Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Balsių stovyklos forumas.

rodiklisrodiklis  Latest imagesLatest images  RegistruotisRegistruotis  Prisijungti  Balsiai.lt  

4 pamainos planai.

Go down 
+41
~Laura
Etsun
Cemy
raimondja
Kotryna.
MZKarolina
bū.*
Daigona.
sekstas
Bitute
Augustė
vikutis
viktorike15
Cukriuke
DaftPunk
pradaa
HappySmile
Knoxville
Raimonda.'
Ievuciukas;*
Gretuska
Ruokis
Wik.
Austute
Inesiox
ewa_lowe
guminukeV
Dovile
Darellis
Vesta
Tomas:p
vysnea
zutara444
Dzovanis Papinis
Dalia
mellanie
Ieva
RaDviLe
nirvana.
karolė.
Lexia.
45 posters
Pereiti prie : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next
AutoriusPranešimas
Lexia.
Forumo galva.
Forumo galva.
Lexia.

Female
Pranešimų skaičius : 3319
Miestas. : Klaipėda.
Pamaina. : 6.
Namelis. : 15b
Registration date : 2008-03-06

4 pamainos planai. - Page 6 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: 4 pamainos planai.   4 pamainos planai. - Page 6 EmptyAntr. 06 08 2010, 20:59

išvis, Jūsų namelis, jau prieš stovyklą žinojau, kad bus axuuujeeenas! nes Tu zjbs, Linas zjbs, Modis zjbs, su šilutiškiais irgi bendravau, Vilmis geras bičiuulis, o Žvirblis Vilmio draugas, tai negalėjo labai skirtis nuo Vilmio. ;D
nu žodž. einam prie temos. ;D
Atgal į viršų Go down
https://balsiai.forumlt.com
Bitute
Ritė bitė be nagų, kinkis binkis be ausų :P
Bitute

Pranešimų skaičius : 362
Miestas. : Klaipėda
Pamaina. : 2009m - 6 ; 2010m - 6
Namelis. : 15
Registration date : 2009-03-20

RašytiTemos pavadinimas: Re: 4 pamainos planai.   4 pamainos planai. - Page 6 EmptyAntr. 06 08 2010, 21:06

Nu Mildaaa, ignorą vargšui Modestui užmetei :D

17 namukas vaikinų axujeniausias buvo... o 15 namukas merginų :DDDDD nepaslaptis :D todėl mes ir bendravome visi tas 10 dienų :D
Atgal į viršų Go down
sekstas

sekstas

Male
Pranešimų skaičius : 42
Miestas. : Plunge
Pamaina. : 6
Registration date : 2009-07-27

RašytiTemos pavadinimas: Re: 4 pamainos planai.   4 pamainos planai. - Page 6 EmptyTr. 06 09 2010, 08:43

Jo,pamenu tą ignorą,galėjau net įsižeisti,bet...;D Taip ir užsitarnavai lebedos vardą:))
Atgal į viršų Go down
Inesiox

Inesiox

Female
Pranešimų skaičius : 599
Miestas. : siauliai :)
Pamaina. : #4
Namelis. : what the fish?
Registration date : 2008-03-16

RašytiTemos pavadinimas: Re: 4 pamainos planai.   4 pamainos planai. - Page 6 EmptyTr. 06 09 2010, 15:26

rimtai man kazkaip visalaik nameliai 17 18 19, ypac 17 atrode axujenu pilnas housas :D
Atgal į viršų Go down
Dalia

Dalia

Female
Pranešimų skaičius : 1098
Miestas. : Kaunas.
Pamaina. : '08-4; '09-4; '10-4 ;DD
Namelis. : Ha.
Registration date : 2008-03-12

RašytiTemos pavadinimas: Re: 4 pamainos planai.   4 pamainos planai. - Page 6 EmptyTr. 06 09 2010, 22:33

