| FLOOD'o zona. | |
|
+33Bosas Giedruciux :) Etsun Kryštė PetKus Ievuciukas;* Heimer Picture Führer orintūūkas;* Samanta Mėlynikė.~ Wik. Dianaa mellanie Dovile zutara444 nirvana. RaDviLe karolė. kristinax Bitute Ieva DaftPunk Rofl raimondja Darellis Ive* Ugnė. Dalia Cindy *Safyra* Lexia. 37 posters |
|
Autorius | Pranešimas |
---|
RaDviLe
Pranešimų skaičius : 654 Age : 29 Registration date : 2008-04-11
| Temos pavadinimas: Re: FLOOD'o zona. Sk. 01 31 2010, 22:42 | |
| | |
|
| |
Mėlynikė.~
Pranešimų skaičius : 123 Age : 31 Miestas. : Klaipėda Pamaina. : 6 Registration date : 2009-01-25
| Temos pavadinimas: Re: FLOOD'o zona. Sk. 01 31 2010, 22:43 | |
| O man tai pvz negaila ;D tegu šneka, jei jai nuo to geriau pasidaro.. | |
|
| |
RaDviLe
| Temos pavadinimas: Re: FLOOD'o zona. Sk. 01 31 2010, 22:43 | |
| Tai, kad tom kalbom tik vietą užima;DDDDDDDDD | |
|
| |
Mėlynikė.~
Pranešimų skaičius : 123 Age : 31 Miestas. : Klaipėda Pamaina. : 6 Registration date : 2009-01-25
| Temos pavadinimas: Re: FLOOD'o zona. Sk. 01 31 2010, 22:44 | |
| Pom, bus tos vietos ;D tegu žmogus išsilieja.. Po to Lexia staigiai galės pratrint viską, ne problema ;D | |
|
| |
mellanie
Pranešimų skaičius : 1806 Age : 28 Miestas. : Chicago Pamaina. : 4 Registration date : 2008-03-11
| Temos pavadinimas: Re: FLOOD'o zona. Sk. 01 31 2010, 22:44 | |
| - nirvana. rašo:
- mellanie rašo:
- o indigo vaikai - senyvi žmonės, mąstai ką šneki?:D
indigo žmonės - senyvi žmonės? indigo yra įvairaus amžiaus ir šiais laikais jų gimstamumas didėja. mąstau. bet bleeeee. pakalbėsim realybėje, bus smagu. o dabar tyngiu rašyti ilgas žinutes, eh. indigo žmonės turi mąstymą kaip seno ir jau nugyvenusio gyvenimą žmogus, tą ir turėjau sakydama "senas". daugelis jūsų senumą supranta kaip išvaizdą ir amžių, aš senumą suprantu kaip jau subrendęs protas ir anyways, kad ir kaip bebūtų , tu klydai, nes patys dar čia kiti sako,kad mano protas prilygsta aštuonmečiams, o indigo vaikų mastymai yra kaip 80čių žmonių (jau tą sakiau:DD) . galėsim pakalbėti,mielai lauksiu:DDDDD praeitais metais tą irgi man koks dvim žmonių sakė, bet tik viena pana išdryso iš tikro prieiti ir pakalbėti (gerbiu ją!:D) | |
|
| |
RaDviLe
| Temos pavadinimas: Re: FLOOD'o zona. Sk. 01 31 2010, 22:45 | |
| Dėmesio dėmesio pasistenkime ir vėl nekreipti dėmesio į mellenie rašinėlius;DDDD | |
|
| |
Mėlynikė.~
| Temos pavadinimas: Re: FLOOD'o zona. Sk. 01 31 2010, 22:46 | |
| nu šakės.. Tai gal pati vartok žodžius pagal reikšmę? Juk senas ir subrendęs, subrendusio mąstymo, tai ne tas pats.. | |
|
| |
mellanie
Pranešimų skaičius : 1806 Age : 28 Miestas. : Chicago Pamaina. : 4 Registration date : 2008-03-11
| Temos pavadinimas: Re: FLOOD'o zona. Sk. 01 31 2010, 22:46 | |
