| FLOOD'o zona. | |
|
+33Bosas Giedruciux :) Etsun Kryštė PetKus Ievuciukas;* Heimer Picture Führer orintūūkas;* Samanta Mėlynikė.~ Wik. Dianaa mellanie Dovile zutara444 nirvana. RaDviLe karolė. kristinax Bitute Ieva DaftPunk Rofl raimondja Darellis Ive* Ugnė. Dalia Cindy *Safyra* Lexia. 37 posters |
|
Autorius | Pranešimas |
---|
nirvana.
Pranešimų skaičius : 1464 Age : 29 Miestas. : zoo Pamaina. : 4! Registration date : 2008-03-27
| Temos pavadinimas: Re: FLOOD'o zona. Kv. 01 28 2010, 21:06 | |
| kažkokį briedą, o tu :D aačiūū :D tuojau išims :DD | |
|
| |
karolė.
Pranešimų skaičius : 663 Age : 29 Miestas. : Klaipėda.;}* Pamaina. : ketvirtaa. Namelis. : I wear my sunglasses at night.* Registration date : 2009-02-04
| Temos pavadinimas: Re: FLOOD'o zona. Kv. 01 28 2010, 21:07 | |
| 30 seconds to mars - kings and queens. (mm) biški ne per vėlai vakarienė? ; DD | |
|
| |
nirvana.
Pranešimų skaičius : 1464 Age : 29 Miestas. : zoo Pamaina. : 4! Registration date : 2008-03-27
| Temos pavadinimas: Re: FLOOD'o zona. Kv. 01 28 2010, 21:09 | |
| jeigu atvirai, tai čia mano ir pusryčiai, ir pietūs, ir vakarienė :D ką tik grįžau :D | |
|
| |
karolė.
Pranešimų skaičius : 663 Age : 29 Miestas. : Klaipėda.;}* Pamaina. : ketvirtaa. Namelis. : I wear my sunglasses at night.* Registration date : 2009-02-04
| Temos pavadinimas: Re: FLOOD'o zona. Kv. 01 28 2010, 21:09 | |
| aaa : D tai kur valkiojeis? : D | |
|
| |
nirvana.
| Temos pavadinimas: Re: FLOOD'o zona. Kv. 01 28 2010, 21:10 | |
| ė tu :D iš po darbų aš, mokykla, dramos studija, dailės mokykla :D | |
|
| |
karolė.
| Temos pavadinimas: Re: FLOOD'o zona. Kv. 01 28 2010, 21:10 | |
| aišku : D irgi dramą lankai? (happy) | |
|
| |
nirvana.
| Temos pavadinimas: Re: FLOOD'o zona. Kv. 01 28 2010, 21:11 | |
| taip, ir senokai ^^ gėėris | |
|
| |
karolė.
| Temos pavadinimas: Re: FLOOD'o zona. Kv. 01 28 2010, 21:12 | |
| ruošiat kokį vaidinimą? ;> | |
|
| |
nirvana.
| Temos pavadinimas: Re: FLOOD'o zona. Kv. 01 28 2010, 21:13 | |
| taip, baigiam, bet šiaip... sunkų apsiėmėm :] o jūs? | |
|
| |
karolė.
| Temos pavadinimas: Re: FLOOD'o zona. Kv. 01 28 2010, 21:14 | |
| o geeras.;> o mes irgi ruošam. Radvilės parašytą pjesę. ;} | |
|
| |
nirvana.
| Temos pavadinimas: Re: FLOOD'o zona. Kv. 01 28 2010, 21:15 | |
| ogogo :D aš tai nuotraukas jūsų dramos mačiau, toookia jauki aplinka atrodo :] | |
|
| |
karolė.
| Temos pavadinimas: Re: FLOOD'o zona. Kv. 01 28 2010, 21:17 | |
| galėtų būt jaukesnė šiaip : D gerai kad bent jau mum apšvietimą padarys normalų, nes anksčiau kažkokios dvi lempos būdavo tik scenoj : D | |
|
| |
Etsun
Pranešimų skaičius : 96 Age : 28 Miestas. : Mažeikiai Pamaina. : 06'07'08'09'10 - 4 pamaina. (: Registration date : 2009-05-11
| Temos pavadinimas: Re: FLOOD'o zona. Kv. 01 28 2010, 21:29 | |
| - nirvana. rašo:
- ... ........... .. ... . ............ .
ką darot? Ai biški skype, muzika, sms per tel. :} | |
|
| |
mellanie
Pranešimų skaičius : 1806 Age : 28 Miestas. : Chicago Pamaina. : 4 Registration date : 2008-03-11
| Temos pavadinimas: Re: FLOOD'o zona. Kv. 01 28 2010, 23:59 | |
| - Wik. rašo:
- Nežinau. Neieškau ir neskaičiuoju. Ne visi čia patriotiški. Matai, Dalia ir nemėgsta Lietuvos. O dėl tų forumų, tai čia savaime suprantama, kad yra belekiek žmonių, kurie tik išsijuosę ir tevaro ant mūsų šalies, bet aš tokiuose forumuose nesilankau. Tausoju savo sveikatą. ;D Ir šiaip, jei neklystu ir pernai buvo kilusi tokia diskusija dėl tų šalių, tai čia dabar vos ne vėl viskas iš naujo.
