|
| 4 pamainos planai. | |
|
+41~Laura Etsun Cemy raimondja Kotryna. MZKarolina bū.* Daigona. sekstas Bitute Augustė vikutis viktorike15 Cukriuke DaftPunk pradaa HappySmile Knoxville Raimonda.' Ievuciukas;* Gretuska Ruokis Wik. Austute Inesiox ewa_lowe guminukeV Dovile Darellis Vesta Tomas:p vysnea zutara444 Dzovanis Papinis Dalia mellanie Ieva RaDviLe nirvana. karolė. Lexia. 45 posters | |
Autorius | Pranešimas |
---|
Lexia. Forumo galva.
Pranešimų skaičius : 3319 Age : 31 Miestas. : Klaipėda. Pamaina. : 6. Namelis. : 15b Registration date : 2008-03-06
| Temos pavadinimas: Re: 4 pamainos planai. Antr. 06 08 2010, 20:59 | |
| išvis, Jūsų namelis, jau prieš stovyklą žinojau, kad bus axuuujeeenas! nes Tu zjbs, Linas zjbs, Modis zjbs, su šilutiškiais irgi bendravau, Vilmis geras bičiuulis, o Žvirblis Vilmio draugas, tai negalėjo labai skirtis nuo Vilmio. ;D nu žodž. einam prie temos. ;D | |
| | | Bitute Ritė bitė be nagų, kinkis binkis be ausų :P
Pranešimų skaičius : 362 Age : 30 Miestas. : Klaipėda Pamaina. : 2009m - 6 ; 2010m - 6 Namelis. : 15 Registration date : 2009-03-20
| Temos pavadinimas: Re: 4 pamainos planai. Antr. 06 08 2010, 21:06 | |
| Nu Mildaaa, ignorą vargšui Modestui užmetei :D
17 namukas vaikinų axujeniausias buvo... o 15 namukas merginų :DDDDD nepaslaptis :D todėl mes ir bendravome visi tas 10 dienų :D | |
| | | sekstas
Pranešimų skaičius : 42 Age : 31 Miestas. : Plunge Pamaina. : 6 Registration date : 2009-07-27
| Temos pavadinimas: Re: 4 pamainos planai. Tr. 06 09 2010, 08:43 | |
| Jo,pamenu tą ignorą,galėjau net įsižeisti,bet...;D Taip ir užsitarnavai lebedos vardą:)) | |
| | | Inesiox
Pranešimų skaičius : 599 Age : 29 Miestas. : siauliai :) Pamaina. : #4 Namelis. : what the fish? Registration date : 2008-03-16
| Temos pavadinimas: Re: 4 pamainos planai. Tr. 06 09 2010, 15:26 | |
| rimtai man kazkaip visalaik nameliai 17 18 19, ypac 17 atrode axujenu pilnas housas :D | |
| | | Dalia
Pranešimų skaičius : 1098 Age : 29 Miestas. : Kaunas. Pamaina. : '08-4; '09-4; '10-4 ;DD Namelis. : Ha. Registration date : 2008-03-12
| Temos pavadinimas: Re: 4 pamainos planai. Tr. 06 09 2010, 22:33 | |
| Draugės siūlo parduoti kelialapį ir nevažiuoti į balsius. Aš taip ir noriu padaryti, bet tėvai sako "nesvaik". Pavyzdys yra man asmeniškai mūsų praeitų metų kambariokė, kuri buvo atvažiavus viena. Ir charakteriai taip kirtos ir nu tiesiog jos nemėgom, labai nemėgom. Tai va, visai nenoriu, kad ir man taip būtų. Ot smagu bus. Ateinu į namelį ten penkios nepažįstamos panos, ypač smagu jeigu jos tarpusavy visos draugės ir aš tokia viena ne į temą. Kūūūl. Mes išvis praeitais metais su panom beveik nebendravom. Buvom tarpusavy ir su bernais bendravom. Paprasčiausiai daugelis panų mūsų amžiaus buvo labai pasikėlusios, kiti jiems buvo kaip čia pasakyt... Ne lygis. Kitos buvo ant mūsų užsišikusios, kad prieš jas pusę varžybų laimėjom. Tai va taip ir yra. Lėvai. Nenoriu viena važiuoti. Vienai važiuoti yra visiška totali bauda. Nesuprantu kokio velnio aš mokėjau už kelialapį. Ko aš išvis tikėjausi. Man stogas pavažiavęs buvo. | |
| | | Wik.