| - RaDviLe rašo:
- Dėmesio dėmesio pasistenkime ir vėl nekreipti dėmesio į mellenie rašinėlius;DDDD
komentarus* Mėlynikė, išrask arba pasakyk vieną žodį kurio prasmė būtų "subrendęs mąstymas";D beje,beveik kiekvienas senas žmogus yra tikrai protingas, o tie kiti seni, bet kvaili žmonės dažniausiai būna vadinami "mažvaikiais", bet daugelis jaunimo tą žodį "mažvaikis" sugadino ir dabar vos ne vienas kitas pravardžiuoja "mažvaikiais" turėdami omenyje kvailais;D
Paskutinį kartą redagavo mellanie, Sk. 01 31 2010, 22:49. Redaguota 1 kartą | |
|
| |
RaDviLe
| Temos pavadinimas: Re: FLOOD'o zona. Sk. 01 31 2010, 22:47 | |
| Nesvarbu kai komentarai rašinėlio ilgio;DDDDDD | |
|
| |
Darellis
Pranešimų skaičius : 939 Age : 31 Miestas. : Šiauliai Registration date : 2008-07-13
| Temos pavadinimas: Re: FLOOD'o zona. Sk. 01 31 2010, 22:48 | |
| Omg, as su tavim busiu vienoj pamaino ir galvoji kad trykstu noru su tavim kalbet??? | |
|
| |
nirvana.
Pranešimų skaičius : 1464 Age : 29 Miestas. : zoo Pamaina. : 4! Registration date : 2008-03-27
| Temos pavadinimas: Re: FLOOD'o zona. Sk. 01 31 2010, 22:49 | |
| - mellanie rašo:
- nirvana. rašo:
- mellanie rašo:
- o indigo vaikai - senyvi žmonės, mąstai ką šneki?:D
indigo žmonės - senyvi žmonės? indigo yra įvairaus amžiaus ir šiais laikais jų gimstamumas didėja. mąstau. bet bleeeee. pakalbėsim realybėje, bus smagu. o dabar tyngiu rašyti ilgas žinutes, eh. indigo žmonės turi mąstymą kaip seno ir jau nugyvenusio gyvenimą žmogus, tą ir turėjau sakydama "senas". daugelis jūsų senumą supranta kaip išvaizdą ir amžių, aš senumą suprantu kaip jau subrendęs protas ir anyways, kad ir kaip bebūtų , tu klydai, nes patys dar čia kiti sako,kad mano protas prilygsta aštuonmečiams, o indigo vaikų mastymai yra kaip 80čių žmonių (jau tą sakiau:DD) .
galėsim pakalbėti,mielai lauksiu:DDDDD praeitais metais tą irgi man koks dvim žmonių sakė, bet tik viena pana išdryso iš tikro prieiti ir pakalbėti (gerbiu ją!:D) tu pati kažkur minėjai, jog esi indigo. tarp eilučių.. žinoma. kokia miela mergaitė, pašnekėsim būtinai. o jei dvidešimt žmonių tau sako, jog norėtų su tavimi pakalbėti, turėtum susirūpinti savimi ir savo, erm, nuomone (?)
Paskutinį kartą redagavo nirvana., Sk. 01 31 2010, 22:50. Redaguota 1 kartą | |
|
| |
Mėlynikė.~
| Temos pavadinimas: Re: FLOOD'o zona. Sk. 01 31 2010, 22:49 | |
| Aš tai jau pradėjau gailėtis, kad ne į 4 važiuosiu :D blemba, kaip smagu būtų pašnekėt gyvai su Mellanie. Tikrai norėčiau. | |
|
| |
mellanie
| Temos pavadinimas: Re: FLOOD'o zona. Sk. 01 31 2010, 22:50 | |
| - Darelis rašo:
- Omg, as su tavim busiu vienoj pamaino ir galvoji kad trykstu noru su tavim kalbet???