Tai jo.. nžn ką pridurti ;D - RaDviLe rašo:
- Man rodos, kad jog tu čia stumi ant lLietuvos taip pat neparodai savo protingumo ir dėja čia balsių forumas, o ne koks kitas ir kaip matai visi čia patriotai,o jei nepatinka pavaryk ant Lietuvos kur nors kitur. Tai, kad išvarei į ameriką ir maždaug skaitai save''kieta'' nes ten svajonų šalis ir pan nereiškai, kad čia dabar turi savo pyktį reikšt ir dergt lietuvą. Fsio baigiam tą temą atsibodo čia galim kalbėt ir kalbėt visvien neišaiškinsim mes čia nei vienas
pričiom stumiu, sakau taip kaip yra: Lietuva su pinigais nemoka tvarkytis ir yra maža šalis. kur tu čia matai stumimą? čia FAKTAS, daugeliui tas aišku, o stumimas būna kai reiškiu savo pasipiktinusią nuomonę;D svaigalas. ir taip,neparodau jokio protingumo, nes esu didžiulė debilė kuri mokosi labai blogai mokykloje , bet laimei aš nebandau primesti tuom kuom nesu, gimiau su tokiu intelektu kokiu esu ir būsiu visą savo gyvenimą, nieko nepakeisiu, o vaidinti protinga išvis ..:D Taip, čia balsių forumas, bet čia Flood'o tema ir galiu rašyti tai ką noriu kol laikausi forumo taisyklių. "ir kaip matai visi čia patriotai,o jei nepatinka pavaryk ant Lietuvos kur nors kitur" nu čia išvis nusipezėjai,toks jausmas lyg devynmetė būtų rašiusi :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD 1. nevarau. 2. ne visi "patriotai", nes dalia irgi nelb žiūriu palaiko lietuvą, tad žodis "visi" nesigauna. daftpunk irgi kažkaip žiūriu nlb. :D 3. Kaip tu įvardinai tą "varymą" , tai žinok , kad aš jau "variau" ant lietuvos kokiuose minimum kituose penkiuose saituose. nėra nei vienos vietos: nei mokykloje, nei namuose, nei youtubėje, nei kitur, kur tik esu buvusi, kad nebūčiau kaip tu sakei "pavariusi" ant lietuvos . :DD nusipezėjai visiškai, jei nežinai tai išvis tokių nsmn nerašyk, juk tu mano kiekvieno žingsnio intike nepersekioji. :D ir kaip suprasti tą "tai, kad išvarei į ameriką skaitau save kieta"? tu gal visai durna, aš amerikos tiek pat nemėgstu kiek lietuvos, nekenčiu valdžios ir kai kurių žmonių iš čia, lietuva turi bent normalesnius žmones kai kur, o čia kai kurie išvis yra ištvirkę debilai,ypač bernai, apie valdžią išvis patyliu ant kiek lochai, net nemoka 9/11 lėktuvo normaliai padirbti ir nežino, kad mėnulyje nėra oro, nemoka nieko nufeikint. :DDDDDDDDDDDD galim pakeisti temą ir pašnekėti apie amerikos bėdas jeigu nori, nes aš visiškai nieko prieš. ir kaip suprasti,tą vietą komentaro kur tipo tai tipo baigt turim, tigi TU MAN RAŠAI, aš labai retai neatrašau į komentarą kuris būna skirtas man, nes arba ne ta nuotaika arba lb tingiu :D nebus taip, kad tu man kažką pasakysi, ant galo parašysi "fsio baigiam" ir aš tylėsiu:DDDD - kapsule.* rašo:
- kaip laikos kiti per šalčius, neužpustė? : DDD
darosi lb šalta čia pas mus, prieš sav buvo dar kokie penki laipsniai šilumos, o šnd buvo -15 o.O žiauru :D bet nk, norm man viskas DAR :D o sniego iš vis nėra.. :< - Ive* rašo:
- Mellane, kodėl tu anksčiau buvai Auguste o dabar taip ne iš šio ne iš to pavirtai Mellane ? :DD
Dėl to, kad paprašiau lexias, kad pakeistų mano nicką, nes man nereikia tokio nicko kuris būtų ne į temą su kažkokiu vardu, man tai kvaila atrodo kai žmogus būna koks užsivadinęs "Vaidas" , nors tikras vardas "Simonas" :DDDDDD - DaftPunk rašo:
