|
| 4 pamainos planai. | |
|
+41~Laura Etsun Cemy raimondja Kotryna. MZKarolina bū.* Daigona. sekstas Bitute Augustė vikutis viktorike15 Cukriuke DaftPunk pradaa HappySmile Knoxville Raimonda.' Ievuciukas;* Gretuska Ruokis Wik. Austute Inesiox ewa_lowe guminukeV Dovile Darellis Vesta Tomas:p vysnea zutara444 Dzovanis Papinis Dalia mellanie Ieva RaDviLe nirvana. karolė. Lexia. 45 posters | |
Autorius | Pranešimas |
---|
mellanie
Pranešimų skaičius : 1806 Age : 28 Miestas. : Chicago Pamaina. : 4 Registration date : 2008-03-11
| Temos pavadinimas: Re: 4 pamainos planai. Pir. 05 31 2010, 02:21 | |
| - Darellis rašo:
- Idomiai tu. Tai nori tai nebe
aš irgi tą pastebėjau. xD | |
| | | pradaa
Pranešimų skaičius : 6 Age : 28 Miestas. : MaZeiikiai. ; * Registration date : 2010-02-06
| Temos pavadinimas: Re: 4 pamainos planai. Kv. 06 03 2010, 14:16 | |
| Gerai praleisti laiką, su draugaais, ir jų naujų susirast. ;}}} | |
| | | Dalia
Pranešimų skaičius : 1098 Age : 29 Miestas. : Kaunas. Pamaina. : '08-4; '09-4; '10-4 ;DD Namelis. : Ha. Registration date : 2008-03-12
| Temos pavadinimas: Re: 4 pamainos planai. Sk. 06 06 2010, 21:09 | |
| - mellanie rašo:
- Darellis rašo:
- Idomiai tu. Tai nori tai nebe
aš irgi tą pastebėjau. xD Vis permąstau dalykus ir galimybes ar man ten patiks ar ne. :> Tai vat vis ir persigalvoju. | |
| | | DaftPunk
Pranešimų skaičius : 858 Age : 32 Miestas. : Klaipėda Pamaina. : 2008 - 6pam. 2009 - 6pam. 2010 - 6pam. 2011/2012 - vadovo metai:) Namelis. : 17 Registration date : 2008-07-30
| Temos pavadinimas: Re: 4 pamainos planai. Sk. 06 06 2010, 21:12 | |
| Jeigu tik del to, kad patiks ar ne tai.... Nesamone!! Aisku, kad patiks. Cia didziausia bauda yra pas zmogu jau nusprest vaziuot, bet imt ir persigalvot, nes tos desimt dienu. Noreciau 95 procentais teigti, kad jos bus graziausios tavo vasaros dienos tikrai. | |
| | | Dalia
Pranešimų skaičius : 1098 Age : 29 Miestas. : Kaunas. Pamaina. : '08-4; '09-4; '10-4 ;DD Namelis. : Ha. Registration date : 2008-03-12
| Temos pavadinimas: Re: 4 pamainos planai. Pir. 06 07 2010, 22:33 | |
| Esmė tame, kad važiuojant vienai viskas bus kitaip. Labai svarbus dalykas yra tas, kad viskas bus visiškai sušikta, jeigu nesutarsiu su kambariokėm. Tą puikiai žinau :> O taip gali būti ir tada bus sugadintos visos 10 dienų. | |
| | | DaftPunk
Pranešimų skaičius : 858 Age : 32 Miestas. : Klaipėda Pamaina. : 2008 - 6pam. 2009 - 6pam. 2010 - 6pam. 2011/2012 - vadovo metai:) Namelis. : 17 Registration date : 2008-07-30
| Temos pavadinimas: Re: 4 pamainos planai. Pir. 06 07 2010, 22:36 | |
| As visada vaziuoju vienas. Vienam vaziuot yra kaifas. Susipazisti su naujais zmonem. Tai kas jus per asocialus zmones, kad negalit draugiskai su zmonem sutart? :) o jei jau papuoli ant kazkokiu ten nekokiu tu kambarioku, paprasysi perkels | |
| | | Dalia
| Temos pavadinimas: Re: 4 pamainos planai. Pir. 06 07 2010, 22:39 | |
