|
|
+59Lexia. DomuKa *Evū Agnyte*** Ieva.* Robetika Radviliux Gabssiukas Ery* Safy&Gaby raimondja pempel Linas ruta. Guoda tashkelis Kryštė HappySmile vysnea himitsu Vesta Karolce Aistė ;** Soliariuminis* ~Laura Cukriuke Dianaa Skysun Sima viktorike15 foxxxy3 Wik. Burbulitea vikutis Gb gab1 Fane nirvana. Raimonda.' mellanie bū.* Bitute Bosas Austute vilijytea moncike12 Cemy shanel** Dovile Medūtė :D Samantuks karolė. RaDviLe Dalia Inesiox DaftPunk Darellis *SkS* EmCė 63 posters | |
Autorius | Pranešimas |
---|
karolė.
Pranešimų skaičius : 663 Age : 29 Miestas. : Klaipėda.;}* Pamaina. : ketvirtaa. Namelis. : I wear my sunglasses at night.* Registration date : 2009-02-04
| Temos pavadinimas: Re: Pir. 07 05 2010, 20:58 | |
| - RaDviLe rašo:
- karolė. rašo:
- RaDviLe rašo:
- Darellis rašo:
- karolė. rašo:
- Blm abu tokie patys bandot panervint vienas kitą tipo.. : DDDDD
tu cia irgi truputi isivelus :D Vo vo;DDD aj nu, bet nelabai savo noru man rods. : DDD ai kas čia žino;D TU. : DDD | |
| | | RaDviLe
Pranešimų skaičius : 654 Age : 29 Registration date : 2008-04-11
| Temos pavadinimas: Re: Pir. 07 05 2010, 20:59 | |
| - karolė. rašo:
- RaDviLe rašo:
- karolė. rašo:
- RaDviLe rašo:
- Darellis rašo:
- karolė. rašo:
- Blm abu tokie patys bandot panervint vienas kitą tipo.. : DDDDD
tu cia irgi truputi isivelus :D Vo vo;DDD aj nu, bet nelabai savo noru man rods. : DDD ai kas čia žino;D TU. : DDD man atvirkščiai atrodo;DD | |
| | | Raimonda.'
Pranešimų skaičius : 348 Age : 30 Miestas. : klaipeda Pamaina. : 6 Namelis. : 18 Registration date : 2009-07-08
| Temos pavadinimas: Re: Pir. 07 05 2010, 21:09 | |
| ar man vienai tik atrodo taip, kad melane biski turetu ant zemes nusileist .. per daug jau isterikuoji ir uz****** kaip sakant :) | |
| | | karolė.
Pranešimų skaičius : 663 Age : 29 Miestas. : Klaipėda.;}* Pamaina. : ketvirtaa. Namelis. : I wear my sunglasses at night.* Registration date : 2009-02-04
| Temos pavadinimas: Re: Pir. 07 05 2010, 21:14 | |
| Ai, žinai čia nereikia imt į širdį, Raima, pasijuoki ir viskas. : DDD | |
| | | Raimonda.'
Pranešimų skaičius : 348 Age : 30 Miestas. : klaipeda Pamaina. : 6 Namelis. : 18 Registration date : 2009-07-08
| Temos pavadinimas: Re: Pir. 07 05 2010, 21:19 | |
| tau gerai, kad taves jos rasiniai neuz**** :DDDDD | |
| | | RaDviLe
| Temos pavadinimas: Re: Pir. 07 05 2010, 21:20 | |
| visus jos rašiniai už****,bet prajuokina ir nesakyk;D | |
| | | karolė.
| Temos pavadinimas: Re: Pir. 07 05 2010, 21:21 | |
| - RaDviLe rašo:
- visus jos rašiniai už****,bet prajuokina ir nesakyk;D
ai aš pažvengiu ir viskas, man gyvenimas pailgėja, ir man gerai.;DDD | |
| | | Darellis
Pranešimų skaičius : 939 Age : 31 Miestas. : Šiauliai Registration date : 2008-07-13
| Temos pavadinimas: Re: Pir. 07 05 2010, 21:22 | |
| Melanike, tu dar nuo Raimos prasileist gali.. :D jei vadovas Vycka prasileido pirmom dienom, tai tu... :D | |
| | | Raimonda.'
