Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Balsių stovyklos forumas.

rodiklisrodiklis  Latest imagesLatest images  RegistruotisRegistruotis  Prisijungti  Balsiai.lt  

FLOOD'o zona.

Go down 
+33
Bosas
Giedruciux :)
Etsun
Kryštė
PetKus
Ievuciukas;*
Heimer
Picture
Führer
orintūūkas;*
Samanta
Mėlynikė.~
Wik.
Dianaa
mellanie
Dovile
zutara444
nirvana.
RaDviLe
karolė.
kristinax
Bitute
Ieva
DaftPunk
Rofl
raimondja
Darellis
Ive*
Ugnė.
Dalia
Cindy ™
*Safyra*
Lexia.
37 posters
Pereiti prie : Previous  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40  Next
AutoriusPranešimas
Darellis

Darellis

Male
Pranešimų skaičius : 939
Miestas. : Šiauliai
Registration date : 2008-07-13

FLOOD'o zona. - Page 29 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: FLOOD'o zona.   FLOOD'o zona. - Page 29 EmptySk. 01 31 2010, 22:12

Dar mes su Augustu vieno pamainoj busim...
Atgal į viršų Go down
mellanie

mellanie

Female
Pranešimų skaičius : 1806
Miestas. : Chicago
Pamaina. : 4
Registration date : 2008-03-11

RašytiTemos pavadinimas: Re: FLOOD'o zona.   FLOOD'o zona. - Page 29 EmptySk. 01 31 2010, 22:12

Mėlynikė.~ rašo:
Mellanie, jezau, tau gal nevisavertiškumo kompleksas, kad visi aplinkui debilai, aštuonmečiai ir pan?
Ir apskritai, kodėl žmonės turėtų domėtis kiek kas kur užvaro ant jų šalies?? Kiekvienas turi savo nuomonę. Jos nebūtina prikišinėt kitiems. Turėk savo, mes tau nieko dėl to nesakom, bet tada prašau ir ant mūsų nestumti, jei mūsų nuomonės nesutampa.
Aš, pvz, taip pat gyvenau užsienyje, bet visada su pasididžiavimu sakydavau, kad esu iš Lietuvos. Taip, ji nėra svajonių šalis, nėra tobula, bet tokių išvis nerasi. Aš čia gimiau ir aš čia noriu numirti. Pritariu, kad kitur yra geriau, gyvenimas geresnis, pati tai mačiau, bet man gera ir čia. Savas kraštas yra savas.
Be to, galėtum turėt bent trupučio mandagumo. Išmok diskutuoti taikiai, nestumiant ant kiekvieno, kuris tau paprieštaravo ir nekimbant prie žodžių.
Vat. Baigiau ;D

pričiom čia nevisaveriškumo kompleksai jeigu net ne apie tai tema eina:D kramtyk ką šneki "visi" - tu šneki apie milijonus žmonių sakydama "visi", o aš vos kelis išvadinau aštuonmečiais. Pati tu pasakyk, kaip taip galima negerbti žmonių ir ižiūrėti kelis kaip VISUS nors kiekvienas turi savo asmenybę, savo šeimą,etc.? dv,einu pasakysiu,kad jūs visi debilai nors turiu omenyje vos kelis - būtų lygiai tas pats. dieve mano,įvertink kitus, tigi kiekvienas turi savo istoriją ir kiekvienas yra išskirtinis.
"Turėk savo, mes tau nieko dėl to nesakom, bet tada prašau ir ant mūsų nestumti, jei mūsų nuomonės nesutampa." ir " Išmok diskutuoti taikiai, nestumiant ant kiekvieno, kuris tau paprieštaravo ir nekimbant prie žodžių." ir vėl lyginami "diskutavimas" ir "varymas" nors šitie abu dalykai neturi visiškai nieko bendro. ir kur tu matai,kad varyčiau? pasakant, kad kai kurių protai čia prilygsta aštuonmečių ? cha, tai,kad patys dabar stumiate ant aštuonmečių, nes aš asmeniškai nieko nematau blogo su vaikais ir nk blogo neturiu sakydama kad jūsų protas kaip aštuonmečių. žiauru, tai dar gal eikit ir pastumkit ant senų žmonių, būtų lygiai tas pats. Ir dar sakai "Be to, galėtum turėt bent trupučio mandagumo. " kai pati diskriminuoji kitus pagal amžių.

