau, bet as valgau viska. Valgiau kas buvo valgykloje ir dar priedo kas buvo kioske, nes maistas yra maistas ir ji reikia gerbti. Taip ir noris paimt uz rankos ir istempt tokias paneles kurios per pirmuosius pusrycius pamenu sako vienai kitai:
- ei davai tu pirma paragauk, pasakysi ar skanu.
- nee, baik tu juokus, tada jau geriau abi bukim nevalgiusios.
Tai ir isvis ner ko vaziuot i stovykla, kas cia jums? Boogie Woogie, MC, Hesburger'is, Burger King'as, Hero Inn'as? Po velniu cia stovykla ir paprastas lietuviskas maistas, kuris padarytas turint ne pati didziausia biudzeta.
Atgal į viršų Go down
Darellis

Darellis

Male

- Page 31 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re:     - Page 31 EmptySk. 06 06 2010, 12:37

DaftPunk, puikus postas, bet zinai, kai kas su juo nesutiks xD laukiam rasinelio
Atgal į viršų Go down
Inesiox

Inesiox

Female
Pranešimų skaičius : 599
Miestas. : siauliai :)
Pamaina. : #4
Namelis. : what the fish?
Registration date : 2008-03-16

- Page 31 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re:     - Page 31 EmptySk. 06 06 2010, 13:42

as nesakau kad as islepus, nors as irgi siaip nevalgau maisto is stovyklos, man tiesiog ne prie sirdies sriubos, koses ir pan.
Atgal į viršų Go down
tashkelis

tashkelis

Female

- Page 31 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re:     - Page 31 EmptySk. 06 06 2010, 15:29

Darellis rašo:
DaftPunk, puikus postas, bet zinai, kai kas su juo nesutiks xD laukiam rasinelio
Tai aišku jei mellaine nepasakys savo nuomonės tada nežinau net. Galėsim trali vali eit per balsius darydami :D
Atgal į viršų Go down
mellanie

mellanie

Female

- Page 31 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re:     - Page 31 EmptySk. 06 06 2010, 16:34

DaftPunk rašo:
Blemba mellanie netgi ziurek 12-os metu zmogus sitas auksciau manes parases turi geresni humoro jausma nei tu ir daug protingiau ka nors pasako nei tu. Patyrus, nepatyrus ar apie tai mes snekam? Prie ko cia ta tavo patirtis? As kalbu, kad tu kartais nusileisk ant zemes. Kaip sakoma "nedaryk kitam zmogui blogo to ko nenoretum, kad jis tau darytu". Jeigu tu su jais pasikelusiai elgies tai ir su tavim taip pat. Nx reikalinga visur ta musu nuomone? As pats galiu pripazinti nevisur reikalinga ir mano ta durna nuomone. As net apie save esu labai gerai galvojantis, bet jau tu apie save isvis... pasaulio bamba.

Kas del islepusio vaiko. Islepes vaikas yra tas, kuris yra islepinamas dazniausiai tevu arba pacio gyvenimo. O islepinti tai ka reiskia? Tai reiskia taikstytis prie to vaiko noru. Tarkim vaikas nenori valgyti koses kuri neskanei atrodo ir nevalgo, o tevai su tuom sutinka. Nuo pat mazens tam vaikui viskas duodama. Kompiuteriai, ausinukai, telefonai. Geriausia iranga ir pildomi visiskai visi norai. Ir kai daug metu yra tai daroma viakas tampa islepintas ir visad nori geriausiu salygu. Taigi tu esi pripratus prie geru salygu, tau skanaus maisto ir nebevalgai to maisto kuris yra balsiuose. Tai vadinama islepusiu vaiku. Kad ir cia paprastas straipsnis apie islepusius vaikus - http://www.alfa.lt/straipsnis/145764/?Kai.vaikas..tikras.seimos.lepunelis=2007-08-04_06-00 Ten valgykloje nera picu (p.s. ant jos buna juk irgi mesos, o tu sakei vegetare), cebureku, sandwichu super duper ir pan. aisku to yra kioskelyje ir vien del to dziugu uz tave, as irgi tuos dalykus valgau, bet as valgau viska. Valgiau kas buvo valgykloje ir dar priedo kas buvo kioske, nes maistas yra maistas ir ji reikia gerbti. Taip ir noris paimt uz rankos ir istempt tokias paneles kurios per pirmuosius pusrycius pamenu sako vienai kitai:
- ei davai tu pirma paragauk, pasakysi ar skanu.
- nee, baik tu juokus, tada jau geriau abi bukim nevalgiusios.
Tai ir isvis ner ko vaziuot i stovykla, kas cia jums? Boogie Woogie, MC, Hesburger'is, Burger King'as, Hero Inn'as? Po velniu cia stovykla ir paprastas lietuviskas maistas, kuris padarytas turint ne pati didziausia biudzeta.

