Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Balsių stovyklos forumas.

rodiklisrodiklis  Latest imagesLatest images  RegistruotisRegistruotis  Prisijungti  Balsiai.lt  

Nepatikimaiiii;D

Go down 
+32
vysnea
monimonimoni22
Venzas
Kryštė
Velnias
Kamilem
Fane
vikutis
Mėlynikė.~
Bitute
Ruta;*
Samanta
Rokis..
Raimonda.'
DaftPunk
Burbulitea
GanjaMan
Ery*
karolė.
Darellis
Dalia
RaDviLe
Lexia.
zutara444
Brigita*
Bosas
Tomas:p
Wik.
Vesta
Ruokis
Dovile
mellanie
36 posters
Pereiti prie : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
AutoriusPranešimas
mellanie

mellanie

Female
Pranešimų skaičius : 1806
Miestas. : Chicago
Pamaina. : 4
Registration date : 2008-03-11

Nepatikimaiiii;D - Page 2 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Nepatikimaiiii;D   Nepatikimaiiii;D - Page 2 EmptyAntr. 03 02 2010, 15:03

RaDviLe rašo:
mellanie rašo:
RaDviLe rašo:
omg mellanie gi visų vis kitoks stilius tegu būna fyfos, emo ar dar kas svarbu tau netrugdo. ne visi turi būti kaip tu ir pnš. šiaip dėl maisto galėtų būt ir vegetariškas meniu, nes šiaip pradedanti esu, o taip tai viskas ten tobula I love you

visų pirma trukdo,nes užknisa kai yra žmonių kurios jaučiasi geresnės už visos, kad ir kai buvo ta kalė '09 metais,stovim eilėj baidarėm, jau apie dešimt minučių, o ji tik atėjo į paplūdimį, jau iš kart "mes sekančios eisim,ok?" ; tu įsivaizduoji kaip nervuoja? netrukdytų tai ir nerašyčiau šitoj temoj. pasakyk, kuom jos ypatingos? kad jos tipo išsidažiusios baidyklės su "draugėmis" (čiūj ir tos dirbtinės - tik dėl reputacijos) ? ;D

tavo žiniai,žmonių kurie yra panašūs į mane, dažniausiai nepakenčiu, o ir nieko neminėjau, kad kiekvienas turi būti kaip aš. iš kur ištraukei..?
-
dėl vegetariško meniu ir dėl didelių draugų grupelių pritarsiu ;DD
yra daug vegetarų,tarp jų ir aš. kažkaip net nepagalvojau apie vegetarišką meniu, nes pati kaip minėjau niekada ten nevalgydavau tai..:D
ne nu, bet pagalvok jos gi nesako tau nk į veidą, neužkabina ir pnš.l tai kam be reikalo žmonių nekęst ir pykti jiems reikšt ir dar kaip vienoj žinutėj minėjai , kad norėtum apdaužyt ar pan.

Manęs užsikabinimai,ižeidinėjimai, užsivarymai ir panašūs dalykai nei kiek netrikdo ir nenervuoja. Mane labiausiai nervuoja tokie dalykai per kuriuos nėra stengtasi ižeisti, pvz kai koks žmogus pasako "kaip tavo metų,tu kuri gerus rašinėlius" ar pnš, šiuo atveju irgi isižeidžiu kai taip elgiasi tokios kalės.
Atgal į viršų Go down
Dovile

Dovile

Female
Pranešimų skaičius : 717
Miestas. : Klaipėda
Registration date : 2009-06-10

RašytiTemos pavadinimas: Re: Nepatikimaiiii;D   Nepatikimaiiii;D - Page 2 EmptyAntr. 03 02 2010, 15:33

Kalė yra šuns patelė, būkime ir aukime tolerantiški. :DD
Ko tu taip sureikšmini viską nesuprantu ;DD
Tegu daro jos ka nori, nekreipk demesio, tiesiog zinok kad gan daugumos zmoniu poziuris i tokias yra kritiskas ir pasitenkink tuom ;DD
Atgal į viršų Go down
mellanie

mellanie

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: Nepatikimaiiii;D   Nepatikimaiiii;D - Page 2 EmptyAntr. 03 02 2010, 15:38