| Temos pavadinimas: Re: Pir. 07 05 2010, 21:24 | |
| | |
| | | mellanie
Pranešimų skaičius : 1806 Age : 28 Miestas. : Chicago Pamaina. : 4 Registration date : 2008-03-11
| Temos pavadinimas: Re: Pir. 07 05 2010, 21:51 | |
| tai davai,mano kantrybę patreniruosi. niekas nėra dar manęs užpisę,išskyrus mano šeima, bet jie ten turi teises į viską (neišleisti į miestą,etc.). tau nepavyktų.;D
sekmės mėginant.:D
_
ne,man jau senai aišku,kad man reikia ant žemės leistis.:D bet nesileidžiu. so? | |
| | | Raimonda.'
| Temos pavadinimas: Re: Pir. 07 05 2010, 21:52 | |
| nu kaip pasakius, as neuzknisau vysckos .. biski kitaip .. | |
| | | mellanie
Pranešimų skaičius : 1806 Age : 28 Miestas. : Chicago Pamaina. : 4 Registration date : 2008-03-11
| Temos pavadinimas: Re: Antr. 07 06 2010, 11:11 | |
| - Raimonda.' rašo:
- bet rmt, nebeturiu ka jai pasakyt, tikiuos supras ji pati, kad biski reiktu ant zemes nusileist ir nesisakot pries viresnius .. nors ne, bendriau turiu ka pasakyt, tik 2 zodzius : uostyk kabancius.
:))))))))) lietuva ŽIAURIAI mėgsta diskriminuoti amžių. rimtai, niekur kitur nesu taip mačiusi. nei lenkijoje, nei olandijoje, nei amerikoje, nei estijoje,ar dar kur. niekur nemačiau,kad žmonės sakytų "nesišakok su vyresniais." vapšie, jeigu nemoki apsiginti, gal nesigink žiūrėdama į amžių? tai tipo dabar šešiolikmečiai,vien dėl to,kad jie dviem metais už mane vyresni,turi teisę mane spardyti, apvarinėti, vadinti kaip tik nori? tu gal dūcha? tai tipo kažkoks praeivis 60ies metų,gali paimti ir nužudyti žmogų kuriam 30 metų, nes jis buvo trisdešimt metų vyresnis ir jis turi gerbti senesnį? LOL. ir apskritai,kažin kas čia turėtų nusileisti ant žemės? :} aš nieko net nesakiau, o įkėliau fotkę , LIEPOS ANTRĄ DIENĄ, o po trijų dienų, iš niekur nieko, kažkoks soliariuminis berniukas atvaro,bando čia pritapti prie mados, ir iš niekur , ir ne į temą "ne per dažnai fotkes keli? kartą į dvi savaites? vai vai vai" . pyze, grynai,neberanda prie ko prikibt.:DDDDDDDDDDDDDDDDDD pasiklausiam belenkokio suaugusio žmogaus,katras čia pasikėlęs . atsakys,kad tas katras prieš mažesnį šokinėja. ir gynyba nėra pasikėlimas. čia pasikėlimas apskritai vapšie ne prie ko. beje, neveltui lietuvoje labai mėgstama pasididinti amžių ir įsimesti ne savo fotkes į intiką. lol. ~~~ ir jeigu nepastebėjote,niekas čia ant manęs nevaro šitame forume, išskyrus tik jūsų ta "šešiolikmečių chebrikė". čia krūti jaučiates?:DDDDDDDDDDD gaila,kad jūs ne visi į ketvirtą pamainą varot. oiiiiiiiii pasišnekėsiu aš su raimaaa.:D | |
| | | karolė.
