|
| Iš Balsių imam - Balsiams duodam. :) | |
|
+56Ieva.* nerc00 Pencė Gb Medūtė :D DomuKa *SkS* moncike12 bū.* Inesiox Samantuks vikutis sekstas viktorike15 Tomas:p Austute Amanda. Cemy Guoda Kryštė ~Laura KarOlinaa Citrininine Raimonda.' monimonimoni22 America sole Ieva. Ery* Vesta Agnioooke Kamilem vysnea Dovile pradaa samanta19971 Ievuciukas;* Cindy Mėlynikė.~ Lexia. Fane Ive* mellanie Daigona. Bitute Heimer kristinax RaDviLe Dalia nirvana. Samanta raimondja zutara444 karolė. Wik. DaftPunk 60 posters | |
Autorius | Pranešimas |
---|
Austute
Pranešimų skaičius : 207 Age : 28 Miestas. : Šiauliai Pamaina. : 4 Registration date : 2010-02-18
| Temos pavadinimas: Re: Iš Balsių imam - Balsiams duodam. :) Kv. 05 27 2010, 15:33 | |
| Aha, aš irgi pažystų vieną draugę kuriai atsitiko kažkokia nelaimė, bet nesakė kokia, niekam nesako, ždž kažkas mirė. Ir jinai labai gražiai rašo tiesiog tokiais negirdėtais žodožiais, sakiniais, na tikrai man labai gražu. O dėl tų knygų tai jos padeda kurti eiles ar panašiai, bet ne tokie gražūs rašiniai gaunas, nes būna panašūs sakiniai, žodžiai, o kai iš jausmų rašai tada visai kas kita gaunas, bent mano tokia nuomone : ) | |
| | | Raimonda.'
Pranešimų skaičius : 348 Age : 30 Miestas. : klaipeda Pamaina. : 6 Namelis. : 18 Registration date : 2009-07-08
| Temos pavadinimas: Re: Iš Balsių imam - Balsiams duodam. :) Kv. 05 27 2010, 16:46 | |
| | |
| | | DaftPunk
Pranešimų skaičius : 858 Age : 32 Miestas. : Klaipėda Pamaina. : 2008 - 6pam. 2009 - 6pam. 2010 - 6pam. 2011/2012 - vadovo metai:) Namelis. : 17 Registration date : 2008-07-30
| Temos pavadinimas: Re: Iš Balsių imam - Balsiams duodam. :) Kv. 05 27 2010, 23:58 | |
| - Citata :
- dbr zinau 2 zmones kurie sugeba tokius dalykus tobulai kurti, tai tu, daftpunkai ir mano pusesere..
neiisizeisk uz toki klausima: D, bet pvz tau gal seniau nu kai mazesnis buvai kazhkas nu kaip pasakius ivyko baisaus gyvenime, kad paskui tokios grazios mintys susikuria? nes tai dazniausiai pastumia i kurimo riba , nzhn kaip kitaip pasakyt Mano sugebejimas rasyti pasimate pries kelis metus.. 2-3 gal :) visada jauciau kad turiu tokia gyslele. Visos mintys taip atsiranda is realaus gyvenimo.. daug gyvenime manau galiu sakyt kad esu patyres.. aciu dievui turiu tevus, esu sveikas ir pan.. bet mintys is zinoma patirties yra :) o taip pat jeigu esate skaite apie kairiarankius zmones tai cia irgi prisideda.. kairiarankiai ant muzikos, dailes, kurybos daug pasinese yra, bet as pirmoje vietoje vistiek visada statau dieviska zaidima - kashi balsiuose mane tik aikstej budavo galima rasti :D | |
| | | mellanie
Pranešimų skaičius : 1806 Age : 28 Miestas. : Chicago Pamaina. : 4 Registration date : 2008-03-11
