Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Balsių stovyklos forumas.

rodiklisrodiklis  Latest imagesLatest images  RegistruotisRegistruotis  Prisijungti  Balsiai.lt  

Nepatikimaiiii;D

Go down 
+32
vysnea
monimonimoni22
Venzas
Kryštė
Velnias
Kamilem
Fane
vikutis
Mėlynikė.~
Bitute
Ruta;*
Samanta
Rokis..
Raimonda.'
DaftPunk
Burbulitea
GanjaMan
Ery*
karolė.
Darellis
Dalia
RaDviLe
Lexia.
zutara444
Brigita*
Bosas
Tomas:p
Wik.
Vesta
Ruokis
Dovile
mellanie
36 posters
Pereiti prie : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
AutoriusPranešimas
Darellis

Darellis

Male
Pranešimų skaičius : 939
Miestas. : Šiauliai
Registration date : 2008-07-13

Nepatikimaiiii;D - Page 6 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Nepatikimaiiii;D   Nepatikimaiiii;D - Page 6 EmptyTr. 03 17 2010, 17:25

Nezinau, isgirsi stovykloj :) man atrodo padoriai Nepatikimaiiii;D - Page 6 Icon_cheers
Atgal į viršų Go down
zutara444
ž v a i g ž d ė!^^
zutara444

Female
Pranešimų skaičius : 255
Pamaina. : 4 :)~
Namelis. : Malunas
Registration date : 2010-01-13

RašytiTemos pavadinimas: Re: Nepatikimaiiii;D   Nepatikimaiiii;D - Page 6 EmptyTr. 03 17 2010, 17:57

Biski ne i tema varom, jauciat Question Question
Atgal į viršų Go down
Velnias

Male
Pranešimų skaičius : 48
Miestas. : Kavenski
Pamaina. : 6
Namelis. : belenka kalbu
Registration date : 2009-06-27

RašytiTemos pavadinimas: Re: Nepatikimaiiii;D   Nepatikimaiiii;D - Page 6 EmptyTr. 03 17 2010, 18:08

biski y tema jauti ? Zinai tema nepatikimai tai ir kalbam , kad kaikuriems nepatinka , kai balsiuose kalbantis siaulieciai ar mazeikiskai nukirtineja galunes
Atgal į viršų Go down
Dalia

Dalia

Female
Pranešimų skaičius : 1098
Miestas. : Kaunas.
Pamaina. : '08-4; '09-4; '10-4 ;DD
Namelis. : Ha.
Registration date : 2008-03-12

RašytiTemos pavadinimas: Re: Nepatikimaiiii;D   Nepatikimaiiii;D - Page 6 EmptyTr. 03 17 2010, 18:39

Man tai netrukdo, tik keista ;DD
Bet šiaip jo, nuo temos mes nenukrypom. :>
Atgal į viršų Go down
vikutis

vikutis

Female
Pranešimų skaičius : 70
Pamaina. : '09-ketvirta, '10-ketvirta
Namelis. : :)))))))
Registration date : 2010-01-22

RašytiTemos pavadinimas: Re: Nepatikimaiiii;D   Nepatikimaiiii;D - Page 6 EmptyTr. 03 17 2010, 19:01

Citata :
O tarkim kirčius vis tiek turit dėt. Tai dedat maždaug kaip turi būti teisingai ar taip kaip tariat? :>
Mane kažkodėl tai labai domina x DD
Dedam kaip turi būt,taisyklingai. Wink
Atgal į viršų Go down
Ruokis

Ruokis

Male
Pranešimų skaičius : 55
Miestas. : Mežeikiai
Pamaina. : 5
Namelis. : 13b
Registration date : 2010-02-13

RašytiTemos pavadinimas: Re: Nepatikimaiiii;D   Nepatikimaiiii;D - Page 6 EmptyTr. 03 17 2010, 19:25