| Jeigu nesutampa charakteriai, tai ir neišeina sutart. Man maloniau važiuoti su savais draugais. Kad iš pat pradžių nebūtų nejauku. O paskui žinoma susipažįsti su kitais, tačiau, vis tiek man maloniau su savais būti, paskui susipažįsti su kitais ir būna visi kartu. Kelios kompanijos. Daugiausiai visi važiuoja ne po vieną, bent po du, ypač merginos, tad pradžioje man bus nejauku, o aš nekenčiu tokio jausmo, kai nieko nepažįsti ir jautiesi siaubingai. | |
| | | DaftPunk
| Temos pavadinimas: Re: 4 pamainos planai. Pir. 06 07 2010, 23:02 | |
| Tai rimtai kazkokie asocialus jus ;D bl vienas malonumas eiti ir susipazinti su zmonem.. nereikia tepti i kelnias ir viskas ore buna. | |
| | | Cukriuke
Pranešimų skaičius : 77 Age : 28 Pamaina. : 2010-6;2011-6;2012-? Registration date : 2010-06-05
| Temos pavadinimas: Re: 4 pamainos planai. Antr. 06 08 2010, 10:20 | |
| - Dalia rašo:
- Jeigu nesutampa charakteriai, tai ir neišeina sutart. Man maloniau važiuoti su savais draugais. Kad iš pat pradžių nebūtų nejauku. O paskui žinoma susipažįsti su kitais, tačiau, vis tiek man maloniau su savais būti, paskui susipažįsti su kitais ir būna visi kartu. Kelios kompanijos. Daugiausiai visi važiuoja ne po vieną, bent po du, ypač merginos, tad pradžioje man bus nejauku, o aš nekenčiu tokio jausmo, kai nieko nepažįsti ir jautiesi siaubingai.
Aš ir dabar važiuodama pasiimsiu drauge,nes iš tikro labai nejauku būtų ten nuvykti..Be to aš esu labai karštakšė,tai jeigu dar ir su kambariokėm nesuptarčiau tai šakės man.. ;D Dėl to ir vežuosi draugę ;D | |
| | | viktorike15
Pranešimų skaičius : 75 Age : 27 Miestas. : venta Pamaina. : 2010m.; 2011m.; 2012m. - 5 pamaina Registration date : 2010-04-18
| Temos pavadinimas: Re: 4 pamainos planai. Antr. 06 08 2010, 10:44 | |
| - Cukriuke rašo:
- Dalia rašo:
- Jeigu nesutampa charakteriai, tai ir neišeina sutart. Man maloniau važiuoti su savais draugais. Kad iš pat pradžių nebūtų nejauku. O paskui žinoma susipažįsti su kitais, tačiau, vis tiek man maloniau su savais būti, paskui susipažįsti su kitais ir būna visi kartu. Kelios kompanijos. Daugiausiai visi važiuoja ne po vieną, bent po du, ypač merginos, tad pradžioje man bus nejauku, o aš nekenčiu tokio jausmo, kai nieko nepažįsti ir jautiesi siaubingai.
Aš ir dabar važiuodama pasiimsiu drauge,nes iš tikro labai nejauku būtų ten nuvykti..Be to aš esu labai karštakšė,tai jeigu dar ir su kambariokėm nesuptarčiau tai šakės man.. ;D Dėl to ir vežuosi draugę ;D as atsimenu viena karta vaziavau su drauge tai su ja susipykau ir susiradau nauju draugiu nu zinoma susitaikem po stofkes su ja | |
| | | Dalia
| Temos pavadinimas: Re: 4 pamainos planai. Antr. 06 08 2010, 14:21 | |
| - DaftPunk rašo:
- Tai rimtai kazkokie asocialus jus ;D bl vienas malonumas eiti ir susipazinti su zmonem.. nereikia tepti i kelnias ir viskas ore buna.
