|
| Įspūdžiai. | |
|
+41shiferiz Eivis untitledd Justinukas rimce raimondja EmCė nznkaz bū.* viktorike15 Medūtė :D Domcė Ive* Cemy DomuKa Ive_~ Fane Foreveris Austute Inesiox Cukriuke Advokatė ctaskas Dovile monikute01 *SkS* Brigita* Darellis kristinax Raimonda Ievuciukas;* Daigona. sekstas zutara444 karolė. Ugnė. mellanie Bitute Mėlynikė.~ DaftPunk Lexia. 45 posters | |
Autorius | Pranešimas |
---|
Lexia. Forumo galva.
Pranešimų skaičius : 3319 Age : 31 Miestas. : Klaipėda. Pamaina. : 6. Namelis. : 15b Registration date : 2008-03-06
| Temos pavadinimas: Įspūdžiai. Pir. 01 04 2010, 21:24 | |
| na, kas tokio įspūdingo nutiko šioje pamainoje? ;} | |
| | | DaftPunk
Pranešimų skaičius : 858 Age : 32 Miestas. : Klaipėda Pamaina. : 2008 - 6pam. 2009 - 6pam. 2010 - 6pam. 2011/2012 - vadovo metai:) Namelis. : 17 Registration date : 2008-07-30
| Temos pavadinimas: Re: Įspūdžiai. Pir. 01 11 2010, 18:11 | |
| Pameginsiu papasakoti detaliau apie 2009m. 6pam. Na pasakosiu tai ka patyriau as. Pasistengsiu atgaminti nemazai ir prirasysiu tikrai nemazai, tad tie kurie tingit skaityt neskaitykit, tiem kuriems idomu, prasom, gero skaitymo :)
Prisimenu buvo jeigu neklystu Rugpjucio 4 ar 5-oji :) net nepamenu is tiesu dabar tiksliai, bet kazkas tokio. Tai diena kai atvaziuoji viena diena is anksto. Dar ne ta tikroji stovyklos diena. Buvo apie 15:00 kai pasiekiau Balsius. Aplinka buvo dar tvarkoma, buvau pats pirmas atvykes. Nuejome pas Aloyza ir sutarem, kad man duotu 17-a nameli, nes pasakiau, kad dar bus 7 zmones ir jis bus pilnas. Atvaziavau anksti, nes mamai reikejo veliau isvaziuoti. Susirinkau daiktus, vadovas Mantas mane nuvede i nameli ten isikuriau. Pradejau brazdenti savaja gitara, atvaziavo i kaimyninius namelius merginu. Mantas uzejes pagyre uz grazu grojima ir pasake, kad mergelku jau yra atvykusiu, sako eik susipazink, pagalvojau, kad tai padarysiu vakare. Po to islindau trumpam i lauka ir buvo ziaurus kaifas ziureti i tuos namelius, kuriuos matydavau lygiai pries metus. Jus net neisivaizduojat. Tas pats namelis, ta pati aplinka, ziuri ir galvoji, kad ziuri i fotografija. Stai tas vaizdas - http://www.pics.lt/gallery.php?entry=images/100_0523.jpg Tada priejo Lexia su savo draugem, persimetem nedrasiai keleta zodeliu, nes nebuvom dar taip gerai ir pazystami. Nuejau grajint toliu kol sulaukiau pirmuju kambarioku. Pazystamo Vilmio su jo draugu, toliau taip pat Modis prisistate ir kiti, kuriu ne itin pazinojau Rokis, Donce ir t.t. Is pirmo zvilgsnio pasirode vaikinai tokie ramuciai, neprikolcikai, nepadare ispudzio, taciau greit viskas keitesi :) o galiausiai paskutinis kaip koks šefas atvyko Linas. Butent su juo įnicijavom tai, kad reikia gyventi 17-ame namelyje ir kviestis xebros. Tai vat taip ir buvo. Su Linu iskart susibendravom, o jei kas nezinot as visada i balsius vaziuoju be jokios kompanijos man taip geriausiai. Naujos pazintys suteikia kaifo daug man :) zaidem kashi iki velumos, poto sedejom "verandeleje" toje ir artimiau susipazinom. Susipazinom su kaimynem. Nakti prasidejo migravimas. Butent pas artimiausias kaimynes ir nusuoliavom, kur iki pat 7 ryto prabuvom. Parejom i nameli visiskai nemiegoje, kalbedami nesamones ir as asmeniskai atrodziau lyg tris dienas tusines daug maz taip.. ;D - http://www.pics.lt/gallery.php?entry=images/100_0571.jpg prasau perdaug nesijuokti ;D taigi tokia buvo ta pirmoji diena ir naktis. Veliau stovyklos aprodymas kaip visada ir uzsiemimai bureliuose. Tu smagiu nuotykiu buvo itin daug, kad net negaliu visko nupasakot ir prisimint. Prisimenu pirmuosius pusrycius. Tai buvo blynai, kurie buvo