Jei dėtume taip, kaip šnekam, tai ir išeitų iš lietuvių 4. Tą trimestrą. ;D
Atgal į viršų Go down
Kryštė

Kryštė

Female
Pranešimų skaičius : 53
Pamaina. : 4 ;D
Namelis. : ... ;/
Registration date : 2010-01-05

RašytiTemos pavadinimas: Re: Nepatikimaiiii;D   Nepatikimaiiii;D - Page 6 EmptyTr. 03 17 2010, 20:28

Nu gal 4 neišeitu ... ;D jei be kirčiavimo viskas daugiau gerai sekas Lietuvių kalboj ;D
Atgal į viršų Go down
Dalia

Dalia

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: Nepatikimaiiii;D   Nepatikimaiiii;D - Page 6 EmptyTr. 03 17 2010, 20:59

Tai keistai man tada. Jei dedat teisingai tai kodėl tariat kitaip? : p
Atgal į viršų Go down
Ruokis

Ruokis

Male

RašytiTemos pavadinimas: Re: Nepatikimaiiii;D   Nepatikimaiiii;D - Page 6 EmptyTr. 03 17 2010, 21:05

Dedam taip, kaip reikia, kad pažymys norma būtų. :D Ir tikrai nėra žemaičių tarmė panaši į tą (nevisikai čia tarmė pas mus, bet nežinojau kaip išsireikšt. :> ), kuria mes kalbam Mažeikiuos. ;D
Čia tik kitų miestų išsigalvoijimai... ;D
Atgal į viršų Go down
Dovile

Dovile

Female
Pranešimų skaičius : 717
Miestas. : Klaipėda
Registration date : 2009-06-10

RašytiTemos pavadinimas: Re: Nepatikimaiiii;D   Nepatikimaiiii;D - Page 6 EmptyTr. 03 17 2010, 21:56

Mes tarkim per lietuviu sakinius kuriam: Ir skaitom tipo sakini: ana ejo i miska. mokytoja sak ne ana o ji :D ir visad taip ;DDDDD igimta kazkaip :D ana ans - pagrindiniai zodziai :D
Atgal į viršų Go down
Ruokis

Ruokis

Male

RašytiTemos pavadinimas: Re: Nepatikimaiiii;D   Nepatikimaiiii;D - Page 6 EmptyTr. 03 17 2010, 22:03

Dėl to tai taaaiap. ;D Ze Best words evaaar!
Atgal į viršų Go down
Dalia

Dalia

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: Nepatikimaiiii;D   Nepatikimaiiii;D - Page 6 EmptyTr. 03 17 2010, 22:04

Kaip keistai. Man tai jeigu ana tai tik turint reikšme ne ta, kita ;DD O taip tai visada ji sakau. :> Ždž, na nesvarbu ;DD
Atgal į viršų Go down
mellanie

mellanie

Female
Pranešimų skaičius : 1806
Miestas. : Chicago
Pamaina. : 4
Registration date : 2008-03-11

RašytiTemos pavadinimas: Re: Nepatikimaiiii;D   Nepatikimaiiii;D - Page 6 EmptyKv. 03 18 2010, 05:16

nu nesuprantu aš,dabar pasijaučiau visiškai ne šiaulietė nors apskritai visa mano giminė šiauliečiai o.o viską ką čia pasakojat man nesutampa: moku kirčiuoti gerai,mano gramatika labai gera lietuvių kalboje (nesigiriu o.xx),akcento šiaulietiško neturiu (dabar pradedu amerikietišką akcentą įgauti..) ir visą tai ką čia rašote man labai neatitinka nors esu 100% šiaulietė,mano proseneliai iš šiaulių ir etc:DDD nešneku 'ans','aneee','ana','kuo nor' ar panašiai:D niekas visiškai neatitinka ką čia rašote apie šiauliečius. jaučiuosi atsiskyrusi.. o.x
Atgal į viršų Go down
Kamilem