ir vėl sprendi pagal amžių. dieve,jeigu jam dvyliką metų,tai čia nieko nereiškia. lai būna ir šešerių. :DD
šnekat apie humoro jausmą, o kažin,ar ne patys čia supykot kai pajuokavau raimondjai "PATIRTIS! :DD"
gerai,jeigu nori kištis į mano gyvenimą,pasakyk man,kaip aš esu išlepusi. telefoną gavau būdama devynerių. iki dvylikos metų,turėjau telefoną nokią 3310 (bene viena iš pirmųjų nokios telefonų - labai lievas) ir klasiokai iš manęs šaipėsi,nes jie jau turėjo tuos mobilus su fotikais ir pnš, prabangius už tūkst litų, o aš buvau vienintelė mokykloje su savo nokia 3310. dabar kai gyvenu Amerikoje, IŠ VISO ŠIUO METU NETURIU TELEFONO. Negaliu prisiskambinti ir paSMSinti draugams, nes man mama neleidžia jo turėti. Visi mano draugai turi po telefą šūlėj,bet aš ne. Ir sakai, kad aš išlepusi? toliau,neturėjau net fotoaparato. mano brytas turėjo,bet jis buvo amerikoje, o aš kol gyvenau lt,neturėjau jokio fotiko. trečia, gyvenu kaime,prie karvių. nesakau,kad kaime gyvena išlepę žmonės ir kaimas sucks (man asmeniškai kaimas nerealiai patinka), bet kaime tapti išlepusiu,gyvenant prie mėšlo kvapo ir t.t. nėra labai įmanoma. tuo labiau, kaip man įmanoma tapti išlepusia, jeigu kaip minėjau, mano klasė buvo žiauriai suknista ir vienas iš kitų šaipėsi? aštuntokės mušdavo pradinukus, prie manęs prisiknisdavo, apvarydavo. apskritai, mano atveju, vaikas tylėtų ir nedrįstu nė žodžio pasakyti kitam žmogui. jis visą laiką drebėtų, nes jam būtų baimė žmonėms. AŠ JĄ TURĖJAU iki praeitų metų. Viena iš priežasčių kodėl nemėgstu Lietuvos. Pasižiūrėk ką ji daro man ir mano artimiesiems. praeitais metais kai atskridau gyventi į JAV pradėjau pagaliau labiau pasitikėti savimi. NEDRĮSK sakyti,kad esu pasikėlusi,nes aš ir mano draugai puikiai žinom,kad tai yra netiesa.

