Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Balsių stovyklos forumas.

rodiklisrodiklis  Latest imagesLatest images  RegistruotisRegistruotis  Prisijungti  Balsiai.lt  

Įspūdžiai.

Go down 
+41
shiferiz
Eivis
untitledd
Justinukas
rimce
raimondja
EmCė
nznkaz
bū.*
viktorike15
Medūtė :D
Domcė
Ive*
Cemy
DomuKa
Ive_~
Fane
Foreveris
Austute
Inesiox
Cukriuke
Advokatė
ctaskas
Dovile
monikute01
*SkS*
Brigita*
Darellis
kristinax
Raimonda
Ievuciukas;*
Daigona.
sekstas
zutara444
karolė.
Ugnė.
mellanie
Bitute
Mėlynikė.~
DaftPunk
Lexia.
45 posters
Pereiti prie : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6
AutoriusPranešimas
Cukriuke

Cukriuke

Female
Pranešimų skaičius : 77
Pamaina. : 2010-6;2011-6;2012-?
Registration date : 2010-06-05

Įspūdžiai. - Page 6 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Įspūdžiai.   Įspūdžiai. - Page 6 EmptyAntr. 08 31 2010, 11:00

Nuostabiausia stovykla.Nors vienu momenu tikrai norėjau namo (grįžo tėvelis,kurio nemačiau kažkur puse metų),bet buvau iki galo ir tuo labai džiaugiuosi.Paskutinė diena,ech..Ašaros,ašaros,ašaros.Aš pati dažniausiai dėl nieko neverkiu,bet balsiai tikrai nėra niekas.Maniau kad susitvardysiu ir neverksiu,bet perskaičius Žygio laišką (tu kaltas;D) pasipylė ašaros,ir taip nenorėjau išvažiuoti,ta vieta tokia nuostabi,pačios geriausios 10 dienų mano gyvenime,buvo ašarų,buvo pykčių,bet visko reikėjo.Ir dabar paklausius "10 gražiausių gyvenimo dienų" yra neįmanoma neverkti,aš noriu sugrįšti,noriu kad mes visi ten sugrįštumėm,ir kad vasara nesibaigtų,niekada..niekada..Aš nesuprantu kaip greit tos 10 dienų praeina,ir kai pagalvoju kad tų žmonių su kuriais bendravai daugiau nepamatysi taaaaip suspaudžia širdelę;//Myliu Balsius,myliu visus kurie ten buvo.. <3
Atgal į viršų Go down
siiiipa

siiiipa

Female
Pranešimų skaičius : 17
Miestas. : Panevėžys : )*
Pamaina. : 2010 - 6 pamaina, 2011 - 5 pamaina.
Namelis. : 2010 - 22; 2011 - 11a
Registration date : 2010-10-04

RašytiTemos pavadinimas: Re: Įspūdžiai.   Įspūdžiai. - Page 6 EmptyPir. 10 04 2010, 15:09

ctaskas rašo:
Wa bandziau ir radau DISKOTEKU lista muzikos nevisos bet pagrindines : )
Kelly Rowland Ft. David Guetta - Commander

Kelis - 4th Of July

Dennis Ferrer - Hey Hey

Roll Deep - Good Times

Example - Kickstarts

Tiësto feat. C.C. Sheffield - Escape Me

Yolanda Be Cool Vrs DCup - We No Speak Americano

Swedish House Mafia ft. Pharrell Williams - One [Your Name]

nepamenu is kurio namelio leisdavo dainos kurios istrigo : ) (man atrod is Zygio namelio) : D
Eminem ft. Rihanna - Love the way you lie

B.o.B. ft. Hayley Williams - Airplanes

Nepamirškime Akon-Sexy B*** ir Shakira - Waka Waka : DD bounce
Atgal į viršų Go down
siiiipa

siiiipa

Female
Pranešimų skaičius : 17
Miestas. : Panevėžys : )*
Pamaina. : 2010 - 6 pamaina, 2011 - 5 pamaina.
Namelis. : 2010 - 22; 2011 - 11a
Registration date : 2010-10-04

RašytiTemos pavadinimas: Re: Įspūdžiai.   Įspūdžiai. - Page 6 EmptyPir. 10 04 2010, 15:22

Balsiuose buvau pirmą kartą. Niekad nemaniau kad stovykloje gali būti taip linksma. Susipažinau su begale naujų žmonių. 10 dienų be tėvų, 10 dienų su draugais. 10 dienų su situacijomis, iš kurių atrodo neišsikapstysi. Labiausiai tikriausiai įsiminė pirmas kavos puodelis, po kurio visą naktį kilojau koją ir neleidau miegot savo "viršui" :D, Ugnės rėkimas naktį "Oi lia lį, oi lia lia, šviečia saulė danguje!", Sukištas toletinis popierius į Ugnės burną, Bandymas pavogti Samantos pastą ir išpaišyti kitam kambarėliui veidus, Ruošimasis pasaulio pabaigai ( Kada pirmą dieną pašvaistė buvo). Maudymasis su rūbais, Sėdėjimas ant pledo paskutinę dieną ir Klausytis Granto ir jo sesers aiškinimusi dėl "čipsų", Paskutinės dienos verksmai ir veidai "be nuotaikos", Kartai, kada į namelį įsiveržė vadovai, ir supyko dėl išstumdytų lovų. Koinių karas, Ugnės šukuosena Madų šou xDD (Nežinau, kiek ji laiko plovėsi žalius dažus iš plaukų).
Tikriausiai dar daug daug daug visko neišsakiau. Bet labiausiai dėkui 22 nameliui : **
I love you superman
Atgal į viršų Go down
Sponsored content

RašytiTemos pavadinimas: Re: Įspūdžiai.   Įspūdžiai. - Page 6 Empty

Atgal į viršų Go down

Įspūdžiai.
Atgal į viršų 
Puslapis 66Pereiti prie : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6
 Similar topics
-