Pranešimų skaičius : 817 Age : 31 Miestas. : Šilutė Pamaina. : '08-4pam., '09/'10-5pam. Namelis. : '08-18||'09/'10-20* Registration date : 2008-03-13
| Temos pavadinimas: Re: 4 pamainos planai. Tr. 06 09 2010, 22:47 | |
| - Citata :
- Draugės siūlo parduoti kelialapį ir nevažiuoti į balsius.
Geros draugės.... :) Maniškės tai sakytų nebesvaaaaik varyk, vistiek bus fainai. O čia taip maždaug iškart žlugdo, geriau parduok ir nevaryk nes vienai tau lievai bus. Ai nu ką aš žinau čia tau prirašė tikrai daug istorijų kaip vienas žmogus nuvažiuoja ir susiranda begalę draugų ir būna be galo gera. Ar ne per daug perdedi kad neturėsi tu ten draugų ar ką. Nemanau, kad tu negalėtum susirasti draugų. Galiausiai, kad ir susitark su kuo nors per netą, gal pasiseks ir sutarsi puikiai, gal dėl to ir drąsiau jausies. | |
| | | Dalia
Pranešimų skaičius : 1098 Age : 29 Miestas. : Kaunas. Pamaina. : '08-4; '09-4; '10-4 ;DD Namelis. : Ha. Registration date : 2008-03-12
| Temos pavadinimas: Re: 4 pamainos planai. Tr. 06 09 2010, 22:50 | |
| Jos paprasčiausiai kalba, taip kaip pačios darytų, kad vienos niekad nevažiuotų, nes tai yra pražūtis. Paprasčiausiai man bus nejauku aš žinau. Būsiu tyli, kokia visad būnu kai būnu viena, prie nepažįstamų žmonių. Sucks. | |
| | | Bitute Ritė bitė be nagų, kinkis binkis be ausų :P
Pranešimų skaičius : 362 Age : 30 Miestas. : Klaipėda Pamaina. : 2009m - 6 ; 2010m - 6 Namelis. : 15 Registration date : 2009-03-20
| Temos pavadinimas: Re: 4 pamainos planai. Tr. 06 09 2010, 23:08 | |
| Nu bliam, Dalia. Jau belenkiek kartų tau sakėm važiuot ir pan. O tu savo vėl sakai. Mes gi nieko naujo nepatarsim. Aš nesuprantu, ko čia dedi į batą, ko taip nepasitiki savimi. Kaip tik išbandyk save. Ir nesilygink su kažkokia lepše iš tavo namelio. Tu juk ne ji. Neparduok to kelialapio ir nepadaryk klaidos :P | |
| | | mellanie
Pranešimų skaičius : 1806 Age : 28 Miestas. : Chicago Pamaina. : 4 Registration date : 2008-03-11
| Temos pavadinimas: Re: 4 pamainos planai. Kv. 06 10 2010, 02:31 | |
| - Dalia rašo:
- Draugės siūlo parduoti kelialapį ir nevažiuoti į balsius. Aš taip ir noriu padaryti, bet tėvai sako "nesvaik". Pavyzdys yra man asmeniškai mūsų praeitų metų kambariokė, kuri buvo atvažiavus viena. Ir charakteriai taip kirtos ir nu tiesiog jos nemėgom, labai nemėgom. Tai va, visai nenoriu, kad ir man taip būtų. Ot smagu bus. Ateinu į namelį ten penkios nepažįstamos panos, ypač smagu jeigu jos tarpusavy visos draugės ir aš tokia viena ne į temą. Kūūūl. Mes išvis praeitais metais su panom beveik nebendravom. Buvom tarpusavy ir su bernais bendravom. Paprasčiausiai daugelis panų mūsų amžiaus buvo labai pasikėlusios, kiti jiems buvo kaip čia pasakyt... Ne lygis. Kitos buvo ant mūsų užsišikusios, kad prieš jas pusę varžybų laimėjom. Tai va taip ir yra. Lėvai. Nenoriu viena važiuoti. Vienai važiuoti yra visiška totali bauda. Nesuprantu kokio velnio aš mokėjau už kelialapį. Ko aš išvis tikėjausi. Man stogas pavažiavęs buvo.