| Temos pavadinimas: Re: Iš Balsių imam - Balsiams duodam. :) Pen. 05 28 2010, 00:24 | |
| naaa,man pagrinde eina KNYGOS ir PATIRTIS. Manau tik tai padaro žmones nuostabiais rašytojais. Bejee,nesu įsitikinusi,bet manau,kad kažkiek visa tai yra ir genuose: mano močiutė ir mama rašė nuostabiai (močiutė norėjo irgi tapti literatūros mokytoja). nesu įsitikinusi,bet gali būti,kad paveldėjau (?) :D | |
| | | DaftPunk
Pranešimų skaičius : 858 Age : 32 Miestas. : Klaipėda Pamaina. : 2008 - 6pam. 2009 - 6pam. 2010 - 6pam. 2011/2012 - vadovo metai:) Namelis. : 17 Registration date : 2008-07-30
| Temos pavadinimas: Re: Iš Balsių imam - Balsiams duodam. :) Pen. 05 28 2010, 00:30 | |
| Skaitymas irgi gerai, bet su manim tai nesusije :) as perskaites per savo gyvenima esu gal tris ar keturias knygas :) | |
| | | mellanie
Pranešimų skaičius : 1806 Age : 28 Miestas. : Chicago Pamaina. : 4 Registration date : 2008-03-11
| Temos pavadinimas: Re: Iš Balsių imam - Balsiams duodam. :) Pen. 05 28 2010, 00:42 | |
| - DaftPunk rašo:
- Skaitymas irgi gerai, bet su manim tai nesusije :) as perskaites per savo gyvenima esu gal tris ar keturias knygas :)
juokauji?:dd tau mokykloje neužduoda knygų perskaityti ar pnš? | |
| | | Raimonda.'
Pranešimų skaičius : 348 Age : 30 Miestas. : klaipeda Pamaina. : 6 Namelis. : 18 Registration date : 2009-07-08
| Temos pavadinimas: Re: Iš Balsių imam - Balsiams duodam. :) Pen. 05 28 2010, 11:56 | |
| daftpunk'ai, apie kairiarankius kai paskaiciau ka rasei.. nesigincisiu,nes mano ta puske irgi kairiaranke : ) | |
| | | sekstas
Pranešimų skaičius : 42 Age : 31 Miestas. : Plunge Pamaina. : 6 Registration date : 2009-07-27
| Temos pavadinimas: Re: Iš Balsių imam - Balsiams duodam. :) Pen. 05 28 2010, 23:17 | |
| - DaftPunk rašo:
-
- Citata :
- dbr zinau 2 zmones kurie sugeba tokius dalykus tobulai kurti, tai tu, daftpunkai ir mano pusesere..
neiisizeisk uz toki klausima: D, bet pvz tau gal seniau nu kai mazesnis buvai kazhkas nu kaip pasakius ivyko baisaus gyvenime, kad paskui tokios grazios mintys susikuria? nes tai dazniausiai pastumia i kurimo riba , nzhn kaip kitaip pasakyt Mano sugebejimas rasyti pasimate pries kelis metus.. 2-3 gal :) visada jauciau kad turiu tokia gyslele. Visos mintys taip atsiranda is realaus gyvenimo.. daug gyvenime manau galiu sakyt kad esu patyres.. aciu dievui turiu tevus, esu sveikas ir pan.. bet mintys is zinoma patirties yra :) o taip pat jeigu esate skaite apie kairiarankius zmones tai cia irgi prisideda.. kairiarankiai ant muzikos, dailes, kurybos daug pasinese yra, bet as pirmoje vietoje vistiek visada statau dieviska zaidima - kashi balsiuose mane tik aikstej budavo galima rasti :D Kur jau netik aikštelėje...:)) dar ir mūsų dieviškajame 17-ame namelyje grojant gitara...:)) | |
