|
|
+59Lexia. DomuKa *Evū Agnyte*** Ieva.* Robetika Radviliux Gabssiukas Ery* Safy&Gaby raimondja pempel Linas ruta. Guoda tashkelis Kryštė HappySmile vysnea himitsu Vesta Karolce Aistė ;** Soliariuminis* ~Laura Cukriuke Dianaa Skysun Sima viktorike15 foxxxy3 Wik. Burbulitea vikutis Gb gab1 Fane nirvana. Raimonda.' mellanie bū.* Bitute Bosas Austute vilijytea moncike12 Cemy shanel** Dovile Medūtė :D Samantuks karolė. RaDviLe Dalia Inesiox DaftPunk Darellis *SkS* EmCė 63 posters | |
Autorius | Pranešimas |
---|
Raimonda.'
Pranešimų skaičius : 348 Age : 30 Miestas. : klaipeda Pamaina. : 6 Namelis. : 18 Registration date : 2009-07-08
| Temos pavadinimas: Re: Antr. 07 06 2010, 20:33 | |
| dabar savo tuo pasakymu tu negerbi visu vyresniu, sakyk ka nori, bet tokia tiesa
| |
| | | mellanie
Pranešimų skaičius : 1806 Age : 28 Miestas. : Chicago Pamaina. : 4 Registration date : 2008-03-11
| Temos pavadinimas: Re: Antr. 07 06 2010, 20:35 | |
| - Raimonda.' rašo:
- dabar savo tuo pasakymu tu negerbi visu vyresniu, sakyk ka nori, bet tokia tiesa
šitas išvis didnt made any sense, nes aš tik pasakiau, kad nebūtinai reikia vyresnio žmogaus jog irodyti,kad esu geresnė už kitus - galiu panaudoti ir bendraamžių tokiems dalykams irodyti. ir kur čia nepagarba? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD tu bent matai kaip tu nusišneki atsiprašant? | |
| | | Darellis
Pranešimų skaičius : 939 Age : 31 Miestas. : Šiauliai Registration date : 2008-07-13
| Temos pavadinimas: Re: Antr. 07 06 2010, 20:41 | |
| netgi mane jau visa tai uzp****, tu gali nors karta patylet? ir zinok cj cia nekiltu jokiu problemu, jei nerasytum savo eiliu... tapati maldama... | |
| | | Raimonda.'
Pranešimų skaičius : 348 Age : 30 Miestas. : klaipeda Pamaina. : 6 Namelis. : 18 Registration date : 2009-07-08
| Temos pavadinimas: Re: Antr. 07 06 2010, 20:42 | |
| BET TU SAKAI, KAD NESVARBU KAIP, BET GALI YRODYTI KAD ESI GERESNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
| | | Dovile
Pranešimų skaičius : 717 Age : 28 Miestas. : Klaipėda Registration date : 2009-06-10
| Temos pavadinimas: Re: Antr. 07 06 2010, 20:43 | |
| Sakai,kad per pastarasias 3 ar 2 valandas nieko asmeniškai neižeidei, nors Darių neperseniausiai pavadinai bomžu ar pan. Ir visiems sakai, kad tolerantiška esi. | |
| | | mellanie
Pranešimų skaičius : 1806 Age : 28 Miestas. : Chicago Pamaina. : 4 Registration date : 2008-03-11
| Temos pavadinimas: Re: Antr. 07 06 2010, 20:44 | |
| - Darellis rašo:
- netgi mane jau visa tai uzp****, tu gali nors karta patylet? ir zinok cj cia nekiltu jokiu problemu, jei nerasytum savo eiliu... tapati maldama...
tai nereikia pradėti šokinėti prieš mane, ir nereiks laukti kol užsičiaupsiu poto. pasakyk savo nuostabiems draugeliams tą,kad daugiau nereiktų nervuotis per juos,kad neužsičiaupiu.:)) - Raimonda.' rašo:
- BET TU SAKAI, KAD NESVARBU KAIP, BET GALI YRODYTI KAD ESI GERESNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nu ir? kurioje vietoje čia nepagarba vyresniesiems?:DDDDDDDDD - Dovile rašo:
- Sakai,kad per pastarasias 3 ar 2 valandas nieko asmeniškai neižeidei, nors Darių neperseniausiai pavadinai bomžu ar pan. Ir visiems sakai, kad tolerantiška esi.
visiems sakau,kad esu tolerantiška? sakau,kad esu tolerantiškesnė UŽ JUS. o pavadinti darių bomžu,tai neprilygsta tiems "tu nejauti pagarbos vyresniam", "esi pasikėlusi mažvaikė", "užsičiaupk nes užpisai" ir bla bla bla.