ten ta pana kur sakei,kad ji viena važiavo,tai mačiau,kad čia forume rašei jos vardą ir kiti jos irgi nemėgo iš šito frm. tai čia jos elgesyje problema,o ne tai,kad viena važiavo. ir šiaip, jeigu ką,mane kažkaip vistiek pažinosi.jeigu norėsi,galėsiu supažindinti tave su savo draugėm.:DD neparduok. man žiauriau už tave, tikrai žiauriau,nes man sunkiau būna susirasti draugų vienai nei tau,bet vistiek,prieš kelis metus norėjau važiuoti viena,buvau užsisakius kelialapį , ir t.t., tik tiek, kad verčiau išvažiavau į nidą,nes močiutė kažkaip nesumokėjo bapkių :DDD bet vistiek,aš mielai viena važiuočiau. bet tikrai, iš to ką aprašei,tikrai žinau,kad man sunkiau būna susirasti drg nei tauu. | |
| | | Inesiox
Pranešimų skaičius : 599 Age : 29 Miestas. : siauliai :) Pamaina. : #4 Namelis. : what the fish? Registration date : 2008-03-16
| Temos pavadinimas: Re: 4 pamainos planai. Kv. 06 10 2010, 10:29 | |
| bun taip. bet kodel tau su kuo nors nesusidraugavus internetu, gal pcz is savo miesto susirandi internete panasaus amziaus mergaite, ji gal irgi viena vaziuos, tada jus galesit kartu- as tavo vietoj taip daryciau | |
| | | Austute
Pranešimų skaičius : 207 Age : 28 Miestas. : Šiauliai Pamaina. : 4 Registration date : 2010-02-18
| Temos pavadinimas: Re: 4 pamainos planai. Kv. 06 10 2010, 10:32 | |
| - mellanie rašo:
- Dalia rašo:
- Draugės siūlo parduoti kelialapį ir nevažiuoti į balsius. Aš taip ir noriu padaryti, bet tėvai sako "nesvaik". Pavyzdys yra man asmeniškai mūsų praeitų metų kambariokė, kuri buvo atvažiavus viena. Ir charakteriai taip kirtos ir nu tiesiog jos nemėgom, labai nemėgom. Tai va, visai nenoriu, kad ir man taip būtų. Ot smagu bus. Ateinu į namelį ten penkios nepažįstamos panos, ypač smagu jeigu jos tarpusavy visos draugės ir aš tokia viena ne į temą. Kūūūl. Mes išvis praeitais metais su panom beveik nebendravom. Buvom tarpusavy ir su bernais bendravom. Paprasčiausiai daugelis panų mūsų amžiaus buvo labai pasikėlusios, kiti jiems buvo kaip čia pasakyt... Ne lygis. Kitos buvo ant mūsų užsišikusios, kad prieš jas pusę varžybų laimėjom. Tai va taip ir yra. Lėvai. Nenoriu viena važiuoti. Vienai važiuoti yra visiška totali bauda. Nesuprantu kokio velnio aš mokėjau už kelialapį. Ko aš išvis tikėjausi. Man stogas pavažiavęs buvo.
ten ta pana kur sakei,kad ji viena važiavo,tai mačiau,kad čia forume rašei jos vardą ir kiti jos irgi nemėgo iš šito frm. tai čia jos elgesyje problema,o ne tai,kad viena važiavo.
ir šiaip, jeigu ką,mane kažkaip vistiek pažinosi.jeigu norėsi,galėsiu supažindinti tave su savo draugėm.:DD neparduok. man žiauriau už tave, tikrai žiauriau,nes man sunkiau būna susirasti draugų vienai nei tau,bet vistiek,prieš kelis metus norėjau važiuoti viena,buvau užsisakius kelialapį , ir t.t., tik tiek, kad verčiau išvažiavau į nidą,nes močiutė kažkaip nesumokėjo bapkių :DDD bet vistiek,aš mielai viena važiuočiau. bet tikrai, iš to ką aprašei,tikrai žinau,kad man sunkiau būna susirasti drg nei tauu. Kažkaip keistai čia, gi prieš kokias 3 savaites sakei, kad draugę tavo užrašė y kitą pamainą mama, ir kad tu negali važiuoti vieną, nes nesusirasi draugų ir pan. Dba sakai kad laisvai galėtum viena važiuot ;DDD keistai. | |
| | | vysnea
Pranešimų skaičius : 62 Age : 29 Miestas. : Siauliai Pamaina. : ~~>4<~~ Registration date : 2009-05-04
| Temos pavadinimas: Re: 4 pamainos planai. Kv. 06 10 2010, 10:32 | |
| | |
| | | Dalia
| Temos pavadinimas: Re: 4 pamainos planai. Kv. 06 10 2010, 10:52 | |
| - Inesiox rašo:
- bun taip.