RaDviLe rašo:
Jin be vikipedijos čj nei vienos žinutės lygindama Lietuvą su Ameriką negali parašyti;DDD Sakai Darelis durnesnis? Mes aštuonmečiai? Kažkaip man atrodo, kad tie tavo žodžiai skirti mums labiau tiktu tau;}

šiaip be vikipedijos yra daug svetainių. vėl matosi tavo išpranašumas. :DDDDDDDDD ir šiaip mano protas ne aštuonmečio, o kaip šešiamečio vaiko. d'uh , jau maniau senai tas čia aišku visiems. ir nematau nk blogo, laiminga esu tuom :)
Atgal į viršų Go down
nirvana.

nirvana.

Female
Pranešimų skaičius : 1464
Miestas. : zoo
Pamaina. : 4!
Registration date : 2008-03-27

RašytiTemos pavadinimas: Re: FLOOD'o zona.   FLOOD'o zona. - Page 29 EmptySk. 01 31 2010, 22:16

pz kokia dužus tu esi :D
Atgal į viršų Go down
mellanie

mellanie

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: FLOOD'o zona.   FLOOD'o zona. - Page 29 EmptySk. 01 31 2010, 22:18

nirvana. rašo:

o tu išvis esi kiečiausia čia :DDDDDD
-kaip akių pieštukas gali pakenkti veido odai?
-Jeigu neklystu akių pieštukas eina ant akių, o akys yra ant veido,-Tu
žiauru,žiauru..:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Atgal į viršų Go down
RaDviLe

Female
Pranešimų skaičius : 654
Registration date : 2008-04-11

RašytiTemos pavadinimas: Re: FLOOD'o zona.   FLOOD'o zona. - Page 29 EmptySk. 01 31 2010, 22:19

Sori kad taip issireiksiu, bet gerai, kad lietuvoj vienu duzusiu zmogum maziau;D
Atgal į viršų Go down
mellanie

mellanie

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: FLOOD'o zona.   FLOOD'o zona. - Page 29 EmptySk. 01 31 2010, 22:21

RaDviLe rašo:
Sori kad taip issireiksiu, bet gerai, kad lietuvoj vienu duzusiu zmogum maziau;D

..ir neveltui Lietuva garsėja savo savižudybių skaičiumi;D
Atgal į viršų Go down
Mėlynikė.~

Mėlynikė.~

Female
Pranešimų skaičius : 123
Miestas. : Klaipėda
Pamaina. : 6
Registration date : 2009-01-25

RašytiTemos pavadinimas: Re: FLOOD'o zona.   FLOOD'o zona. - Page 29 EmptySk. 01 31 2010, 22:22

Tu bent jauti kaip tu pati sau prieštarauji? lol!
Ką tu matai mandagaus žodžiuose "kramtyk, ką šneki." Kramtau, brangute, kramtau. Deja, tu ne. Iš tikrųjų man visiškai vienodai šviečia tavo pažiūros, tavo nuomonė ir prisikabinėjimai prie žodžių.
VISI. "įvertink kitus, tigi kiekvienas turi savo istoriją ir kiekvienas yra išskirtinis." argi tai ne tas pats, ką pati sakiau, kad kiekvienas turi savo nuomonę. Jei tau nuo to lengiviau, sakysiu "kai kurie žmonės", vietoj "VISI".
Atgal į viršų Go down
RaDviLe

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: FLOOD'o zona.   FLOOD'o zona. - Page 29 EmptySk. 01 31 2010, 22:22

bent jau ne durnumu;}
Atgal į viršų Go down
Darellis

Darellis

Male
Pranešimų skaičius : 939
Miestas. : Šiauliai
Registration date : 2008-07-13

RašytiTemos pavadinimas: Re: FLOOD'o zona.   FLOOD'o zona. - Page 29 EmptySk. 01 31 2010, 22:23

Augustai, eik geriau susirask koki gerai pavalgiusi amerikieti.. su juo galesi protingai pakalbet.
Atgal į viršų Go down
Mėlynikė.~

Mėlynikė.~

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: FLOOD'o zona.   FLOOD'o zona. - Page 29 EmptySk. 01 31 2010, 22:25

Stopudovai..
Atgal į viršų Go down
nirvana.

nirvana.