| Temos pavadinimas: Re: Antr. 07 06 2010, 11:19 | |
| Ir būtinai turėjai prikišti Lietuvą? | |
| | | mellanie
| Temos pavadinimas: Re: Antr. 07 06 2010, 11:25 | |
| - karolė. rašo:
- Ir būtinai turėjai prikišti Lietuvą?
jo. nes *lietuvoje tėvai neprižiūri vaikų.dauguma. *lietuva garsėja kaip savižudžiai. *lietuvoje labai daug netolerantiškų žmonių. *auganti karta yra didžiausi dalbajobai - kas bus Lietuvai kai tapsite suaugusiais? *garantas, kad už keliasdešimt metų,lietuva bus viena iš tų šalių,kaip afrikoje: nepažystami šiaip žmones žudo ir negauna bausmės. taip,kad jo,turėjau prikišti lietuvą,nes tik lietuvoje, tokios nsmn vyksta. :)) laido riteriai vapšieee. matosi jau jūsų ateitis, pro jūsų komentarus. nuoširdžiai tikiuosi,kad išvarysit į kokį iraką gyvent ar pnš,ar būsit ištremti kur nors (galėtų vėl tremti į kokį sibirą,bet tik didžiausius lietuvos debilus),ir paliksit lietuvą protingesniems žmonėms ir lietuvos galutinai nesužlugdysit. va,aš esu durnė,tai iškeliavau į ameriką gyventi. padariau lietuvai paslaugą.:DDDDD | |
| | | Darellis
Pranešimų skaičius : 939 Age : 31 Miestas. : Šiauliai Registration date : 2008-07-13
| Temos pavadinimas: Re: Antr. 07 06 2010, 12:13 | |
| | |
| | | mellanie
| Temos pavadinimas: Re: Antr. 07 06 2010, 12:15 | |
| - Darellis rašo:
- tu gal sergi kuom nors?
o tu gal rujoji? | |
| | | RaDviLe
| Temos pavadinimas: Re: Antr. 07 06 2010, 12:22 | |
| blm mellane tu karmtyk biški ką šneki su ta tremtim ir panašiai. nežinai ką žmonės ištvėrė ir kaip tai sunku buvo tai geriau nors ant šito reikalo užsičiaupk. | |
| | | mellanie
| Temos pavadinimas: Re: Antr. 07 06 2010, 12:24 | |
| - RaDviLe rašo:
- blm mellane tu karmtyk biški ką šneki su ta tremtim ir panašiai. nežinai ką žmonės ištvėrė ir kaip tai sunku buvo tai geriau nors ant šito reikalo užsičiaupk.
suprantu,suprantu. dėl to ir sakau,kad yra pydarų lietuvoje,kurie yra to verti.:D | |
| | | RaDviLe
| Temos pavadinimas: Re: Antr. 07 06 2010, 12:25 | |
| - mellanie rašo:
- RaDviLe rašo:
- blm mellane tu karmtyk biški ką šneki su ta tremtim ir panašiai. nežinai ką žmonės ištvėrė ir kaip tai sunku buvo tai geriau nors ant šito reikalo užsičiaupk.