Nu ką žinau. Praeitais metais penkiese ar gal šešiese ėjom susipažindinėt su kitais. Tai maždaug pusė buvo suraukę snukius ir tipo "ko jums čia bl reikia, valinkit" tai ką žinau. Kai viena būsiu, tai tuo labiau. So on. | |
| | | vikutis
Pranešimų skaičius : 70 Age : 27 Miestas. : Šiauliai Pamaina. : '09-ketvirta, '10-ketvirta Namelis. : :))))))) Registration date : 2010-01-22
| Temos pavadinimas: Re: 4 pamainos planai. Antr. 06 08 2010, 14:26 | |
| omg,praeitais metais važiavau su puske,tai ten pragaras buvo man ;DD šiais važiuosiu su drauge,tikėkimes viskas bus gerai :D | |
| | | mellanie
Pranešimų skaičius : 1806 Age : 28 Miestas. : Chicago Pamaina. : 4 Registration date : 2008-03-11
| Temos pavadinimas: Re: 4 pamainos planai. Antr. 06 08 2010, 14:34 | |
| - Dalia rašo:
- DaftPunk rašo:
- Tai rimtai kazkokie asocialus jus ;D bl vienas malonumas eiti ir susipazinti su zmonem.. nereikia tepti i kelnias ir viskas ore buna.
Nu ką žinau. Praeitais metais penkiese ar gal šešiese ėjom susipažindinėt su kitais. Tai maždaug pusė buvo suraukę snukius ir tipo "ko jums čia bl reikia, valinkit" tai ką žinau. Kai viena būsiu, tai tuo labiau. So on. aš norėjau jūsų paprašyti,kad man leistumėte eiti kartu su jumis po namelius pažindintis,bet nedrįįsau :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD nes dar pati kambariokėm sakiau eiti susipažinti su kitais,bet jos tingėjo ir nedrįso tai vnž:D | |
| | | DaftPunk
| Temos pavadinimas: Re: 4 pamainos planai. Antr. 06 08 2010, 14:37 | |
| - Citata :
- Nu ką žinau. Praeitais metais penkiese ar gal šešiese ėjom susipažindinėt su kitais. Tai maždaug pusė buvo suraukę snukius ir tipo "ko jums čia bl reikia, valinkit" tai ką žinau. Kai viena būsiu, tai tuo labiau. So on.
Nu perdaug banalu yra tai, kad eini is eiles per visus namelius "labas as Zygis, sveiki as Zygis, sveikuciai, labuciukai visiems as Zygis".. nu bl mane uzpistu jei pas mane taip kiekviena karta ateitu ir taip sakytu. Idomu tiesiog susipazinti ivairiais atvejais ir nebutinai pirma diena su visais. Visu pirma uztenka su kambariokais susipazinti, o per kitas dienas ir kitus pazinsi. Gal vien del to kreivai ir ziurejo, kad einat visos sesios ir labinates su visais. Man daug maloniau butu jeigu viena ateitu prie manes panele ir pasakytu labas ir istartu savo varda, o ne bandom.. tai ir irodo ta dideli jusu bailuma. Bandom mandri, po viena slepiames po lapais :) | |
| | | Augustė
Pranešimų skaičius : 30 Age : 30 Miestas. : Šiauliai Pamaina. : 4;} Registration date : 2010-03-14
| Temos pavadinimas: Re: 4 pamainos planai. Antr. 06 08 2010, 17:03 | |
| - DaftPunk rašo:
-
- Citata :
- Nu ką žinau. Praeitais metais penkiese ar gal šešiese ėjom susipažindinėt su kitais. Tai maždaug pusė buvo suraukę snukius ir tipo "ko jums čia bl reikia, valinkit" tai ką žinau. Kai viena būsiu, tai tuo labiau. So on.