| | | DaftPunk
| Temos pavadinimas: Re: Iš Balsių imam - Balsiams duodam. :) Št. 05 29 2010, 16:59 | |
| Nu tai aisku Sexai ;D gi bl miegot kazkur tai reikejo ;DD
mellanie - uzduoda ir daxuja uzduoda.. taciau as neskaitau ;] man ir taip pakankamai sekasi jas atsiskaityti ir apskritai mokslai lyginu kad sekas visai neblogai ;] | |
| | | Bitute Ritė bitė be nagų, kinkis binkis be ausų :P
Pranešimų skaičius : 362 Age : 30 Miestas. : Klaipėda Pamaina. : 2009m - 6 ; 2010m - 6 Namelis. : 15 Registration date : 2009-03-20
| Temos pavadinimas: Re: Iš Balsių imam - Balsiams duodam. :) Sk. 05 30 2010, 12:03 | |
| - sekstas rašo:
Kur jau netik aikštelėje...:)) dar ir mūsų dieviškajame 17-ame namelyje grojant gitara...:)) Batareika :))) O dėl kairiarankų gryna tiesa... Mano geriausia draugė kairiarankė... Ji piešia dieviškai, gerai sekasi mokslai (ypatingai lengvai kalbos įsimena), greit išmoko grot gitara, anksčiau rašydavo istorijas ir apskritai jos lietuvių rašiniai, eilėraščiai, parašytų dainų žodžiai superiniai. Nu, tikrai meniškas žmogus :) | |
| | | mellanie
| Temos pavadinimas: Re: Iš Balsių imam - Balsiams duodam. :) Sk. 05 30 2010, 15:28 | |
| - Bitute rašo:
- sekstas rašo:
Kur jau netik aikštelėje...:)) dar ir mūsų dieviškajame 17-ame namelyje grojant gitara...:)) Batareika :))) O dėl kairiarankų gryna tiesa... Mano geriausia draugė kairiarankė... Ji piešia dieviškai, gerai sekasi mokslai (ypatingai lengvai kalbos įsimena), greit išmoko grot gitara, anksčiau rašydavo istorijas ir apskritai jos lietuvių rašiniai, eilėraščiai, parašytų dainų žodžiai superiniai. Nu, tikrai meniškas žmogus :) blm,prisiminiau. mano bx irgi kairiarankis,ir jis dabar knygą rašo,ir apskritai,jis nerealus rašytojas;D | |
| | | DaftPunk
| Temos pavadinimas: Re: Iš Balsių imam - Balsiams duodam. :) Sk. 05 30 2010, 15:30 | |
| Kai kartais auguste tu pasakysi tai nei penki nei devyni ;DDDDD | |
| | | mellanie
| Temos pavadinimas: Re: Iš Balsių imam - Balsiams duodam. :) Sk. 05 30 2010, 15:37 | |
| - DaftPunk rašo:
- Kai kartais auguste tu pasakysi tai nei penki nei devyni ;DDDDD
dariau testą feisbuke "tavo tikras bendravimo amžius?". ten rimtas testas pasirodė ir t.t., klausimai idomūs, ir atsakymą gavau "dvejeri." kaaaaaaaagi :D | |
| | | Cemy
Pranešimų skaičius : 396 Age : 29 Miestas. : Skuodas Pamaina. : 09m.-7pam., 10m.-5pam. ;] Registration date : 2009-06-17
| Temos pavadinimas: Re: Iš Balsių imam - Balsiams duodam. :) Pir. 05 31 2010, 11:58 | |
| Rimtas testas, o atsakymas tai nelabai... :DDD | |
| | | vikutis
Pranešimų skaičius : 70 Age : 27 Miestas. : Šiauliai Pamaina. : '09-ketvirta, '10-ketvirta Namelis. : :))))))) Registration date : 2010-01-22
| Temos pavadinimas: Re: Iš Balsių imam - Balsiams duodam. :) Pir. 05 31 2010, 15:57 | |