suprantu,suprantu. dėl to ir sakau,kad yra pydarų lietuvoje,kurie yra to verti.:D aš pažiūrėčiau kai tave ištremtų ar viso to tu dar linkėtum savo net baisiausiam priešui;} | |
| | | mellanie
| Temos pavadinimas: Re: Antr. 07 06 2010, 12:27 | |
| - RaDviLe rašo:
- mellanie rašo:
- RaDviLe rašo:
suprantu,suprantu. dėl to ir sakau,kad yra pydarų lietuvoje,kurie yra to verti.:D aš pažiūrėčiau kai tave ištremtų ar viso to tu dar linkėtum savo net baisiausiam priešui;} linkėčiau. lol,aš dar ne to prilinkėjus esu dūchams. o tu mano didžiausių priešų vistiek nepažysti.:D ką žinai,jis gal koks furbonavičius :DDDDDDDD arba kirkilas.:DDDDDDDDDDDDDDDD nesakyk,kad tie vagys,kurie sušiko lietuviams gyvenimus, sėdintys seime,yra to neverti.:D | |
| | | RaDviLe
| Temos pavadinimas: Re: Antr. 07 06 2010, 12:29 | |
| - mellanie rašo:
- RaDviLe rašo:
- mellanie rašo:
- RaDviLe rašo:
suprantu,suprantu. dėl to ir sakau,kad yra pydarų lietuvoje,kurie yra to verti.:D aš pažiūrėčiau kai tave ištremtų ar viso to tu dar linkėtum savo net baisiausiam priešui;} linkėčiau. lol,aš dar ne to prilinkėjus esu dūchams. o tu mano didžiausių priešų vistiek nepažysti.:D ką žinai,jis gal koks furbonavičius :DDDDDDDD arba kirkilas.:DDDDDDDDDDDDDDDD nesakyk,kad tie vagys,kurie sušiko lietuviams gyvenimus, sėdintys seime,yra to neverti.:D NEI VIENAS nėra to vertas. nesi išgyvenus tai nesakyk ok? kiti prarando šeimos narius dėl to, vaikai tėvus. matos amerikoj, kad kai apie tai nepasakoja atbukino ne tik protus, bet ir menkiausisą užuojautą | |
| | | mellanie
| Temos pavadinimas: Re: Antr. 07 06 2010, 12:35 | |
| - RaDviLe rašo:
- mellanie rašo:
- RaDviLe rašo:
- mellanie rašo:
- RaDviLe rašo:
suprantu,suprantu. dėl to ir sakau,kad yra pydarų lietuvoje,kurie yra to verti.:D aš pažiūrėčiau kai tave ištremtų ar viso to tu dar linkėtum savo net baisiausiam priešui;} linkėčiau. lol,aš dar ne to prilinkėjus esu dūchams. o tu mano didžiausių priešų vistiek nepažysti.:D ką žinai,jis gal koks furbonavičius :DDDDDDDD arba kirkilas.:DDDDDDDDDDDDDDDD nesakyk,kad tie vagys,kurie sušiko lietuviams gyvenimus, sėdintys seime,yra to neverti.:D NEI VIENAS nėra to vertas. nesi išgyvenus tai nesakyk ok? kiti prarando šeimos narius dėl to, vaikai tėvus. matos amerikoj, kad kai apie tai nepasakoja atbukino ne tik protus, bet ir menkiausisą užuojautą mums pasakojo apieee..hmm..nežinau kaip lietuviškai,tiesą pasakius. holocaust? holokaustas? irrr dar Auschwitz concentration camp. neįsivaizduoju kaip lietuviškai.:D ir filmus rodė, nuotraukas, ir panašius šūdus. apie sibirą,tiesa,nieko nešnekėjo, bet aš esu daug apie tai domėjusis. nesijaaaaudink, amerikoje mokslų sistema TIKRAI geresnė nei lietuvoje - ten bent jau nemokina tiek daug šūdų kurių net nereikės žinoti ateityje, o apie temas kurias mes mokinames, moko LABAI daug,beje,ir pamokos idomios. vien mano klasiokai normalesni už jus,bet neprisikabinėja prie normalių dalykų.:DDDDDDDDD pati matosi,kad net nežinai nieko, o jau kalbi. apie sibirą,patikėk,pati gerai žinau,nes tokiais dalykais domiuosi nuo pradinių klasių. nenustebčiau jei daugiau už tave žinočiau.;D ir taaaip,patikėk,yra žmonių kurie to nusipelnė. gal pavardinti ? jeigu būtum tokia jausminga,gailestinga, ir t.t. nestumtum per internetą,žinodama,kad žmonės turi jausmus ir emocijas,ir gali belenkaip sureaguoti į tavo komentarus. PROTINGUOLĖ. tai ką jūs čia darot ir kaip išsipyzdavojat iš zutaros ir pnš žmonių, prilygsta smurtui. | |