Nu perdaug banalu yra tai, kad eini is eiles per visus namelius "labas as Zygis, sveiki as Zygis, sveikuciai, labuciukai visiems as Zygis".. nu bl mane uzpistu jei pas mane taip kiekviena karta ateitu ir taip sakytu. Idomu tiesiog susipazinti ivairiais atvejais ir nebutinai pirma diena su visais. Visu pirma uztenka su kambariokais susipazinti, o per kitas dienas ir kitus pazinsi. Gal vien del to kreivai ir ziurejo, kad einat visos sesios ir labinates su visais. Man daug maloniau butu jeigu viena ateitu prie manes panele ir pasakytu labas ir istartu savo varda, o ne bandom.. tai ir irodo ta dideli jusu bailuma. Bandom mandri, po viena slepiames po lapais :) Taip ,reikia merginoms išdrasėti. Bent jau aš vyksiu į stovyklą viena, nes daug geriau vienai būti. Jei žmogus moka bendrauti, tai tikrai susibendraus. Man net smagiau bus vienai. | |
| | | DaftPunk
| Temos pavadinimas: Re: 4 pamainos planai. Antr. 06 08 2010, 17:08 | |
| Nu va ir iskart Respect mergyt tau koks kaifas isvaziuociau dabar su savo chebra. 8-iese visi i nameli ir vel tuos pacius veidus, tuos pacius prikolus skaldyt. Gi vaziuoju nauju draugu susirast, naujos chebros, pailset nuo savu. Tame ir yra pliusas. Grizti pasiilges savos chebros. | |
| | | Lexia. Forumo galva.
Pranešimų skaičius : 3319 Age : 31 Miestas. : Klaipėda. Pamaina. : 6. Namelis. : 15b Registration date : 2008-03-06
| Temos pavadinimas: Re: 4 pamainos planai. Antr. 06 08 2010, 17:56 | |
| hm. taip, važiuot vienai, tikrai smaguu. Aš pirmus metus variau visiškai viena, susipažinau per netą su panele irgi iš Klp, bet prieš stovyklą nesusitikom. tik virtualiai bendravom ir kamabriokėmis po to buvo. ir tais metais nesutariau su kambariokėm. so what? susiradau draugių iš kitų namukų. ;D kitais metais su tom, iš kitų namukų, iš kitų miestų panelėm sutarėm gyvent visos kartu. Bet nė viena iš jų nebuvo klaipėdietė. Atvažiavau viena, kambariokės buvo pernai metų stovyklos draugės. trečiais metais su manim užsimanė važiuoti geriausia draugė iš Klaipėdos, nes pripasakojau, tai užsimanė. ;D iš tikro biški sunerimau (sorry, Ugnele. : * ) galvoju, kaip tik fainiau vienai važiuot. Bet gavosi taip, kad su Ugne kažkaip tais metais per daug dažnai kartu net nebuvom. Ji su vienom, aš su kitom. Na, buvom kambariokės, bet t i k r a i visada kartu nebūdavom. o pernai varė su manim ta pati Ugnė ir dar dvi draugės iš Klaipėdos. ir kas? vistiek buvo smagu. Buvom kartu, turėjom dar dvi naujas kambariokes ir viskas oookey buvo. Bet kokiu atveju, žinokit, yra gerai Balsiuos. :) o dėl tų susipažinimų, tai taip, aš lygiai taip pat, kaip ir Dalia, su drauge ėjau per aplinkinius namukus pirmą vakarą jau pažindintis ir jau turėjau pas ką naktį migruot. ;D | |
| | | Inesiox
Pranešimų skaičius : 599 Age : 29 Miestas. : siauliai :) Pamaina. : #4 Namelis. : what the fish? Registration date : 2008-03-16
| Temos pavadinimas: Re: 4 pamainos planai. Antr. 06 08 2010, 18:03 | |