lyg plastmasiniai ;D seip ne taip juos suvalgem. Vakare pirmos dienos atvyko Gabriele (forume zinoma kaip Bitute) ;D ir galiausiai pirmoji diskoteka, kuri tikrai buvo neprasta. Pilna sale liaudies. Kiekviena diena pamenu zaisdavau krepsini, su manim kartu Modis. O butent Modis buvo viena is geriausiu "vyniu" visoje pamainoje. Modzio pavarde latviska Modestas Sekstinš, todėl aš jam imečiau klyčka "SexStage'as" dabar ir 17-as namelis papuostas jo inicialais sitais. Taip ir bego tos smagios dienos stovykloje. Pirmaja diena ivyko krikstynos, kurios buvo gan smagios, bet poto sukele kiek nemalonumu, apie tai papapasakosiu iskart po krikstynu pasakojimo. Taigi per ta kriksta mumis ispaise dazais. Atlikome visas uzduotis ir visus suvare i renginiu sale. Ten ziauriai prikolinom paisydami vieni kitus. Tepdami su dazais. Na cia jau tikrai reikejo susitaikyt, kad rubai bus istepti kaip reikiant. Visi sortais, maikes ir pan. Galiausiai visiems savo kambariokas kaip tikras velnias pasakiau, kad rengiam sioki toki kara su merginomis. Merginos to nezinojo. Visiems pasakiau, kad tik kai pasibaigs krikstynos visi lai bega i nameli ir pasiema po pilna sauja dantu pastos, skutimosi putu, sampuno, muilo ir visa kita. Taip ir padarem. Stovejom laukem prie namelio pareina merginos vienos jau atsipraususios kitos ne. Ir kai jau jos priartejo prasidejo musis. Visur kur tik eina i plaukus, ant rubu, po rubais tepem putas, pastas, muilus, sampunus.. sunaudojau visa skutimosi putu buteliuka. Kas tik papuola i akirati tas buvo ismaudytas putomis. O labiausiai isimine kai viena "grazuole" pareina jau issiplovusi galva, su kondicionierium ten ishsitrynus, visa pasidarius, ir as tik begu, o ji "ne zygi, ne prasau, galva ploviau", o man ne motais ir tekst ant plauku, o ji is nevilties vos verkt nepradejo ir ejo is naujo plaut galva. Labiausiai turbut pamainoje isimines dalykas buvo toks: Kai mums atnese patalyne 8-iems asmenims buvo duotos tik 6 paklodes. Kas spejo tas jas ir pasieme. Vienas kambariokas lyg ir pasieme sau paklode is administracinio pastato o kitam lyg ir neprireike. Tipo gerai ir be paklodes. Taigi taip ir pragyvenom keleta dienu. Vyko futbolo varzybos tarp atvykeliu vokieciu ir balsiu komandos. Mes su Linu kaip visada originalus taigi sugalvojo padaryti veliava. Nuejom pas sesele ir ji mums dave panaudota paklode ant kurios uzraseme "Mes uz... Balsius" - http://www.pics.lt/gallery.php?entry=images/P8050386.JPG. Ta pati vakara ivyko lazeriu show diskotekoje. Viskas kaip ir nuostabu buvo. Nakti vel prasidejo migravimai. O prasidejo tuom, kad visi kambariokai musu isejo, o mes isejom su Linu paskutiniai. Nuejom i 15b, pabuvom biski, tada isejom i nameli atgal ir sugalvojom pribajeruot. Pasiemiau prozika, Linas nustate savo rimtaji "galingaji" balsa ir pirmyn apsimest vadovais. Einam per stofke, o visur girdeti snarantys balsai. Ta nakti vadovai gerai baliavojo. Jie poilsio kambary, poto salej soko, dainavo. Taigi mes per visus namelius sviesdami i langus ir su lino balsu "darom duris" gasdinom visa stovykla. O balsas tikrai neprastas, kaip tikro vadovo. Bet smagiausiai buvo kai nuejom i viena is nameliu kur musiskiai kambariokai buvo. Svieciam per langus, girdim snara visi "tyliai, tyliai". Linas saukia "darom duris", niekas nedaro.. poto vel "darom duris, sportuosit dvigubai", niekas nedaro duru. "Nejuokauju, sportuosit smarkiai". Atidaro duris vienas is musu kambarioku as jam svieciu i akis ir nieko tas nemato. Jis taria tokiu plonu balsu "as cia vienas", nors zinojom kad ne vienas. 