Dovile rašo:
Kalė yra šuns patelė, būkime ir aukime tolerantiški. :DD
Ko tu taip sureikšmini viską nesuprantu ;DD
Tegu daro jos ka nori, nekreipk demesio, tiesiog zinok kad gan daugumos zmoniu poziuris i tokias yra kritiskas ir pasitenkink tuom ;DD

aš tokia esu blia:D
Atgal į viršų Go down
Dalia

Dalia

Female
Pranešimų skaičius : 1098
Miestas. : Kaunas.
Pamaina. : '08-4; '09-4; '10-4 ;DD
Namelis. : Ha.
Registration date : 2008-03-12

RašytiTemos pavadinimas: Re: Nepatikimaiiii;D   Nepatikimaiiii;D - Page 2 EmptyAntr. 03 02 2010, 17:19

Buvo tokių žmonių kuriems kiti buvo nelygis. Tokių stengiuosi paprasčiausiai nematyti. Kartais taip ir norisi trenkti per galvą, bet kažkaip paignoruoju ir nebematau problemos. Visur visokių žmonių būną ;DD
Tualetuose turėtų būti dažniau tualetinio ;D Tas tai tikrai. O šlykštu būna, kai pvz. rankšluostis kurį ten kabina rankom nusivalyt būna iškruvintas. Nu blia. Mergos tai wpš žiaurios jei šitaip šlykščiai elgiasi. Jei nėra tualetinio, tai kokių nosinių pasiimkit, nu bet blia to rankšluosčio tai nenaudokit kaip tualetinio.... Siaubas ten, kai pamatai tokių dalykų. Dar nepatiko ar tai bernų ar panų duše [ir tam ir tam buvau, tai nebeatsimenu kuris ;D] yra ta skylė lange. Ten rankšluostį vis tenka dėt. Galėtų ten ir patvarkyt tą vietą. Nes nu blem. Jei jau reikia nusiimti rankšluostį tai ką žinau. Nemalonu sakau. Nenorėčiau, kad kokie bernai vėpsotų. : DDD
Valgykloj tai dar taip pusė bėdos. Tik nepakenčiu tų guminių blynų kuriuos pirmą rytą duoda ;DDD To maisto beveik nevalgiau, tad dažnai alkana jaučiausi. Galėtų padidinti akriuko asortimentą :DD
Atgal į viršų Go down
Dovile

Dovile

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: Nepatikimaiiii;D   Nepatikimaiiii;D - Page 2 EmptyAntr. 03 02 2010, 17:29

Jo, trūkdavo Akre visko :/ pamenu kai visas apkepėles išpirko, o mes nevalgėm pietų ir grinai tų apkepėlių taip norėjom, sak neturim :// galetu dažniau jų užvežt, biznis eina nesveikų nesveikiausiai :DD jama pitaka, nors jos tiek nekainuoja ;D
Atgal į viršų Go down
RaDviLe

Female
Pranešimų skaičius : 654
Registration date : 2008-04-11

RašytiTemos pavadinimas: Re: Nepatikimaiiii;D   Nepatikimaiiii;D - Page 2 EmptyAntr. 03 02 2010, 18:46

nu tų bitces visur yra ir šiaip visiem neįtiksi tai kol nevaro ant taves ar kažką nu nereik taip priešiškai nusistatyt, nes konfliktą tikdar labiau išprovokuosi. Ir šiaip dauguma žmonių gal iš pirmo žvilgsnio atrodo nemalonūs, o pabendravus sužinai, kad jie tikrai šilti žmogučiai. Ir man yra saką, kad kol nepabendrauja dauguma mane laiko pasikėlusia, o kai susipažįsta iškart viskas grynai pasikeičia;}
Atgal į viršų Go down
Darellis

Darellis

Male
Pranešimų skaičius : 939
Miestas. : Šiauliai
Registration date : 2008-07-13

RašytiTemos pavadinimas: Re: Nepatikimaiiii;D   Nepatikimaiiii;D - Page 2 EmptyAntr. 03 02 2010, 19:12

as taip apie tave galvojau :) Gal ne taip, kad jau laabai pasikelus, bet pan. dabar kai pagalvoju, tai tikrai ne. lol!
Atgal į viršų Go down
RaDviLe

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: Nepatikimaiiii;D   Nepatikimaiiii;D - Page 2 EmptyAntr. 03 02 2010, 20:18

Nu va kaip miela;DDD
Atgal į viršų Go down
karolė.

karolė.

