Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Balsių stovyklos forumas.

rodiklisrodiklis  Latest imagesLatest images  RegistruotisRegistruotis  Prisijungti  Balsiai.lt  

Go down 
+59
Lexia.
DomuKa
*Evū
Agnyte***
Ieva.*
Robetika
Radviliux
Gabssiukas
Ery*
Safy&Gaby
raimondja
pempel
Linas
ruta.
Guoda
tashkelis
Kryštė
HappySmile
vysnea
himitsu
Vesta
Karolce
Aistė ;**
Soliariuminis*
~Laura
Cukriuke
Dianaa
Skysun
Sima
viktorike15
foxxxy3
Wik.
Burbulitea
vikutis
Gb
gab1
Fane
nirvana.
Raimonda.'
mellanie
bū.*
Bitute
Bosas
Austute
vilijytea
moncike12
Cemy
shanel**
Dovile
Medūtė :D
Samantuks
karolė.
RaDviLe
Dalia
Inesiox
DaftPunk
Darellis
*SkS*
EmCė
63 posters
Pereiti prie : Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 22 ... 32  Next
AutoriusPranešimas
RaDviLe

Female
Pranešimų skaičius : 654
Registration date : 2008-04-11

- Page 13 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re:     - Page 13 EmptyAntr. 07 06 2010, 18:09

Raimonda.' rašo:
tai pries balsius galesim 4 susitikt, padarysiu sushio :)
o po balsių pas mane vegetariškai lazanijai renkamės;D
Atgal į viršų Go down
karolė.

karolė.

Female
Pranešimų skaičius : 663
Miestas. : Klaipėda.;}*
Pamaina. : ketvirtaa.
Namelis. : I wear my sunglasses at night.*
Registration date : 2009-02-04

- Page 13 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re:     - Page 13 EmptyAntr. 07 06 2010, 18:26

Raimonda.' rašo:
tai pries balsius galesim 4 susitikt, padarysiu sushio :)

kaip dievinu juossss. (mm) : D
Atgal į viršų Go down
Raimonda.'

Raimonda.'

Female
Pranešimų skaičius : 348
Miestas. : klaipeda
Pamaina. : 6
Namelis. : 18
Registration date : 2009-07-08

- Page 13 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re:     - Page 13 EmptyAntr. 07 06 2010, 18:48

paesim pries ir po balsiu skaniai: DD
Atgal į viršų Go down
RaDviLe

Female

- Page 13 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re:     - Page 13 EmptyAntr. 07 06 2010, 18:50

Tik po balsių jau su grūzu tradicišku;DDD
Atgal į viršų Go down
mellanie

mellanie

Female
Pranešimų skaičius : 1806
Miestas. : Chicago
Pamaina. : 4
Registration date : 2008-03-11

- Page 13 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re:     - Page 13 EmptyAntr. 07 06 2010, 18:57

[quote="RaDviLe"]
mellanie rašo:
RaDviLe rašo:
mellanie rašo:
Soliariuminis* rašo:
Dalia, tai ne pokštas, tai jų mąstymas.

nors amerikiečiai tai tikrai nėra protingiausi,bet nelygink keleta žmonių,su visais.;D
o pati tai taip nedarai ane?;D

pėvėzė?
kaip tu čia ant visų krauni , kad mes čia dūchai, debilai ir panašiai ir po to taip TARP KITKO numeti komentarą, kad kas čia lietuvos seimą valdys jei mes tokie ir neveltui lietuva savižudžių ir debilų kraštas;} sprendi taip pat iš kelių žmonių[/quote

jo,bet nesakiau, kad jūs visi dūchai,debilai,etc. pvz. šitame forume man kaip žmonės patinka inesa, daftpunk,lexia, etc. čia yra tik kokie šeši durni žmogeliukai. o lietuvoje yra daug normalių žmonių. niekada nesakiau, kad lietuvoje gyvena VIEN debilai,bet minėjau, kad lietuva - debilų šalis. pati dar sakiau "reikia ištremti pydarus į sibirą, bet palikti tuos PROTINGUSIUS lietuvoje." bejeeee, aš nesprendžiu iš keleto žmonių, aš šnekėjau apie šimtą minimum. galiu pavardinti kokį trisdešimt (tik ne visus,žiauriai tingiu) , kurie mėgsta ant manęs ir kitų žmonių krauti,gadinti lietuvą taip sakant + kurie šiaip ne ant manęs varo bet yra didžiuliai dabaljobai.nori?:DDDD daugelį jų nepažinsi vstk.
Atgal į viršų Go down
Raimonda.'

