Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Balsių stovyklos forumas.

rodiklisrodiklis  Latest imagesLatest images  RegistruotisRegistruotis  Prisijungti  Balsiai.lt  

FLOOD'o zona.

Go down 
+33
Bosas
Giedruciux :)
Etsun
Kryštė
PetKus
Ievuciukas;*
Heimer
Picture
Führer
orintūūkas;*
Samanta
Mėlynikė.~
Wik.
Dianaa
mellanie
Dovile
zutara444
nirvana.
RaDviLe
karolė.
kristinax
Bitute
Ieva
DaftPunk
Rofl
raimondja
Darellis
Ive*
Ugnė.
Dalia
Cindy ™
*Safyra*
Lexia.
37 posters
Pereiti prie : Previous  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40  Next
AutoriusPranešimas
RaDviLe

Female
Pranešimų skaičius : 654
Registration date : 2008-04-11

FLOOD'o zona. - Page 30 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: FLOOD'o zona.   FLOOD'o zona. - Page 30 EmptySk. 01 31 2010, 22:42

Iš tikro tai labai;DDDD
Atgal į viršų Go down
Mėlynikė.~

Mėlynikė.~

Female
Pranešimų skaičius : 123
Miestas. : Klaipėda
Pamaina. : 6
Registration date : 2009-01-25

RašytiTemos pavadinimas: Re: FLOOD'o zona.   FLOOD'o zona. - Page 30 EmptySk. 01 31 2010, 22:43

O man tai pvz negaila ;D tegu šneka, jei jai nuo to geriau pasidaro..
Atgal į viršų Go down
RaDviLe

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: FLOOD'o zona.   FLOOD'o zona. - Page 30 EmptySk. 01 31 2010, 22:43

Tai, kad tom kalbom tik vietą užima;DDDDDDDDD
Atgal į viršų Go down
Mėlynikė.~

Mėlynikė.~

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: FLOOD'o zona.   FLOOD'o zona. - Page 30 EmptySk. 01 31 2010, 22:44

Pom, bus tos vietos ;D tegu žmogus išsilieja.. Po to Lexia staigiai galės pratrint viską, ne problema ;D
Atgal į viršų Go down
mellanie

mellanie

Female
Pranešimų skaičius : 1806
Miestas. : Chicago
Pamaina. : 4
Registration date : 2008-03-11

RašytiTemos pavadinimas: Re: FLOOD'o zona.   FLOOD'o zona. - Page 30 EmptySk. 01 31 2010, 22:44

nirvana. rašo:
mellanie rašo:
o indigo vaikai - senyvi žmonės, mąstai ką šneki?:D
indigo žmonės - senyvi žmonės? indigo yra įvairaus amžiaus ir šiais laikais jų gimstamumas didėja. mąstau. bet bleeeee. pakalbėsim realybėje, bus smagu. o dabar tyngiu rašyti ilgas žinutes, eh.

indigo žmonės turi mąstymą kaip seno ir jau nugyvenusio gyvenimą žmogus, tą ir turėjau sakydama "senas". daugelis jūsų senumą supranta kaip išvaizdą ir amžių, aš senumą suprantu kaip jau subrendęs protas ir anyways, kad ir kaip bebūtų , tu klydai, nes patys dar čia kiti sako,kad mano protas prilygsta aštuonmečiams, o indigo vaikų mastymai yra kaip 80čių žmonių (jau tą sakiau:DD) .

galėsim pakalbėti,mielai lauksiu:DDDDD praeitais metais tą irgi man koks dvim žmonių sakė, bet tik viena pana išdryso iš tikro prieiti ir pakalbėti (gerbiu ją!:D)
Atgal į viršų Go down
RaDviLe

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: FLOOD'o zona.   FLOOD'o zona. - Page 30 EmptySk. 01 31 2010, 22:45

Dėmesio dėmesio pasistenkime ir vėl nekreipti dėmesio į mellenie rašinėlius;DDDD
Atgal į viršų Go down
Mėlynikė.~