Female
Pranešimų skaičius : 663
Miestas. : Klaipėda.;}*
Pamaina. : ketvirtaa.
Namelis. : I wear my sunglasses at night.*
Registration date : 2009-02-04

RašytiTemos pavadinimas: Re: Nepatikimaiiii;D   Nepatikimaiiii;D - Page 2 EmptyAntr. 03 02 2010, 20:26

Radvilė per graži, kad iš pirmo žvilgsnio nepasikėlus atrodytų : DDD
Atgal į viršų Go down
RaDviLe

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: Nepatikimaiiii;D   Nepatikimaiiii;D - Page 2 EmptyAntr. 03 02 2010, 20:29

karolė. rašo:
eik tu šikt, karole, neskelbus klaidingos savo nuomonės;D visvien tave myliu
Atgal į viršų Go down
Dovile

Dovile

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: Nepatikimaiiii;D   Nepatikimaiiii;D - Page 2 EmptyAntr. 03 02 2010, 20:30

ir dar mane aisku :D
Atgal į viršų Go down
RaDviLe

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: Nepatikimaiiii;D   Nepatikimaiiii;D - Page 2 EmptyAntr. 03 02 2010, 20:30

Dovile rašo:
ir dar mane aisku :D
jap;D
Atgal į viršų Go down
Vesta

Vesta

Female
Pranešimų skaičius : 87
Miestas. : Mazeikiai
Registration date : 2010-02-17

RašytiTemos pavadinimas: Re: Nepatikimaiiii;D   Nepatikimaiiii;D - Page 2 EmptyAntr. 03 02 2010, 20:31

Ir dar as prie to pacio :)))
Atgal į viršų Go down
RaDviLe

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: Nepatikimaiiii;D   Nepatikimaiiii;D - Page 2 EmptyAntr. 03 02 2010, 20:31

Mylim visus;D I love you
Atgal į viršų Go down
karolė.

karolė.

Female
Pranešimų skaičius : 663
Miestas. : Klaipėda.;}*
Pamaina. : ketvirtaa.
Namelis. : I wear my sunglasses at night.*
Registration date : 2009-02-04

RašytiTemos pavadinimas: Re: Nepatikimaiiii;D   Nepatikimaiiii;D - Page 2 EmptyAntr. 03 02 2010, 20:38

RaDviLe rašo:
karolė. rašo:
eik tu šikt, karole, neskelbus klaidingos savo nuomonės;D visvien tave myliu
čia ne klaidinga (angel) aš irgi tave myliu I love you
Atgal į viršų Go down
mellanie

mellanie

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: Nepatikimaiiii;D   Nepatikimaiiii;D - Page 2 EmptyTr. 03 03 2010, 00:12

Dalia rašo:
Buvo tokių žmonių kuriems kiti buvo nelygis. Tokių stengiuosi paprasčiausiai nematyti. Kartais taip ir norisi trenkti per galvą, bet kažkaip paignoruoju ir nebematau problemos. Visur visokių žmonių būną ;DD
Tualetuose turėtų būti dažniau tualetinio ;D Tas tai tikrai. O šlykštu būna, kai pvz. rankšluostis kurį ten kabina rankom nusivalyt būna iškruvintas. Nu blia. Mergos tai wpš žiaurios jei šitaip šlykščiai elgiasi. Jei nėra tualetinio, tai kokių nosinių pasiimkit, nu bet blia to rankšluosčio tai nenaudokit kaip tualetinio.... Siaubas ten, kai pamatai tokių dalykų. Dar nepatiko ar tai bernų ar panų duše [ir tam ir tam buvau, tai nebeatsimenu kuris ;D] yra ta skylė lange. Ten rankšluostį vis tenka dėt. Galėtų ten ir patvarkyt tą vietą. Nes nu blem. Jei jau reikia nusiimti rankšluostį tai ką žinau. Nemalonu sakau. Nenorėčiau, kad kokie bernai vėpsotų. : DDD
Valgykloj tai dar taip pusė bėdos. Tik nepakenčiu tų guminių blynų kuriuos pirmą rytą duoda ;DDD To maisto beveik nevalgiau, tad dažnai alkana jaučiausi. Galėtų padidinti akriuko asortimentą :DD