Raimonda.'

Female

- Page 13 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re:     - Page 13 EmptyAntr. 07 06 2010, 19:04

nu bet tu cia ta pati per ta pati sakai vis (kad ne visi o tik kai kurie yra tokie kvaili ir tt)

p.s. man bus labai idomu pamatyt ar ir balsiuose tokia kieta ir protinga vaidinsi.
Atgal į viršų Go down
RaDviLe

Female

- Page 13 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re:     - Page 13 EmptyAntr. 07 06 2010, 19:09

"niekada nesakiau, kad lietuvoje gyvena VIEN debilai,bet minėjau, kad lietuva - debilų šalis." Ką tu šita nesąmone norėjai pasakyti? Tai ir reiškia, kad sprendi iš kai kurių žmonių, o ne iš visų.;D
Atgal į viršų Go down
Raimonda.'

Raimonda.'

Female

- Page 13 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re:     - Page 13 EmptyAntr. 07 06 2010, 19:12

vartos savo zodziuose :DDDDDD
Atgal į viršų Go down
Sima

Sima

Pranešimų skaičius : 70
Miestas. : Mžk
Pamaina. : tai turbut 5
Registration date : 2010-03-17

- Page 13 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re:     - Page 13 EmptyAntr. 07 06 2010, 19:13

Nu ka jus cia daug priraset..
Pavargau net sakityt, bet chu siaip ne tap ;D
Nenoriu nieko pradet bet tik toki maza pastebejima turiu, melane rase, kad jos visi draugai 14 - 16 ar 17 metu jei neklystu ir ji yra pati jaunniausia is ju visu, bet vaziuoja i stovykla su 12 ar 13 metu drauge, tai cia biski nesupratau ;DD
Atgal į viršų Go down
Raimonda.'

Raimonda.'

Female

- Page 13 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re:     - Page 13 EmptyAntr. 07 06 2010, 19:19

nu vartosi savo zodziose ir pasakas seka tiesiog : DD
Atgal į viršų Go down
mellanie

mellanie

Female

- Page 13 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re:     - Page 13 EmptyAntr. 07 06 2010, 19:45

Raimonda.' rašo:
p.s. man bus labai idomu pamatyt ar ir balsiuose tokia kieta ir protinga vaidinsi.

kuriame namelyje ruošiesi gyventi? :]

RaDviLe rašo:
"niekada nesakiau, kad lietuvoje gyvena VIEN debilai,bet minėjau, kad lietuva - debilų šalis." Ką tu šita nesąmone norėjai pasakyti? Tai ir reiškia, kad sprendi iš kai kurių žmonių, o ne iš visų.;D

norėjau pasakyti tai, kad lietuvą peremė debilai. t.y. lietuvą valdo debilai. dauguma seime sėdinčių žmonių yra dūchai kurie vogia pinigus. bet lietuvoje yra išlikusių dar daug protingų žmonių. va ką bandžiau pasakyti. LMAO :)

Sima rašo:
Nenoriu nieko pradet bet tik toki maza pastebejima turiu, melane rase, kad jos visi draugai 14 - 16 ar 17 metu jei neklystu ir ji yra pati jaunniausia is ju visu, bet vaziuoja i stovykla su 12 ar 13 metu drauge, tai cia biski nesupratau ;DD

nieko neminėjau,kad su ja kartu važiuosiu. minėjau,kad RUOŠIUOSI su ja gyventi viename namelyje. nes mes per internetą susipažinome :D o dar net nežinau ar mes kartu gyvensime,nes ji nori malūną imti, o aš - ne.

Raimonda.' rašo:
nu bet tu cia ta pati per ta pati sakai vis

atsiprašau,bet ar ne tu toji kuri čia atkartojo du kartus tą pačią mintį per vieną valandą?
Raimonda.' rašo:
nu vartosi savo zodziose ir pasakas seka tiesiog : DD
Raimonda.' rašo:
vartos savo zodziuose :DDDDDD

Paskutinį kartą redagavo mellanie, Antr. 07 06 2010, 19:47. Redaguota 1 kartą
Atgal į viršų Go down
Darellis

Darellis

Male
Pranešimų skaičius : 939
Miestas. : Šiauliai
Registration date : 2008-07-13

- Page 13 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re:     - Page 13 EmptyAntr. 07 06 2010, 19:46

Sima rašo:
Nu ka jus cia daug priraset..
Pavargau net sakityt, bet chu siaip ne tap ;D
Cia visada viskas ajsku ir suprantama yra :DD kaip tu jos gali nesuprast?xD
Atgal į viršų Go down
Raimonda.'

