Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Balsių stovyklos forumas.

rodiklisrodiklis  Latest imagesLatest images  RegistruotisRegistruotis  Prisijungti  Balsiai.lt  

Nepatikimaiiii;D

Go down 
+32
vysnea
monimonimoni22
Venzas
Kryštė
Velnias
Kamilem
Fane
vikutis
Mėlynikė.~
Bitute
Ruta;*
Samanta
Rokis..
Raimonda.'
DaftPunk
Burbulitea
GanjaMan
Ery*
karolė.
Darellis
Dalia
RaDviLe
Lexia.
zutara444
Brigita*
Bosas
Tomas:p
Wik.
Vesta
Ruokis
Dovile
mellanie
36 posters
Pereiti prie : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
AutoriusPranešimas
Raimonda.'

Raimonda.'

Female
Pranešimų skaičius : 348
Miestas. : klaipeda
Pamaina. : 6
Namelis. : 18
Registration date : 2009-07-08

Nepatikimaiiii;D - Page 7 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Nepatikimaiiii;D   Nepatikimaiiii;D - Page 7 EmptyPen. 03 19 2010, 20:44

as tai, melane, pvz tai kaip tikra klaipediete jauciuos
Atgal į viršų Go down
Dovile

Dovile

Female
Pranešimų skaičius : 717
Miestas. : Klaipėda
Registration date : 2009-06-10

RašytiTemos pavadinimas: Re: Nepatikimaiiii;D   Nepatikimaiiii;D - Page 7 EmptyŠt. 03 20 2010, 14:24

as nesijauciu niekaip :D moku greit pritaikyt ir pasigaut tarme ;DDD
Atgal į viršų Go down
Darellis

Darellis

Male
Pranešimų skaičius : 939
Miestas. : Šiauliai
Registration date : 2008-07-13

RašytiTemos pavadinimas: Re: Nepatikimaiiii;D   Nepatikimaiiii;D - Page 7 EmptyŠt. 03 20 2010, 18:35

As tai visada ta mazeikieciu akcenta pagaunu :)
Atgal į viršų Go down
Dovile

Dovile

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: Nepatikimaiiii;D   Nepatikimaiiii;D - Page 7 EmptyPir. 03 22 2010, 15:43

nesunkus :D nera labai toks isskirtinis ypac tau, siaulieciui nesunkus ;D
Atgal į viršų Go down
Kamilem

Kamilem

Pranešimų skaičius : 43
Registration date : 2010-02-10

RašytiTemos pavadinimas: Re: Nepatikimaiiii;D   Nepatikimaiiii;D - Page 7 EmptyPir. 03 22 2010, 17:08

man tj labiausiai patinka kaip siaulieciai ir mazeikiaciai sako melyyyyyyyyyyyyna :D
Atgal į viršų Go down
Lexia.
Forumo galva.
Forumo galva.
Lexia.

Female
Pranešimų skaičius : 3319
Miestas. : Klaipėda.
Pamaina. : 6.
Namelis. : 15b
Registration date : 2008-03-06

RašytiTemos pavadinimas: Re: Nepatikimaiiii;D   Nepatikimaiiii;D - Page 7 EmptyPir. 03 22 2010, 20:34

yo, yo: DDD tas geras.
Atgal į viršų Go down
https://balsiai.forumlt.com
monimonimoni22

Female
Pranešimų skaičius : 11
Miestas. : Mažeikiai
Pamaina. : 3 arba 4.
Namelis. : Laukiu linksmosios VASAROS
Registration date : 2010-03-08

RašytiTemos pavadinimas: Re: Nepatikimaiiii;D   Nepatikimaiiii;D - Page 7 EmptyPir. 03 22 2010, 20:54

Aš isiterpsiu.Wink Kažkaip nepastebiu kad tas žodis melyyna išsiskiria iškitu tarmes.;DD pati mažeikiete esu .;D
Atgal į viršų Go down
Kamilem

Kamilem

Pranešimų skaičius : 43
Registration date : 2010-02-10

RašytiTemos pavadinimas: Re: Nepatikimaiiii;D   Nepatikimaiiii;D - Page 7 EmptyPir. 03 22 2010, 21:58

As tj labai pastebiu :D isvis visus kircius jie deda ne zodzio pradzioj, o gale..;D
Atgal į viršų Go down
mellanie

mellanie

Female
Pranešimų skaičius : 1806
Miestas. : Chicago
Pamaina. : 4
Registration date : 2008-03-11

RašytiTemos pavadinimas: Re: Nepatikimaiiii;D   Nepatikimaiiii;D - Page 7 EmptyAntr. 03 23 2010, 04:41

Aš sakau labiau "Mėlina" nei "mėlyyyyyna" :D man dar juokinga kaip kiti "kapišonas" kirčiuoja. Vieni kai yra tos sultys "cappy" tai sako "CAPPIšoooonas", o kiti paprastai "kapišonas" :DDDDDDDDDD aš tai sakau paprastai:D
Atgal į viršų Go down
Dovile