Paskutinį kartą redagavo mellanie, Antr. 07 06 2010, 20:46. Redaguota 1 kartą | |
| | | Raimonda.'
| Temos pavadinimas: Re: Antr. 07 06 2010, 20:46 | |
| vsio problema ispresta, CITATA IS MELANES POSTO : "kad nebūtinai reikia vyresnio žmogaus jog irodyti,kad esu geresnė už kitus" !!!!!!!!!!
vsio dbr visi jai nusileiskim, juk ji GERESNE UZ VISUS | |
| | | Darellis
Pranešimų skaičius : 939 Age : 31 Miestas. : Šiauliai Registration date : 2008-07-13
| Temos pavadinimas: Re: Antr. 07 06 2010, 20:46 | |
| - mellanie rašo:
- Darellis rašo:
- netgi mane jau visa tai uzp****, tu gali nors karta patylet? ir zinok cj cia nekiltu jokiu problemu, jei nerasytum savo eiliu... tapati maldama...
tai nereikia pradėti šokinėti prieš mane, ir nereiks laukti kol užsičiaupsiu poto. pasakyk savo nuostabiems draugeliams tą,kad daugiau nereiktų nervuotis per juos,kad neužsičiaupiu.:))
- Raimonda.' rašo:
- BET TU SAKAI, KAD NESVARBU KAIP, BET GALI YRODYTI KAD ESI GERESNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nu ir? kurioje vietoje čia nepagarba vyresniesiems?:DDDDDDDDD
- Dovile rašo:
- Sakai,kad per pastarasias 3 ar 2 valandas nieko asmeniškai neižeidei, nors Darių neperseniausiai pavadinai bomžu ar pan. Ir visiems sakai, kad tolerantiška esi.
visiems sakau,kad esu tolerantiška? sakau,kad esu tolerantiškesnė UŽ JUS. o pavadinti darių bomžu,tai neprilygsta tiems "tu nejauti pagarbos vyresniam", "esi pasikėlusi mažvaikė", "užsičiaupk nes užpisai" ir bla bla bla. Jo, mes visi zinok pries tave... visas pasaulis pries tave...
Paskutinį kartą redagavo Darellis, Antr. 07 06 2010, 20:56. Redaguota 2 kartus(ų) | |
| | | mellanie
| Temos pavadinimas: Re: Antr. 07 06 2010, 20:47 | |
| - Raimonda.' rašo:
- vsio problema ispresta, CITATA IS MELANES POSTO : "kad nebūtinai reikia vyresnio žmogaus jog irodyti,kad esu geresnė už kitus" !!!!!!!!!!
vsio dbr visi jai nusileiskim, juk ji GERESNE UZ VISUS aš dbr visiškai esu susimaišius ką tu turi galvoje bet px. | |
| | | Raimonda.'