Raimonda.'

Female

- Page 13 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re:     - Page 13 EmptyAntr. 07 06 2010, 19:50

as bent jau tiesa sakau, ne taip kaip tu, beje nesivartau savo zodziuose :DD

p.s. nenukreipinek temos : DDDDDDDDDDDDD
Atgal į viršų Go down
mellanie

mellanie

Female

- Page 13 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re:     - Page 13 EmptyAntr. 07 06 2010, 19:52

Raimonda.' rašo:
as bent jau tiesa sakau, ne taip kaip tu, beje nesivartau savo zodziuose :DD

p.s. nenukreipinek temos : DDDDDDDDDDDDD

1. kurioje vietoje aš melavau?
2. kaip aš nukreipinėju temą?
3. ir kaip aš vartausi savo žodžiuose?

tavo sakiniai buvo gryni non-sensai.
Atgal į viršų Go down
Raimonda.'

Raimonda.'

Female

- Page 13 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re:     - Page 13 EmptyAntr. 07 06 2010, 19:56

1. kai sakei, kad visi tavo draugai ne jaunesni kaip 14 metu o 16-17, bet varai su uz save jaunesne drauge
2.nukreipineji tema, kai pasakiau man idomu ar ir stovykloi tokia kieta busi, bet tu apie nameli paklausei
3. "niekada nesakiau, kad lietuvoje gyvena VIEN debilai,bet minėjau, kad lietuva - debilų šalis." wtf???? ka tuo pasakyt norejai vasphe?
Atgal į viršų Go down
DaftPunk

DaftPunk

Male
Pranešimų skaičius : 858
Miestas. : Klaipėda
Pamaina. : 2008 - 6pam. 2009 - 6pam. 2010 - 6pam. 2011/2012 - vadovo metai:)
Namelis. : 17
Registration date : 2008-07-30

- Page 13 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re:     - Page 13 EmptyAntr. 07 06 2010, 19:56

Nu is tikruju mell dekui, kad sakei jog as padorus, fainas, normalus zmogus forume, bet realiai tai irgi jau ne karta sakiau, kad kartais galima nusileist. Ir ten tas susivartimas zodziuose sioks toks zinok tikrai buvo;]] as pritariu tai kompanijai. Ne del visiskai visko, nes jus cia per ziauriai vieni ant kitu debilais vadinat. Kazkada dar sakei pati kad tolerancijos kitiems truksta, bet pati panasei kalbi. Nesivelsiu i diskusijas nepalaikysiu nei vienos puses busiu tiesiog saliskas ir sioje situacijoje siek tiek susivartei galiu pasakyt:)
Atgal į viršų Go down
Raimonda.'

Raimonda.'

Female

- Page 13 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re:     - Page 13 EmptyAntr. 07 06 2010, 19:58

daftpunk'ai - tiesa skai is tikruju, ir taip pat daug kas tai jau senai pastebejo
Atgal į viršų Go down
Dalia

Dalia

Female
Pranešimų skaičius : 1098
Miestas. : Kaunas.
Pamaina. : '08-4; '09-4; '10-4 ;DD
Namelis. : Ha.
Registration date : 2008-03-12

- Page 13 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re:     - Page 13 EmptyAntr. 07 06 2010, 20:00

Bet, Auguste, esmė tame, kad pagal viską galima suprasti, kad tu pati su jaunesniais nebendrauji... Tau lyg ir nefasonas... Kiek buvo galima suprast kitur, tačiau visad prie vyresnių tiesą pasakius šakojies, kodėl tau nori neleisti būti su vyresniais... Tai kodėl pati nebūni tarkim su jaunesniais? Nenoriu aš čia nieko stumt ar pyktis, mano nebe toks charakteris, paprasčiausiai tai man atrodo kiek kvaila...
Žodžiu, žmonės, gyvenkim draugiškai.. Kiek galima visus debilais vadint? :]