| nu siaip visai miela kai visi susitinka pirmas dienas, gal ir namelius aplanko kitu, susibendrauja, susipazysta tik man kai nepraein kai tokie uzsikabin '' ko noriit valinkit nah...'' prisimenu sedejau su drauge ir kitom ant tos pagrindines supynes [medinis ratelis] tai salia tokios dvi mazesnes sedejo, klausia salia esanciu : -ko cia ziuri n*? -nu rimtai kas tau yra? -ta tai isvis garbane n* o dieve galvojau..... ir ka su tokiom daryt? ==== nenorit sukurt 4 pamainos skype konferencija ir visus imest? man atrod tai esam dare | |
| | | Bitute Ritė bitė be nagų, kinkis binkis be ausų :P
Pranešimų skaičius : 362 Age : 30 Miestas. : Klaipėda Pamaina. : 2009m - 6 ; 2010m - 6 Namelis. : 15 Registration date : 2009-03-20
| Temos pavadinimas: Re: 4 pamainos planai. Antr. 06 08 2010, 19:06 | |
| O aš galiu irgi pateikti pavyzdį, kad vienai važiuot nėra taip blogai. Važiavau į tokią kaip ir stovyklą, kaip ir ne, nes tik poros dienų. Važiavau su geriausia drauge, kartu išsirinkome namelį, įsikūrėm, kol nepakvietė vadovai. Pasirodo, mus suskirstė visus vaikus į grupes, ta prasme išmaišė, kad susipažintume. Padarė savo nuožiūra komandas. Ir ką, mane su drauge išskyrė. Aš turėjau būt iki vakaro visada su savo grupe, nes ten įvairios užduotys būdavo ir pan. Ir ką, kai mane paskyė į grupę, buvo dvi panelės ir du vaikinai, kurių nepažinojau. Liepė galvot komandos pavadinimą, tiesiog norom nenorom pradėjom kalbėt, juoktis ir pan... Praėjo vos pusvalandis kaip visi susibendravome. Paskutinę dieną nebuvo jokių užsiėmimų, leido veikti ką nori... Aš net nebuvau su savo drauge, o visą laiką praleidau su nauju draugu ir drauge. Atrodo, tik kelios dienos... Bet labai įdomu pažinti naują žmogų. Va, kad ir dabar... Tai buvo prieš metus, praitą vasarą, mes ten buvome tik dvi dienas, o su 5 žmonėmis aš bendrauju, susitinku net ir šiandien :) Man dabar kiek ir keista įsviazduoti, kaip aš važiuočiau į Balsius viena, be Lexios, Ugnės ir Mėlynikės... Kažkaip atrodo neįprasta, lyginant su praitais metais. Bet jeigu ir taip būtų, tikrai važiuočiau :) na, tarkim paskiria namuką, įeini ir tiesiog pasisiveikini su savo kambariokėmis. Toliau iškart eina klausimai, kuo vardu? iš kur esi? kiek metų? kelintą čia esi kartą? ir pan. tai tiesiog natūralu, juk bendraujantys žmonės esame. O juk įvairūs renginiai, diskotekos, vakarai, naktys... Tiesiog neįmanoma likti vienam. Aš be savo draugių dar su nemažai vaikinų ir merginų bendravau, leidau laiką ir pan. Taip kad | |
| | | sekstas
Pranešimų skaičius : 42 Age : 31 Miestas. : Plunge Pamaina. : 6 Registration date : 2009-07-27
| Temos pavadinimas: Re: 4 pamainos planai. Antr. 06 08 2010, 19:32 | |
| Aš irgi galima sakyti važiavau vienas(ištikrųjų varė ir kiti mano draugai,bet mes visai atskirai buvom toje stovykloje ir tiek tebendravom). Prieš stovykla forume susikalbėjom su Žygiu,priėmė pas save su Linu į namelį,po to sužinojome kas dar kartu namelyje gyvens,bet nė vienas nebuvom iki tol kokie tai draugeliai ar kas nors panašaus,aš išvis nebuvau jų realiai matęs:) Kai atvykau į Balsius,tai žodis po žodžio ir užsimezgė toks rišlesnis pokalbis,po to tą patį vakarą nuėjom pažaisti krepšinio,dar labiau susibendravom ir viskas rituliojosi savaime,nereikėdavo ten kam nors lysti į šikną ir uždavinėti durnus klausimus,tiesiog viskas buvo daug naturaliau ir linksmiau :) Ir taip atsirado naujų draugų,kuriuos ir šiandien linksma sutikti nuvykus į kitą miestą:) | |
