| Nepatikimaiiii;D | |
|
+32vysnea monimonimoni22 Venzas Kryštė Velnias Kamilem Fane vikutis Mėlynikė.~ Bitute Ruta;* Samanta Rokis.. Raimonda.' DaftPunk Burbulitea GanjaMan Ery* karolė. Darellis Dalia RaDviLe Lexia. zutara444 Brigita* Bosas Tomas:p Wik. Vesta Ruokis Dovile mellanie 36 posters |
|
Autorius | Pranešimas |
---|
mellanie
Pranešimų skaičius : 1806 Age : 28 Miestas. : Chicago Pamaina. : 4 Registration date : 2008-03-11
| Temos pavadinimas: Nepatikimaiiii;D Sk. 02 28 2010, 21:41 | |
| Kadangi esu labai pesimistiškas žmogus, noriu sužinoti,kas Jums nepatiko balsiuose?
tikrai nėra taip,kad ten jau viskas nuostabu ir faina ir bla bla bla, turi būti kad ir menkiausia smulkmena kuri Jums visiškai nepatiko ir ką norėtumėte keisti. : )
Diskotekos, žmonės, etc.. Gal kas nors Jums nepatiko bureliuose? Gal norit naujų burelių? Viską rašome čia, siųlome tai kas Jums šauna į galvą,bla bla bla :D | |
|
| |
mellanie
Pranešimų skaičius : 1806 Age : 28 Miestas. : Chicago Pamaina. : 4 Registration date : 2008-03-11
| Temos pavadinimas: Re: Nepatikimaiiii;D Sk. 02 28 2010, 21:54 | |
| * TUALETAI :D
reikia kuom nors pakvepinti ir pnš :D ir šiaip žiauriai smirdi ir primyšta aplinkui :D Dar kaip šlykštu nueit į tūliką ir matyt kraują nuvarvėjusį ir koks paketas mėnesinėms pamestas šalia :DDDDDDDDDDD fu. o bx irgi didelė užuojauta kai pas juos ten ta skylė yra tik, mergoms dar bent labai gerai :D
* PANOS
vien dėl kai kurių mergų/žiurkių visiškai man nesinori važiuoti į balsius :D nuotaiką man jos sugriaudavoo. ždž, atsimenu tokios panos normaliai apsirengusios sėdi ant žolės, bachūrai žaidžia kvadratą, o viena tokia pana , mždg 12 metų, matosi,kad jau kažkokia mados auka yra, su blizgančiais akiniais ir žiauriai aptemptais džinsais ir pnš stovi šikną išrietus,tipo labai kieta. :DDDDDDDDDD sunervinoo. xd arba dar seniau stovim eilėj baidarėm plaukti ir tokia viena debile ein prie vadovo to kur papludimį prižiūri,pamiršau jo vardą,tas kur su juodais plaukais toks :D sako "Mes galim sekančios eit? : ) " , ne esmė kad kiti ten stovi ir laukia, ilga eilė ir pnš. o jis "ne,matai,kad eilė yra." , o ta "nu prašaaaau,tigi mes tavo draugės,leiiisk :) " žiauru,norėjau eit ir prispardyt tą kalę :D bet tokių daug daug daug buvo. man jos visą likusią dieną sugadina. nepakenčiu tokių žertvikių :D | |
|
| |
Dovile
Pranešimų skaičius : 717 Age : 28 Miestas. : Klaipėda Registration date : 2009-06-10
| Temos pavadinimas: Re: Nepatikimaiiii;D Sk. 02 28 2010, 21:59 | |
| O kas gali tai pakeisti? Tokiu visada buvo ir bus ;DDD | |
|
| |
Ruokis
Pranešimų skaičius : 55 Age : 29 Miestas. : Mežeikiai Pamaina. : 5 Namelis. : 13b Registration date : 2010-02-13
| Temos pavadinimas: Re: Nepatikimaiiii;D Sk. 02 28 2010, 22:01 | |
| Cech. :D Juk niekad nebus taip, kad visi žmonės tau patiks ir su visais belenkaip gerai sutarsi. ;> Tuoliabiau kai žmonių tikrai nemažai. ;D Ir nieko čia nepakeisi. ;> | |
|
| |
Vesta
Pranešimų skaičius : 87 Age : 28 Miestas. : Mazeikiai Pamaina. : 4 Registration date : 2010-02-17
| Temos pavadinimas: Re: Nepatikimaiiii;D Sk. 02 28 2010, 22:02 | |
| Man nepatinka diskotekos galetu jas paivairinti o ne kiekviena vakara tokias pacias daryt nu buna 1 diskoteka kokia idomesne bet viena is 10 dienu. Dar man irgi nepatinka kad tualetuose nera ant vakaro tualetinio popieriaus :D Ir kai buna krikstynos reikia labai ilgai stovet lauke 2 kartus ilgiau negu trunka pacios krikstynos :) | |
|
| |
mellanie
| Temos pavadinimas: Re: Nepatikimaiiii;D Sk. 02 28 2010, 22:12 | |
| ai jo,dar maistas man žiauriai nepatiko. tie visokie kotletai ir ewww. guminiai blynai.. xD fu.