| O man pvz visai kitaip,aš esu kairiarankė,tai kai ankščiau reikėdavo eilėraščius kurt mokykloj,tai man kankinimas,muzikai irgi jokio talento neturiu,o daile tai kartais kaip užplaukia. | |
Pranešimų skaičius : 362 Age : 30 Miestas. : Klaipėda Pamaina. : 2009m - 6 ; 2010m - 6 Namelis. : 15 Registration date : 2009-03-20
| Temos pavadinimas: Re: Iš Balsių imam - Balsiams duodam. :) Pir. 05 31 2010, 16:34 | |
| Tai paaalaaa, tau dar tik 12, poto žiūrėk bus kaip ir Žygiui, po kelių metų atsikleis koks užslėptas talentas :D | |
| | | mellanie
| Temos pavadinimas: Re: Iš Balsių imam - Balsiams duodam. :) Pir. 05 31 2010, 16:35 | |
| man kairiarankiai būna tokie idomūs žmonės,su savo bendravimu. nu žinot,ta prasme,kai būna žmonės,ir visi jie tokie patys bendravimo,neišsiskiriantys. o kairiarankiai kitokie:DDDDDDD pvz mano klasiokas,jis buvo kairiarankis,ir labai idomus,tik blogąją prasme čia :DD nes vis turėdavo reikalų su policija ir pnš. | |
| Temos pavadinimas: Re: Iš Balsių imam - Balsiams duodam. :) Pir. 05 31 2010, 17:52 | |
| Manau nuo rankos nepriklauso, kad turėtum reikalų su policija :D | |
| | | mellanie
| Temos pavadinimas: Re: Iš Balsių imam - Balsiams duodam. :) Pir. 05 31 2010, 18:06 | |
| - Bitute rašo:
- Manau nuo rankos nepriklauso, kad turėtum reikalų su policija :D
:DDDDDDDDDD šiaip jo, bet vistiek. :D ai nu pom | |
| | | DaftPunk
| Temos pavadinimas: Re: Iš Balsių imam - Balsiams duodam. :) Kv. 06 03 2010, 22:19 | |
| "Pasiklydusios mintys" by Žygis (2008m.) (2010 re-edit)
Vistiek sakys jis ne, tai apie kurią galvoja, Pasiremti į sieną ir durnas svajones. Iškrapštyt mintis, nes ir vėl ir vėl klajoja, Kazkur aš, o gal kažkur tu. Ir vakaras, šį kartą toks gražus, Norės parvažiuoti į šiltus, jaukius namus. Tikisi ten rasti žmoną, vaikus, Nebenorės jis vel vienas lovoje prabust. Jam teks pažvelgt į pažįstamas sienas, Ir suprasti, jog gyvena čia vienas. Kovoje pralaimejęs nekels rankų, Nes tik nugaletojai žvelgia i dangu. Teks atsistoti ir pakovoti, Nebegales ji tau daugiau meluoti. Meluoti, kad kažkas tarp jūsų buvo, Kalta o gal kvaila dabar viskas sugriuvo. Čia pasaulis nemažas, čia pažystami veidai Jam kažkada vėl sakys labas. Suvokti negali ir klausia: kas čia daros? Toks jausmas kad aplink maras. Žinai, nepyk, bet to nusipelnei, Kad dar kartą tave jis keiktų, Nebeliko šansų, kad pas tave sugrįžtų, Tavo supistą pasauli galiausiai paliktų. Ir pati suprasi, kad tau trūko meilės. Tos vienintelės dalelės iki laimės. Galu gale širdis skyla, Kai ji pasako "aš taves nemyliu" O tada jis tyli ir niekad nesuprasi, Galbūt gyvenime pirmą kartą myli. Jis liks čia, kur jam skirta vieta, Pasitiks vakarus ir galbūt dar prisimins ją. Tu buvai jo