- Mellanie: Nu tu krauk kiek nori ant tos Lietuvos :) as nesakau kad musu salis geresne. As pats is jos dar siemet isvaziuosiu. As tik sakau, kad neaukstink tu tos savo amerikos ir tokiu laidu kaip "sexiest women...." nes cia yra bullshit. O del IQ tai as zinoma perdejau ir pusiau ironizavau. Kalbant realiais skaiciais ir duomenimis tai mano paprasto lietuvio IQ didesnis nei jusu jau studentaujancio zmogaus :) nu nes tikrai PRASAU! Labai PRASAU neisgincyk del to, kad Lietuvoje yra pats stipriausias ir sunkiausias mokslas. Ir taip zinom kokius nezmoniskai sunkius kruvius mums duoda. Nu bet si kart ne apie tai. Nepradekim geriau lygint saliu. Amerika geresne ekonomiskai ir pan. Juk tai didesne valstybe ir visa kita. O musu valdzioje esantys dolbajobai kuriu IQ sakai yra didesnis uz mano tiesiog neturi sazines. Jie daro sau geriau. Jie yra didziausi pasaulio savanaudziai todel taip ir yra. O kalba ejo apie seksualuma. Lik prie savo pozicijos jeigu nori, as liksiu prie savo. Tame tavo paciame angliskame duotame link'e sakoma stai kas "Sexual character or potency". Nu juk tu angliskai rauki belekaip. Tai supranti kas cia parasyta. O kas vikipedijoj parasyta tai patys manau suprantat kad ten daxuja buna nusisnekejimu nes vikipedija rasho tie patys zmones. Reiketu pasiskaityti normalius zodynus pasaulinius kurie aiskina to zodzio reiksme. Gerai man atsibodo su tavim gincytis, nes tu man atrodo ne tas zmogus, kuris kadanors nusileidzia apskritai :)) PEACE.
kaip suprasti neaukštinti jav, jau minėjau radvilei, galime mielai padiskutuoti apie ameriką ir kokia durna šalis jin yra, kokie savanaudžiai ta valdžia , etc. Jei nepaslaptis koks tavo IQ? :D Duočiau kokį 135 maždaug:D aš kokius kelis amerikiečius savo šūlėj pažystu kurie mąsto kaip suaugę žmonės nors jiems dar tik kažkur trylika-keturiolika ir jie žiauriai daug pasiekę yra, vien tik A gauna,jokių B ir pnš ;D daugiau nežinau ką atrašyti, nes neradau į ką :D viskas, turbūt? :D tai va,o šiaip žinok,kad bet kada galiu pašnekėti apie ameriką ir jos problemas ir nėra taip, kad amerika laikau nuostabia šalimi nes jos dar labiau nemėgstu nei lietuvos. - Darelis rašo:
- Aj duok durniuj kelia, jis vistiek jo neras... apstumej cia mane tipo Augustai.. paziuresim kaip stovykloj elgsies AMERIKIETE
aš tau nžn kelintą kartą kartoju, kad esu šimta proc lietuvė, tau gal smegenys to neįrašo ar ką? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD kai koks atsilikėlis tą patį per tą patį "AMERIKIETĖ" :DDDDDDDDDD juokinga,rimtai, toks jausmas lyg su ketverių metų vaiku ginčyčiaus :DDDDDDDDDDDDD - Ievuciukas;* rašo:
- Kažkur skaičiau, kad Lietuva laikoma antra Amerika, nes čia labai panašūs, gražūs miškai kaip Amerikoj )
Pirmą kartą girdžiu :D Aš dbr prisiminiau kaip mano klasiokę lietuvoje kai buvau trečioj klasėj vadindavo "Amerikietiška Lietuvė", nes jin visada pavėluodavo į pamoką, nes tipo "Amerikoje" gyvena tai jai reik ilgai važiuot iki šūlės..:D nu ždžž. bet nsmn, amerikoje miškai nėra gražūs,lietuvoje gražesni. čia kažkokie nušalę ir išsausėję, ai nu vnž :D - nirvana. rašo:
- ... ........... .. ... . ............ .
ką darot? muzikaaaa.;D dar galvoju ką vilktis man į diskoną rytoj, blmm :DDD | |
|
| |
nirvana.