P.S. Auguste, tu būtent ir nesupratai ką aš norėjau pasakyti. Lietuvoje mes išmokdami tikrai esame protingi ir na, ačiū, aš pati savęs nelaikau buka, kaip tu čia visus įvardijai. Ir beje, tik man nesakyk, kad Amerikoje nėra nei vieno kuris tingi mokytis. Visur tokių yra, yra ir Lietuvoj, yra ir Amerikoj, ir Prancūzijoj, ir Turkijoj, ir Ispanijoj, ir ir ir ir visam pasaulyje. Lietuva nėra blogiausia valstybė... Ją dar lenkia Rusija. :> Džiaukimės nors tuo... Visur visokių žmonių yra ir nieko čia nepakeisi...
Atgal į viršų Go down
mellanie

mellanie

Female

- Page 13 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re:     - Page 13 EmptyAntr. 07 06 2010, 20:00

1. kai sakei, kad visi tavo draugai ne jaunesni kaip 14 metu o 16-17, bet varai su uz save jaunesne drauge
o aš berods jau sakiau, kad su ja nevarau, o susitiksiu balsiuose,ir dar net neaišku ar mes kartu gyvensim. ir taip pat sakiau,kad mano draugams yra 14-17 metų, o ne 16-17.

2.nukreipineji tema, kai pasakiau man idomu ar ir stovykloi tokia kieta busi, bet tu apie nameli paklausei
šita tema berods kalbėjom seniau? o paklausiau į temą,nes noriu asmeniškai pas tave ateiti į namelį,ir išsiaiškinti su tavim,ar tu rimtai esi tokia trenkta ar kaip.

3. "niekada nesakiau, kad lietuvoje gyvena VIEN debilai,bet minėjau, kad lietuva - debilų šalis." wtf???? ka tuo pasakyt norejai vasphe?
jau pasakiau ką turėjau omenyje praeitame komentare.

~~~

Dalia rašo:
Bet, Auguste, esmė tame, kad pagal viską galima suprasti, kad tu pati su jaunesniais nebendrauji... Tau lyg ir nefasonas... Kiek buvo galima suprast kitur, tačiau visad prie vyresnių tiesą pasakius šakojies, kodėl tau nori neleisti būti su vyresniais... Tai kodėl pati nebūni tarkim su jaunesniais?

draugauju su jaunesniais, jau tą sakiau irgi praeitame komentare.minėjau,kad ruošiuosi gyventi už save jaunesnėmis draugėmis. o seniau irgi minėjau,kad su savo bendraamžiais kažkaip nelabai sutariu,bet randu tam tikrus bendraamžius su kuriais galiu rasti bendrą kalbą :D.
Atgal į viršų Go down
Raimonda.'

Raimonda.'

Female

- Page 13 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re:     - Page 13 EmptyAntr. 07 06 2010, 20:05

o aš berods jau sakiau, kad su ja nevarau, o susitiksiu balsiuose,ir dar net neaišku ar mes kartu gyvensim. ir taip pat sakiau,kad mano draugams yra 14-17 metų, o ne 16-17.
"minimum 14" tai kodel saki, kad jau nenori jos permest, ir jau viskas, del to i juodkrante negali varyt, juk jai jau pazadejai?

šita tema berods kalbėjom seniau? o paklausiau į temą,nes noriu asmeniškai pas tave ateiti į namelį,ir išsiaiškinti su tavim,ar tu rimtai esi tokia trenkta ar kaip.
nu taigi as blond, nejau nesimato, tai zhnk nereikes tau manes net ieskot .. tiesa sakant geriau net neeik i mano nameli, nes jame ne as viena kuri taves nemegsta busiu :) seip jejgu noresi, rasi

jau pasakiau ką turėjau omenyje praeitame komentare.

nu va neperskaiciau ;//// kaip negerai ;oo
Atgal į viršų Go down
Raimonda.'

Raimonda.'

Female

- Page 13 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re:     - Page 13 EmptyAntr. 07 06 2010, 20:07

bet vat grynai, kaip daftpunkas minejo, kad sakei jog kitiems truksta tolerancijos, o ko dabar taip elgies, pries viresnius sakojies? :))
Atgal į viršų Go down
mellanie

mellanie

Female

- Page 13 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re:     - Page 13 EmptyAntr. 07 06 2010, 20:09

1. "minimum 14" tai kodel saki, kad jau nenori jos permest, ir jau viskas, del to i juodkrante negali varyt, juk jai jau pazadejai?
grynai nesupratau klausimo. o.O

2.nu taigi as blond, nejau nesimato, tai zhnk nereikes tau manes net ieskot .. tiesa sakant geriau net neeik i mano nameli, nes jame ne as viena kuri taves nemegsta busiu :) seip jejgu noresi, rasi
kas tau yra, tau gaila pasakyti kuriame namelyje būsi?:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD bent fotkę savo įkelk,nes tng eiti per ketvirtos pamainos fotografijų temą. oo,kaip fainei,visos į vieną namelį susigrūsit!

3. nu va neperskaiciau ;//// kaip negerai ;oo
pjaustomeasz su DC batukajzz ;<