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: FLOOD'o zona.   FLOOD'o zona. - Page 29 EmptySk. 01 31 2010, 22:25

mellanie rašo:
nirvana. rašo:

didžioji indigo mergaitė, sarkazmo ir ironijos išmanytoja, na dabar jau užsikask kaip gaidinies :DDD
Atgal į viršų Go down
RaDviLe

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: FLOOD'o zona.   FLOOD'o zona. - Page 29 EmptySk. 01 31 2010, 22:26

arba pasitrk su vieninteliu ''protingu'' cia esanciu zmogumi SAVIM;DD
Atgal į viršų Go down
mellanie

mellanie

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: FLOOD'o zona.   FLOOD'o zona. - Page 29 EmptySk. 01 31 2010, 22:30

Mėlynikė.~ rašo:
Tu bent jauti kaip tu pati sau prieštarauji? lol!
Ką tu matai mandagaus žodžiuose "kramtyk, ką šneki." Kramtau, brangute, kramtau. Deja, tu ne. Iš tikrųjų man visiškai vienodai šviečia tavo pažiūros, tavo nuomonė ir prisikabinėjimai prie žodžių.
VISI. "įvertink kitus, tigi kiekvienas turi savo istoriją ir kiekvienas yra išskirtinis." argi tai ne tas pats, ką pati sakiau, kad kiekvienas turi savo nuomonę. Jei tau nuo to lengiviau, sakysiu "kai kurie žmonės", vietoj "VISI".

o aš ar sakiau ,kad esu mandagi? :DDDDDDDD Aš manau, kad esu išpuikusi ir išlepinta merga ir savęs nekenčiu, o apie mandagumą tau pritarsiu, bet keistis net nesiruošiu,nes daug žmonių mane myli arba manęs nekenčia ir man viskas ok.:DDDDDD

"argi tai ne tas pats, ką pati sakiau, kad kiekvienas turi savo nuomonę." ne tas pats, nes prieš tai sakei, kad visus aštuonmečiais vadinu - jei vadinčiau VISUS aštuonmečiais dbr būčiau pati populiariausia pana pasaulyje, nes praktiškai mane VISI žinotų, bet taip nėra. :DDDDDDD

nirvana. rašo:
mellanie rašo:
nirvana. rašo:

didžioji indigo mergaitė, sarkazmo ir ironijos išmanytoja, na dabar jau užsikask kaip gaidinies :DDD

indigo mergaitė? ok,pričiom čia dabar,nes nesu iš vis nei išmintinga nei dar ką, o esu didžiulė kvailė ir negi neskaitei mano komentarų?sakiau,kad manau , kad aš prilygstu šešiamečiui,o indigo vaikai - senyvi žmonės, mąstai ką šneki?:D

sarkazmo ir ironijos išmanytoja? pričiom čia dabar,paro sarkazmą kur pavartojau :D

ir kur aš gaidinuos?vpš , primeni man vieną kalaitę tokią kuri nežinodavo ką man atsakyti atgal tai verčiau kažką pasakius vis kartodavo "omg susivartei omgg kaip vartaisi ;s" :DDDDDDDDDDDDD

RaDviLe rašo:
bent jau ne durnumu;}

garsėja avarijomis, savižudybėm (jau minėjau) , istorija, ekonomine padėtimi ;D ir dar ta situacija su pipiru - matei kiek žmonių aplink pasaulį peržiejo tą video? koks milijonas. apie šimtai tūkst žmonių mano,kad lietuva yra gyvūnų žudikų šalis. faina,ane?

cituoju "avarijomis" - kartais nereikia tam debilų?

Paskutinį kartą redagavo mellanie, Sk. 01 31 2010, 22:34. Redaguota 1 kartą
Atgal į viršų Go down
nirvana.

nirvana.

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: FLOOD'o zona.   FLOOD'o zona. - Page 29 EmptySk. 01 31 2010, 22:32

visi - daugelis. trumpesnis, paprastesnis išsireiškimas. neknisk ten kur nėra reikalo. o jei rimtai, išvis neknisk, nes nebeturi ką pasakyti jau senokai.
Atgal į viršų Go down
Mėlynikė.~

Mėlynikė.~

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: FLOOD'o zona.   FLOOD'o zona. - Page 29 EmptySk. 01 31 2010, 22:34

Nu nžn. Jei aš laikyčiau save kvaile ir debile, to neskelbčiau visiems (oj, atsiprašau, d a u g u m a i ž m o n i ų), kad tokia esu.
Žemas lygis.
Atgal į viršų Go down
nirvana.

nirvana.

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: FLOOD'o zona.   FLOOD'o zona. - Page 29 EmptySk. 01 31 2010, 22:34

kalaitę?
Atgal į viršų Go down
mellanie

mellanie

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: FLOOD'o zona.   FLOOD'o zona. - Page 29 EmptySk. 01 31 2010, 22:36

nirvana. rašo:
visi - daugelis. trumpesnis, paprastesnis išsireiškimas. neknisk ten kur nėra reikalo. o jei rimtai, išvis neknisk, nes nebeturi ką pasakyti jau senokai.