| | | RaDviLe
| Temos pavadinimas: Re: Antr. 07 06 2010, 12:39 | |
| - mellanie rašo:
- RaDviLe rašo:
- mellanie rašo:
- RaDviLe rašo:
- mellanie rašo:
- RaDviLe rašo:
suprantu,suprantu. dėl to ir sakau,kad yra pydarų lietuvoje,kurie yra to verti.:D aš pažiūrėčiau kai tave ištremtų ar viso to tu dar linkėtum savo net baisiausiam priešui;} linkėčiau. lol,aš dar ne to prilinkėjus esu dūchams. o tu mano didžiausių priešų vistiek nepažysti.:D ką žinai,jis gal koks furbonavičius :DDDDDDDD arba kirkilas.:DDDDDDDDDDDDDDDD nesakyk,kad tie vagys,kurie sušiko lietuviams gyvenimus, sėdintys seime,yra to neverti.:D NEI VIENAS nėra to vertas. nesi išgyvenus tai nesakyk ok? kiti prarando šeimos narius dėl to, vaikai tėvus. matos amerikoj, kad kai apie tai nepasakoja atbukino ne tik protus, bet ir menkiausisą užuojautą mums pasakojo apieee..hmm..nežinau kaip lietuviškai,tiesą pasakius. holocaust? holokaustas? irrr dar Auschwitz concentration camp. neįsivaizduoju kaip lietuviškai.:D ir filmus rodė, nuotraukas, ir panašius šūdus. apie sibirą,tiesa,nieko nešnekėjo, bet aš esu daug apie tai domėjusis. nesijaaaaudink, amerikoje mokslų sistema TIKRAI geresnė nei lietuvoje - ten bent jau nemokina tiek daug šūdų kurių net nereikės žinoti ateityje, o apie temas kurias mes mokinames, moko LABAI daug,beje,ir pamokos idomios. vien mano klasiokai normalesni už jus,bet neprisikabinėja prie normalių dalykų.:DDDDDDDDD pati matosi,kad net nežinai nieko, o jau kalbi. apie sibirą,patikėk,pati gerai žinau,nes tokiais dalykais domiuosi nuo pradinių klasių. nenustebčiau jei daugiau už tave žinočiau.;D ir taaaip,patikėk,yra žmonių kurie to nusipelnė. gal pavardinti ?
jeigu būtum tokia jausminga,gailestinga, ir t.t. nestumtum per internetą,žinodama,kad žmonės turi jausmus ir emocijas,ir gali belenkaip sureaguoti į tavo komentarus. PROTINGUOLĖ. tai ką jūs čia darot ir kaip išsipyzdavojat iš zutaros ir pnš žmonių, prilygsta smurtui. nešnekėk jei nežinai ok? turiu tikrai lp skaudžią patirtį šeimoj iš sibiro tad ant to reikalo galėtum patylėt. | |
| | | mellanie
| Temos pavadinimas: Re: Antr. 07 06 2010, 12:44 | |
| - RaDviLe rašo:
- mellanie rašo:
- RaDviLe rašo:
- mellanie rašo:
- RaDviLe rašo:
- mellanie rašo:
- RaDviLe rašo:
suprantu,suprantu. dėl to ir sakau,kad yra pydarų lietuvoje,kurie yra to verti.:D aš pažiūrėčiau kai tave ištremtų ar viso to tu dar linkėtum savo net baisiausiam priešui;} linkėčiau. lol,aš dar ne to prilinkėjus esu dūchams. o tu mano didžiausių priešų vistiek nepažysti.:D ką žinai,jis gal koks furbonavičius :DDDDDDDD arba kirkilas.:DDDDDDDDDDDDDDDD nesakyk,kad tie vagys,kurie sušiko lietuviams gyvenimus, sėdintys seime,yra to neverti.:D NEI VIENAS nėra to vertas. nesi išgyvenus tai nesakyk ok? kiti prarando šeimos narius dėl to, vaikai tėvus. matos amerikoj, kad kai apie tai nepasakoja atbukino ne tik protus, bet ir menkiausisą užuojautą mums pasakojo apieee..hmm..nežinau kaip lietuviškai,tiesą pasakius. holocaust? holokaustas? irrr dar Auschwitz concentration camp. neįsivaizduoju kaip lietuviškai.:D ir filmus rodė, nuotraukas, ir panašius šūdus. apie sibirą,tiesa,nieko nešnekėjo, bet aš esu daug apie tai domėjusis. nesijaaaaudink, amerikoje mokslų sistema TIKRAI geresnė nei lietuvoje - ten bent jau nemokina tiek daug šūdų kurių net nereikės žinoti ateityje, o apie temas kurias mes mokinames, moko LABAI daug,beje,ir pamokos idomios. vien mano klasiokai normalesni už jus,bet neprisikabinėja prie normalių dalykų.:DDDDDDDDD pati matosi,kad net nežinai nieko, o jau kalbi. apie sibirą,patikėk,pati gerai žinau,nes tokiais dalykais domiuosi nuo pradinių klasių. nenustebčiau jei daugiau už tave žinočiau.;D ir taaaip,patikėk,yra žmonių kurie to nusipelnė. gal pavardinti ?
jeigu būtum tokia jausminga,gailestinga, ir t.t. nestumtum per internetą,žinodama,kad žmonės turi jausmus ir emocijas,ir gali belenkaip sureaguoti į tavo komentarus. PROTINGUOLĖ. tai ką jūs čia darot ir kaip išsipyzdavojat iš zutaros ir pnš žmonių, prilygsta smurtui. nešnekėk jei nežinai ok? turiu tikrai lp skaudžią patirtį šeimoj iš sibiro tad ant to reikalo galėtum patylėt. tai matosi iš žodžių,kad turi patirtį. vistiek,žodžių neatsiimsiu,nes yra žmonių kurie apvogė ir sugadino kai kuriems lietuviams gyvenimus. :D eemm,paimkim pavizdį mūsų populiarujį Ūsą. mergaitei visą gyvenimą sutraumavo. | |
| | | RaDviLe
| Temos pavadinimas: Re: Antr. 07 06 2010, 12:47 | |
| - mellanie rašo:
- RaDviLe rašo:
- mellanie rašo:
- RaDviLe rašo:
- mellanie rašo:
- RaDviLe rašo:
- mellanie rašo:
- RaDviLe rašo:
jeigu būtum tokia jausminga,gailestinga, ir t.t. nestumtum per internetą,žinodama,kad žmonės turi jausmus ir emocijas,ir gali belenkaip sureaguoti į tavo komentarus. PROTINGUOLĖ. tai ką jūs čia darot ir kaip išsipyzdavojat iš zutaros ir pnš žmonių, prilygsta smurtui. nešnekėk jei nežinai ok? turiu tikrai lp skaudžią patirtį šeimoj iš sibiro tad ant to reikalo galėtum patylėt. tai matosi iš žodžių,kad turi patirtį. vistiek,žodžių neatsiimsiu,nes yra žmonių kurie apvogė ir sugadino kai kuriems lietuviams gyvenimus. :D eemm,paimkim pavizdį mūsų populiarujį Ūsą. mergaitei visą gyvenimą sutraumavo. gerai tegu ilsis db tas ūsas ramybėj toj pelkėj kur paskendo, bet tokio žiaurumo apie kurį man pasakojo ir visą kit kaip motinos savo vaikus mažus tam, kad išvgyventų savo krauju maitino ir kaip žmones ten kankino tikrai niekam nelinkėčiau net tam pačiam ir nusikaltėliaui žiauriausiam | |
| | | Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: | |
| |
| | | |
| Permissions in this forum: | Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
| |
| |
| |