|
| Įspūdžiai. | |
|
+41shiferiz Eivis untitledd Justinukas rimce raimondja EmCė nznkaz bū.* viktorike15 Medūtė :D Domcė Ive* Cemy DomuKa Ive_~ Fane Foreveris Austute Inesiox Cukriuke Advokatė ctaskas Dovile monikute01 *SkS* Brigita* Darellis kristinax Raimonda Ievuciukas;* Daigona. sekstas zutara444 karolė. Ugnė. mellanie Bitute Mėlynikė.~ DaftPunk Lexia. 45 posters | |
Autorius | Pranešimas |
---|
*SkS*
Pranešimų skaičius : 208 Age : 30 Miestas. : Klaipėda Pamaina. : ištikima 6-ai Namelis. : 18 Registration date : 2008-05-09
| Temos pavadinimas: Re: Įspūdžiai. Pen. 08 13 2010, 19:06 | |
| - Justinukas rašo:
- Ir vel visi mane sauks Vyrgaa ;DDD Ir vel as busiu mylimiausias 18 namuko nykstukas ;Dp**
Vyrga su Vanda,nu tik Jovanis taip ismasto ;DDD jo jo nykstukas,tokia jau tos maziausios dalia ;D* | |
| | | Justinukas
Pranešimų skaičius : 14 Age : 29 Miestas. : Mažeikiai Pamaina. : tikrai kad 6 ;p Namelis. : Čia turėtų būti parašytas blatnas užrašas ;DD Registration date : 2010-05-03
| Temos pavadinimas: Re: Įspūdžiai. Pen. 08 13 2010, 19:14 | |
| - *SkS* rašo:
- Justinukas rašo:
- Ir vel visi mane sauks Vyrgaa ;DDD Ir vel as busiu mylimiausias 18 namuko nykstukas ;Dp**
Vyrga su Vanda,nu tik Jovanis taip ismasto ;DDD jo jo nykstukas,tokia jau tos maziausios dalia ;D* Man ji beveik patyyko ;DDD | |
| | | untitledd
Pranešimų skaičius : 5 Age : 30 Miestas. : Klaipėda Pamaina. : 6 Registration date : 2010-07-25
| Temos pavadinimas: Re: Įspūdžiai. Pen. 08 13 2010, 19:43 | |
| - *SkS* rašo:
- vakar ir siandien kiek girdejau 10 graziausiu gyvenimo dienu,tiek ir verkiau :)) labai liudna palikt savus,jau sirdziai artimus zmogucius :))
suspaudžia širdį kai pagalvoju kaip gera buvo,kiek nepamirštamų akimirkų,juoko,naujų draugų,kurių galbūt nebūčiau ir sutikus. chėėėbra,DIDELIS DIDELIS AČIŪ.;** Jau dabar jūsų pasiilgau. | |
| | | ctaskas
Pranešimų skaičius : 41 Age : 34 Miestas. : Mažeikiai Pamaina. : 6 Namelis. : 14 B Registration date : 2010-05-20
| Temos pavadinimas: Re: Įspūdžiai. Pen. 08 13 2010, 19:54 | |
|
Paskutinį kartą redagavo ctaskas, Pen. 02 11 2011, 19:18. Redaguota 2 kartus(ų) | |
| | | raimondja
Pranešimų skaičius : 192 Age : 29 Miestas. : Mažeikiai Pamaina. : 6 Namelis. : 18 Registration date : 2008-04-06
| Temos pavadinimas: Re: Įspūdžiai. Pen. 08 13 2010, 20:11 | |
| - *SkS* rašo:
- 10 nuostabiausiu dienu,pasaka tiesiog,visko buvo:asaru,dauuuug juoko,linksmu akimirku,kvailysciu,pykciu,nusivylimu,sporto,darbo birzos,repeticiju,naktiniu pokalbiu,valgymu ir kitu nesamoniu,bet be viso to nebutu taip gera buve.uz juokingiausia akimirkas esu dekinga 16 ir savo 18,bei dalia 17 nameliam.uz mieliausias ir graziausias akimirkas dekui Ievai,Vildai,Solveigai,Justei,Raimondai,Ievai,Ernestui,Jonui ir Aivarui :) su jais teko buti daugiausia :)
Pritariu tau,kiek prisiminimų kelia,kas rytą girdimos dainos kaip: One more time,arba legendinė Eminem - Love The Way You Lie ft. Rihanna,paklausius jų iškart užplūsta prisiminimai,kaip Vanda ir Virga,Jovanis, ,,Iškirpte su maike", ,,unO" , ,,Melyna" , ,,Riauduona" ir kt.Ačiū jums už tikrai smagiai praleistą laiką,kurį tikrai kartosim ir ne tik kitąmet per Balsius.:) | |
| | | Eivis
Pranešimų skaičius : 3 Age : 31 Miestas. : Šiauliai Pamaina. : 6 Registration date : 2010-08-13
| Temos pavadinimas: Re: Įspūdžiai. Pen. 08 13 2010, 21:07 | |
|