visi - daugelis? tai čia tas pats kas "visi gyvi padarai turi širdį" bet iš tikrųjų turėčiau omenyje "daugelis gyvų padarų turi širdį" - makes no sense. jei neturėčiau ką pasakyti jau senokai tai iš vis tau nieko nesakyčiau , bet kaip matai mano komentarai atgal būna dar ilgesni už tavo , todėl daugiau rizikos kad tu neturi ką atgal pasakyti nei aš,chaa.;D

Mėlynikė.~ rašo:
Nu nžn. Jei aš laikyčiau save kvaile ir debile, to neskelbčiau visiems (oj, atsiprašau, d a u g u m a i ž m o n i ų), kad tokia esu.
Žemas lygis.

nematau kas čia tokio žemo, mano nuomone apsurdiškiau yra vaidinti tuom kuom nesi , kai iš tikro esi dabaljobas,bet eini ir vaidini krūtą ir pnš , pavizdis: minedas - nemoka dainuoti,bet apsimeta kad moka.:DD supranti ką bandau pasakyti. :}
Atgal į viršų Go down
RaDviLe

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: FLOOD'o zona.   FLOOD'o zona. - Page 29 EmptySk. 01 31 2010, 22:37

mellanie rašo:
nirvana. rašo:

visi - daugelis? tai čia tas pats kas "visi gyvi padarai turi širdį" bet iš tikrųjų turėčiau omenyje "daugelis gyvų padarų turi širdį" - makes no sense. jei neturėčiau ką pasakyti jau senokai tai iš vis tau nieko nesakyčiau , bet kaip matai mano komentarai atgal būna dar ilgesni už tavo , todėl daugiau rizikos kad tu neturi ką atgal pasakyti nei aš,chaa.;D
tai, kad tu mali tą patį šudą per tą patį;DDDDD
Atgal į viršų Go down
Mėlynikė.~

Mėlynikė.~

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: FLOOD'o zona.   FLOOD'o zona. - Page 29 EmptySk. 01 31 2010, 22:38

Bent Nirvana tais keliais žodžiais pasako ką nors protingo, o tu 10 kartų ilgesne žinute tik nusišneki.
Atgal į viršų Go down
mellanie

mellanie

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: FLOOD'o zona.   FLOOD'o zona. - Page 29 EmptySk. 01 31 2010, 22:39

[quote=\"RaDviLe\"][quote=\"mellanie\"][quote=\"nirvana.\"]visi - daugelis. trumpesnis, paprastesnis išsireiškimas. neknisk ten kur nėra reikalo. o jei rimtai, išvis neknisk, nes nebeturi ką pasakyti jau senokai.[/quote]

visi - daugelis? tai čia tas pats kas \"visi gyvi padarai turi širdį\" bet iš tikrųjų turėčiau omenyje \"daugelis gyvų padarų turi širdį\" - makes no sense. jei neturėčiau ką pasakyti jau senokai tai iš vis tau nieko nesakyčiau , bet kaip matai mano komentarai atgal būna dar ilgesni už tavo , todėl daugiau rizikos kad tu neturi ką atgal pasakyti nei aš,chaa.;D[/quote] tai, kad tu mali tą patį šudą per tą patį;DDDDD[/quote]

taip,nes eina tema apie tai, kad daugelis = visi ir bandau tam paprieštarauti. tai ką, gal kad nekartočiau to pačio man reik eit ir ne į temą sakyti \"graži saulutė prie užrašo \"balsių stovykla\" ? :DDDDD

[quote=\"Mėlynikė.~\"]Bent Nirvana tais keliais žodžiais pasako ką nors protingo, o tu 10 kartų ilgesne žinute tik nusišneki.[/quote]

daug žmonių tam prieštarautų ;D ir ką ji tokio protingo pasako \"dužus\"? lietuvos kalbą tik gadina , nes \"dužus\" reiškia kai kažkas dūžta , pvz. indas. tai tikraaai, kad jau protingesnė.

Paskutinį kartą redagavo mellanie, Sk. 01 31 2010, 22:40. Redaguota 1 kartą
Atgal į viršų Go down
Mėlynikė.~

Mėlynikė.~

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: FLOOD'o zona.   FLOOD'o zona. - Page 29 EmptySk. 01 31 2010, 22:39

pavizdis: minedas - nemoka dainuoti,bet apsimeta kad moka.:DD supranti ką bandau pasakyti. :}[/quote]

Galim pagalvot, kad jūsų Amerikoj tokių minedų nerasta.
Atgal į viršų Go down
nirvana.

nirvana.