| Temos pavadinimas: Re: Antr. 07 06 2010, 20:48 | |
| :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
susimaisiusi sakai???????? neapsimesk kad kazko nesupratai :DDDDD juk pati pasakei kad nesvarbu kaip, gali irodyti kad esi geresne uz kitus:) LEISKIS ANT ZEMES VAIKELI! visi esam vienodi ir gersniu cia nera | |
| | | Inesiox
Pranešimų skaičius : 599 Age : 29 Miestas. : siauliai :) Pamaina. : #4 Namelis. : what the fish? Registration date : 2008-03-16
| Temos pavadinimas: Re: Antr. 07 06 2010, 20:51 | |
| WORLD WAR III IS OVER, PEACE IS HERE AND NOW AND FOREVER | |
| | | mellanie
| Temos pavadinimas: Re: Antr. 07 06 2010, 20:53 | |
| - Raimonda.' rašo:
- :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
susimaisiusi sakai???????? neapsimesk kad kazko nesupratai :DDDDD juk pati pasakei kad nesvarbu kaip, gali irodyti kad esi geresne uz kitus:) LEISKIS ANT ZEMES VAIKELI! visi esam vienodi ir gersniu cia nera ne,nesakiau,kad esu geresnė už kitus. sakiau,kad NEREIKIA vyresnio žmogaus , kad irodyti jog esi geresnis. pvz ateina juozas,sako: -va aš esu pats geriausias :DDDDDDDDDDDDDDDD tada ateina koks tarkim trim metais mažesnis vaikas už juozą ir jie susiginčyja ar kažkas panašaus,ir juozas irodo , kad jis yra geresnis už jį kažkaip. na va, išvada : nereikia būti vyresniam,kad irodyti jog esi geresnis! dieve mano,koks skirtumas,pasakiau I asmenimi "nereikia vyresnio žmogaus,kad irodyčiau jog esu geresnė už kitus". nereiškia,kad iš tikrųjų esu geresnė už kitus. nors jeigu ir laikyčiau save geresnė už kitus,so? tipo nuodemė? nors nelaikau bet vstk, nematau nk blogo. | |
| | | Dovile
Pranešimų skaičius : 717 Age : 28 Miestas. : Klaipėda Registration date : 2009-06-10
| Temos pavadinimas: Re: Antr. 07 06 2010, 20:54 | |
| - Dovile rašo:
visiems sakau,kad esu tolerantiška? sakau,kad esu tolerantiškesnė UŽ JUS. o pavadinti darių bomžu,tai neprilygsta tiems "tu nejauti pagarbos vyresniam", "esi pasikėlusi mažvaikė", "užsičiaupk nes užpisai" ir bla bla bla.[/quote] Bet nesimato kad būtum tolerantiškesnė už mus.:)))) Ar mes bent vienas esam tave vadine kokia bomže, valkata ar šeip, kad tu kokia atsilikelė. Prieš rašydama paskaityk ką anksčiau rašei, nes pati prieštarauji savo žodžiams. O kad rašėm, kad tu pasikėlus ar mažvaikė, stebiuosi kaip tu dar drįsti tai neigti | |
| | | Raimonda.'
| Temos pavadinimas: Re: Antr. 07 06 2010, 20:55 | |
| bet tu taip elgiesi su mumis, kaip kad butum geresne uz mus! krc sakyk ka nori, vartais savo zodziuose :DDDD dar karta galou pakartoto, kaip ir kiti sake ISMOK NUSILEISTI | |
| | | mellanie
| Temos pavadinimas: Re: Antr. 07 06 2010, 20:56 | |
| Dovile, PWNAGE. taip,sakėte,kad esu atsilikėle. beje,nebūtinai turite vadinti mane valkata,kad manęs netoleruotumėte. galite vadinti mane mažvaike,tai irgi bus netolerancija. :DD
o kur tu matei,kad aš kažkur neigčiau? atrašydama į tokį sakinį turėjau omenyje kiekvieną kartą "tu ne ką mažiau pasikėlęs" , tad niekur neneigiau kad esu pasikėlusi. beje,dar čia senesniame komentare,aš ir pripažinau pati,kad esu pasikėlusi,einu tuoj paieškoti.
| |
| | | Raimonda.'