10sekundziu taip pastvoejom ir sakau as jam "kas tau yra?" normaliu savo balsu ;D tada visi luzt pradejo. Biski paprikolinom ir isejom. Galiausiai grizom i nameli ir tuom nuotykiai nesibaige nes ieina su trenksmu vadovas Saulius ir rekia ant musu "Rodot rankas!" mes ir rodom.. persigande, nesuprantam kas yra. Sako kur kiti, sakom kad nezinom. Parasem sms'us kad pareitu. Visi pareina ir rodo rankas taip pat. Viskas lyg ir normalei. Vadovas Saulius pasieme nuo tureklu kambarioko sortus pats Saulius su melynai isdazytom rankom. Nu ir ka. taip ir nuejom miegot. Ryte einam i manksta ir stai toks vaizdelis - http://www.pics.lt/gallery.php?entry=images/100_0608.jpg Ir tai dar ne viskas. Pirties stogai apmetyti tualetiniu popierium, pirties langai taip pat isteplioti, masinu ne viena taip nutepliota, pirstines sumestos i pruda, dazai kazkur krumuose, galiausiai balsiu veliava nukabinta ir uzdeta panaudota paklode ant kurios nupiesta kaukole ir uzrasyta "skaistybes vartai". Smagiausiai buvo tai, kad vadoves pasakojo jog i poilsio kambari buvo imesta ir asariniu duju.. toks jausmas kad vos nepasikesinimas cia buvo. Ir ka jus sau galvojat? Apkaltintas del visko buvo 17-as namelis. Irodymai buvo tokie, kad buvo kambarioko sortai istepti dazais (o juk tie dazai nuo KRIKSTYNU!!), taip pat, sutapo tai, kad nebuvo pas mus vienos paklodes. Vienu zodziu mums grasino kriminalistais ir del manes juos galejo kviesti. As net prasiau kad juos kviestu, nes buvau isitikines, kad ne musu darbas. Tuo metu as itin isizeidziau, kad mus palaike tokiais vos ne nusikalteliais ir irodymai tik sutapimai. Nes rubai buvo pas visu istepti ir pt tai suprato patys vadovai, del paklodes mes paaiskinom. Aloyzas buvo isvis lyg isprotejes visus vadino negraziais zodziais o budejusiems vadovams neblogai strieliu atrashe. As stojau uz savo kambariokus visom keturiom nes visa nakti zinau kur jie buvo. Du kambariokai buvo penkioliktam, kiti keturi kitam namely, o mes su linu visa nakti buvom dviese. O tokia nieksybe reikejo atlikti tikrai gan greitai niekam nematant ir reikejo gerai suplanavus buti. Musu nuomone tai buvo net ne stovyklautojai, o kazkokie pasaliniai zmones. Bet iki siol as daar viska apmastau ir nesuprantu kaip taip galejo viskas ivykt. Tiek daug zalos padaryta per toki trumpa laika. Cia ziurek tik sushmirinek ir vadovai priciups, o cia tau daryk ka nori dek naujas veliavas istepk penkias masinas, visa pirti ir niekas nieko neuzmate. Buvo itin keista.. tris kokias naktis negalejom migruot, nes uz menka pagavima buvo prigrasinta salinti lauk. Galiausiai vadovai biski atslugo ir paskutines naktis mes gerai pamigravom, bet tos trys naktys tikrai buvo gan liudnos. Is tikruju buvo ten va pora dienu tokiu su biski sugadinta nuotaika, bet ja poto pasitaisem. Buvau kiek isizeides ir net atsiprasyt galejo uz tokius kaltinimus, bet kas jau buvo tas prazuvo. Paskutines dienos buvo tikrai puikios, o kai reikejo vaziuot namo neslepsiu ir paciam asara nubyrejo, nes ta vieta yra kazkokia stebuklinga. Negalejau niekad patyket, kad tos stovyklos yra toks geris, toks kaifas ir, kad tos 10 dienu yra graziausios per visa vasara ar net visus metus. Kas mane pazysta isgirdo net ir daina kuria sukuriau apie balsius, kuria ir pavadinau "10 graziausiu dienu". Ir gan isimintina tapo dar tai, kad i stovykla atvaziavau pats pirmas ir ja palikau pats paskutinis jau vakare. Ir pagloste sirdi Broniaus zodziai "Nu ka, Zygi, susitiksim kita vasara".. Ech, tikiuosi, kad taip ir bus. Bent metelius dar i ta nuostabia vieta. Taigi stai tokie nuotykiai, ne visi bet bent keleta is sestos pamainos 2009m. | |
| | | Lexia. Forumo galva.