Paskutinį kartą redagavo Eivis, Sk. 08 15 2010, 20:36. Redaguota 1 kartą | |
| | | shiferiz
Pranešimų skaičius : 2 Age : 31 Registration date : 2010-08-13
| Temos pavadinimas: Re: Įspūdžiai. Pen. 08 13 2010, 21:39 | |
| Kai šiandien pradėjom skirstytis kiti pradėjo verk, o aš galvoju ko jie žliumbia. Kaip pats pradėjau atsisveikint irgi nesigraudinau, nes kažkaip nelabai galvojau kas bus toliau. Bet kai nuėjau į mašina ir supratau, kad dauguma iš draugu daugiau nebesutiksių , pradėjo akys drėgti. Nei karto man taip nėra buvę išvažiuojant iš balsių nors tai buvo jau 8 kartas
Paskutinį kartą redagavo shiferiz, Št. 08 14 2010, 14:42. Redaguota 1 kartą | |
| | | rimce
Pranešimų skaičius : 21 Age : 31 Pamaina. : '10-6, '11-3 Registration date : 2010-05-17
| Temos pavadinimas: Re: Įspūdžiai. Pen. 08 13 2010, 21:48 | |
| ctaskas> apie kokią pastą kalbi? ar aš kažko nežinau apie savo namuka ;D Visokių dovanėlių sulaukėm bet apie pastą nieko nežinau, nebent ne mūsų pusei čia :) | |
| | | Velnias
Pranešimų skaičius : 48 Age : 30 Miestas. : Kavenski Pamaina. : 6 Namelis. : belenka kalbu Registration date : 2009-06-27
| Temos pavadinimas: Re: Įspūdžiai. Pen. 08 13 2010, 22:17 | |
| Sveiki parasykit kokios dainos grojo diskotekose . ACiu : | |
| | | ctaskas
Pranešimų skaičius : 41 Age : 34 Miestas. : Mažeikiai Pamaina. : 6 Namelis. : 14 B Registration date : 2010-05-20
| Temos pavadinimas: Re: Įspūdžiai. Št. 08 14 2010, 09:34 | |
| - rimce rašo:
- ctaskas> apie kokią pastą kalbi? ar aš kažko nežinau apie savo namuka ;D Visokių dovanėlių sulaukėm bet apie pastą nieko nežinau, nebent ne mūsų pusei čia :)
Ce kita puse ;D | |
| | | tyskinas
Pranešimų skaičius : 1 Age : 28 Miestas. : Naujoji Akmene Pamaina. : 2010 - 6 pam. Registration date : 2010-08-14
| Temos pavadinimas: Re: Įspūdžiai. Št. 08 14 2010, 15:34 | |
| - ctaskas rašo:
Smagu buvo : ) tokia viena kadre paskutinia diena pasiciupes buvau is 10A tj gailiuos kad anksiau nepriejau : P Vat su Lexia. susirasineju jai ir nuotaika prasta... pasiilgsiu jusu Bitutes, Mildos, Ievos, Ievos21. Gabijos, Emilio, Cipio, Eivio, Aures, Gabijos10A(:*), Roko, Kamiles... ir visu kitu su kuriais bendravau ; ) Laikikites chebra iki kitu metu :) gal dar ir aksciau pasimatysim : ) IKIUKA! :D P.S 28 nepykit uz pasta :D Gabija is 11A, ne 10 ;D | |
| | | ctaskas
| Temos pavadinimas: Re: Įspūdžiai. Št. 08 14 2010, 16:01 | |
|
Paskutinį kartą redagavo ctaskas, Pen. 02 11 2011, 19:17. Redaguota 1 kartą | |
| | | Bitute Ritė bitė be nagų, kinkis binkis be ausų :P
Pranešimų skaičius : 362 Age : 30 Miestas. : Klaipėda Pamaina. : 2009m - 6 ; 2010m - 6 Namelis. : 15 Registration date : 2009-03-20
| Temos pavadinimas: Re: Įspūdžiai. Št. 08 14 2010, 20:38 | |
| Aš tai iki šiandien bijau stovyklos dainas užsileisti :( praitamet verkiau kiekvieną vakarą apsikabinus MP3... Aš begalo džiaugiuos kad susipažinau su tiek daug naujų ir nuostabių žmogučių... Noriu perduoti didžiausius linkėjimus 15, 14, 13, 12, 16 ir 17 nameliams bei malūno mergaitėms ir Ievutei iš 21 namelio. Ačiū už tikrai nepamirštamas akimirkas. Už laiką kartu. Už juoką. Už pokalbius. Už šokius. Už komandinius žaidimus. Už palaikymą. Už apsikabinimus. Už naktinius valgymus. Už migravimus. Už už už... Galėčiau vardinti ir vardinti... UŽ TAI KAD BUVOTE 10 GRAŽIAUSIŲ GYVENIMO DIENŲ GRAŽIAUSIOJE PASAULIO VIETOJE. AČIŪ JUMS... :* | |
| | | Lexia. Forumo galva.