galėtų duoti kokias picas, skrudintas bulvikes, skaniai darytus blynus, čirvinius blynus.. va tada tai eičiau :D o dabar tai ten fuu.:D | |
|
| |
Ruokis
Pranešimų skaičius : 55 Age : 29 Miestas. : Mežeikiai Pamaina. : 5 Namelis. : 13b Registration date : 2010-02-13
| Temos pavadinimas: Re: Nepatikimaiiii;D Sk. 02 28 2010, 22:15 | |
| Jap, maistais tai nelabai būdavo. :> Nors praeitais metais dar palyginus norma buvo... Ne taip kai anksčiau. Nežinodavai nė ką valgai. :D | |
|
| |
Dovile
Pranešimų skaičius : 717 Age : 28 Miestas. : Klaipėda Registration date : 2009-06-10
| Temos pavadinimas: Re: Nepatikimaiiii;D Sk. 02 28 2010, 23:04 | |
| Tipo sake, kad praeitais metais septintai pamainai duodavo maista is sestos pamainos likuciu :DD (rofl) | |
|
| |
mellanie
| Temos pavadinimas: Re: Nepatikimaiiii;D Sk. 02 28 2010, 23:09 | |
| - Dovile rašo:
- Tipo sake, kad praeitais metais septintai pamainai duodavo maista is sestos pamainos likuciu :DD (rofl)
man sakė prieš važiuojant ten pirmą kartą tokia pažystama kuri jau buvo važiavusi (chaa,painu labai turbūt?:D) , kad ten duoda sriubas su makaronais dieną, o poto vakare duoda tą pačią sriubą tik išgraibo makaronus, nu tipo kai būna tie puodai kitų jau valgyti,jos išpila tuos makaronus kuriuos nesuvalgė , įpila biški tos sriubos be makaronų ir vėl kitiems paduoda :DDDDDDDDD
Paskutinį kartą redagavo mellanie, Sk. 02 28 2010, 23:10. Redaguota 1 kartą | |
|
| |
Dovile
| Temos pavadinimas: Re: Nepatikimaiiii;D Sk. 02 28 2010, 23:10 | |
| vakare neduoda sriubos ;D | |
|
| |
mellanie
| Temos pavadinimas: Re: Nepatikimaiiii;D Sk. 02 28 2010, 23:10 | |
| - Dovile rašo:
- vakare neduoda sriubos ;D
ai ką žn :DDDDDD kažką tokio sumalė | |
|
| |
Wik.
Pranešimų skaičius : 817 Age : 31 Miestas. : Šilutė Pamaina. : '08-4pam., '09/'10-5pam. Namelis. : '08-18||'09/'10-20* Registration date : 2008-03-13
| Temos pavadinimas: Re: Nepatikimaiiii;D Sk. 02 28 2010, 23:32 | |
| - Dovile rašo:
- Tipo sake, kad praeitais metais septintai pamainai duodavo maista is sestos pamainos likuciu :DD (rofl)
Užpraeitais draugai, kurie važiavo į septintą ir tą patį sakė :D | |
|
| |
Tomas:p
Pranešimų skaičius : 103 Age : 27 Miestas. : Mazeikiai Pamaina. : 4 :P Namelis. : Train hard ;D Registration date : 2010-02-14
| Temos pavadinimas: Re: Nepatikimaiiii;D Pir. 03 01 2010, 14:46 | |
| Nepatinka dyskes, lievi, suruge zmones. | |
|
| |
mellanie
| Temos pavadinimas: Re: Nepatikimaiiii;D Pir. 03 01 2010, 14:47 | |
| - Tomas:p rašo:
- Nepatinka dyskes, lievi, suruge zmones.