Į balsius važiuoju nepavalgyti , o tam , kad susirasčiau draugų, eičiau į užsiėmimus ir t.t. man nėra svarbus maistas. tik jūs taip sureikšminat. juk nėra taip,kad visą dieną kalbu "čia maistas toks baisus, aš niekada neisiu čia valgyti", aš apie maistą net nekalbu, o atėjus laikui eiti į valgyklai, retai kada nueinu. ir kas čia tokio baisaus,kad tiek reikia sureikšminti?
Atgal į viršų Go down
DaftPunk

DaftPunk

Male

- Page 31 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re:     - Page 31 EmptySk. 06 06 2010, 16:52

O einant i uzsiemimus vaikai isalksta ir eina kaip visi padorus zmones valgyti pusryciu, pietu, pavakariu, vakarienes. Tai nera maistas koki valgome namie, valgome namie geriau, bet jis nera ant tiek baisus, kad ji vadint visiskai slyksciu, neskaniu. Ir eit geriau valgyt picas visa diena ir pan. I stovykla ieina viskas. Ir tie patys draugai ir uzsiemimai ir maistas ir poilsis. Toks yra stovyklos gyvenimas. Prirodei tu cia savo pavyzdziu kaip nesi islepus. Kaip tu visad megsti save ginti pavyzdziais visokiais ir irodyt visiems, kad esi tobula tai ka as zinau. Nei vienas toks nesam. As PC savo pirma gavau budamas 13metu kai kiti juos turejo nuo 9-eriu. P.s. as nesakiau kad butent tu esi islepinta kazkokiu daiktu, as sakau kad tu islepinta savo amerikonisko gyvenimo ir tau nebelimpa lietuviskas maistas.
P.s. pries mane pasikelusiu zmoniu nera Wink tokius visus man nesunku laidot zemiau saves. =) su visais sugebu bendraut.
Atgal į viršų Go down
mellanie

mellanie

Female

- Page 31 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re:     - Page 31 EmptySk. 06 06 2010, 17:09

DaftPunk rašo:
O einant i uzsiemimus vaikai isalksta ir eina kaip visi padorus zmones valgyti pusryciu, pietu, pavakariu, vakarienes. Tai nera maistas koki valgome namie, valgome namie geriau, bet jis nera ant tiek baisus, kad ji vadint visiskai slyksciu, neskaniu. Ir eit geriau valgyt picas visa diena ir pan. I stovykla ieina viskas. Ir tie patys draugai ir uzsiemimai ir maistas ir poilsis. Toks yra stovyklos gyvenimas. Prirodei tu cia savo pavyzdziu kaip nesi islepus. Kaip tu visad megsti save ginti pavyzdziais visokiais ir irodyt visiems, kad esi tobula tai ka as zinau. Nei vienas toks nesam. As PC savo pirma gavau budamas 13metu kai kiti juos turejo nuo 9-eriu. P.s. as nesakiau kad butent tu esi islepinta kazkokiu daiktu, as sakau kad tu islepinta savo amerikonisko gyvenimo ir tau nebelimpa lietuviskas maistas.
P.s. pries mane pasikelusiu zmoniu nera Wink tokius visus man nesunku laidot zemiau saves. =) su visais sugebu bendraut.