Pranešimų skaičius : 3319 Age : 31 Miestas. : Klaipėda. Pamaina. : 6. Namelis. : 15b Registration date : 2008-03-06
| Temos pavadinimas: Re: Įspūdžiai. Sk. 08 15 2010, 12:37 | |
| aš be žodžių. liūdna belekaip. vaikštau kaip merdinti. siaubingai gaila visus palikt buvo. turbūt ne veltui tiek ašarų išliejau, nes tieeek visko buvo! ačiū, ačiū, ačiū mielieji, už viską, viską. 15, 17, 14 namukams ir visiems, kitiems brangučiams norėčiau tiek pasakyti.. bet turbūt to neįmanoma apsakyti žodžiais! susitiksim, tikrai, pažadu! myliuuuuu! ;** | |
| | | EllE**
Pranešimų skaičius : 4 Age : 28 Registration date : 2010-05-11
| Temos pavadinimas: Re: Įspūdžiai. Pir. 08 16 2010, 08:02 | |
| Buvo tobula. aciu uz gera laika tiem kas buvo kartu. Niekada nepamirsiu 10 graziausiu gyvenimo dienu . . . :*********** | |
| | | DaftPunk
Pranešimų skaičius : 858 Age : 32 Miestas. : Klaipėda Pamaina. : 2008 - 6pam. 2009 - 6pam. 2010 - 6pam. 2011/2012 - vadovo metai:) Namelis. : 17 Registration date : 2008-07-30
| Temos pavadinimas: Re: Įspūdžiai. Tr. 08 18 2010, 13:38 | |
| Na, kai viskas nusistovėjo galiu ir aš kažką pasakyti. Įdomu buvo tai, kad apie varymą į balsius sužinojau likus dviem dienom iki jų. Kažkas panašaus į 2008m. Vien tai buvo labai smagu. Taip greitai ir netikėtai. Dar smagiau buvo daryti įvairiausias bajerius saviems draugams, kurie nei truputi nenutuokė, kad žadu atvažiuot, o kai atvažiavau visų stalčiai atsidarė ;D šiemet kažkokie metai buvo kitokie. Ar susenom ar kas mum atsitiko, bet labai jautėsi nuovargis, bet vistiek su juo kapojausi ir naktimis gerai pamigruodavom. Ypač su Linu ir Giedriuku.. ačiū jiems. Vis dėlto sunkiai pagaunami buvom ;D dar vienas keistas jausmas buvo tas, kad šį kartą tikrai jaučiausi vyriausias pamainoje. Padėdavau kažkiek ir vadovams ir pats net jaučiau kažkokią kaip pareigą prižiūrėt, kad visi saugotų aplinką, jos neterštų, nežinau kodėl, bet turbūt tai išliko nuo pirmos pamainos, kurioje teko dirbti vadovu. Jau kraujyje įaugusi ta tvarka, kuri ten yra įvesta. Prie jos esu prisirišęs ir jos laikausi. Ir net būdamas stovyklautoju neleidžiu jos nesilaikyti. Na žinoma kas nori tas klausys manęs, kas nenori neklausys. Juk esu tam pačiam lygyje kaip visi. Faktas, kad tikrai jaučiau,kad tai mano paskutiniai metai, nors patikėkit sugrįžčiau ten dar ir dar. Dar norėčiau būti vaiku. Norėčiau būt penkiolikos ir ten praleidinėt savo laiką, kad ir visą vasarą. Žinot ką dabar daryčiau kitaip? Na, jeigu vėl būčiau 15-16os. Susitaupyčiau pinigų ant vienos pamainos ir važiuočiau į dvi pamainas. Patariu daryt jums taip jei mylit tą vietą. Už vieną tebunie sumoka tėvai, o už kitą jūs. Kažkas nerealaus. Na, o paskutinė stovyklos diena buvo sunki, begalo sunki. Gal šie metai nebuvo kažkokie begalo įspudingi, nors visi man jie būna nerealūs, bet išvažiavimas buvo pats žiauriausias iš visų kartų. Atrodė, kad net šiemet teks