| Nepatikimaiiii;D | |
|
+32vysnea monimonimoni22 Venzas Kryštė Velnias Kamilem Fane vikutis Mėlynikė.~ Bitute Ruta;* Samanta Rokis.. Raimonda.' DaftPunk Burbulitea GanjaMan Ery* karolė. Darellis Dalia RaDviLe Lexia. zutara444 Brigita* Bosas Tomas:p Wik. Vesta Ruokis Dovile mellanie 36 posters |
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Mėlynikė.~
Pranešimų skaičius : 123 Age : 31 Miestas. : Klaipėda Pamaina. : 6 Registration date : 2009-01-25
| Temos pavadinimas: Re: Nepatikimaiiii;D Pen. 04 09 2010, 22:25 | |
| Su tais dušais. Man tai labiausiai patiko (not), kaip vieną dieną tokios dvi šaunios panelytės sugalvojo pasijust kaip namie ir po vieną ėjo į dušą, užsirakino sau ramiausiai. Ne esmė, kad už jų eilutė jau driekiasi ;D sakau "Amm.. Gal įsileisi, yra laukiančių". Sako "NEEE" ;DDD tai pralaukėm dar pusvalanduką, kol jos karališkai nusiturškė, kol pačios įlindom su Brukne ;DD | |
|
| |
mellanie
Pranešimų skaičius : 1806 Age : 28 Miestas. : Chicago Pamaina. : 4 Registration date : 2008-03-11
| Temos pavadinimas: Re: Nepatikimaiiii;D Pen. 04 09 2010, 22:43 | |
| žiauru. nesuprantu tokių panų. o.O
-
klausykit,o kai jūs būdavot po dvi ar trys,kaip jūs viską darydavot?:DDDDD
mes visada eidavom po dvi. tai va ką darėm:DD aš nueinu į dušą su viskuom (rankšluosčiu,šampūnu,rūbais,etc),mano drg nueina ten kur yra tas suoliukas,abi nusirengiam,td užsidedam abi rankšluostį,aš nueinu ir pasidedu rūbus ant suoliuko,td grįžtu į dušą, būnu visą laiką su rankšluosčiu,draugė įeina į dušą su rankšluosčiu, abi pasidedam rankšluostį kažkur (aš tai kai prie lango būdavau,tai užsidėdavau rankšluostį jei neklystu ant to lango,o ji nžn kur:DD) ir maudydavomes:DDDDDDDDDDDD poto kai išsimaudydavom abi vėl užsidėjom rankšluostį, aš rengiausi prie suoliuko,jin nuėjo iki to suoliuko su rankšluosčiu,pasiemė apatinius,nuėjo atgal į dušą,užsidėjo, tada abi rengemės prie suoliuko:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
čia tokia biški ištvirkusi tema,bet pooom:D kaip jūs darydavot? gal čia atsiras kurios būdavo nuogos ?:DDDDDDD just wonderiiiiing | |
|
| |
Dalia
Pranešimų skaičius : 1098 Age : 29 Miestas. : Kaunas. Pamaina. : '08-4; '09-4; '10-4 ;DD Namelis. : Ha. Registration date : 2008-03-12
| Temos pavadinimas: Re: Nepatikimaiiii;D Št. 04 10 2010, 12:15 | |
| Eidavom po tris, neatsimenu kaip darėm, gal ir taip pat. O gal tiesiog ant suoliuko visos būdamos su rankšluosčiais rengėmės. Iš tikro jau pamišau. | |
|
| |
Darellis
Pranešimų skaičius : 939 Age : 31 Miestas. : Šiauliai Registration date : 2008-07-13
| Temos pavadinimas: Re: Nepatikimaiiii;D Št. 04 10 2010, 12:26 | |
| Mes po 3 eidavom xD ir net nezinau, nusirengi ir i dusa | |
|
| |
Raimonda.'