Kamilem

Pranešimų skaičius : 43
Registration date : 2010-02-10

RašytiTemos pavadinimas: Re: Nepatikimaiiii;D   Nepatikimaiiii;D - Page 6 EmptyKv. 03 18 2010, 10:30

mellanie rašo:
nu nesuprantu aš,dabar pasijaučiau visiškai ne šiaulietė nors apskritai visa mano giminė šiauliečiai o.o viską ką čia pasakojat man nesutampa: moku kirčiuoti gerai,mano gramatika labai gera lietuvių kalboje (nesigiriu o.xx),akcento šiaulietiško neturiu (dabar pradedu amerikietišką akcentą įgauti..) ir visą tai ką čia rašote man labai neatitinka nors esu 100% šiaulietė,mano proseneliai iš šiaulių ir etc:DDD nešneku 'ans','aneee','ana','kuo nor' ar panašiai:D niekas visiškai neatitinka ką čia rašote apie šiauliečius. jaučiuosi atsiskyrusi.. o.x
:DD nu ka zn.. mano normali tarme bet as kirciuot nemoku .. :) tj ne nuo to cj priklauso
Atgal į viršų Go down
mellanie

mellanie

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: Nepatikimaiiii;D   Nepatikimaiiii;D - Page 6 EmptyKv. 03 18 2010, 13:28

Pasijutau taip lyg neturėčiau nieko susyjus su Šiauliaissssssss. x.x
Atgal į viršų Go down
Venzas

Pranešimų skaičius : 7
Registration date : 2010-03-16

RašytiTemos pavadinimas: Re: Nepatikimaiiii;D   Nepatikimaiiii;D - Page 6 EmptyKv. 03 18 2010, 17:56

Siauliuose ne visi turi ta tarme tokia "kaimietiska". Nueikit i pietini, tai ten forsiuku kalba... taciau ne vien forsiuku kalba yra siauliuose (pvz. panevezys, kaunas) O del tos kaimietiskos tarmes tai cia nuo tevu, nuo mokyklos ir nuo gyvenamosios vietos. Pvz. jei tevai gyveno ne siauliuose, o kokiam vilniui, tai vaikai netures tos tokios tarmes. Centre mazai sutiksi zmoniu kurie kalba taip "kaimietiskai". O del mokyklos, tai geguziuku ir kitos tokios nuošalesnes mokykleles, tai ten ir visi draugai kalba taip, savaime ir pats pradedi taip kalbeti :)
Pats dar nei karto nebuvau balsiuose, bet siemet zadu isbandyti laime :) Kas liecia grupeles, tai as pvz pirma karta vaziuodamas vienas nelabai noreciau vaziuoti, del to vaziuosiu su keliais draugais. Pats esu is tu droviu, retai kada prieinu ir pradedu snekint zmogu... tiesiog nemoku to daryti (nerandu taip greitai bendros kalbos).
Atgal į viršų Go down
Darellis

Darellis

Male

RašytiTemos pavadinimas: Re: Nepatikimaiiii;D   Nepatikimaiiii;D - Page 6 EmptyKv. 03 18 2010, 19:02

Va cia visiskai nusisnekejai del Geguziu mokyklos... VISISKAI.. Ejau i geguziu mokykla, po to perejau i greta esancia kita mokykla, nes geguziai tapo astuonmete.. na ne tame esme, tu galvoji, kad toj mokykloj visi sneka kaimietiskai, nes salia kaimo??? i ta mokykla eina keli vaikai is to kaimo, daugiau visi mokiniai is miesto..Gerai zinoma Daigona eina i Geguziu mokykla ir pasakysi kad ji sneka kitaip??kita kart pagalvok, kai rasai :)
Atgal į viršų Go down
Fane

Fane

Female
Pranešimų skaičius : 47
Pamaina. : 6
Namelis. : 20
Registration date : 2010-01-24