susivaldyt neverkus, bet, kad ir koks stiprus morališkai galiu atrodyti ir vėl susitvardyt nepavyko. Pirma Giedrius, poto kiti draugai ir galiausiai aš, kai pagalvojau, kad tai yra VISKAS. Ir tai yra pabaiga. Paskutiniai mano metai. Jei ne ta mintis, gal verkęs nebūčiau, bet vien ta mintis, kad nebegalėsiu miegot 17am namelyje, kad nedarysiu mankštos su visais, kad nemigruosiu, kad nekabinsiu panelių, kad nebežaisiu krepšinio su savo bendraamžiais prieš vadovus tiesiog nužudė. Pasipylė ašaros. O važiuojant namo skaitant laiškus ir vėl viskas iš naujo. Ta stovykla yra belekoks gėris, bet kai ją palieki tai tas pats kas kai išsiskiri su panele, kuri tau buvo begalo brangi. Ir ta stovykla pas kiekvieną palieka kažkokią dalelę savęs. Bent jau pas mane ji paliko didelę dalį, todėl noriu toliau savo ateitį siet su ja ir kita met stengsiuos būti vadovu visą vasara jums mielieji.. Ačiū už dėmėsį :) | |
| | | Medūtė :D
Pranešimų skaičius : 152 Age : 26 Miestas. : Panevėžys Pamaina. : 10 - 3; 11- 3.;D Namelis. : 10 - 14b; 11 - 20!..;/ Registration date : 2010-06-15
| Temos pavadinimas: Re: Įspūdžiai. Tr. 08 18 2010, 13:51 | |
| Nu ir privarei čia..;D Bet man patiko. Man tai gerai dar, galėsiu dar daug kartų važiuoti (tą ir darysiu), bet va tau nepasisekė, na, galėsi būti vadovu, bet vis tiek, manau, čia ne tas, kas būti stovyklautoju. O Balsiai tai kažkokia stebuklinga vieta yra.. Aš nežinau.. Dar taip nebuvo. Aš važiavau į Balsius pirmą kartą, ir tai buvo mano pirmoji stovykla, tikrai nesigailiu, kad pasirinkau Balsius, už tai turiu dėkoti savo pusbroliui, kuris ir daugybę metų iš eilės važiavo į šitą stovyklą.. Bet rimtai, mano draugė buvo prieš Balsius pasakoj, bet sako, Balsių nėr ko lygint su Pasaka. Nu nerealiai. Balsiai užburia visus.. | |
| | | Fane
Pranešimų skaičius : 47 Age : 29 Miestas. : Šiauliai Pamaina. : 6 Namelis. : 20 Registration date : 2010-01-24
| Temos pavadinimas: Re: Įspūdžiai. Tr. 08 18 2010, 14:54 | |
| Kaip stvėrė už širdies... Nukrito ašara. Visgi Balsiai geriausi <3 | |
| | | rimce
Pranešimų skaičius : 21 Age : 31 Pamaina. : '10-6, '11-3 Registration date : 2010-05-17
| Temos pavadinimas: Re: Įspūdžiai. Tr. 08 18 2010, 20:48 | |
| Balsiai tikrai įstringa į širdį :) Kadangi man buvo paskutinė nerūpestinga vasara tai labai net džiaugiuosi išnaudojus tokią progą ir bent kartą pabuvusi ten Jei tik bus galimybė bandysiu ir kitais metais (nors jau ir būsiu aštuoniolikos ) pabūti toje nuostabioje vietoje... | |
| | | ctaskas
| Temos pavadinimas: Re: Įspūdžiai. Tr. 08 18 2010, 20:48 | |
| Wa bandziau ir radau DISKOTEKU lista muzikos nevisos bet pagrindines : ) Kelly Rowland Ft. David Guetta - Commander
Kelis - 4th Of July
Dennis Ferrer - Hey Hey
Roll Deep - Good Times
Example - Kickstarts
Tiësto feat. C.C. Sheffield - Escape Me
Yolanda Be Cool Vrs DCup - We No Speak Americano
Swedish House Mafia ft. Pharrell Williams - One [Your Name]
