Nebenoriu kažko įrodinėti, nes paprasčiausiai žinau kaip bus. Man visad taip būna. Tik nežinau ar nugalėsiu save ir važiuosiu, ar ne. Patikėkit manim viena būdama būnu labai drovi ir tyli. Taip yra, kiti net tuo stebisi. O kai šalia bent vienas 'savas' žmogus iškart lengvai bendrauju su visais ir viskas būna labai gerai. Tokia esu ir negaliu to pakeisti.
Dalia, tu tikrai busi ne viena. Tikrai susirasi draugų stovykloje. Tik važiuok, pamatysi nepasigailėsi.
Austute
Pranešimų skaičius : 207 Age : 28 Miestas. : Šiauliai Pamaina. : 4 Registration date : 2010-02-18
Tu tiesiog nekreipk demesio, kad tu zmoniu nepazysti ir elgis laisvai kaip ir su pazystamais. As pats esu labai drovus, net ir prie pazystamu kartais. Paziurek si video gal netycia pakeis tavo nuomone
Geras video, ir žodžiai labai geri : ) Bet ten apie raumenis tai neitema :DDDD Bet Dalia, tu gi susirask kokias bendraamžes ar bendraamžę, pabanedrauk ir jausies kaip prie "savos". Kodėl tau netinka toks varijantas?
Dalia
Pranešimų skaičius : 1098 Age : 29 Miestas. : Kaunas. Pamaina. : '08-4; '09-4; '10-4 ;DD Namelis. : Ha. Registration date : 2008-03-12
Važiuok Dalia, važiuok! Poto gali gailėtis... O šeip, pranešė labai karštą vasarą, bet kažkaip visą savaitę dabar šalta bus, jei bus taip ir stofkei tai ką žn.
Raimonda.'
Pranešimų skaičius : 348 Age : 30 Miestas. : klaipeda Pamaina. : 6 Namelis. : 18 Registration date : 2009-07-08
niu dahh: D juk pacia kasciausia vasara bus : ) ir shp vasara visad silta buna :}
Nebus karščiausia, tie vulkanai viską sujaukė... Turėjo būt karščiausia, o db nebebus :<<< Verksiu!!! Jau visas mėnuo vasaros praėjo, o buvo tik dvi ar trys šiltos dienos :///
mellanie
Pranešimų skaičius : 1806 Age : 28 Miestas. : Chicago Pamaina. : 4 Registration date : 2008-03-11
niu dahh: D juk pacia kasciausia vasara bus : ) ir shp vasara visad silta buna :}
Nebus karščiausia, tie vulkanai viską sujaukė... Turėjo būt karščiausia, o db nebebus :<<< Verksiu!!! Jau visas mėnuo vasaros praėjo, o buvo tik dvi ar trys šiltos dienos :///
žinau. lievailievailievai. mano visa nuotaika suknista. :< gal dar pasikeis iki ketvirtos pamainos. tikiuosi.
raimondja
Pranešimų skaičius : 192 Age : 29 Miestas. : Mažeikiai Pamaina. : 6 Namelis. : 18 Registration date : 2008-04-06
jooo, žiauriai lievai, mano kojos baltos XD ir šiaip nėra ką veikti tokiu oru...
Raimonda.'
Pranešimų skaičius : 348 Age : 30 Miestas. : klaipeda Pamaina. : 6 Namelis. : 18 Registration date : 2009-07-08