nu tai kaip čia yra, kad per forumą čia rašai man visokius dalykus, o realybėje kaip supratau net nenori man nk pasakyti asmeniškai? :DDDDDDDDDDDDD dar vyru vadiniesi,pff | |
|
| |
Mėlynikė.~
| Temos pavadinimas: Re: FLOOD'o zona. Sk. 01 31 2010, 22:51 | |
| - mellanie rašo:
- Darelis rašo:
- Omg, as su tavim busiu vienoj pamaino ir galvoji kad trykstu noru su tavim kalbet???
nu tai kaip čia yra, kad per forumą čia rašai man visokius dalykus, o realybėje kaip supratau net nenori man nk pasakyti asmeniškai? :DDDDDDDDDDDDD
dar vyru vadiniesi,pff Jis labiau vyras, negu tu normalus žmogus. | |
|
| |
mellanie
| Temos pavadinimas: Re: FLOOD'o zona. Sk. 01 31 2010, 22:52 | |
| - nirvana. rašo:
indigo žmonės - senyvi žmonės? indigo yra įvairaus amžiaus ir šiais laikais jų gimstamumas didėja. mąstau. bet bleeeee. pakalbėsim realybėje, bus smagu. o dabar tyngiu rašyti ilgas žinutes, eh. indigo žmonės turi mąstymą kaip seno ir jau nugyvenusio gyvenimą žmogus, tą ir turėjau sakydama "senas". daugelis jūsų senumą supranta kaip išvaizdą ir amžių, aš senumą suprantu kaip jau subrendęs protas ir anyways, kad ir kaip bebūtų , tu klydai, nes patys dar čia kiti sako,kad mano protas prilygsta aštuonmečiams, o indigo vaikų mastymai yra kaip 80čių žmonių (jau tą sakiau:DD) . galėsim pakalbėti,mielai lauksiu:DDDDD praeitais metais tą irgi man koks dvim žmonių sakė, bet tik viena pana išdryso iš tikro prieiti ir pakalbėti (gerbiu ją!:D)[/quote]tu pati kažkur minėjai, jog esi indigo. tarp eilučių.. žinoma. kokia miela mergaitė, pašnekėsim būtinai. o jei dvidešimt žmonių tau sako, jog norėtų su tavimi pakalbėti, turėtum susirūpinti savimi ir savo, erm, nuomone (?)[/quote] dvidešimt žmonių sako,kad esu didžiausia kalė , o kitas penkiasdešimt sako, kad esu išskirtinė ir labai idomi asmenybė - kaip manai, ar noriu keistis?;D nei biški, man patinka toks įvaizdis. tarp eilučių minėjau,kad esu indigo? huh? šitame forume nieko panašaus net nesu minėjusi:} - Mėlynikė.~ rašo:
- mellanie rašo:
- Darelis rašo:
nu tai kaip čia yra, kad per forumą čia rašai man visokius dalykus, o realybėje kaip supratau net nenori man nk pasakyti asmeniškai? :DDDDDDDDDDDDD
dar vyru vadiniesi,pff Jis labiau vyras, negu tu normalus žmogus. aš savęs normalia ir nelaikau ir tą jau senai žinau, o tu čia dar ir šaipaisi iš nenormalių žmonių?
Paskutinį kartą redagavo mellanie, Sk. 01 31 2010, 22:54. Redaguota 1 kartą | |
|
| |
nirvana.
Pranešimų skaičius : 1464 Age : 29 Miestas. : zoo Pamaina. : 4! Registration date : 2008-03-27
| Temos pavadinimas: Re: FLOOD'o zona. Sk. 01 31 2010, 22:53 | |
| - Mėlynikė.~ rašo:
- mellanie rašo:
- Darelis rašo:
dar vyru vadiniesi,pff Jis labiau vyras, negu tu normalus žmogus. normaliam vyrui nemalonu ir būt prie jos | |
|
| |
Mėlynikė.~
| Temos pavadinimas: Re: FLOOD'o zona. Sk. 01 31 2010, 22:55 | |
| Nu vat būtent. Protingas vyras čia, ne šiaip sau ;D
"o tu čia dar ir šaipaisi iš nenormalių žmonių?" Kur tu matai šaipymasi?