Pranešimų skaičius : 3319 Age : 31 Miestas. : Klaipėda. Pamaina. : 6. Namelis. : 15b Registration date : 2008-03-06
| | | | Mėlynikė.~
Pranešimų skaičius : 123 Age : 31 Miestas. : Klaipėda Pamaina. : 6 Registration date : 2009-01-25
| Temos pavadinimas: Re: Įspūdžiai. Antr. 01 12 2010, 22:53 | |
| Taip skaitau ir net keista, kad ir aš ten buvau, kad pati patyriau visus tuos bairiukus su jumis, kuriuos aprašei.. :} Nesveikai jau pasiilgau Balsių! | |
| | | Bitute Ritė bitė be nagų, kinkis binkis be ausų :P
Pranešimų skaičius : 362 Age : 30 Miestas. : Klaipėda Pamaina. : 2009m - 6 ; 2010m - 6 Namelis. : 15 Registration date : 2009-03-20
| Temos pavadinimas: Re: Įspūdžiai. Tr. 01 13 2010, 23:05 | |
| Gera viską prisiminti... Į mp3 įsimečiau tavo dainas, kartais vakarais įsijungiu, užsimerkiu ir atrodo sugrįžtu ten, kur visi juokemės iki ašarų, šokinėjom diskotekoje iki lubų, žasidavom alias: - Nu tas su barzda, kur sako meeee? - Kalėdų senis??? :DDDDDDDD Nu ir kaip tai pamiršti? Praėjo tiek laiko, o verkti verčia net dabar. Tiesiog visus kuriuos pažinau - DĖKUI. Be jūsų to nebūtų buve, visi jūs nuostabūs :) | |
| | | mellanie
Pranešimų skaičius : 1806 Age : 28 Miestas. : Chicago Pamaina. : 4 Registration date : 2008-03-11
| Temos pavadinimas: Re: Įspūdžiai. Kv. 01 14 2010, 07:16 | |
| - Bitute rašo:
- Gera viską prisiminti... Į mp3 įsimečiau tavo dainas, kartais vakarais įsijungiu, užsimerkiu ir atrodo sugrįžtu ten, kur visi juokemės iki ašarų, šokinėjom diskotekoje iki lubų, žasidavom alias:
- Nu tas su barzda, kur sako meeee? - Kalėdų senis??? :DDDDDDDD Nu ir kaip tai pamiršti? Praėjo tiek laiko, o verkti verčia net dabar. Tiesiog visus kuriuos pažinau - DĖKUI. Be jūsų to nebūtų buve, visi jūs nuostabūs :) pradėjau žvengt paskaičius:DDDD | |
| | | Mėlynikė.~
Pranešimų skaičius : 123 Age : 31 Miestas. : Klaipėda Pamaina. : 6 Registration date : 2009-01-25
| | | | Lexia. Forumo galva.