Pranešimų skaičius : 3319 Age : 31 Miestas. : Klaipėda. Pamaina. : 6. Namelis. : 15b Registration date : 2008-03-06
| Temos pavadinimas: Re: 4 pamainos planai. Antr. 06 08 2010, 20:33 | |
| nepamiršiu, kaip aš su sekstu susipažinau niekad. ;DD bet čia jau labai nebe į temą varom.. | |
| | | Austute
Pranešimų skaičius : 207 Age : 28 Miestas. : Šiauliai Pamaina. : 4 Registration date : 2010-02-18
| Temos pavadinimas: Re: 4 pamainos planai. Antr. 06 08 2010, 20:39 | |
| Aš tai manau kad jei be draugo negali, tai važiuok bent su vienu draugu, nes kai nueini, y namuką, tada ten būna 4 nauji žmonės, iškart būna idomu šnekėt, pasidalint mintim, ir pan, o jei nuvažiuoji ten šešiese, tai ką žn, atsibosti vienas kitam, viskas taspats, kažkaip norisi tų naujų žmonių. Jo, ne į temą :DD | |
| | | Bitute Ritė bitė be nagų, kinkis binkis be ausų :P
Pranešimų skaičius : 362 Age : 30 Miestas. : Klaipėda Pamaina. : 2009m - 6 ; 2010m - 6 Namelis. : 15 Registration date : 2009-03-20
| Temos pavadinimas: Re: 4 pamainos planai. Antr. 06 08 2010, 20:45 | |
| - Lexia. rašo:
- nepamiršiu, kaip aš su sekstu susipažinau niekad. ;DD bet čia jau labai nebe į temą varom..
Vistiek jau nif tiemu varom, tai paaasakok :D | |
| Temos pavadinimas: Re: 4 pamainos planai. Antr. 06 08 2010, 20:55 | |
| nu ok. ;D mes prieš stovyklą gana daug bendravom. ir žinojau, kad jis 17 gyvens. visi jau bx iš 17 buvo atvarę, kaip tik mes ten irgi jau pas juos buvom, tik seksto nebuvo. po to ir tas atvarė, aš nenorėjau lįsti į akis prie tėvų, tai mes išėjom. ;DDD ir taip porą dienų kažkaip nenuėjau susipažint. nu ne porą, bet kitos dienos tik pavakare atėjau. nes ryte jis gavo Balsių kepurę, kurią paskui paskolino Vilmiui. Vilmis - tai mano senas bičiulis. vaikšto jis su ja, sakau "duok man". davė. po to atėjo sako"agirdi, atiduok ką. Modestas sakė, kad jam jos prireikė.. ;D" sakau Vilmiui " tai tegu ateina ir pasiima. ;D " galvoju, kaip tik suispažinsiu. ;p bet jis, pasak Vilmio, buvo pernelyg drovus, neateitų pas mane. nu žodž. ir galiausiai aš atėjau į 17 ir atėjau prie Seksto: - labas, Modestai, aš Milda. - labas. žinau, aš su Tavim jau vakar sveikinaus, bet tU ignorą užmetei. ;D - yooo? nu sor, negirdėjau. ir po to V I S Ą pamainą tas dalbajobas Sekstas, mane vadino Lebeda dėl to įvykio. ;DDD remember that, Sekstai? Dalbajobas ir Lebeda. ;DDD beje, per pamainą supratau, kad Vilmis man melavo. ;DD visai Tu ne drovus. :DDDD | |
| | | DaftPunk
| Temos pavadinimas: Re: 4 pamainos planai. Antr. 06 08 2010, 20:57 | |
| Ble butu buves fail'as seksto nepasikviest i savo nameli ;D zjbys, kad ji pasiemem kartu su savim :D | |
| | | Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: 4 pamainos planai. | |
| |
| | | | 4 pamainos planai. | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
| |
| |
| |