nusišneki. žinau, kad sakysi,kad vėl kartoju tą frazę,bet tikrai - verčiau patylėtum apie mane, nes manęs visiškai nepažysti. tuo labiau nesakyk,kad esu išlepusi. buvau išranki maistui jau nuo trejerių. dar pamenu net darželyje nevalgydavau valgykluose. visi vaikai valgydavo, o manęs niekas nepriversdavo, auklėtojos niekaip. pasakyčiau dar labai daug apie savo vaikystę ir maistą, bet manimi net nepatikėtum,tad taip toli nesiruošiu eiti.
Amerika čia visiškai ne prie ko, nes į Ameriką atskridau būdama septynerių. In fact, amerikoje, mokyklos valgykloje irgi nevalgydavau maisto. TAIP, esu išrankiausia pana kurią kada nors gyvenime sutiktum, bet man viskas ok. esu įpratusi badauti ir valgyti tik kartą į dieną (dažniausiai valgau du kartus į dieną,bet pom), nes tą darau visą savo gyvenimą. nesakau,kad esu tobula,bet dabar bandau tau išaiškinti, kad nesu pasikėlusi ir sakai,kad bandau atrodyti tobula. čia išvis kvailystė. aš tau bandau išaiškinti, kad NESU PASIKĖLUSI, o ne tai,kad esu tobula. tobulumo nėra ir turiu labai daug ydų. galime apie jas pašnekėti,jeigu nori. pvz. apie tai,kad mano plaukai yra nutriušę arba tai, kad mano pažymiai nėra geri. tada neturėsiu ką pridurti ir tylėsiu užčiaupusi žaptus turbūt. žinau,skamba juokingai,bet rimtai? prisiknisti prie to ,kad esu išranki maistui? čia juokinga, ir nieko šita diskusija nepakeis. jeigu vestum mane,kad ir pas gydytojus, čia nk nepakeistum. čia tas pats kas man ant tavęs stumti, kad tu esi kairiarankis. aš taip gyvenu visą gyvenimą ir viskas, nesiruošiu nieko keisti ir man viskas ok, nes esu prie to įpratusi ir man niekas neužkliūna. visada randu išimtį ir man nėra problemų. bet dabar jūs prisiknisote, kad esu išlepusi,kai taip net nėra - taip gyvenu visą savo gyvenimą, net dar kai net nebuvau vienerių (kaip sakiau,nenoriu apie tai šnekėti,nes vistiek nepatikėtumėte)
Atgal į viršų Go down
Darellis

Darellis

Male

- Page 31 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re:     - Page 31 EmptySk. 06 06 2010, 17:21

Tai gal tavyje apsigyveno setonas nuo pat vieneriu?
Atgal į viršų Go down
mellanie

mellanie

Female

- Page 31 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re:     - Page 31 EmptySk. 06 06 2010, 17:28

Darellis rašo:
Tai gal tavyje apsigyveno setonas nuo pat vieneriu?

o tu pedofilas ;*
Atgal į viršų Go down
Darellis

Darellis

Male

- Page 31 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re:     - Page 31 EmptySk. 06 06 2010, 17:30

Nu jo.. neveltui 14-metu.
Atgal į viršų Go down
mellanie

mellanie

Female

- Page 31 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re:     - Page 31 EmptySk. 06 06 2010, 17:34

Darellis rašo:

pornūcha.
Atgal į viršų Go down
EmCė

EmCė

Male
Pranešimų skaičius : 198
Miestas. : Kaunas
Pamaina. : 6, kaip visada
Namelis. : 14 b
Registration date : 2009-07-11

- Page 31 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re:     - Page 31 EmptySk. 06 06 2010, 17:42

Darellis rašo:
lol!
Atgal į viršų Go down
DaftPunk

DaftPunk

Male

- Page 31 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re:     - Page 31 EmptySk. 06 06 2010, 17:42

Buti isrankiam maistui tai ir yra buti islepusiam, bent jau puse tiesos cia tikrai. Gal as klystu, kad amerika tave tokia padare, negaliu visko zinot. Jeigu sitaip tai reiskias gimei islepusia ir tiek. Nereik man gilintis kokia tu ten esi, uztenka paskaityti ka tu sakai. Beprasmiska su tavim gincytis. Nezadu as nieko irodynet koks as esu ar tu esi ir neprisikabineju as prie taves del to, nes man yra poxui ant tu zmoniu, kuriems poxui ant manes :) taigi nei prisipisiejau as cia prie taves nei is tavo puses jauciau, kad kazka panasaus darei i mano puse.
Atgal į viršų Go down
LaurQte

LaurQte

Female
Miestas. : Raseiniai
Pamaina. : 5
Namelis. : Belekokia. ;DD
Registration date : 2010-04-08

- Page 31 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re:     - Page 31 EmptySk. 06 06 2010, 17:53

Pritariu. ;DD
Atgal į viršų Go down
Sponsored content

- Page 31 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re:     - Page 31 Empty

Atgal į viršų Go down

Atgal į viršų 
Puslapis 3140Pereiti prie : Previous  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40  Next