bet kodel tau su kuo nors nesusidraugavus internetu, gal pcz is savo miesto susirandi internete panasaus amziaus mergaite, ji gal irgi viena vaziuos, tada jus galesit kartu- as tavo vietoj taip daryciau Iš Kauno tokiais būriais visi važiuoja. - Bitute rašo:
- Nu bliam, Dalia. Jau belenkiek kartų tau sakėm važiuot ir pan. O tu savo vėl sakai. Mes gi nieko naujo nepatarsim.
Aš nesuprantu, ko čia dedi į batą, ko taip nepasitiki savimi. Kaip tik išbandyk save. Ir nesilygink su kažkokia lepše iš tavo namelio. Tu juk ne ji. Neparduok to kelialapio ir nepadaryk klaidos :P Aš puikiai žinau tai, bet bijau gailėtis ir prašyt po kokių 3 dienų, kad manęs atvažiuotų pasiimti, nes yra čia žiauri bauda. Taiii tiek. Nežinau ką nuspręsiu. | |
| | | Inesiox
| Temos pavadinimas: Re: 4 pamainos planai. Kv. 06 10 2010, 11:05 | |
| na ir kazkur zmoniu kurie irgi vieni vaziuoja i 4 pamaina tai bus smagiau, | |
| | | Darellis
Pranešimų skaičius : 939 Age : 31 Miestas. : Šiauliai Registration date : 2008-07-13
| Temos pavadinimas: Re: 4 pamainos planai. Kv. 06 10 2010, 11:19 | |
| As vienas vaziuoju ir nepergyvenu :D na bus keletas, kuriuos jau truputi pazystu is praitu metu, bet vistiek Vaziuok ir nepergyvenk | |
| | | mellanie
Pranešimų skaičius : 1806 Age : 28 Miestas. : Chicago Pamaina. : 4 Registration date : 2008-03-11
| Temos pavadinimas: Re: 4 pamainos planai. Št. 06 12 2010, 00:16 | |
| - Austute rašo:
- mellanie rašo:
- Dalia rašo:
ten ta pana kur sakei,kad ji viena važiavo,tai mačiau,kad čia forume rašei jos vardą ir kiti jos irgi nemėgo iš šito frm. tai čia jos elgesyje problema,o ne tai,kad viena važiavo.
ir šiaip, jeigu ką,mane kažkaip vistiek pažinosi.jeigu norėsi,galėsiu supažindinti tave su savo draugėm.:DD neparduok. man žiauriau už tave, tikrai žiauriau,nes man sunkiau būna susirasti draugų vienai nei tau,bet vistiek,prieš kelis metus norėjau važiuoti viena,buvau užsisakius kelialapį , ir t.t., tik tiek, kad verčiau išvažiavau į nidą,nes močiutė kažkaip nesumokėjo bapkių :DDD bet vistiek,aš mielai viena važiuočiau. bet tikrai, iš to ką aprašei,tikrai žinau,kad man sunkiau būna susirasti drg nei tauu. Kažkaip keistai čia, gi prieš kokias 3 savaites sakei, kad draugę tavo užrašė y kitą pamainą mama, ir kad tu negali važiuoti vieną, nes nesusirasi draugų ir pan. Dba sakai kad laisvai galėtum viena važiuot ;DDD keistai. nebepamenu tiksliai ką jau sakiau, bet būčiau viena važiavusi tikrai. bet man atrodo,kad nesakiau,kad nevažiuosiu viena? | |
| | | Ievuciukas;*
Pranešimų skaičius : 180 Age : 28 Miestas. : Kėdainiai ;D Pamaina. : nevažiuoju ;( Namelis. : :DD Registration date : 2009-06-25
| Temos pavadinimas: Re: 4 pamainos planai. Št. 06 12 2010, 10:29 | |
| Dalia, pvz man žiauriai sunku yra susibendrauti su naujais žmonėm, bet kai nuvažiavau '08 metais į balsius (važiavau su broliu, bet juk jis visai kitam namuke gyveno) labai gerai susidraugavau su visom kambariokėm, o su viena pana tapom geriausiom draugėm net :DDD o atsimenu prieš stovyklą taip bijojau ... | |
| | | Dalia
| Temos pavadinimas: Re: 4 pamainos planai. Št. 06 12 2010, 11:46 | |
| Mamai sakiau, kad bijau važiuot, tai sako, kad pati nuspręsčiau. Beto žiūrėkit norint parduoti kelialapį ką reikia ten pasakyti ir ar reikia ir į balsius skambinti sakyti, kad kitą vaiką perrašė ir t.t.?? Noriu tiksliau žinoti. | |
| | | Raimonda.'