Draugės siūlo parduoti kelialapį ir nevažiuoti į balsius. Aš taip ir noriu padaryti, bet tėvai sako "nesvaik". Pavyzdys yra man asmeniškai mūsų praeitų metų kambariokė, kuri buvo atvažiavus viena. Ir charakteriai taip kirtos ir nu tiesiog jos nemėgom, labai nemėgom. Tai va, visai nenoriu, kad ir man taip būtų. Ot smagu bus. Ateinu į namelį ten penkios nepažįstamos panos, ypač smagu jeigu jos tarpusavy visos draugės ir aš tokia viena ne į temą. Kūūūl. Mes išvis praeitais metais su panom beveik nebendravom. Buvom tarpusavy ir su bernais bendravom. Paprasčiausiai daugelis panų mūsų amžiaus buvo labai pasikėlusios, kiti jiems buvo kaip čia pasakyt... Ne lygis. Kitos buvo ant mūsų užsišikusios, kad prieš jas pusę varžybų laimėjom. Tai va taip ir yra. Lėvai. Nenoriu viena važiuoti. Vienai važiuoti yra visiška totali bauda. Nesuprantu kokio velnio aš mokėjau už kelialapį. Ko aš išvis tikėjausi. Man stogas pavažiavęs buvo.
Atgal į viršų Go down
Wik.

Wik.

Female
Pranešimų skaičius : 817
Miestas. : Šilutė
Pamaina. : '08-4pam., '09/'10-5pam.
Namelis. : '08-18||'09/'10-20*
Registration date : 2008-03-13

RašytiTemos pavadinimas: Re: 4 pamainos planai.   4 pamainos planai. - Page 6 EmptyTr. 06 09 2010, 22:47

Citata :
Draugės siūlo parduoti kelialapį ir nevažiuoti į balsius.

Geros draugės.... :) Maniškės tai sakytų nebesvaaaaik varyk, vistiek bus fainai. O čia taip maždaug iškart žlugdo, geriau parduok ir nevaryk nes vienai tau lievai bus. Ai nu ką aš žinau čia tau prirašė tikrai daug istorijų kaip vienas žmogus nuvažiuoja ir susiranda begalę draugų ir būna be galo gera. Ar ne per daug perdedi kad neturėsi tu ten draugų ar ką. Nemanau, kad tu negalėtum susirasti draugų. Galiausiai, kad ir susitark su kuo nors per netą, gal pasiseks ir sutarsi puikiai, gal dėl to ir drąsiau jausies.
Atgal į viršų Go down
Dalia

Dalia

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: 4 pamainos planai.   4 pamainos planai. - Page 6 EmptyTr. 06 09 2010, 22:50

Jos paprasčiausiai kalba, taip kaip pačios darytų, kad vienos niekad nevažiuotų, nes tai yra pražūtis. Paprasčiausiai man bus nejauku aš žinau. Būsiu tyli, kokia visad būnu kai būnu viena, prie nepažįstamų žmonių. Sucks.
Atgal į viršų Go down
Bitute
Ritė bitė be nagų, kinkis binkis be ausų :P
Bitute

Pranešimų skaičius : 362
Miestas. : Klaipėda
Pamaina. : 2009m - 6 ; 2010m - 6
Namelis. : 15
Registration date : 2009-03-20

RašytiTemos pavadinimas: Re: 4 pamainos planai.   4 pamainos planai. - Page 6 EmptyTr. 06 09 2010, 23:08

Nu bliam, Dalia. Jau belenkiek kartų tau sakėm važiuot ir pan. O tu savo vėl sakai. Mes gi nieko naujo nepatarsim.
Aš nesuprantu, ko čia dedi į batą, ko taip nepasitiki savimi. Kaip tik išbandyk save. Ir nesilygink su kažkokia lepše iš tavo namelio. Tu juk ne ji.
Neparduok to kelialapio ir nepadaryk klaidos :P
Atgal į viršų Go down
mellanie

mellanie

Female
Pranešimų skaičius : 1806
Miestas. : Chicago
Pamaina. : 4
Registration date : 2008-03-11

RašytiTemos pavadinimas: Re: 4 pamainos planai.   4 pamainos planai. - Page 6 EmptyKv. 06 10 2010, 02:31

Dalia rašo:
Draugės siūlo parduoti kelialapį ir nevažiuoti į balsius. Aš taip ir noriu padaryti, bet tėvai sako "nesvaik". Pavyzdys yra man asmeniškai mūsų praeitų metų kambariokė, kuri buvo atvažiavus viena. Ir charakteriai taip kirtos ir nu tiesiog jos nemėgom, labai nemėgom. Tai va, visai nenoriu, kad ir man taip būtų. Ot smagu bus. Ateinu į namelį ten penkios nepažįstamos panos, ypač smagu jeigu jos tarpusavy visos draugės ir aš tokia viena ne į temą. Kūūūl. Mes išvis praeitais metais su panom beveik nebendravom. Buvom tarpusavy ir su bernais bendravom. Paprasčiausiai daugelis panų mūsų amžiaus buvo labai pasikėlusios, kiti jiems buvo kaip čia pasakyt... Ne lygis. Kitos buvo ant mūsų užsišikusios, kad prieš jas pusę varžybų laimėjom. Tai va taip ir yra. Lėvai. Nenoriu viena važiuoti. Vienai važiuoti yra visiška totali bauda. Nesuprantu kokio velnio aš mokėjau už kelialapį. Ko aš išvis tikėjausi. Man stogas pavažiavęs buvo.