| Temos pavadinimas: Re: Įspūdžiai. Št. 01 23 2010, 13:26 | |
| Aš prisimenu, kaip 9 dieną, kai lauke lijo lietus, visi, visi draugai sėdėjom šiltai mūsų namuke. Kambariokės padovanojo sriubyčių, tai išsivirėm, nes alkani buvom. Ir pamenu, kaip smagiai aš, Bitutė ir DaftPunk'as valgėm iš vienos lėkštės tą sriubytę. Kaip paršiukai kokie. ;DD *** arba pamenu, kaip paskutinę naktį visi kartu buvom irgi namuke. Vot ten tai buvo šėlsmo. : D draugai valgo kiemkes, po to įjungiam šviesą - visos siemkos ant grindų - ir normalios, ir lūkštai: D tai taip fiti, miti ir sustūmėm po vieno čiuvo lovą, kol Jo nebuvo: DD *** bet turbūt buvo didžiausia juoko dozė, kai nutiko štai kas: sėdim aš ir DaftPunk'as prie sienos. prie durų ant terasėlės 15b namuko. Grojam su gitara, šalia visi kiti irgi sėdi. Ateina mano kambariokė Monika ir sako: - Milda, pasitrauk nuo durų, noriu įeit į vidų. - Nu, pralyyysk. ;D ir aš taip biški pasislenku ir Ji įeina į vidų. Mes toliau įsitaisom, grojam, kalbam, dainuojam. ir tada Monika daro duris iš vidaus, nori išeit, o aš prie pat durų sėdžiu. Biški praveria ir pyyyst. Krenta: D http://fr.tinypic.com/view.php?pic=11rzuqb&s=6 vaizdiaalis buvo neišpasakytas: D *** Ir vistiek didžiausi juokai buvo, kai žaisdavom ALIAS; D [ tie kas buvo ir žaidė kartu, prisimins: D] žodis "čiulpti". Aiškina: - Nu taip imti į burną... [su spiceliais vaizdo efektais] ;DD žodis "prezidentas". Aiškina: - kas yra Dalia Grybauskaitė? - Dainininkė?! ;D žodis "ožys". Aiškina: - Toks su brazda, kur sako "ėėė". - Kalėdų senis?! ;D *** o dar vienas iš geresnių buvo šitas: pirmoji naktis. sakau: - Pamiegam iki kokių 3h ir po to migruosim. Taip parankiausia bus. nu ok. Nusistatau žadintuvą 3h. apie 2:30 kamabriokės išmigruoja. Girdim, pas kaimynes atvmigravo. Kalbam per sieną. Išsiaiškinam, kad visi migruoja ir nieko nieks negaudo. ramios išeinam. apsidairom. Susipažįstam tamsoje su kažkokiais vaikinais, nueinam pas Juos į namelį. Pasibūnam smagiai, net vienas šviesą uždega: D po to visgi po kurio laiko vadovai išdygsta ir mus pričiumpa. ką gi, s p o r t u o j a m. Einu žąsele, o telefonas kišenėj. Jaučiu - vibruoja. Taigi, Lexia besportuojant: - kas čia man skambina?! einant žąsele išsitraukiu telefoną ir sakau: - Ai... čia žadintuvas. Laikas keltis, merginos! Laikas migruoti! o mergaitės jau sportuoja už migravimą... ;D na, milijonas dar prisiminimų visokių. '09, 6 pamaina. | |
| | | Ugnė. Moderatorius.
Pranešimų skaičius : 1146 Age : 31 Miestas. : Klaipėda. Pamaina. : '09 6pam Namelis. : 15b Registration date : 2008-03-06
| | | | DaftPunk
Pranešimų skaičius : 858 Age : 32 Miestas. : Klaipėda Pamaina. : 2008 - 6pam. 2009 - 6pam. 2010 - 6pam. 2011/2012 - vadovo metai:) Namelis. : 17 Registration date : 2008-07-30
| Temos pavadinimas: Re: Įspūdžiai. Št. 01 23 2010, 14:52 | |
| Ble kai Monika krito as su smakru i savo grazuole gitara insipisau ;DDD | |
| | | Bitute Ritė bitė be nagų, kinkis binkis be ausų :P
Pranešimų skaičius : 362 Age : 30 Miestas. : Klaipėda Pamaina. : 2009m - 6 ; 2010m - 6 Namelis. : 15 Registration date : 2009-03-20
| Temos pavadinimas: Re: Įspūdžiai. Št. 01 23 2010, 23:49 | |
| Nu Milda jau paminėjo daugelį nerealiausių vietų, aš dar kelias dadėsiu :D