nepamenu is kurio namelio leisdavo dainos kurios istrigo : ) (man atrod is Zygio namelio) : D Eminem ft. Rihanna - Love the way you lie
B.o.B. ft. Hayley Williams - Airplanes | |
| | | raimondja
Pranešimų skaičius : 192 Age : 29 Miestas. : Mažeikiai Pamaina. : 6 Namelis. : 18 Registration date : 2008-04-06
| Temos pavadinimas: Re: Įspūdžiai. Tr. 08 18 2010, 20:58 | |
| Dar šios: Dj Antoine- Tha Roof Is On Fire per šitą pamenu įvairiauių žodžių buvo įmanoma išgirst vietoje tha roof,tai vieni šaukė balsiai,kiti Šiauliai. :D Mike Candys & Jack Holiday - One More Time (Original Mix) Dar ši. | |
| | | nznkaz
Pranešimų skaičius : 7 Age : 28 Registration date : 2010-07-16
| Temos pavadinimas: Re: Įspūdžiai. Tr. 08 18 2010, 23:20 | |
| - raimondja rašo:
- Dar šios:
Dj Antoine- Tha Roof Is On Fire per šitą pamenu įvairiauių žodžių buvo įmanoma išgirst vietoje tha roof,tai vieni šaukė balsiai,kiti Šiauliai. :D Mike Candys & Jack Holiday - One More Time (Original Mix) Dar ši. Whiteside %26 JMS - Roof Is On Fire (Jorge Martin S %26 Whiteside Electro Jam Mix) Apie sita turbut kalbejai? ;D | |
| | | DaftPunk
Pranešimų skaičius : 858 Age : 32 Miestas. : Klaipėda Pamaina. : 2008 - 6pam. 2009 - 6pam. 2010 - 6pam. 2011/2012 - vadovo metai:) Namelis. : 17 Registration date : 2008-07-30
| Temos pavadinimas: Re: Įspūdžiai. Kv. 08 19 2010, 01:27 | |
| - Citata :
- nepamenu is kurio namelio leisdavo dainos kurios istrigo : ) (man atrod is Zygio namelio) : D
Eminem ft. Rihanna - Love the way you lie
B.o.B. ft. Hayley Williams - Airplanes Oo taip ;D su giedriuku dainuodavom sitas :) Can we pretend that airplanes In the night sky Are like shooting stars I could really use a wish right now Wish right now, wish right now Dar tas Tony Igy - Klubnjak 2010 - sitas buvo vienas is hit'u taip pat :) Na, o man asmeniskai labiausiai Mike Candys ir Jack Holiday remixas One More Time'o, nes jis jau nuo pirmos pamainos, kai dirbau sukas balsiuos ir Swedish House Mafia - One. Tie pastarieji du is tiesu geri darbai :) | |
| | | raimondja
| Temos pavadinimas: Re: Įspūdžiai. Kv. 08 19 2010, 09:02 | |
| - nznkaz rašo:
- raimondja rašo:
- Dar šios:
Dj Antoine- Tha Roof Is On Fire per šitą pamenu įvairiauių žodžių buvo įmanoma išgirst vietoje tha roof,tai vieni šaukė balsiai,kiti Šiauliai. :D Mike Candys & Jack Holiday - One More Time (Original Mix) Dar ši. Whiteside %26 JMS - Roof Is On Fire (Jorge Martin S %26 Whiteside Electro Jam Mix) Apie sita turbut kalbejai? ;D taip,apie tą pačią,ten tik daną rašiau,šitas mixas išviso vėl viską primena:D | |
| | | DomuKa
Pranešimų skaičius : 46 Age : 28 Registration date : 2010-05-07
| | | | Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Įspūdžiai. | |
| |
| | | | Įspūdžiai. | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Permissions in this forum: | Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
| |
| |
| |