ten ta pana kur sakei,kad ji viena važiavo,tai mačiau,kad čia forume rašei jos vardą ir kiti jos irgi nemėgo iš šito frm. tai čia jos elgesyje problema,o ne tai,kad viena važiavo.

ir šiaip, jeigu ką,mane kažkaip vistiek pažinosi.jeigu norėsi,galėsiu supažindinti tave su savo draugėm.:DD neparduok. man žiauriau už tave, tikrai žiauriau,nes man sunkiau būna susirasti draugų vienai nei tau,bet vistiek,prieš kelis metus norėjau važiuoti viena,buvau užsisakius kelialapį , ir t.t., tik tiek, kad verčiau išvažiavau į nidą,nes močiutė kažkaip nesumokėjo bapkių :DDD bet vistiek,aš mielai viena važiuočiau. bet tikrai, iš to ką aprašei,tikrai žinau,kad man sunkiau būna susirasti drg nei tauu.
Atgal į viršų Go down
Inesiox

Inesiox

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: 4 pamainos planai.   4 pamainos planai. - Page 6 EmptyKv. 06 10 2010, 10:29

bun taip.
bet kodel tau su kuo nors nesusidraugavus internetu, gal pcz is savo miesto susirandi internete panasaus amziaus mergaite, ji gal irgi viena vaziuos, tada jus galesit kartu- as tavo vietoj taip daryciau
Atgal į viršų Go down
Austute

Austute

Female
Pranešimų skaičius : 207
Miestas. : Šiauliai
Registration date : 2010-02-18

RašytiTemos pavadinimas: Re: 4 pamainos planai.   4 pamainos planai. - Page 6 EmptyKv. 06 10 2010, 10:32

mellanie rašo:
Dalia rašo:

ten ta pana kur sakei,kad ji viena važiavo,tai mačiau,kad čia forume rašei jos vardą ir kiti jos irgi nemėgo iš šito frm. tai čia jos elgesyje problema,o ne tai,kad viena važiavo.

ir šiaip, jeigu ką,mane kažkaip vistiek pažinosi.jeigu norėsi,galėsiu supažindinti tave su savo draugėm.:DD neparduok. man žiauriau už tave, tikrai žiauriau,nes man sunkiau būna susirasti draugų vienai nei tau,bet vistiek,prieš kelis metus norėjau važiuoti viena,buvau užsisakius kelialapį , ir t.t., tik tiek, kad verčiau išvažiavau į nidą,nes močiutė kažkaip nesumokėjo bapkių :DDD bet vistiek,aš mielai viena važiuočiau. bet tikrai, iš to ką aprašei,tikrai žinau,kad man sunkiau būna susirasti drg nei tauu.

Kažkaip keistai čia, gi prieš kokias 3 savaites sakei, kad draugę tavo užrašė y kitą pamainą mama, ir kad tu negali važiuoti vieną, nes nesusirasi draugų ir pan. Dba sakai kad laisvai galėtum viena važiuot ;DDD keistai.
Atgal į viršų Go down
vysnea

vysnea

Female
Pranešimų skaičius : 62
Miestas. : Siauliai
Pamaina. : ~~>4<~~
Registration date : 2009-05-04

RašytiTemos pavadinimas: Re: 4 pamainos planai.   4 pamainos planai. - Page 6 EmptyKv. 06 10 2010, 10:32

Dalia rašo:
Jos paprasčiausiai kalba, taip kaip pačios darytų, kad vienos niekad nevažiuotų, nes tai yra pražūtis. Paprasčiausiai man bus nejauku aš žinau. Būsiu tyli, kokia visad būnu kai būnu viena, prie nepažįstamų žmonių. Sucks.
Vaziuok!!! ;D as i visas stovyklas vaziuodavau viena tai tik pirma diena siek tiek nejaukiai jauties o paskui isivaziuoji ir susirandi draugu Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Taigi VAZIUOK ! nod
Atgal į viršų Go down
Dalia

Dalia

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: 4 pamainos planai.   4 pamainos planai. - Page 6 EmptyKv. 06 10 2010, 10:52

Inesiox rašo:
bun taip.
bet kodel tau su kuo nors nesusidraugavus internetu, gal pcz is savo miesto susirandi internete panasaus amziaus mergaite, ji gal irgi viena vaziuos, tada jus galesit kartu- as tavo vietoj taip daryciau

Iš Kauno tokiais būriais visi važiuoja.