Dovile

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: Nepatikimaiiii;D   Nepatikimaiiii;D - Page 7 EmptyAntr. 03 23 2010, 13:31

Visos raides trumpai: kapisonas. dedam tuos kircius gale, dedam.. :D
Atgal į viršų Go down
monimonimoni22

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: Nepatikimaiiii;D   Nepatikimaiiii;D - Page 7 EmptyAntr. 03 23 2010, 13:56

Šiek tiek pritariu kad kirčius dedam gale.;DD o dažniausiai rašom taisiklingai.;DD
Atgal į viršų Go down
vysnea

vysnea

Female
Pranešimų skaičius : 62
Miestas. : Siauliai
Pamaina. : ~~>4<~~
Registration date : 2009-05-04

RašytiTemos pavadinimas: Re: Nepatikimaiiii;D   Nepatikimaiiii;D - Page 7 EmptyAntr. 03 23 2010, 14:16

siaip as siauliete ir nukertu galunes bet po stovyklos pradedu normaliai kalbet :DD bet po kiek laiko pradedu vel siaulietiskai kalbet, nes cia tiesiog prisitaikymas prie to kaip kiti kalba tongue
Atgal į viršų Go down
monimonimoni22

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: Nepatikimaiiii;D   Nepatikimaiiii;D - Page 7 EmptyAntr. 03 23 2010, 14:19

tikrai šiauliečiai išsiskiria tuom kad galūnes pameta.;DD ne pirma karta tai pastebiu.;p
Atgal į viršų Go down
Bitute
Ritė bitė be nagų, kinkis binkis be ausų :P
Bitute

Pranešimų skaičius : 362
Pamaina. : 2009m - 6 ; 2010m - 6
Namelis. : 15
Registration date : 2009-03-20

RašytiTemos pavadinimas: Re: Nepatikimaiiii;D   Nepatikimaiiii;D - Page 7 EmptyKv. 03 25 2010, 15:26

Aš žinokit vasara pas močiutę į Jurbarką nuvažiuoju, tai poto net pati jaučiu kai vietoje kokio "pavadins" sakau "pavadys" Laughing
Atgal į viršų Go down
HappySmile

HappySmile

Female
Pranešimų skaičius : 29
Miestas. : Šiauliai ;]

RašytiTemos pavadinimas: Re: Nepatikimaiiii;D   Nepatikimaiiii;D - Page 7 EmptyTr. 03 31 2010, 20:53

Nors ir esu siauliete,taciau kai Santariskese gulejau(o ten palatoje susirinke is visos Lietuvos) tai klause kode be akcento kalbu :D Vieninteli ,,siaulietiska'' zodi vartoju tai VISKS :Dturiu pazistama paneveziete tai kai kalba su tevais nieka nesuprantu,galvoju kokia cia dabar kalba sneka: What a Face
Atgal į viršų Go down
mellanie

mellanie

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: Nepatikimaiiii;D   Nepatikimaiiii;D - Page 7 EmptyKv. 04 01 2010, 00:44

HappySmile rašo:
Nors ir esu siauliete,taciau kai Santariskese gulejau(o ten palatoje susirinke is visos Lietuvos) tai klause kode be akcento kalbu :D Vieninteli ,,siaulietiska'' zodi vartoju tai VISKS :Dturiu pazistama paneveziete tai kai kalba su tevais nieka nesuprantu,galvoju kokia cia dabar kalba sneka: What a Face

man neina sakyti žodžio "visks". neištariu kažkaip :D nžnn
Atgal į viršų Go down
Austute

Austute

Female
Pranešimų skaičius : 207
Registration date : 2010-02-18

RašytiTemos pavadinimas: Re: Nepatikimaiiii;D   Nepatikimaiiii;D - Page 7 EmptyAntr. 04 06 2010, 18:16

Venzas rašo:
Pazystu tikrai daug zmoniu kurie mokesi geguziukuose. Ne visi jie turi ta akcenta, bet kai kurie tikrai ji turi. Pavyzdziui juventa, jovaras, janonis, didzvaris zinau gal tik 3 zmones kurie ta tarme turi, bet ju tikrai yra ir nemazai :) Geguziukus paemiau kaip pavyzdi. As turiu omeny rajonus, pietinio tas pats galas turi ta maisyta forsu ir "kaimiska" tarme, dar akliukai, ten tai dauguma turi ta tarme. Esme, kad siauliai GERIAUSI !
Visdelto tema ne apie siaulius, o apie stovyklos minusus kuriuos noreciau suzinoti :) Cool