RašytiTemos pavadinimas: Re: Nepatikimaiiii;D   Nepatikimaiiii;D - Page 6 EmptyKv. 03 18 2010, 19:32

Pritariu Darelliui
Atgal į viršų Go down
Venzas

RašytiTemos pavadinimas: Re: Nepatikimaiiii;D   Nepatikimaiiii;D - Page 6 EmptyKv. 03 18 2010, 19:53

Pazystu tikrai daug zmoniu kurie mokesi geguziukuose. Ne visi jie turi ta akcenta, bet kai kurie tikrai ji turi. Pavyzdziui juventa, jovaras, janonis, didzvaris zinau gal tik 3 zmones kurie ta tarme turi, bet ju tikrai yra ir nemazai :) Geguziukus paemiau kaip pavyzdi. As turiu omeny rajonus, pietinio tas pats galas turi ta maisyta forsu ir "kaimiska" tarme, dar akliukai, ten tai dauguma turi ta tarme. Esme, kad siauliai GERIAUSI !
Visdelto tema ne apie siaulius, o apie stovyklos minusus kuriuos noreciau suzinoti :) Cool
Atgal į viršų Go down
Lexia.
Forumo galva.
Forumo galva.
Lexia.

Female
Pranešimų skaičius : 3319
Miestas. : Klaipėda.
Pamaina. : 6.
Namelis. : 15b
Registration date : 2008-03-06

RašytiTemos pavadinimas: Re: Nepatikimaiiii;D   Nepatikimaiiii;D - Page 6 EmptyKv. 03 18 2010, 20:21

kur minėjau, kad turiu draugę iš Šiaulių, o ji kalba visiškai kaip aš, tai ir buvo Daigona: DD
Atgal į viršų Go down
https://balsiai.forumlt.com
Dalia

Dalia

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: Nepatikimaiiii;D   Nepatikimaiiii;D - Page 6 EmptyKv. 03 18 2010, 20:31

Venzas rašo:
Pats dar nei karto nebuvau balsiuose, bet siemet zadu isbandyti laime :) Kas liecia grupeles, tai as pvz pirma karta vaziuodamas vienas nelabai noreciau vaziuoti, del to vaziuosiu su keliais draugais. Pats esu is tu droviu, retai kada prieinu ir pradedu snekint zmogu... tiesiog nemoku to daryti (nerandu taip greitai bendros kalbos).

Į kurią pamainą važiuosi?
Atgal į viršų Go down
Darellis

Darellis

Male

RašytiTemos pavadinimas: Re: Nepatikimaiiii;D   Nepatikimaiiii;D - Page 6 EmptyKv. 03 18 2010, 20:59

Nezinau, nejauciu as tos skirtingos tarmes Siauliuose :)
Atgal į viršų Go down
Venzas

RašytiTemos pavadinimas: Re: Nepatikimaiiii;D   Nepatikimaiiii;D - Page 6 EmptyKv. 03 18 2010, 21:26

I ketvirta planuoju :)
Atgal į viršų Go down
mellanie

mellanie

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: Nepatikimaiiii;D   Nepatikimaiiii;D - Page 6 EmptyPen. 03 19 2010, 02:36

Jaučiuosi kaip kokia Vilnietė. faina.. :D nekenčiu šitos diskusijos:DDDDDDDDDDD
Atgal į viršų Go down
Darellis

Darellis

Male

RašytiTemos pavadinimas: Re: Nepatikimaiiii;D   Nepatikimaiiii;D - Page 6 EmptyPen. 03 19 2010, 18:01

Mellanie, jau sakei, kokius 4 sykius :)
Atgal į viršų Go down
Sponsored content

RašytiTemos pavadinimas: Re: Nepatikimaiiii;D   Nepatikimaiiii;D - Page 6 Empty

Atgal į viršų Go down

Nepatikimaiiii;D
Atgal į viršų 
Puslapis 68Pereiti prie : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next