svajone, bet dabar esi priešas, Buvai gyvenimo kelionė, o dabar esi niekas. Niekad nemanysi, kad galėjai buti klydusi. Dabar tik mintys pasiklydusios. Svajodamas jis gaudo dar vieną viltį, Viltį, kad svajonės išsipildys. Rašydamas sugalvoja naują mintį, Bet kam jos? Juk tai mintys pasiklydusios. Diena iš dienos jis klausia savęs, Kada ateis ta valanda, kai nebebus čia manęs. Bet jis žino, kad taip nebus niekada. Užteks svajoti, neapgausi savęs. Ir jis noretų, kad ji būtų šalia, Ta vienintelė, graži, lyg saulės spindulys, Bet pasaulyje kartais vyrauja tiesa, O tiesa paprasta - Ji pamiršo tave. Nori šaukti, rėkti, bet tai jam nepadės, Ir kodėl taip turi būti, jis pagautas nevilties, O svajonės, kurios buvo tavo džiaugsmas, Jos sudegė, o jų dumuose užuodžiamas skausmas. Galiausiai kai nieko nebelieka, Nebetiki savim ir tais kurie čia pasilieka. Nukeliausi paskutinį savo kelią, Žvelgdamas iš dangaus matysi kaip tave čia mena. | |
| | | Kryštė
Pranešimų skaičius : 53 Age : 29 Pamaina. : 4 ;D Namelis. : ... ;/ Registration date : 2010-01-05
| Temos pavadinimas: Re: Iš Balsių imam - Balsiams duodam. :) Pen. 06 04 2010, 13:08 | |
| Šis neišsiskiria, jis kaip visi -NUOSTABUS | |
| | | mellanie
| Temos pavadinimas: Re: Iš Balsių imam - Balsiams duodam. :) Sk. 06 06 2010, 20:10 | |
| čia toks visai ne į temą,BET.:D
prisiminiau,kad buvau rašiusi tokį apsakymą penktoje klasėje prieš dvejus metus. man labai primena vasarąąąąąą,todėl ir įkelsiu.:D
Laumžirgiai
Atrodo sėdėtum ir sėdėtum ant mažo tiltelio, juosiančio negilią, lėtą tekmę tekančią upę, įmerkus kojas ir žiūrėtum į margasparnius padarėlius. Vienas nutupia ant upe plaukiančio lapo ir pasileidžia tartum į kelionę, tačiau išskleidęs sparnus, vėl pakyla aukštyn, parodydamas gražiausia ką turi... Nuo gležnų sparnelių į vandenį pasileidžia skaidri žalsva, melsva ar rožinė spalva. O laumžirgis tuoj pat ieškosi savo draugo. Visa tai tebuvo kelios minutės, atiduotos šiam džiaugsmui, nuostabiai gamtos grožybei ir praskaidrinta nuotaika. Pasigavęs akimis gali sekti, kur vienas jų skris, kol galų gale akys nukrypsta į kitą - dar ryškesnėm spalvom pasipuošusį vabzdelį, o vėliau nuseki dar vieną, o vis nenusibosta. Mažytės kojelės, pailgas, gležnutis kūnelis, "musinės" akys, ir dailūs ūseliai. Žinoma visas efektas ir yra - jau nupasakoti, it stikliniai sparneliai... Daugelis galėtų tik pasišlykštėti įvairiais vabzdžiais, kažkas šalto, nemalonaus, bet laumžirgis tampa kažkuo nepaprastu, tiesiog mirtinoj tyloj gali bandyti klausyti sparnelių tvinksėjimą, kaip palengva dūžtančių pūkuotų sapnų gaudesį. Ir gaivinti akis vis naujomis nuotaikoms ir fantazijomis... Tai stebuklas, iš pabirusių sapnų sudėtas keleto milimetrų ilgio kūnelis, ir įklijuota gyvybė...