***************** Jau stovykla įpusėjo, aš sakau Bruknei: -Aha, bus sunku važiuot namo. -Taip... Milda labai verkdavo išvykstant... -Ta prasme, net su garsu? -Nu ne, su ašaromis... ****************** Vakaras. Tamsu. Visi einam praustis. Grįžtu su Brukne. Žiūriu nėr mano dantų šepetuko. Sakau: - Milda, nematei mano dantų šepetėlio? - Aii, kažkas ten mėtesi prie supynių. Akurat. Nueinam su Ugne, žiūrom mano šepetuks. Galiausiai išsiaiškinom, kad Milda tą vakarą irgi pamete savo šepetėlį, einant atrado mano, kadangi tai buvo ne jos, jinai jį numete prie supynių :DDD ****************** Paskutinė naktis 17-tam namelyje. Pradžioje su draugu kiek kikenom, kad baigėsi visos jėgos ir smigau. Jau matyt gerokai įpusėjo naktelė ir Milda sako: - Gabe, kelkis. - Ne... - visa užsimiegojus. - Agirdi, kelkis tik. - Nu ne! - Gabriele vadovai ateina! - Ane?! ok ok, - ta akimirką pašokau kaip kulka :D ****************** Vieną naktį aš ir Milda sugebėjom sutiplti į vieną lovą ir sms'inti :D Žodžiu, su vienu tokiu balsiečiu kažką ten apie šokius kalbėjom ir norėjau parašyti žodį reperis. Nu aš ten rašau rašau, poto skaitau ką prirašiau... ir taip sakinys "nu jis panašus į rerį" :DDD Atrodo nu kas čia tokio? Nu bet tą natkį... Lūžom ilgiausią laiką :D Nuo tada ji ir aš - reriai :D ****************** Nepamiršiu tos sextages'o frazės: - Nu davai, Žygi, pagork batareiką... ajajajoooo :DDDD ****************** Nepamiršiu, kaip vakarais ateidavo vaikinai mūsų į šokius kviesti :) ir tos frazės "einam judint bulkas dancefloor'e" :D ****************** Ai, dar per "Skautų takais" buvo užduotis, reikėjo suktis nulenkus galvą dešimt ratų, nes kitaip su dilgelėm gausim. Aš tiek užsisukau, kad į dilgelynus nukritau :DDD ****************** Gera būdavo grot gitaromis. Gera buvo klausyt kaip draugai mokėdami žodžius dainuoja kartu. Gera, dabar vėl grot ir sugrįžti ten :) ****************** Labai nesisekė man su lažybom :D lažinaus iš šokių, krepšinio, tinklinio ir visur teko pasiduot :D didelė nesekmė. ****************** O ta sriubytė kur triese valgėm nepamiršiu kokia kova buvo dėl makaronų :D Maniau jau kuris nors iš mūsų tuoj į klyną susipils :D ****************** Mūsų kavos virimai baigdavosi nesekmingai :D Sugebėjom ir lovą apipilt, ir įlipt su puodeliu ir taip prisėst ant lovos, kad visa kava į orą :D ******************
Nu galėčiau pasakot, pasakot ir dar kart pasakot :))) | |
| | | karolė.
Pranešimų skaičius : 663 Age : 29 Miestas. : Klaipėda.;}* Pamaina. : ketvirtaa. Namelis. : I wear my sunglasses at night.* Registration date : 2009-02-04
| Temos pavadinimas: Re: Įspūdžiai. Sk. 01 24 2010, 10:23 | |
| nu su tom durim ten gerai turėjo atrodyt : DDDD ir šiaip paskaičius, prisimeni savo nuotykius, kurių irgi per gyvenimą neužmiršiu. | |
| | | DaftPunk
| Temos pavadinimas: Re: Įspūdžiai. Sk. 01 24 2010, 12:29 | |
| - Citata :
1. Nepamiršiu tos sextages'o frazės: - Nu davai, Žygi, pagork batareiką... ajajajoooo :DDDD
2. Nepamiršiu, kaip vakarais ateidavo vaikinai mūsų į šokius kviesti :) ir tos frazės "einam judint bulkas dancefloor'e" :D 1. xDDDD ir su savo tuo akcentu ;DDDD 2. | |
| | | | zutara444 ž v a i g ž d ė!^^
Pranešimų skaičius : 255 Age : 27 Pamaina. : 4 :)~ Namelis. : Malunas Registration date : 2010-01-13
| Temos pavadinimas: Re: Įspūdžiai. Sk. 01 24 2010, 18:20 | |
| | |
| | | sekstas
Pranešimų skaičius : 42 Age : 31 Miestas. : Plunge Pamaina. : 6 Registration date : 2009-07-27
| Temos pavadinimas: Re: Įspūdžiai. Sk. 01 24 2010, 19:58 | |
| - DaftPunk rašo:
-
- Citata :
1. Nepamiršiu tos sextages'o frazės: - Nu davai, Žygi, pagork batareiką... ajajajoooo :DDDD
2. Nepamiršiu, kaip vakarais ateidavo vaikinai mūsų į šokius kviesti :) ir tos frazės "einam judint bulkas dancefloor'e" :D 1. xDDDD ir su savo tuo akcentu ;DDDD
2. kita met vel to reikalausiu;DD | |
| | | Mėlynikė.~
| Temos pavadinimas: Re: Įspūdžiai. Sk. 01 24 2010, 20:01 | |
| Ooo.. Kas grįžo! p.s. dalbajobas! [šitas irgi priklauso Seksto bairiukams ;DD] | |
| | | Daigona. Moderatorius.