Female

mellanie rašo:
o indigo vaikai - senyvi žmonės, mąstai ką šneki?:D
indigo žmonės - senyvi žmonės? indigo yra įvairaus amžiaus ir šiais laikais jų gimstamumas didėja. mąstau. bet bleeeee. pakalbėsim realybėje, bus smagu. o dabar tyngiu rašyti ilgas žinutes, eh.
Atgal į viršų Go down
mellanie

mellanie

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: FLOOD'o zona.   FLOOD'o zona. - Page 29 EmptySk. 01 31 2010, 22:41

taip,nes eina tema apie tai, kad daugelis = visi ir bandau tam paprieštarauti. tai ką, gal kad nekartočiau to pačio man reik eit ir ne į temą sakyti \"graži saulutė prie užrašo \"balsių stovykla\" ? :DDDDD

-

daug žmonių tam prieštarautų, kad pezu nsmn ;D ir ką ji tokio protingo pasako "dužus"? lietuvos kalbą tik gadina , nes \"dužus\" reiškia kai kažkas dūžta , pvz. indas. tai tikraaai, kad jau protingesnė.

Paskutinį kartą redagavo mellanie, Sk. 01 31 2010, 22:41. Redaguota 1 kartą
Atgal į viršų Go down
RaDviLe

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: FLOOD'o zona.   FLOOD'o zona. - Page 29 EmptySk. 01 31 2010, 22:41

mellanie rašo:
[quote=\"RaDviLe\"][quote=\"mellanie\"][quote=\"nirvana.\"]visi - daugelis. trumpesnis, paprastesnis išsireiškimas. neknisk ten kur nėra reikalo. o jei rimtai, išvis neknisk, nes nebeturi ką pasakyti jau senokai.

visi - daugelis? tai čia tas pats kas \"visi gyvi padarai turi širdį\" bet iš tikrųjų turėčiau omenyje \"daugelis gyvų padarų turi širdį\" - makes no sense. jei neturėčiau ką pasakyti jau senokai tai iš vis tau nieko nesakyčiau , bet kaip matai mano komentarai atgal būna dar ilgesni už tavo , todėl daugiau rizikos kad tu neturi ką atgal pasakyti nei aš,chaa.;D[/quote] tai, kad tu mali tą patį šudą per tą patį;DDDDD[/quote]

[quote=\"Mėlynikė.~\"]Bent Nirvana tais keliais žodžiais pasako ką nors protingo, o tu 10 kartų ilgesne žinute tik nusišneki.[/quote]

daug žmonių tam prieštarautų ;D ir ką ji tokio protingo pasako \"dužus\"? lietuvos kalbą tik gadina , nes \"dužus\" reiškia kai kažkas dūžta , pvz. indas. tai tikraaai, kad jau protingesnė.[/quote] ne saulutes det o uzsiciaupt;DDD
Atgal į viršų Go down
mellanie

mellanie

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: FLOOD'o zona.   FLOOD'o zona. - Page 29 EmptySk. 01 31 2010, 22:42

RaDviLe rašo:
mellanie rašo:
[quote=\"RaDviLe\"][quote=\"mellanie\"][quote=\"nirvana.\"]visi - daugelis. trumpesnis, paprastesnis išsireiškimas. neknisk ten kur nėra reikalo. o jei rimtai, išvis neknisk, nes nebeturi ką pasakyti jau senokai.

visi - daugelis? tai čia tas pats kas \"visi gyvi padarai turi širdį\" bet iš tikrųjų turėčiau omenyje \"daugelis gyvų padarų turi širdį\" - makes no sense. jei neturėčiau ką pasakyti jau senokai tai iš vis tau nieko nesakyčiau , bet kaip matai mano komentarai atgal būna dar ilgesni už tavo , todėl daugiau rizikos kad tu neturi ką atgal pasakyti nei aš,chaa.;D
tai, kad tu mali tą patį šudą per tą patį;DDDDD[/quote]

daug žmonių tam prieštarautų ;D ir ką ji tokio protingo pasako \"dužus\"? lietuvos kalbą tik gadina , nes \"dužus\" reiškia kai kažkas dūžta , pvz. indas. tai tikraaai, kad jau protingesnė.[/quote] ne saulutes det o uzsiciaupt;DDD[/quote]

---------

blia forumo gedimai:D

"ne saulutes det o uzsiciaupt;DDD"

norėtum,kad užsičiaupčiau :)
Atgal į viršų Go down
Sponsored content

RašytiTemos pavadinimas: Re: FLOOD'o zona.   FLOOD'o zona. - Page 29 Empty

Atgal į viršų Go down

FLOOD'o zona.
Atgal į viršų 
Puslapis 2940Pereiti prie : Previous  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40  Next
 Similar topics
-
» FLOOD'o zona.
» FLOOD'o zona.
» FLOOD'o zona
» FLOOD'o zona.