Bitute rašo:
Nu bliam, Dalia. Jau belenkiek kartų tau sakėm važiuot ir pan. O tu savo vėl sakai. Mes gi nieko naujo nepatarsim.
Aš nesuprantu, ko čia dedi į batą, ko taip nepasitiki savimi. Kaip tik išbandyk save. Ir nesilygink su kažkokia lepše iš tavo namelio. Tu juk ne ji.
Neparduok to kelialapio ir nepadaryk klaidos :P

Aš puikiai žinau tai, bet bijau gailėtis ir prašyt po kokių 3 dienų, kad manęs atvažiuotų pasiimti, nes yra čia žiauri bauda. Taiii tiek. Nežinau ką nuspręsiu.
Atgal į viršų Go down
Inesiox

Inesiox

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: 4 pamainos planai.   4 pamainos planai. - Page 6 EmptyKv. 06 10 2010, 11:05

na ir kazkur zmoniu kurie irgi vieni vaziuoja i 4 pamaina tai bus smagiau,
Atgal į viršų Go down
Darellis

Darellis

Male
Pranešimų skaičius : 939
Registration date : 2008-07-13

RašytiTemos pavadinimas: Re: 4 pamainos planai.   4 pamainos planai. - Page 6 EmptyKv. 06 10 2010, 11:19

As vienas vaziuoju ir nepergyvenu :D na bus keletas, kuriuos jau truputi pazystu is praitu metu, bet vistiek peace
Vaziuok ir nepergyvenk
Atgal į viršų Go down
mellanie

mellanie

Female
Pranešimų skaičius : 1806
Miestas. : Chicago
Registration date : 2008-03-11

RašytiTemos pavadinimas: Re: 4 pamainos planai.   4 pamainos planai. - Page 6 EmptyŠt. 06 12 2010, 00:16

Austute rašo:
mellanie rašo:
Dalia rašo:

Kažkaip keistai čia, gi prieš kokias 3 savaites sakei, kad draugę tavo užrašė y kitą pamainą mama, ir kad tu negali važiuoti vieną, nes nesusirasi draugų ir pan. Dba sakai kad laisvai galėtum viena važiuot ;DDD keistai.

nebepamenu tiksliai ką jau sakiau, bet būčiau viena važiavusi tikrai. bet man atrodo,kad nesakiau,kad nevažiuosiu viena?
Atgal į viršų Go down
Ievuciukas;*

Ievuciukas;*

Female
Pranešimų skaičius : 180
Miestas. : Kėdainiai ;D
Pamaina. : nevažiuoju ;(
Namelis. : :DD
Registration date : 2009-06-25

RašytiTemos pavadinimas: Re: 4 pamainos planai.   4 pamainos planai. - Page 6 EmptyŠt. 06 12 2010, 10:29

Dalia, pvz man žiauriai sunku yra susibendrauti su naujais žmonėm, bet kai nuvažiavau '08 metais į balsius (važiavau su broliu, bet juk jis visai kitam namuke gyveno) labai gerai susidraugavau su visom kambariokėm, o su viena pana tapom geriausiom draugėm net :DDD o atsimenu prieš stovyklą taip bijojau ...
Atgal į viršų Go down
Dalia

Dalia

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: 4 pamainos planai.   4 pamainos planai. - Page 6 EmptyŠt. 06 12 2010, 11:46

Mamai sakiau, kad bijau važiuot, tai sako, kad pati nuspręsčiau. Beto žiūrėkit norint parduoti kelialapį ką reikia ten pasakyti ir ar reikia ir į balsius skambinti sakyti, kad kitą vaiką perrašė ir t.t.?? Noriu tiksliau žinoti.
Atgal į viršų Go down
Raimonda.'

Raimonda.'