Mėlynikė.~

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: FLOOD'o zona.   FLOOD'o zona. - Page 30 EmptySk. 01 31 2010, 22:46

nu šakės.. Tai gal pati vartok žodžius pagal reikšmę? Juk senas ir subrendęs, subrendusio mąstymo, tai ne tas pats.. scratch
Atgal į viršų Go down
mellanie

mellanie

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: FLOOD'o zona.   FLOOD'o zona. - Page 30 EmptySk. 01 31 2010, 22:46

RaDviLe rašo:
Dėmesio dėmesio pasistenkime ir vėl nekreipti dėmesio į mellenie rašinėlius;DDDD

komentarus*

Mėlynikė,

išrask arba pasakyk vieną žodį kurio prasmė būtų "subrendęs mąstymas";D beje,beveik kiekvienas senas žmogus yra tikrai protingas, o tie kiti seni, bet kvaili žmonės dažniausiai būna vadinami "mažvaikiais", bet daugelis jaunimo tą žodį "mažvaikis" sugadino ir dabar vos ne vienas kitas pravardžiuoja "mažvaikiais" turėdami omenyje kvailais;D

Paskutinį kartą redagavo mellanie, Sk. 01 31 2010, 22:49. Redaguota 1 kartą
Atgal į viršų Go down
RaDviLe

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: FLOOD'o zona.   FLOOD'o zona. - Page 30 EmptySk. 01 31 2010, 22:47

Nesvarbu kai komentarai rašinėlio ilgio;DDDDDD
Atgal į viršų Go down
Darellis

Darellis

Male
Pranešimų skaičius : 939
Miestas. : Šiauliai
Registration date : 2008-07-13

RašytiTemos pavadinimas: Re: FLOOD'o zona.   FLOOD'o zona. - Page 30 EmptySk. 01 31 2010, 22:48

Omg, as su tavim busiu vienoj pamaino ir galvoji kad trykstu noru su tavim kalbet???
Atgal į viršų Go down
nirvana.

nirvana.

Female
Pranešimų skaičius : 1464
Miestas. : zoo
Pamaina. : 4!
Registration date : 2008-03-27

RašytiTemos pavadinimas: Re: FLOOD'o zona.   FLOOD'o zona. - Page 30 EmptySk. 01 31 2010, 22:49

mellanie rašo:
nirvana. rašo:
mellanie rašo:
o indigo vaikai - senyvi žmonės, mąstai ką šneki?:D
indigo žmonės - senyvi žmonės? indigo yra įvairaus amžiaus ir šiais laikais jų gimstamumas didėja. mąstau. bet bleeeee. pakalbėsim realybėje, bus smagu. o dabar tyngiu rašyti ilgas žinutes, eh.

indigo žmonės turi mąstymą kaip seno ir jau nugyvenusio gyvenimą žmogus, tą ir turėjau sakydama "senas". daugelis jūsų senumą supranta kaip išvaizdą ir amžių, aš senumą suprantu kaip jau subrendęs protas ir anyways, kad ir kaip bebūtų , tu klydai, nes patys dar čia kiti sako,kad mano protas prilygsta aštuonmečiams, o indigo vaikų mastymai yra kaip 80čių žmonių (jau tą sakiau:DD) .

galėsim pakalbėti,mielai lauksiu:DDDDD praeitais metais tą irgi man koks dvim žmonių sakė, bet tik viena pana išdryso iš tikro prieiti ir pakalbėti (gerbiu ją!:D)
tu pati kažkur minėjai, jog esi indigo. tarp eilučių.. žinoma. kokia miela mergaitė, pašnekėsim būtinai.
o jei dvidešimt žmonių tau sako, jog norėtų su tavimi pakalbėti, turėtum susirūpinti savimi ir savo, erm, nuomone (?)