| Temos pavadinimas: Re: Antr. 07 06 2010, 20:58 | |
| zinok, dovilei tiek pat metu kiek tau, bet jin zymiai normaliau elgiasi negu tu | |
| | | Darellis
| Raima, einam futboliuka ziuret :D | |
| | | mellanie
| - Raimonda.' rašo:
- bet tu taip elgiesi su mumis, kaip kad butum geresne uz mus! krc sakyk ka nori, vartais savo zodziuose :DDDD dar karta galou pakartoto, kaip ir kiti sake ISMOK NUSILEISTI
anee? ir kaip aš taip elgiuosi? nes nepripažystu,kad esu debilė,kd nepripažystu jog esu dūche, ir vis ginuosi ? TU NORI KAD AŠ TAU LEISČIAU TRYPTI ANT MANĘS. prasipampaliok,to nebus. o nusileisti, tai nenusileisiu, nes esu pernelyg užsispyrusi,taip,kad SORRY BITCH. - Raimonda.' rašo:
- zinok, dovilei tiek pat metu kiek tau, bet jin zymiai normaliau elgiasi negu tu
matai! NĖRA SKIRTUMO KIEK MAN METŲ, tai nieko nereiškia. va dovilė normali nors jai tiek pat, aš durna,nors man irgi tiek pat. NĖRA SKIRTUMO. galbūt aš taip pat elgsiuosi kaip dabar būdama trisdešimties. va,pati dabar sau paprieštaravai :))
Paskutinį kartą redagavo mellanie, Antr. 07 06 2010, 21:00. Redaguota 1 kartą | |
| | | Darellis
| Temos pavadinimas: Re: Antr. 07 06 2010, 20:59 | |
| - Raimonda.' rašo:
- zinok, dovilei tiek pat metu kiek tau, bet jin zymiai normaliau elgiasi negu tu
Tai jau taip :DD Dovilke | |
| | | Darellis
| Temos pavadinimas: Re: Antr. 07 06 2010, 21:01 | |
| - mellanie rašo:
- Raimonda.' rašo:
- bet tu taip elgiesi su mumis, kaip kad butum geresne uz mus! krc sakyk ka nori, vartais savo zodziuose :DDDD dar karta galou pakartoto, kaip ir kiti sake ISMOK NUSILEISTI
anee? ir kaip aš taip elgiuosi? nes nepripažystu,kad esu debilė,kd nepripažystu jog esu dūche, ir vis ginuosi ? TU NORI KAD AŠ TAU LEISČIAU TRYPTI ANT MANĘS. prasipampaliok,to nebus. o nusileisti, tai nenusileisiu, nes esu pernelyg užsispyrusi,taip,kad SORRY BITCH.
- Raimonda.' rašo:
matai! NĖRA SKIRTUMO KIEK MAN METŲ, tai nieko nereiškia. va dovilė normali nors jai tiek pat, aš durna,nors man irgi tiek pat. NĖRA SKIRTUMO. galbūt aš taip pat elgsiuosi kaip dabar būdama trisdešimties. va,pati dabar sau paprieštaravai :)) ne man jau istikro taves gaila :DD Greitu laiku suprasi pati, kad reikia truputi ziuret ka kalbi | |
| | | Dovile
| Temos pavadinimas: Re: Antr. 07 06 2010, 21:02 | |
| - Darellis rašo:
- mellanie rašo:
- Raimonda.' rašo:
anee? ir kaip aš taip elgiuosi? nes nepripažystu,kad esu debilė,kd nepripažystu jog esu dūche, ir vis ginuosi ? TU NORI KAD AŠ TAU LEISČIAU TRYPTI ANT MANĘS. prasipampaliok,to nebus. o nusileisti, tai nenusileisiu, nes esu pernelyg užsispyrusi,taip,kad SORRY BITCH.
- Raimonda.' rašo:
matai! NĖRA SKIRTUMO KIEK MAN METŲ, tai nieko nereiškia. va dovilė normali nors jai tiek pat, aš durna,nors man irgi tiek pat. NĖRA SKIRTUMO. galbūt aš taip pat elgsiuosi kaip dabar būdama trisdešimties. va,pati dabar sau paprieštaravai :)) ne man jau istikro taves gaila :DD Greitu laiku suprasi pati, kad reikia truputi ziuret ka kalbi Taiklu,kaip niekad :D | |
| | | mellanie
| Temos pavadinimas: Re: Antr. 07 06 2010, 21:02 | |
| Dovilei,radau!: - mellanie rašo:
- ne,man jau senai aišku,kad man reikia ant žemės leistis.:D bet nesileidžiu. so?
8:51 rašyta,šiuo forumo laiku.;D | |
| | | Dovile
| Temos pavadinimas: Re: Antr. 07 06 2010, 21:04 | |
| Tikrai miela, kad del manęs tiek ieškojai :* | |
| | | Raimonda.'
| kaip as sau papriestaravau ? :DDDD am nu kad as net nezadejau ant aves trypt, kad turetum pripazint kad durna esi ir tt nesakiau, tas nusileisti reiskia akiu nebdraskyt o ne debiliskuma pripazinet. | |
| | | mellanie
| - Dovile rašo:
- Tikrai miela, kad del manęs tiek ieškojai :*
nesijaudink,tik trisdešimt sekundžių sugaišau,nes maždaug žinojau kuriame puslapyje bus. juk visai neseniai rašiau ; ))@*~ | |
| | | Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: | |
| |
| | | |
| Permissions in this forum: | Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
| |
| |
| |