| Temos pavadinimas: Re: FLOOD'o zona. Pen. 01 29 2010, 07:14 | |
| o kokia tavo tapimo Mellanie istorija? kodėl pasikeitei vardą? kuo netiko lietuviškasis? | |
|
| |
RaDviLe
Pranešimų skaičius : 654 Age : 29 Registration date : 2008-04-11
| Temos pavadinimas: Re: FLOOD'o zona. Pen. 01 29 2010, 13:37 | |
| Mellanie baigiam, nes tie komentai apie lietuvos varyma niekam neįdomus ir visvien niekas cia tau nieko neisaiskins ir kur pareiski savo nuomone pykciai prasideda. peace;D Nirvana_ neseniai grįžau u?;D | |
|
| |
mellanie
Pranešimų skaičius : 1806 Age : 28 Miestas. : Chicago Pamaina. : 4 Registration date : 2008-03-11
| Temos pavadinimas: Re: FLOOD'o zona. Pen. 01 29 2010, 14:30 | |
| - nirvana. rašo:
- o kokia tavo tapimo Mellanie istorija? kodėl pasikeitei vardą? kuo netiko lietuviškasis?
umhh, galvojau kokį vardą keistis visą savaitę,tada parašiau vienam forume, kad padėtų vardą išsirinkt į kurį keist ir pasiųlė "Mellanie", man žiaaaaauriai "Mellanie" patiko tai tokį išsirinkau :D Pasikeičiau nes (skamba kaip mokykloje , kad rašyčiau atsakymus į kls:DD) mano vardas man niekada nepatiko ir anaip tol būčiau pasikeitusi jį turbūt būdama devyniolikos ar dvidešimties, nes jis ŽIAURIAI dažnas, nekenčiu sutikti kitą "Augustę" kur internete ar reale, visa nuotaika susigadina, o taip būna beveik kiekvieną dieną.. dar žiauriai nemėgstu girdėti amerikoje "omg,pažystu kitą augustę!!!;o", tada tai išvis žiauru.:D manau, kad kiekvienas žmogus turėtų turėti vis kitokį vardą,nes kiekvienas žmogus vis kitoks,taiiip?.;D ir dar mano vardas man žiauriai negražus, nes man patinka kuo trumpesni kaip "Kim", "Eva",etc., bet yra keli vardai ilgesni kurie man žiauriai patinka,tarp jų ir "Mellanie";D ir apskritai,kam man kažkoks lietuviškas vardas kuris man net nepatinka reikalingas Amerikoje? gėdą daro kaip žmonės kurie manęs nepažįsta jį taria, poto eina kiti ir prisikabinėj,žiauru.;D mama davė progą pasikeisti jį tai ir pasikeisiu;D | |
|
| |
Ievuciukas;*
Pranešimų skaičius : 180 Age : 28 Miestas. : Kėdainiai ;D Pamaina. : nevažiuoju ;( Namelis. : :DD Registration date : 2009-06-25
| Temos pavadinimas: Re: FLOOD'o zona. Pen. 01 29 2010, 16:38 | |
| Mellanie Lietuvą galima mylėti ir tik dėl vienos priežasties, kad joje yra nuostabiausia vieta BALSIAI ;DDD | |
|
| |
zutara444 ž v a i g ž d ė!^^
Pranešimų skaičius : 255 Age : 27 Pamaina. : 4 :)~ Namelis. : Malunas Registration date : 2010-01-13
| Temos pavadinimas: Re: FLOOD'o zona. Pen. 01 29 2010, 18:38 | |
| | |
|
| |
kristinax
Pranešimų skaičius : 247 Age : 28 Miestas. : Mažeikiai Pamaina. : 5 Registration date : 2009-05-13
| Temos pavadinimas: Re: FLOOD'o zona. Pen. 01 29 2010, 18:45 | |
| Aš taip pat sutinku Kaip jau noriu į Balsius Šakės su šakutėm | |
|
| |
RaDviLe
| |
| |
karolė.
| Temos pavadinimas: Re: FLOOD'o zona. Pen. 01 29 2010, 19:38 | |
| jo, visos tos pačos mielos vietos, prisiminimai. | |
|
| |
Darellis
Pranešimų skaičius : 939 Age : 31 Miestas. : Šiauliai Registration date : 2008-07-13
| Temos pavadinimas: Re: FLOOD'o zona. Pen. 01 29 2010, 19:42 | |
| Vel tos pacios bemieges naktys xD | |
|
| |
RaDviLe
| Temos pavadinimas: Re: FLOOD'o zona. Pen. 01 29 2010, 19:44 | |
| | |
|
| |
kristinax
Pranešimų skaičius : 247 Age : 28 Miestas. : Mažeikiai Pamaina. : 5 Registration date : 2009-05-13
| Temos pavadinimas: Re: FLOOD'o zona. Pen. 01 29 2010, 19:45 | |
| Ech tie prisiminimai ;} pasiilgau labai tos vietos | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: FLOOD'o zona. | |
| |
|
| |
| FLOOD'o zona. | |
|