~~~

Raimonda.' rašo:
bet vat grynai, kaip daftpunkas minejo, kad sakei jog kitiems truksta tolerancijos, o ko dabar taip elgies, pries viresnius sakojies? :))

galiu būti LABAI tolerantiška,ir iki dabar esu. ar pastebėjai mano tiesioginių daug ižeidimų per pastarasias valandas? :} ne taip kaip jūs, nevarau, kad tipo "raimonda yra dūchiška kalė su debiliška rašysena,kad neina jos įskaityti. čiūj pradinių klasių ta kekšė nėra pabaigusi." < čia tavo stylee :)
o vaa,tu ir VĖĖĖL tu su savo amžiumi pradedi. :)

___

bet ble faina iš tavęs išsipyzdavot,belenkaip vartais net nepastebėdama. :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD whahahahahahaha
Atgal į viršų Go down
Raimonda.'

Raimonda.'

Female

- Page 13 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re:     - Page 13 EmptyAntr. 07 06 2010, 20:21

oi melanike :) as noreciau kad tu man tai visa i akis pasakytum:)))))))))))))))))))) nesu ziaurus zmogus bet dabar tai ..
ir su ta taolerancija, cia ne keiksmazodzia ant zmogaus, o jo negerbimas

o pvz yra paprastas, tu negerbi uz save vyresniu, nes nori irodyti, kad esi geresn, protingesne, ir nemoki nusileisti:)
Atgal į viršų Go down
Darellis

Darellis

Male
Pranešimų skaičius : 939
Miestas. : Šiauliai
Registration date : 2008-07-13

- Page 13 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re:     - Page 13 EmptyAntr. 07 06 2010, 20:23

Melanike galesi mus lengvai rast :D nes mes zadam dvipusi namuka pasimt.. kai eisi pas mus, po to uzsuk i musu puse, ten irgi bus tavo gerbeju
Atgal į viršų Go down
mellanie

mellanie

Female

- Page 13 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re:     - Page 13 EmptyAntr. 07 06 2010, 20:30

Raimonda.' rašo:
oi melanike :) as noreciau kad tu man tai visa i akis pasakytum:)))))))))))))))))))) nesu ziaurus zmogus bet dabar tai ..
ir su ta taolerancija, cia ne keiksmazodzia ant zmogaus, o jo negerbimas

o pvz yra paprastas, tu negerbi uz save vyresniu, nes nori irodyti, kad esi geresn, protingesne, ir nemoki nusileisti:)

tai pasakysiu pasakysiu,tu nesijaudink. jeigu taip nekantrauji,galiu savo ir telefo numeriuką duoti,dabar mielai irgi pakalbėčiau.

o tas "tu negerbi už save VYRESNIŲ, nes nori irodyti, kad esi geresnė, protingesnė, ir nemoki nusileisti" < ok , srr,bet pričiom čia vyresniškumas? čia nereikia vyresnio žmogaus,kad galėčiau irodyti jog esu geresnė,protingesnė,ir kad nemoku nusileisti. LOLOLOL. epic failas :))

Darellis rašo:
Melanike galesi mus lengvai rast :D nes mes zadam dvipusi namuka pasimt.. kai eisi pas mus, po to uzsuk i musu puse, ten irgi bus tavo gerbeju

ooo tai gerai, nes aš irgi ruošiuosi dvipusį imti. kaimynais būsim!
Atgal į viršų Go down
Sponsored content

- Page 13 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re:     - Page 13 Empty

Atgal į viršų Go down

Atgal į viršų 
Puslapis 1332Pereiti prie : Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 22 ... 32  Next