Paskutinį kartą redagavo Mėlynikė.~, Sk. 01 31 2010, 22:56. Redaguota 1 kartą | |
|
| |
mellanie
| Temos pavadinimas: Re: FLOOD'o zona. Sk. 01 31 2010, 22:55 | |
| - nirvana. rašo:
normaliam vyrui nemalonu ir būt prie jos manęs normali ir paprasti vyrai ir netraukia. kaip manai,dėl ko visokie romanai su nepaprastais vyrais tampami populiariais? pvz. edvardas kulinas - dėl ko jis taip trokštamas? ;D | |
|
| |
Mėlynikė.~
| Temos pavadinimas: Re: FLOOD'o zona. Sk. 01 31 2010, 22:57 | |
| Jezau.. Nu ir linkiu tau susirasti kokį nenormalų, kokį vampyrą.. | |
|
| |
mellanie
| Temos pavadinimas: Re: FLOOD'o zona. Sk. 01 31 2010, 22:57 | |
| - Mėlynikė.~ rašo:
- Nu nžn. Jei aš laikyčiau save kvaile ir debile, to neskelbčiau visiems (oj, atsiprašau, d a u g u m a i ž m o n i ų), kad tokia esu.
Žemas lygis. va kur. - Mėlynikė.~ rašo:
- Jezau.. Nu ir linkiu tau susirasti kokį nenormalų, kokį vampyrą..
niekas tau nesakė,kad vampyrai iš tikrųjų neegzistuoja?:DDDDDDDDDDDDDDD | |
|
| |
Mėlynikė.~
| Temos pavadinimas: Re: FLOOD'o zona. Sk. 01 31 2010, 22:58 | |
| Nu ir ką tu čia vadini šaipymusi? Kurią vietą?? | |
|
| |
mellanie
| Temos pavadinimas: Re: FLOOD'o zona. Sk. 01 31 2010, 23:00 | |
| - Mėlynikė.~ rašo:
- Nu ir ką tu čia vadini šaipymusi? Kurią vietą??
"Jei aš laikyčiau save kvaile ir debile, to neskelbčiau visiems kad tokia esu." nu ir dėl ko nesiskelbtum? kas čia blogo su nenormaliais ir neeiliniais žmonėmis ,kad nutylėtum tai? "Žemas lygis." jeigu žmogus yra neeilinis nei kiti nematau čia nieko žemo. ta pati situacija kaip su juodaodžiais - jie kadaise buvo užskaitomi kaip kitokie nei visi - nori pasakyti, kad jie irgi yra žemo lygio? | |
|
| |
Mėlynikė.~
| Temos pavadinimas: Re: FLOOD'o zona. Sk. 01 31 2010, 23:01 | |
| Tai yra m a n o nuomonė. Ir aš tau neprivalau aiškintis kodėl aš taip manau. O tu matyt dar nesi mačiusi šaipymosi. | |
|
| |
Darellis
Pranešimų skaičius : 939 Age : 31 Miestas. : Šiauliai Registration date : 2008-07-13
| Temos pavadinimas: Re: FLOOD'o zona. Sk. 01 31 2010, 23:06 | |
| - mellanie rašo:
- nirvana. rašo:
normaliam vyrui nemalonu ir būt prie jos manęs normali ir paprasti vyrai ir netraukia. kaip manai,dėl ko visokie romanai su nepaprastais vyrais tampami populiariais? pvz. edvardas kulinas - dėl ko jis taip trokštamas? ;D Tokiu metu jau traukia vyrai??
Paskutinį kartą redagavo Darelis, Sk. 01 31 2010, 23:07. Redaguota 1 kartą | |
|
| |
Mėlynikė.~
| Temos pavadinimas: Re: FLOOD'o zona. Sk. 01 31 2010, 23:07 | |
| Dar pasakyk, kad tau tada nebuvo įdomios mergaitės? :DD | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: FLOOD'o zona. | |
| |
|
| |
| FLOOD'o zona. | |
|