dėl rankšluosčių tai nemačiau, nors visai nenustebčiau , kad kokios psichės taip darytų. ŠLYKŠTU. o.o
dėl to lango irgi žiauriai,kam jį ten įdėti krč.. :DDDDDDDDDD bet kažkaip jis dažniausiai būdavo užgaruotas ar išterliotas lb,nžn,tai mes kažkaip net nekreipdavom dėmesio,nes per ten nk nesimatydavo:D ir dėl valgio - TAIPTAIPTAIP. ew. x.o tas apkepėles ir picas ir pnš tikrai galėtų dažniau vešti, aš visada vietoj visokios valgyklos eidavau ten pirkti :D pamenu bandžiau gauti picas, bet negaudavau. tai vieną dieną pamačiau žmogų picą nusipirkus, iš kart BĖGAU, kaip per kokias lenktynes, kad tik spėčiau tą picą nusipirkt. tik nsmn kad jos tokios mažos o taip brangiai kainuoja :DDDDDD
Atgal į viršų Go down
Ery*

Ery*

Female
Pranešimų skaičius : 74
Miestas. : Vilnius
Registration date : 2010-02-20

RašytiTemos pavadinimas: Re: Nepatikimaiiii;D   Nepatikimaiiii;D - Page 2 EmptyTr. 03 03 2010, 22:52

RaDviLe rašo:
omg mellanie gi visų vis kitoks stilius tegu būna fyfos, emo ar dar kas svarbu tau netrugdo. ne visi turi būti kaip tu ir pnš. šiaip dėl maisto galėtų būt ir vegetariškas meniu, nes šiaip pradedanti esu, o taip tai viskas ten tobula I love you
Va va, su tuo vegetarišku meniu ;DD
Pati vegetarė esu gal kokius antrus metus. Ir dabar man mama neduoda ramybės "ką tu ten basliuose valgysi, jei mėsą duos?? "
Gerai pagalvojus, tai matyt teks krautis tų sriubų gausybę ir jomis maitintis. ;DD
Atgal į viršų Go down
http://www.ydomybes.do-forum.com
mellanie

mellanie

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: Nepatikimaiiii;D   Nepatikimaiiii;D - Page 2 EmptyKv. 03 04 2010, 04:15

Ery* rašo:
RaDviLe rašo:
Va va, su tuo vegetarišku meniu ;DD
Pati vegetarė esu gal kokius antrus metus. Ir dabar man mama neduoda ramybės "ką tu ten basliuose valgysi, jei mėsą duos?? "
Gerai pagalvojus, tai matyt teks krautis tų sriubų gausybę ir jomis maitintis. ;DD

aš irgi vegetarė,vos ne visą savo gyvenimą:D nu būdama maždaug ketverių pamenu nevalgydavau mėsos, bet valgau tik vištieną ir žuvį. LABAI retai valgau jautieną ar kiaulieną,bet kartais negaliu atsisakyti kai būna ant kokių apkepėlių ar picų,tada tikraii nusiperku. man kažkaip nėra problemų. ir sriubų jooo,reikės veštis. daug jų. :D
Atgal į viršų Go down
zutara444
ž v a i g ž d ė!^^
zutara444

Female
Pranešimų skaičius : 255
Pamaina. : 4 :)~
Namelis. : Malunas
Registration date : 2010-01-13

RašytiTemos pavadinimas: Re: Nepatikimaiiii;D   Nepatikimaiiii;D - Page 2 EmptyKv. 03 04 2010, 11:22

Vegetares ,atsirado sing
Atgal į viršų Go down
Wik.

Wik.

Female
Pranešimų skaičius : 817
Miestas. : Šilutė
Pamaina. : '08-4pam., '09/'10-5pam.
Namelis. : '08-18||'09/'10-20*
Registration date : 2008-03-13

RašytiTemos pavadinimas: Re: Nepatikimaiiii;D   Nepatikimaiiii;D - Page 2 EmptyKv. 03 04 2010, 11:31

Mano draugė kartą tokią gerą frazę pasakė: Nemėgstu vegetarų, nes jie suvalgo mano maisto maistą. :D
O šiaip, Mellanie, kokia iš tavęs vegetarė, jei valgai vištieną ar vat kad ir tas piceles su kumpiu. Turiu ne vieną draugę, kuri yra vegetarė, viena iš jų netgi nuo 2 metų ir jos į burną neėma jokios mėsos. Net sūrio su kažkokios mėsos kaip ir gabaliukais nevalgo. Tai, kad tu tikrai ne vegetarė.
Atgal į viršų Go down
GanjaMan