Female
Pranešimų skaičius : 348
Miestas. : klaipeda
Pamaina. : 6
Namelis. : 18
Registration date : 2009-07-08

RašytiTemos pavadinimas: Re: 4 pamainos planai.   4 pamainos planai. - Page 6 EmptyŠt. 06 12 2010, 20:08

dalia, as nesuprantu taves .. nu vaziuok nuu.. kod dar gali, paskui viskas, baigsis visos stovyklos, reikes i univerus vaiksciot, reik mokintis ir baliavot ir tt ir nebus jau galimybes i stovykla varyt .. isnaudok tokia galimybe!!!!!!!!!! : )
Atgal į viršų Go down
Daigona.
Moderatorius.
Moderatorius.
Daigona.

Female
Pranešimų skaičius : 1351
Registration date : 2008-03-08

RašytiTemos pavadinimas: Re: 4 pamainos planai.   4 pamainos planai. - Page 6 EmptySk. 06 13 2010, 12:21

Pritariu Raimondai 100%
Išnaudokit tą galimybę, kol galit važiuoti. ;>
Dalia, primesk, jei toks kaip Darius sugeba susirasti draugų, tai tau tikrai pavyks. ;DD
Atgal į viršų Go down
Vesta

Vesta

Female
Pranešimų skaičius : 87
Miestas. : Mazeikiai
Registration date : 2010-02-17

RašytiTemos pavadinimas: Re: 4 pamainos planai.   4 pamainos planai. - Page 6 EmptySk. 06 13 2010, 13:53

Tu jau ir forume zmoniu kaskiek tai pazysti, ir visi raso kad vaziuotum :)
Tikrai nebus taip kad tu busi viena :)
Atgal į viršų Go down
Inesiox

Inesiox

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: 4 pamainos planai.   4 pamainos planai. - Page 6 EmptySk. 06 13 2010, 14:01

dalia, jei jau nezinai su kuo vaziuot o tikrai nori tai zinok as pasiimsiu tave ;D
Atgal į viršų Go down
Dalia

Dalia

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: 4 pamainos planai.   4 pamainos planai. - Page 6 EmptySk. 06 13 2010, 16:26

Nereikia. Dėl važiavimo dar nežinau, bet gal kas nors žino ko reikia norint parduoti kelialapį?
Atgal į viršų Go down
Darellis

Darellis

Male
Pranešimų skaičius : 939
Registration date : 2008-07-13

RašytiTemos pavadinimas: Re: 4 pamainos planai.   4 pamainos planai. - Page 6 EmptySk. 06 13 2010, 16:27

Daigona. rašo:
Pritariu Raimondai 100%
Išnaudokit tą galimybę, kol galit važiuoti. ;>
Dalia, primesk, jei toks kaip Darius sugeba susirasti draugų, tai tau tikrai pavyks. ;DD

Cha cha cha xD
Na va Dalia pavyzdziui, vakar isvaziavom ~70 zmoniu i sodyba, cia su klubu. Beveik visi pilnameciai 21-30m, keletas buvo mano metu, is ju pazinojau tik pora paneliu..Buvau nusprendes nebevaziuot, nes visi mano draugai mane pavede, bet isvaziavau ir tikrai nesigailiu. susibendravom ir labai isejo linksmai laika praeisti. Ir su tais vyresniais ir su savo bendraamziais, tai va katik grizau tai rasau.. Tikrai vaziuok, susibendrausi
Atgal į viršų Go down
Dalia

Dalia

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: 4 pamainos planai.   4 pamainos planai. - Page 6 EmptySk. 06 13 2010, 16:31

Nebenoriu kažko įrodinėti, nes paprasčiausiai žinau kaip bus. Man visad taip būna. Tik nežinau ar nugalėsiu save ir važiuosiu, ar ne. Patikėkit manim viena būdama būnu labai drovi ir tyli. Taip yra, kiti net tuo stebisi. O kai šalia bent vienas 'savas' žmogus iškart lengvai bendrauju su visais ir viskas būna labai gerai. Tokia esu ir negaliu to pakeisti.
Atgal į viršų Go down
Sponsored content

RašytiTemos pavadinimas: Re: 4 pamainos planai.   4 pamainos planai. - Page 6 Empty

Atgal į viršų Go down

4 pamainos planai.
Atgal į viršų 
Puslapis 69Pereiti prie : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next
 Similar topics
-
» 6 pamainos planai.
» 3 pamainos planai.
» 7 pamainos planai.
» 1 pamainos planai.
» 2 pamainos planai.