Pranešimų skaičius : 1351 Age : 33 Registration date : 2008-03-08
| Temos pavadinimas: Re: Įspūdžiai. Sk. 01 24 2010, 22:32 | |
| Kaip širdutę suspaudė, kai perskaičiau Jūsų nuotykius. Prisiminiau visas savo vasaras praleistas stovyklose. (: | |
| | | | Ievuciukas;*
Pranešimų skaičius : 180 Age : 28 Miestas. : Kėdainiai ;D Pamaina. : nevažiuoju ;( Namelis. : :DD Registration date : 2009-06-25
| Temos pavadinimas: Re: Įspūdžiai. Pir. 01 25 2010, 13:02 | |
| ojj... linksmi tie įspūdžiai | |
| | | sekstas
Pranešimų skaičius : 42 Age : 31 Miestas. : Plunge Pamaina. : 6 Registration date : 2009-07-27
| Temos pavadinimas: Re: Įspūdžiai. Tr. 01 27 2010, 21:00 | |
| - Mėlynikė.~ rašo:
- Ooo.. Kas grįžo!
p.s. dalbajobas! [šitas irgi priklauso Seksto bairiukams ;DD] Daug tų bajeriukų buvo, šiais metais reikės naujų:)) | |
| Temos pavadinimas: Re: Įspūdžiai. Kv. 01 28 2010, 19:38 | |
| net ne tai, kad reikės, bet jie tiesiog neišvengiami. ;D | |
| | | Raimonda
Pranešimų skaičius : 4 Age : 29 Miestas. : Jonava Registration date : 2010-02-15
| Temos pavadinimas: Re: Įspūdžiai. Pir. 02 15 2010, 18:53 | |
| Sveiki,
visai netikėtai radau šią stovyklą, šiaip kiekvieną vasarą važiuoju į stovyklas ir ieškau vis naujų. Norėčiau pamėginti Balsių stovyklą. Jau į vieną temą rašiau savo klausimą apie ją. Gal ir čia kas nors man patarsite, kuom pvz geriau važiuoti į 6 pamainą, o ne į 3? Ar jų turinys vienodas? Kokia apskritai šios stovyloj idėja? :)
Ačiū, Raimonda | |
| Temos pavadinimas: Re: Įspūdžiai. Antr. 02 16 2010, 21:32 | |
| Raimonda, turinys 3 ir 6 vienodas. tačiau nuo 5 pamainos važiuoja labiau vyresni - 15,16,17 metų. Į 3 ir 4 - apie 12 13, 14, 15, 16 ir pan. 1 pamaina pradinukams, o 2 irgi ne ką geresnė. ;D [sorry, antrapamainiečiai: D]
kadangi, minėjai, kad važinėji vis po stovyklas, tai manau, visų tų stovyklų esmė panaši - užsiėmimai, šokiai ir nauji draugai. : ) | |
| | | Raimonda
Pranešimų skaičius : 4 Age : 29 Miestas. : Jonava Registration date : 2010-02-15
| Temos pavadinimas: Re: Įspūdžiai. Tr. 02 17 2010, 13:52 | |
| Viskas aišku :) Ačiū už informaciją :) | |
| | | Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Įspūdžiai. | |
| |
| | | | Įspūdžiai. | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Permissions in this forum: | Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
| |
| |
| |