Paskutinį kartą redagavo nirvana., Sk. 01 31 2010, 22:50. Redaguota 1 kartą
Atgal į viršų Go down
Mėlynikė.~

Mėlynikė.~

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: FLOOD'o zona.   FLOOD'o zona. - Page 30 EmptySk. 01 31 2010, 22:49

Aš tai jau pradėjau gailėtis, kad ne į 4 važiuosiu :D
blemba, kaip smagu būtų pašnekėt gyvai su Mellanie. Tikrai norėčiau.
Atgal į viršų Go down
mellanie

mellanie

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: FLOOD'o zona.   FLOOD'o zona. - Page 30 EmptySk. 01 31 2010, 22:50

Darelis rašo:
Omg, as su tavim busiu vienoj pamaino ir galvoji kad trykstu noru su tavim kalbet???

nu tai kaip čia yra, kad per forumą čia rašai man visokius dalykus, o realybėje kaip supratau net nenori man nk pasakyti asmeniškai? :DDDDDDDDDDDDD

dar vyru vadiniesi,pff
Atgal į viršų Go down
Mėlynikė.~

Mėlynikė.~

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: FLOOD'o zona.   FLOOD'o zona. - Page 30 EmptySk. 01 31 2010, 22:51

mellanie rašo:
Darelis rašo:

nu tai kaip čia yra, kad per forumą čia rašai man visokius dalykus, o realybėje kaip supratau net nenori man nk pasakyti asmeniškai? :DDDDDDDDDDDDD

dar vyru vadiniesi,pff

Jis labiau vyras, negu tu normalus žmogus.
Atgal į viršų Go down
mellanie

mellanie

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: FLOOD'o zona.   FLOOD'o zona. - Page 30 EmptySk. 01 31 2010, 22:52

nirvana. rašo:

galėsim pakalbėti,mielai lauksiu:DDDDD praeitais metais tą irgi man koks dvim žmonių sakė, bet tik viena pana išdryso iš tikro prieiti ir pakalbėti (gerbiu ją!:D)[/quote]tu pati kažkur minėjai, jog esi indigo. tarp eilučių.. žinoma. kokia miela mergaitė, pašnekėsim būtinai.
o jei dvidešimt žmonių tau sako, jog norėtų su tavimi pakalbėti, turėtum susirūpinti savimi ir savo, erm, nuomone (?)[/quote]

dvidešimt žmonių sako,kad esu didžiausia kalė , o kitas penkiasdešimt sako, kad esu išskirtinė ir labai idomi asmenybė - kaip manai, ar noriu keistis?;D nei biški, man patinka toks įvaizdis.

tarp eilučių minėjau,kad esu indigo? huh? šitame forume nieko panašaus net nesu minėjusi:}

Mėlynikė.~ rašo:
mellanie rašo:
Darelis rašo:

dar vyru vadiniesi,pff

aš savęs normalia ir nelaikau ir tą jau senai žinau, o tu čia dar ir šaipaisi iš nenormalių žmonių?

Paskutinį kartą redagavo mellanie, Sk. 01 31 2010, 22:54. Redaguota 1 kartą
Atgal į viršų Go down
nirvana.

nirvana.

Female
Pranešimų skaičius : 1464
Miestas. : zoo
Pamaina. : 4!
Registration date : 2008-03-27

RašytiTemos pavadinimas: Re: FLOOD'o zona.   FLOOD'o zona. - Page 30 EmptySk. 01 31 2010, 22:53

Mėlynikė.~ rašo:
mellanie rašo:
Darelis rašo:

dar vyru vadiniesi,pff

normaliam vyrui nemalonu ir būt prie jos
Atgal į viršų Go down
Mėlynikė.~

Mėlynikė.~

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: FLOOD'o zona.   FLOOD'o zona. - Page 30 EmptySk. 01 31 2010, 22:55

Nu vat būtent. Protingas vyras čia, ne šiaip sau ;D

"o tu čia dar ir šaipaisi iš nenormalių žmonių?" Kur tu matai šaipymasi?