nu surūgę žmonės jau geriau nei kokios prisidažiusios fyfačkos kurios jaučiasi geresnės už visus:DDDDDDDD | |
|
| |
Bosas
Pranešimų skaičius : 65 Age : 31 Registration date : 2010-02-06
| Temos pavadinimas: Re: Nepatikimaiiii;D Pir. 03 01 2010, 15:03 | |
| Zmones, gyvenimas grazus ;D nebukit suruge, bent jau balsiuos ;] ko ten tada ir waziuot. ;D | |
|
| |
Tomas:p
Pranešimų skaičius : 103 Age : 27 Miestas. : Mazeikiai Pamaina. : 4 :P Namelis. : Train hard ;D Registration date : 2010-02-14
| Temos pavadinimas: Re: Nepatikimaiiii;D Pir. 03 01 2010, 15:38 | |
| | |
|
| |
Brigita*
Pranešimų skaičius : 32 Age : 31 Miestas. : Šiauliai Pamaina. : 2010m 5pam Registration date : 2010-02-19
| Temos pavadinimas: Re: Nepatikimaiiii;D Pir. 03 01 2010, 15:55 | |
| Man tai mankštos nepatinka, žiauriai tyngiu daryt:D daugiau tai pakenčiamai viskas:D jei maistas neskanus juk nebūtina jį valgyt:D tualetuose rimtai galėtų tualetinio popieriaus dažniau būt:D o dėl žmonių, tai visur ir visada atsiras tau nepatinkančių:) | |
|
| |
Bosas
Pranešimų skaičius : 65 Age : 31 Registration date : 2010-02-06
| Temos pavadinimas: Re: Nepatikimaiiii;D Pir. 03 01 2010, 16:15 | |
| mane dar biesina, kai atwaro kokie grupelem ar mergos ar bx, nesvarvu ir su kitais nebendrauja tik su kartu atvaziavusiais draugais, tai koks tolkas ten vaziuot. vazioji tam kad susirast draugu, o jei su ktais nezadi bendraut tai wapse trinkis sawam mieste | |
|
| |
Vesta
Pranešimų skaičius : 87 Age : 28 Miestas. : Mazeikiai Pamaina. : 4 Registration date : 2010-02-17
| Temos pavadinimas: Re: Nepatikimaiiii;D Pir. 03 01 2010, 19:16 | |
| - Bosas rašo:
- mane dar biesina, kai atwaro kokie grupelem ar mergos ar bx, nesvarvu ir su kitais nebendrauja tik su kartu atvaziavusiais draugais, tai koks tolkas ten vaziuot. vazioji tam kad susirast draugu, o jei su ktais nezadi bendraut tai wapse trinkis sawam mieste
Dar neteko tokiu sutikt. Ir nevien vaziuoji kad susirast dragu tiesiog gerai paleist laika. Gali ir nesusipazines pasiaust su senais gerais draugais. Ir beto gali kaikurie zmones buti per daug kuklus ir nekomunikabijus todel ir vaziuoja su savo grupelem. Bet as komunikabilumu nesiskundziu savaime kaskaip susitvarkau su situom reikalu :D | |
|
| |
Dovile
| Temos pavadinimas: Re: Nepatikimaiiii;D Pir. 03 01 2010, 19:38 | |
| pastebejau :D man irgi nera problemu ;D tik kad as esu keista mergicka daugiau nieko ;DDD | |
|
| |
zutara444 ž v a i g ž d ė!^^
Pranešimų skaičius : 255 Age : 27 Pamaina. : 4 :)~ Namelis. : Malunas Registration date : 2010-01-13
| Temos pavadinimas: Re: Nepatikimaiiii;D Pir. 03 01 2010, 19:49 | |
| - Dovile rašo:
- pastebejau :D
man irgi nera problemu ;D tik kad as esu keista mergicka daugiau nieko ;DDD tikrai kad keista | |
|
| |
Lexia. Forumo galva.