Pranešimų skaičius : 348 Age : 30 Miestas. : klaipeda Pamaina. : 6 Namelis. : 18 Registration date : 2009-07-08
| Temos pavadinimas: Re: 4 pamainos planai. Št. 06 12 2010, 20:08 | |
| dalia, as nesuprantu taves .. nu vaziuok nuu.. kod dar gali, paskui viskas, baigsis visos stovyklos, reikes i univerus vaiksciot, reik mokintis ir baliavot ir tt ir nebus jau galimybes i stovykla varyt .. isnaudok tokia galimybe!!!!!!!!!! : ) | |
| | | Daigona. Moderatorius.
Pranešimų skaičius : 1351 Age : 33 Registration date : 2008-03-08
| Temos pavadinimas: Re: 4 pamainos planai. Sk. 06 13 2010, 12:21 | |
| Pritariu Raimondai 100% Išnaudokit tą galimybę, kol galit važiuoti. ;> Dalia, primesk, jei toks kaip Darius sugeba susirasti draugų, tai tau tikrai pavyks. ;DD | |
| | | Vesta
Pranešimų skaičius : 87 Age : 28 Miestas. : Mazeikiai Pamaina. : 4 Registration date : 2010-02-17
| Temos pavadinimas: Re: 4 pamainos planai. Sk. 06 13 2010, 13:53 | |
| Tu jau ir forume zmoniu kaskiek tai pazysti, ir visi raso kad vaziuotum :) Tikrai nebus taip kad tu busi viena :) | |
| | | Inesiox
| Temos pavadinimas: Re: 4 pamainos planai. Sk. 06 13 2010, 14:01 | |
| dalia, jei jau nezinai su kuo vaziuot o tikrai nori tai zinok as pasiimsiu tave ;D | |
| | | Dalia
| Temos pavadinimas: Re: 4 pamainos planai. Sk. 06 13 2010, 16:26 | |
| Nereikia. Dėl važiavimo dar nežinau, bet gal kas nors žino ko reikia norint parduoti kelialapį? | |
| | | Darellis
Pranešimų skaičius : 939 Age : 31 Miestas. : Šiauliai Registration date : 2008-07-13
| Temos pavadinimas: Re: 4 pamainos planai. Sk. 06 13 2010, 16:27 | |
| - Daigona. rašo:
- Pritariu Raimondai 100%
Išnaudokit tą galimybę, kol galit važiuoti. ;> Dalia, primesk, jei toks kaip Darius sugeba susirasti draugų, tai tau tikrai pavyks. ;DD Cha cha cha xD Na va Dalia pavyzdziui, vakar isvaziavom ~70 zmoniu i sodyba, cia su klubu. Beveik visi pilnameciai 21-30m, keletas buvo mano metu, is ju pazinojau tik pora paneliu..Buvau nusprendes nebevaziuot, nes visi mano draugai mane pavede, bet isvaziavau ir tikrai nesigailiu. susibendravom ir labai isejo linksmai laika praeisti. Ir su tais vyresniais ir su savo bendraamziais, tai va katik grizau tai rasau.. Tikrai vaziuok, susibendrausi | |
| | | Dalia
| Temos pavadinimas: Re: 4 pamainos planai. Sk. 06 13 2010, 16:31 | |
| Nebenoriu kažko įrodinėti, nes paprasčiausiai žinau kaip bus. Man visad taip būna. Tik nežinau ar nugalėsiu save ir važiuosiu, ar ne. Patikėkit manim viena būdama būnu labai drovi ir tyli. Taip yra, kiti net tuo stebisi. O kai šalia bent vienas 'savas' žmogus iškart lengvai bendrauju su visais ir viskas būna labai gerai. Tokia esu ir negaliu to pakeisti. | |
| | | Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: 4 pamainos planai. | |
| |
| | | | 4 pamainos planai. | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
| |
| |
| |