Paskutinį kartą redagavo Mėlynikė.~, Sk. 01 31 2010, 22:56. Redaguota 1 kartą
Atgal į viršų Go down
mellanie

mellanie

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: FLOOD'o zona.   FLOOD'o zona. - Page 30 EmptySk. 01 31 2010, 22:55

nirvana. rašo:

manęs normali ir paprasti vyrai ir netraukia. kaip manai,dėl ko visokie romanai su nepaprastais vyrais tampami populiariais? pvz. edvardas kulinas - dėl ko jis taip trokštamas? ;D
Atgal į viršų Go down
Mėlynikė.~

Mėlynikė.~

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: FLOOD'o zona.   FLOOD'o zona. - Page 30 EmptySk. 01 31 2010, 22:57

Jezau.. Nu ir linkiu tau susirasti kokį nenormalų, kokį vampyrą..
Atgal į viršų Go down
mellanie

mellanie

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: FLOOD'o zona.   FLOOD'o zona. - Page 30 EmptySk. 01 31 2010, 22:57

Mėlynikė.~ rašo:
Nu nžn. Jei aš laikyčiau save kvaile ir debile, to neskelbčiau visiems (oj, atsiprašau, d a u g u m a i ž m o n i ų), kad tokia esu.
Žemas lygis.

va kur.

Mėlynikė.~ rašo:
Jezau.. Nu ir linkiu tau susirasti kokį nenormalų, kokį vampyrą..

niekas tau nesakė,kad vampyrai iš tikrųjų neegzistuoja?:DDDDDDDDDDDDDDD
Atgal į viršų Go down
Mėlynikė.~

Mėlynikė.~

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: FLOOD'o zona.   FLOOD'o zona. - Page 30 EmptySk. 01 31 2010, 22:58

Nu ir ką tu čia vadini šaipymusi? Kurią vietą??
Atgal į viršų Go down
mellanie

mellanie

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: FLOOD'o zona.   FLOOD'o zona. - Page 30 EmptySk. 01 31 2010, 23:00

Mėlynikė.~ rašo:
Nu ir ką tu čia vadini šaipymusi? Kurią vietą??

"Jei aš laikyčiau save kvaile ir debile, to neskelbčiau visiems kad tokia esu."

nu ir dėl ko nesiskelbtum? kas čia blogo su nenormaliais ir neeiliniais žmonėmis ,kad nutylėtum tai?

"Žemas lygis."

jeigu žmogus yra neeilinis nei kiti nematau čia nieko žemo. ta pati situacija kaip su juodaodžiais - jie kadaise buvo užskaitomi kaip kitokie nei visi - nori pasakyti, kad jie irgi yra žemo lygio?
Atgal į viršų Go down
Mėlynikė.~

Mėlynikė.~

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: FLOOD'o zona.   FLOOD'o zona. - Page 30 EmptySk. 01 31 2010, 23:01

Tai yra m a n o nuomonė. Ir aš tau neprivalau aiškintis kodėl aš taip manau. O tu matyt dar nesi mačiusi šaipymosi.
Atgal į viršų Go down
Darellis

Darellis

Male
Pranešimų skaičius : 939
Miestas. : Šiauliai
Registration date : 2008-07-13

RašytiTemos pavadinimas: Re: FLOOD'o zona.   FLOOD'o zona. - Page 30 EmptySk. 01 31 2010, 23:06

mellanie rašo:
nirvana. rašo:

manęs normali ir paprasti vyrai ir netraukia. kaip manai,dėl ko visokie romanai su nepaprastais vyrais tampami populiariais? pvz. edvardas kulinas - dėl ko jis taip trokštamas? ;D

Tokiu metu jau traukia vyrai??

Paskutinį kartą redagavo Darelis, Sk. 01 31 2010, 23:07. Redaguota 1 kartą
Atgal į viršų Go down
Mėlynikė.~

Mėlynikė.~

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: FLOOD'o zona.   FLOOD'o zona. - Page 30 EmptySk. 01 31 2010, 23:07

Dar pasakyk, kad tau tada nebuvo įdomios mergaitės? tongue inlove :DD
Atgal į viršų Go down
Sponsored content

RašytiTemos pavadinimas: Re: FLOOD'o zona.   FLOOD'o zona. - Page 30 Empty

Atgal į viršų Go down

FLOOD'o zona.
Atgal į viršų 
Puslapis 3040Pereiti prie : Previous  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40  Next
 Similar topics
-
» FLOOD'o zona.
» FLOOD'o zona.
» FLOOD'o zona
» FLOOD'o zona.