Pranešimų skaičius : 3319 Age : 31 Miestas. : Klaipėda. Pamaina. : 6. Namelis. : 15b Registration date : 2008-03-06
| Temos pavadinimas: Re: Nepatikimaiiii;D Pir. 03 01 2010, 22:10 | |
| galėčiau daug kuom paprieštarauti. : ) taip, dėl tualetų tikrai sutinku. Mažiukai jie labai, kai kurie. smirdž, bet daug vaikų, o valytojų tai tik kelios. Diskotekos. Yra daromas progresas, tai manau turim jau kuom džiaugtis. dėl žmonių. kvailiausias noras patikti visiems. didžiausia nesąmonė, kad visi žmonės įtiks Tau. maistas. Visose valgyklose taip daroma. krizė gi: D Mellanie, dėl tų bulvyčių ir čipsų. čia gi valgykla, o ne restoranas. žmonių grupelės. būna gi tikrai, kaip kažkas minėjo, nekomunikabilių. taip pat gi ne vien draugų važiuoja ieškotis. gal atitrūkt nuo kasdienybės, atitrūkt nuo tėvų ir pan. dėl mankštų ir sporto. Taigi Balsiai - SPORTO stovykla. man, kas nepatinka, stengiuos ignoruot. štai ir viskas. per daug kažko nėra, kad nepatiktų. :> | |
|
| |
RaDviLe
Pranešimų skaičius : 654 Age : 29 Registration date : 2008-04-11
| Temos pavadinimas: Re: Nepatikimaiiii;D Pir. 03 01 2010, 22:45 | |
| omg mellanie gi visų vis kitoks stilius tegu būna fyfos, emo ar dar kas svarbu tau netrugdo. ne visi turi būti kaip tu ir pnš. šiaip dėl maisto galėtų būt ir vegetariškas meniu, nes šiaip pradedanti esu, o taip tai viskas ten tobula | |
|
| |
mellanie
| Temos pavadinimas: Re: Nepatikimaiiii;D Pir. 03 01 2010, 23:37 | |
| - RaDviLe rašo:
- omg mellanie gi visų vis kitoks stilius tegu būna fyfos, emo ar dar kas svarbu tau netrugdo. ne visi turi būti kaip tu ir pnš. šiaip dėl maisto galėtų būt ir vegetariškas meniu, nes šiaip pradedanti esu, o taip tai viskas ten tobula
visų pirma trukdo,nes užknisa kai yra žmonių kurios jaučiasi geresnės už visos, kad ir kai buvo ta kalė '09 metais,stovim eilėj baidarėm, jau apie dešimt minučių, o ji tik atėjo į paplūdimį, jau iš kart "mes sekančios eisim,ok?" ; tu įsivaizduoji kaip nervuoja? netrukdytų tai ir nerašyčiau šitoj temoj. pasakyk, kuom jos ypatingos? kad jos tipo išsidažiusios baidyklės su "draugėmis" (čiūj ir tos dirbtinės - tik dėl reputacijos) ? ;D tavo žiniai,žmonių kurie yra panašūs į mane, dažniausiai nepakenčiu, o ir nieko neminėjau, kad kiekvienas turi būti kaip aš. iš kur ištraukei..? - dėl vegetariško meniu ir dėl didelių draugų grupelių pritarsiu ;DD yra daug vegetarų,tarp jų ir aš. kažkaip net nepagalvojau apie vegetarišką meniu, nes pati kaip minėjau niekada ten nevalgydavau tai..:D | |
|
| |
RaDviLe
Pranešimų skaičius : 654 Age : 29 Registration date : 2008-04-11
| Temos pavadinimas: Re: Nepatikimaiiii;D Antr. 03 02 2010, 13:26 | |
| - mellanie rašo:
- RaDviLe rašo:
- omg mellanie gi visų vis kitoks stilius tegu būna fyfos, emo ar dar kas svarbu tau netrugdo. ne visi turi būti kaip tu ir pnš. šiaip dėl maisto galėtų būt ir vegetariškas meniu, nes šiaip pradedanti esu, o taip tai viskas ten tobula
visų pirma trukdo,nes užknisa kai yra žmonių kurios jaučiasi geresnės už visos, kad ir kai buvo ta kalė '09 metais,stovim eilėj baidarėm, jau apie dešimt minučių, o ji tik atėjo į paplūdimį, jau iš kart "mes sekančios eisim,ok?" ; tu įsivaizduoji kaip nervuoja? netrukdytų tai ir nerašyčiau šitoj temoj. pasakyk, kuom jos ypatingos? kad jos tipo išsidažiusios baidyklės su "draugėmis" (čiūj ir tos dirbtinės - tik dėl reputacijos) ? ;D
tavo žiniai,žmonių kurie yra panašūs į mane, dažniausiai nepakenčiu, o ir nieko neminėjau, kad kiekvienas turi būti kaip aš. iš kur ištraukei..? - dėl vegetariško meniu ir dėl didelių draugų grupelių pritarsiu ;DD yra daug vegetarų,tarp jų ir aš. kažkaip net nepagalvojau apie vegetarišką meniu, nes pati kaip minėjau niekada ten nevalgydavau tai..:D ne nu, bet pagalvok jos gi nesako tau nk į veidą, neužkabina ir pnš.l tai kam be reikalo žmonių nekęst ir pykti jiems reikšt ir dar kaip vienoj žinutėj minėjai , kad norėtum apdaužyt ar pan. | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Nepatikimaiiii;D | |
| |
|
| |
| Nepatikimaiiii;D | |
|