Pranešimų skaičius : 348 Age : 30 Miestas. : klaipeda Pamaina. : 6 Namelis. : 18 Registration date : 2009-07-08
| Temos pavadinimas: Re: Nepatikimaiiii;D Št. 04 10 2010, 13:11 | |
| mes viena karta duse pamirsom duris uzsirakint ..(blush) (rofl) nu aisku kazkas jas ir atidare, tik gerai kad su maudymkem buvom : D | |
|
| |
karolė.
Pranešimų skaičius : 663 Age : 29 Miestas. : Klaipėda.;}* Pamaina. : ketvirtaa. Namelis. : I wear my sunglasses at night.* Registration date : 2009-02-04
| Temos pavadinimas: Re: Nepatikimaiiii;D Št. 04 10 2010, 13:19 | |
| - Raimonda.' rašo:
- mes viena karta duse pamirsom duris uzsirakint ..(blush) (rofl) nu aisku kazkas jas ir atidare, tik gerai kad su maudymkem buvom : D
tada buvo žiauru : DD atsakau, gerai, kad su maudymkėm buvom : DD | |
|
| |
RaDviLe
Pranešimų skaičius : 654 Age : 29 Registration date : 2008-04-11
| Temos pavadinimas: Re: Nepatikimaiiii;D Št. 04 10 2010, 13:52 | |
| Puikiai pamenu;D ėjau prie veidrodžio rankšluostį pasiimt ir atidaro pana duris. Aš klykt iš inercijos pradėjau toks jausmas, kad be maudymuko, o ta pana irgi persigandusiom akim;D | |
|
| |
Raimonda.'
Pranešimų skaičius : 348 Age : 30 Miestas. : klaipeda Pamaina. : 6 Namelis. : 18 Registration date : 2009-07-08
| Temos pavadinimas: Re: Nepatikimaiiii;D Št. 04 10 2010, 14:26 | |
| visa diena paskui ta prisiminus juokas eme : DDDD | |
|
| |
mellanie
Pranešimų skaičius : 1806 Age : 28 Miestas. : Chicago Pamaina. : 4 Registration date : 2008-03-11
| Temos pavadinimas: Re: Nepatikimaiiii;D Št. 04 10 2010, 19:00 | |
| - RaDviLe rašo:
- Puikiai pamenu;D ėjau prie veidrodžio rankšluostį pasiimt ir atidaro pana duris. Aš klykt iš inercijos pradėjau toks jausmas, kad be maudymuko, o ta pana irgi persigandusiom akim;D
omg:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD | |
|
| |
RaDviLe
| Temos pavadinimas: Re: Nepatikimaiiii;D Št. 04 10 2010, 19:03 | |
| Bet kas svarbiausia kokias 2h prasedėjom duše ir dainavom I'm your venus, I'm your fire, bet niekam dušo neprireikė ir net nežinojom, kad durys atrakintos;D atsibudo visi tik tada kai mes pradėjom rankšluoščių jau ieškot;D | |
|
| |
Gintaree0
Pranešimų skaičius : 6 Age : 29 Miestas. : Kretinga Pamaina. : 6 Registration date : 2010-04-09
| Temos pavadinimas: Re: Nepatikimaiiii;D Sk. 04 11 2010, 20:27 | |
| Dabar papasakosiu tokį įvykį dėl kurio tikrai supykau ant vieno vadovo.
Ateinam su namelio draugėm tinklinio pažaisti prie Virvytės, o ten sėdi vadovas su kažkokiom panom ir pliurpia. Mes žaidžiam ir tada tas kamuolys skrido tai panai į galvą (žinoma netyčia). O ta ant mūsų pradėjo rėkt ir nešvankius žodžius laidyti, o vadovas sėdi ir NIEKO jai nesako. Nu nekreipėm dėmesio toliau žaidžiam, tada ir vėl kamuolys skrido į tą pusę kur jie ten sėdėjo mes pradėjom šaukt, kad atsargiai parskrenda o ta nereguoja, tai vėl gavo į galva tada jau ir akiniai nuskrido, ta ir vėl ant mūsų klykia, keikias vos ne muštis puola, o vadovas žinoma "negirdi". Nu tada supykusios išėjom. Vakare vadovas priėjo prie mūsų (jis buvo mūsų vadovas) ir klausia ko čia tokios supykusios ant jo. Tada jam viską rėžėm o jis sako: - Aš nieko negalėjau padaryti gi ji futbolistė. Bet gi ji irgi stovyklautoja, galioja tos pačios taisyklės o vadovai joms šitaip nusileidžia. | |
|
| |
mellanie
| Temos pavadinimas: Re: Nepatikimaiiii;D Sk. 04 11 2010, 20:32 | |
| - Gintaree0 rašo:
- Dabar papasakosiu tokį įvykį dėl kurio tikrai supykau ant vieno vadovo.