Pranešimų skaičius : 28
Pamaina. : 11
Registration date : 2010-02-17

RašytiTemos pavadinimas: Re: Nepatikimaiiii;D   Nepatikimaiiii;D - Page 2 EmptyKv. 03 04 2010, 12:17

Man tai tas maistas skanus! Cool Tik kad sriubos skiestos :D
Atgal į viršų Go down
Burbulitea

Burbulitea

Female
Pranešimų skaičius : 44
Miestas. : Mazeikiai
Pamaina. : Penkta c:
Registration date : 2008-06-20

RašytiTemos pavadinimas: Re: Nepatikimaiiii;D   Nepatikimaiiii;D - Page 2 EmptyKv. 03 04 2010, 14:40

Man irgi tos sriubos kažkokios keistos bounce
Atgal į viršų Go down
mellanie

mellanie

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: Nepatikimaiiii;D   Nepatikimaiiii;D - Page 2 EmptyKv. 03 04 2010, 14:47

Wik. rašo:
Mano draugė kartą tokią gerą frazę pasakė: Nemėgstu vegetarų, nes jie suvalgo mano maisto maistą. :D
O šiaip, Mellanie, kokia iš tavęs vegetarė, jei valgai vištieną ar vat kad ir tas piceles su kumpiu. Turiu ne vieną draugę, kuri yra vegetarė, viena iš jų netgi nuo 2 metų ir jos į burną neėma jokios mėsos. Net sūrio su kažkokios mėsos kaip ir gabaliukais nevalgo. Tai, kad tu tikrai ne vegetarė.

blm tiek prirašiau ir išsitrynė,tingiu dbr per naujo rašyti.. UGHHHHHHHHHH

aš tą jautieną ir kiaulieną išvis nevalgau,mždg kartą į penkis mėnesius. tik balsiuose tenka kiaulęę daug valgyti:DDD tingiu rašyyyt :/
Atgal į viršų Go down
Wik.

Wik.

Female
Pranešimų skaičius : 817
Miestas. : Šilutė
Pamaina. : '08-4pam., '09/'10-5pam.
Namelis. : '08-18||'09/'10-20*
Registration date : 2008-03-13

RašytiTemos pavadinimas: Re: Nepatikimaiiii;D   Nepatikimaiiii;D - Page 2 EmptyKv. 03 04 2010, 14:55

Tai jautienos ir kiaulienos aš ir nesu gerbėja, bet na vistiek būna, kad valgau. O jei jau valgai kažką tokio tai nesi vegetaras vadinas :D Nu vnž, nesvarbu čia ;D

Kad būtų į temą tai va man nepatiko vienas dalykas praeitais metais, kai nenori valgyt bet vadovas verčia. Pvz. pirmaisiais metais per 12 dienų pusryčių buvau 1 kartą, per praeitus jei neklystu visus kartus gavom eiti. Jau tas Vycka... :/ Ir dar aišku prisidedu prie tų, kuriems nepatinka kai vakare nebebūna tualetinio popieriaus. :D
Ai ir vaaa, dar kartais užknisa kai susitvarkai kambarį, gražiai pasikloji lovą, o po kelių minučių kas nors ateina ir vėl viską sukuičia :D
Atgal į viršų Go down
zutara444
ž v a i g ž d ė!^^
zutara444

Female
Pranešimų skaičius : 255
Pamaina. : 4 :)~
Namelis. : Malunas
Registration date : 2010-01-13

RašytiTemos pavadinimas: Re: Nepatikimaiiii;D   Nepatikimaiiii;D - Page 2 EmptyKv. 03 04 2010, 15:05

man nepatinka kad turi ilgai laukti kol kelialapi atsius bounce bounce
Atgal į viršų Go down
Sponsored content

RašytiTemos pavadinimas: Re: Nepatikimaiiii;D   Nepatikimaiiii;D - Page 2 Empty

Atgal į viršų Go down

Nepatikimaiiii;D
Atgal į viršų 
Puslapis 28Pereiti prie : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next