A tu iš medžio iškritęs ar čia kietas nori pasirodyt? Niekaip nesuprantu, krč gyvenu šiauliuos - pietiniam! Ir tirai čia nėra kalba "kaimiska" ar "forsu", dar yra forsu kalba?. Žinoma yra FORSU, kitaip sakant treninginių berniukų. Bet kalba??...pf...Ir išvis kas čia per nesamonė, centre kalba visi normaliai, pietiniam ten forsiškai, kaimiškai, ten kur nors pakrašty šiauliuos išvis kai žemaičiai, dar kur kitam krašte ten kai wapshe nesveiki, raminkis, jei šiaulių normal nepažysti tai ką čia ir šneket, pas mane šūlei yra vaikų iš viso miesto, bubiu, aukštelkės, centro, PIETINIO, nu ždž iš visur, bet VISI šneka vienodai...Galiu pasakyt tik viena kas gyvena centre stumia ant pietinio, tai gal tu ir gyveni centre. Laughing
Nu o bendrai paėmus šiaulius tai jo :D Turie jie tokio akcento, patys to nepastebim, bet aš turiu gimines iš kauno, tai kai pašneku pradeda cituot mano šiaulietiškus žodžius, nu ir gruzas emm :D Pvz :> valau dantis :D Nu nemoku paaiskint, bet kai tari "n" stipriau uztesi, o i tai trumpai :DDD
Atgal į viršų Go down
vikutis

vikutis

Female
Pranešimų skaičius : 70
Pamaina. : '09-ketvirta, '10-ketvirta
Namelis. : :)))))))
Registration date : 2010-01-22

RašytiTemos pavadinimas: Re: Nepatikimaiiii;D   Nepatikimaiiii;D - Page 7 EmptyTr. 04 07 2010, 14:40

Pritariu,Austute,man visiškai jokio skirtumo nėra. Mano draugės iš centro taip pat kalba kaip aš iš pietinio. O gegužiuose yra vaikų ir iš centro,ir iš Aukštelkės,ir visi su šiaulietišku akcentu kalba. Rolling Eyes
Atgal į viršų Go down
Austute

Austute

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: Nepatikimaiiii;D   Nepatikimaiiii;D - Page 7 EmptyTr. 04 07 2010, 19:07

Sakau vaiks čia kietu nori primest..Pz forsu kalba nu dar sumastyt taip reik.....
Atgal į viršų Go down
Bosas

Bosas

Male
Pranešimų skaičius : 65
Registration date : 2010-02-06

RašytiTemos pavadinimas: Re: Nepatikimaiiii;D   Nepatikimaiiii;D - Page 7 EmptyTr. 04 07 2010, 19:18

o tau koks gruzas del to ziuriu XD
Atgal į viršų Go down
Lexia.
Forumo galva.
Forumo galva.
Lexia.

Female
Pranešimų skaičius : 3319
Miestas. : Klaipėda.
Pamaina. : 6.
Namelis. : 15b
Registration date : 2008-03-06

RašytiTemos pavadinimas: Re: Nepatikimaiiii;D   Nepatikimaiiii;D - Page 7 EmptyKv. 04 08 2010, 12:39

šiaip jau nebe apie Balsius kalbam, ne?
Atgal į viršų Go down
https://balsiai.forumlt.com
zutara444
ž v a i g ž d ė!^^
zutara444

Female
Pranešimų skaičius : 255
Pamaina. : 4 :)~
Namelis. : Malunas
Registration date : 2010-01-13

RašytiTemos pavadinimas: Re: Nepatikimaiiii;D   Nepatikimaiiii;D - Page 7 EmptyKv. 04 08 2010, 13:17

grynai kelis puslapius pavaret apie kalbejima Laughing
Atgal į viršų Go down
Austute

Austute

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: Nepatikimaiiii;D   Nepatikimaiiii;D - Page 7 EmptyKv. 04 08 2010, 13:38

Bosas rašo:
o tau koks gruzas del to ziuriu XD

Nu jo ginu savo miesta nagais ir dantim :DDDD
Jo istikro kalbam apie nepatikimus, man balsiuos tai nepatiko kad dusu mazai ir reik lbj ilgai laukt eilese, o jei ilgiau uzsibuni tai ant taves klykt visi ten pradeda. Del tuliku, tai visur jie smirda, ir visur nesvarus, aisku tuoletinio galetu daugiau but :DD.
Atgal į viršų Go down
Dalia

Dalia

Female
Pranešimų skaičius : 1098
Miestas. : Kaunas.
Pamaina. : '08-4; '09-4; '10-4 ;DD
Namelis. : Ha.
Registration date : 2008-03-12

RašytiTemos pavadinimas: Re: Nepatikimaiiii;D   Nepatikimaiiii;D - Page 7 EmptyKv. 04 08 2010, 13:55

Pritariu, kad per mažai dušų. ://
Atgal į viršų Go down
mellanie

mellanie

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: Nepatikimaiiii;D   Nepatikimaiiii;D - Page 7 EmptyPen. 04 09 2010, 13:50

na mes eidavom po dvi (aš ir draugė) , bet jeigu būtų kokie keturi,tai mes keturiom tikrai eitumėm:D
Atgal į viršų Go down
Sponsored content

RašytiTemos pavadinimas: Re: Nepatikimaiiii;D   Nepatikimaiiii;D - Page 7 Empty

Atgal į viršų Go down

Nepatikimaiiii;D
Atgal į viršų 
Puslapis 78Pereiti prie : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next