Ateinam su namelio draugėm tinklinio pažaisti prie Virvytės, o ten sėdi vadovas su kažkokiom panom ir pliurpia. Mes žaidžiam ir tada tas kamuolys skrido tai panai į galvą (žinoma netyčia). O ta ant mūsų pradėjo rėkt ir nešvankius žodžius laidyti, o vadovas sėdi ir NIEKO jai nesako. Nu nekreipėm dėmesio toliau žaidžiam, tada ir vėl kamuolys skrido į tą pusę kur jie ten sėdėjo mes pradėjom šaukt, kad atsargiai parskrenda o ta nereguoja, tai vėl gavo į galva tada jau ir akiniai nuskrido, ta ir vėl ant mūsų klykia, keikias vos ne muštis puola, o vadovas žinoma "negirdi". Nu tada supykusios išėjom. Vakare vadovas priėjo prie mūsų (jis buvo mūsų vadovas) ir klausia ko čia tokios supykusios ant jo. Tada jam viską rėžėm o jis sako: - Aš nieko negalėjau padaryti gi ji futbolistė. Bet gi ji irgi stovyklautoja, galioja tos pačios taisyklės o vadovai joms šitaip nusileidžia. būtent,tokie dalykai tai grynai nesąmonės. niekada tokių netramdo, nes visada randa priežastis dėl ko. ar gražios, ar panos,ar dar kas:D bet svarbiausia nieko nedaro. nepakenčiu tokių vadovų,juk tokias reik nuleist iš padebesų blm | |
|
| |
Austute
Pranešimų skaičius : 207 Age : 28 Miestas. : Šiauliai Pamaina. : 4 Registration date : 2010-02-18
| Temos pavadinimas: Re: Nepatikimaiiii;D Sk. 04 11 2010, 20:41 | |
| - Gintaree0 rašo:
- Dabar papasakosiu tokį įvykį dėl kurio tikrai supykau ant vieno vadovo.
Ateinam su namelio draugėm tinklinio pažaisti prie Virvytės, o ten sėdi vadovas su kažkokiom panom ir pliurpia. Mes žaidžiam ir tada tas kamuolys skrido tai panai į galvą (žinoma netyčia). O ta ant mūsų pradėjo rėkt ir nešvankius žodžius laidyti, o vadovas sėdi ir NIEKO jai nesako. Nu nekreipėm dėmesio toliau žaidžiam, tada ir vėl kamuolys skrido į tą pusę kur jie ten sėdėjo mes pradėjom šaukt, kad atsargiai parskrenda o ta nereguoja, tai vėl gavo į galva tada jau ir akiniai nuskrido, ta ir vėl ant mūsų klykia, keikias vos ne muštis puola, o vadovas žinoma "negirdi". Nu tada supykusios išėjom. Vakare vadovas priėjo prie mūsų (jis buvo mūsų vadovas) ir klausia ko čia tokios supykusios ant jo. Tada jam viską rėžėm o jis sako: - Aš nieko negalėjau padaryti gi ji futbolistė. Bet gi ji irgi stovyklautoja, galioja tos pačios taisyklės o vadovai joms šitaip nusileidžia. Aš kai iš medžio nukritus :DD Nesuprantu to sakinio "Aš nieko negalėjau padaryti gi ji futbolistė". Ta prasme futbolistė, žaidžia futbolą? Paaiškinkit ::DD | |
|
| |
Darellis
Pranešimų skaičius : 939 Age : 31 Miestas. : Šiauliai Registration date : 2008-07-13
| Temos pavadinimas: Re: Nepatikimaiiii;D Sk. 04 11 2010, 20:46 | |
| Na tai tikriausiai kad zaidzia xDD Bet kazkaip nelabai patikejau tokia istorija.. | |
|
| |
Austute
Pranešimų skaičius : 207 Age : 28 Miestas. : Šiauliai Pamaina. : 4 Registration date : 2010-02-18
| Temos pavadinimas: Re: Nepatikimaiiii;D Sk. 04 11 2010, 20:57 | |
| - Darellis rašo:
- Na tai tikriausiai kad zaidzia xDD Bet kazkaip nelabai patikejau tokia istorija..