giggity . :DDDDDDDDDD | |
| | | DaftPunk
| Temos pavadinimas: Re: Iš Balsių imam - Balsiams duodam. :) Sk. 06 06 2010, 20:20 | |
| Liux :) saunu, kad kazkas dar raso. Mldc :) laukiam dar kazko panasaus ir is kitu | |
| | | mellanie
| Temos pavadinimas: Re: Iš Balsių imam - Balsiams duodam. :) Sk. 06 06 2010, 20:23 | |
| - DaftPunk rašo:
- Liux :) saunu, kad kazkas dar raso. Mldc :)
echh,ačiū. bet man dar mokintismokintismokintis. :D reiktų vėl kažką pamėginti. jau nerašiau visus metus. | |
| Temos pavadinimas: Re: Iš Balsių imam - Balsiams duodam. :) Pir. 06 07 2010, 20:31 | |
| Naaa, tada ir aš pasireikšiu :)))
SUKLYDOM Visi mes darome klaidų, Vienas mažesnių - kitas didesnių. Tu suklumpi ir palengva atsistoji, Jeigu nepasimokai, klaidą ir vėl kartoji. Tik vienas netinkamas žodis, atrodantis toks nekaltas, Kažkam jis sukels ašaras, liūdesį, ar žmogus pasijus tiesiog nieko vertas. Žinau, aš taip pat klystu, Bet kartais atrodo, kad padarau viską. Kaip? Kodėl? Dėl ko? Ir vėl? Mano galvoje kyla šie klausimai, Bet ilgai ieškojus, atsiranda atsakymai. Taičau dabar atsiradai Tu, Paverčiau Tave mažu klaustuku. Buvo viskas gerai, bet sugebėjome abu suklyst, Taip stipriai, kad žemė ėmė iš po kojų slyst... Keista, nerandu klausimo kodėl tai įvyko, Bet atsakymas paprastas - Tavo šypsena, juokas, žodžiai ir šešelis manam pasaulyje po truputį išnyko.
IŠBARSTYTI NORAI Tiek daug minčių galvoje, Tiek daug norų manyje. Turiu svajonę vieną, Rankomis pagauti vėją. Prašau, išmokyk mane skraidyt, Kad galėčiau naktį tave miegantį aplankyt. Dabar norėčiau bėgt šlapia pieva basa, Jausti kaip kojas kutena žolės rasa. Aš stovėčiau šiltame lietuje, Žiūrėčiau į krintančius lašus su šypsena veide. Norėčiau ir vėl mažu vaiku pasijust, Taip netikėtai vieną rytą juo nubust. Aš prisivalgyčiau daug skanių ledų, Jeigu norėtum, pasidalinčiau su tavimi kartu. Vasara šokinėtume per bangas, Laikytumėmes už rankų ir juoktumėmes į valias. Gal tai kvaila ir šiek tiek naivu, Bet svajoti juk smagu... Norų ir svajonių aš turiu dar daug daug daug. Tau juos pasakysiu, tik saugoki paslaptyje, prašau...
APKABINK MANE Aš bijau lūdesio. Kai būna liūdna - aš verkiu. Tada man pasidaro šalta. Stipriai susigūžiu į rutuliuką, apkabindama savo kojas. Regis, taip šilčiau. Gaila, bet net storiausias megztukas manęs neusušildo. Šalta ne man. Šalta ne mano kūnui. Šalta mano sielai. Tai ji verkia ir virpa iš šalčio. Tik niekas to nemato ir negirdi. Vienintelis 'rūbelis' - šiltas apkabinimas. Nesvarbu kieno: ar tavo, ar to žmogaus, lėtai einančio gatve. Jis nuramina, jis sušildo, jis neleidžia suklupti. Jis pagydo nuo liūdesio. Kai man bus liūdna, niekada nepamiršk manęs apkabinti. Tada aš pasveiksiu. | |
| | | Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Iš Balsių imam - Balsiams duodam. :) | |
| |
| | | | Iš Balsių imam - Balsiams duodam. :) | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Permissions in this forum: | Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
| |
| |
| |