As irgi, nes tikrai vadovai negaletu leist taip kalbet, o pasiteisinimas irvis geras :DDD Ji futboliste, o ta merga kuri parase ta istorija, tai matos katik uzsireginus, ir nori suterst balsiu reputacija :Dp | |
|
| |
Mėlynikė.~
Pranešimų skaičius : 123 Age : 31 Miestas. : Klaipėda Pamaina. : 6 Registration date : 2009-01-25
| Temos pavadinimas: Re: Nepatikimaiiii;D Sk. 04 11 2010, 21:07 | |
| Na, aš nežinau kaip ten tiksliai yra, bet futbolistės, kiek žinau, atvažiuoja su savo vadovais. Jos čiuju net ne grynos stovyklautojos skaitos.. Bent man taip atrodo. Bet nežinau ar dėl to vadovai turi nekreipt dėmesio į jų tkius bairius. ;> | |
|
| |
Raimonda.'
| Temos pavadinimas: Re: Nepatikimaiiii;D Sk. 04 11 2010, 21:10 | |
| va va .. nelabai jau itikinanti istorija ..
nu as tai pvz vytkai, vadovui tokiam, netycia antausi dejau kai jis kazhka pasak eapie mane : DDD toki kai dejau pliauska tai nemaciau kas ten toks, tik pasisuku ziuriu paulius su indre (buve mano vadovai) kai luzta is juoko, as tokia "kas?" pasiziuriu i ta vytka sakau "gal is panos niekad negaves antausio?" sako "ne" tada sako pazhek kam dejai ... jo pamaciau, kad vadovui .. | |
|
| |
RaDviLe
| Temos pavadinimas: Re: Nepatikimaiiii;D Sk. 04 11 2010, 21:14 | |
| Raima, kažkur jau pasakojau tą istoriją tavo;DDDDDD kietai ten tada | |
|
| |
Raimonda.'
| Temos pavadinimas: Re: Nepatikimaiiii;D Sk. 04 11 2010, 21:15 | |
| | |
|
| |
RaDviLe
| Temos pavadinimas: Re: Nepatikimaiiii;D Sk. 04 11 2010, 21:16 | |
| | |
|
| |
mellanie
| Temos pavadinimas: Re: Nepatikimaiiii;D Pir. 04 12 2010, 00:11 | |
| Tigi taip rimtai būna,kad vadovai nk nedaro kartais, nes juk gražios PANELĖĖĖĖS :D | |
|
| |
Mėlynikė.~
| Temos pavadinimas: Re: Nepatikimaiiii;D Antr. 04 13 2010, 18:49 | |
| - RaDviLe rašo:
- Raima, kažkur jau pasakojau tą istoriją tavo;DDDDDD kietai ten tada
Jap jap, šitą aš ne kartą girdėjau ;DDD | |
|
| |
Karolce
Pranešimų skaičius : 67 Age : 30 Miestas. : Vilnius TM Pamaina. : 5 Namelis. : 20 Registration date : 2010-07-06
| Temos pavadinimas: Re: Nepatikimaiiii;D Tr. 07 07 2010, 20:35 | |
| krč ateiini į diskoną, nusispjauni ( netiesioginę prasme) ant surūgusių žmonių ir taškais sau ir taip visi matydami kaip tau linksma , jungias prie tavęs. ;DDD | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Nepatikimaiiii;D | |
| |
|
| |
| Nepatikimaiiii;D | |
|