Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Balsių stovyklos forumas.

rodiklisrodiklis  Latest imagesLatest images  RegistruotisRegistruotis  Prisijungti  Balsiai.lt  

Nepatikimaiiii;D

Go down 
+32
vysnea
monimonimoni22
Venzas
Kryštė
Velnias
Kamilem
Fane
vikutis
Mėlynikė.~
Bitute
Ruta;*
Samanta
Rokis..
Raimonda.'
DaftPunk
Burbulitea
GanjaMan
Ery*
karolė.
Darellis
Dalia
RaDviLe
Lexia.
zutara444
Brigita*
Bosas
Tomas:p
Wik.
Vesta
Ruokis
Dovile
mellanie
36 posters
Pereiti prie : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
AutoriusPranešimas
Fane

Fane

Female
Pranešimų skaičius : 47
Miestas. : Šiauliai
Pamaina. : 6
Namelis. : 20
Registration date : 2010-01-24

Nepatikimaiiii;D - Page 5 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Nepatikimaiiii;D   Nepatikimaiiii;D - Page 5 EmptyPir. 03 15 2010, 19:55

Bet tikrai. Visi labai pastebi tą šiaulietišką akcentą ir iš jo šaiposi :D Patyrus tai nod
Atgal į viršų Go down
Darellis

Darellis

Male
Pranešimų skaičius : 939
Registration date : 2008-07-13

RašytiTemos pavadinimas: Re: Nepatikimaiiii;D   Nepatikimaiiii;D - Page 5 EmptyPir. 03 15 2010, 20:52

Aisku, kad jauciasi ta "geroji" tarme, bet stengiuosi bent kiek taisiklingiau kalbet, bent jau nepamest galuniu :)
Atgal į viršų Go down
Mėlynikė.~

Mėlynikė.~

Female
Pranešimų skaičius : 123
Miestas. : Klaipėda
Registration date : 2009-01-25

RašytiTemos pavadinimas: Re: Nepatikimaiiii;D   Nepatikimaiiii;D - Page 5 EmptyPir. 03 15 2010, 21:03

Aha, Darellis tai visad gražiai rašo ;D
bet kalba turbūt taip pat smagiai, kaip visi šiauliečiai ;p Rolling Eyes
Atgal į viršų Go down
Darellis

Darellis

Male

RašytiTemos pavadinimas: Re: Nepatikimaiiii;D   Nepatikimaiiii;D - Page 5 EmptyPir. 03 15 2010, 21:26

O, cia jau pagyrimas musu miestui xD
Atgal į viršų Go down
DaftPunk

DaftPunk

Male
Pranešimų skaičius : 858
Pamaina. : 2008 - 6pam. 2009 - 6pam. 2010 - 6pam. 2011/2012 - vadovo metai:)
Namelis. : 17
Registration date : 2008-07-30

RašytiTemos pavadinimas: Re: Nepatikimaiiii;D   Nepatikimaiiii;D - Page 5 EmptyPir. 03 15 2010, 21:46

Nu man tai juokinga ta ju tarme, bet jau tikrai nesityciojam mes :) tai tiesiog pasijuokimas ir tiek.. smagu. Per tas 10 dienu pats pradedi taip sneket iprates nuo ju ;DD musu Dzina irgi gi taip ;DDD
Atgal į viršų Go down
Lexia.
Forumo galva.
Forumo galva.
Lexia.

Female
Pranešimų skaičius : 3319
Miestas. : Klaipėda.
Pamaina. : 6.
Namelis. : 15b
Registration date : 2008-03-06

RašytiTemos pavadinimas: Re: Nepatikimaiiii;D   Nepatikimaiiii;D - Page 5 EmptyPir. 03 15 2010, 22:02

ne vien šiauliečiai, bet ir mažeikiečiai turi akcentuką neblogą: D daaug kas turi. man tai praeina. pati kalbu stovykloj taip: D
Atgal į viršų Go down
https://balsiai.forumlt.com
Darellis

Darellis

Male

RašytiTemos pavadinimas: Re: Nepatikimaiiii;D   Nepatikimaiiii;D - Page 5 EmptyPir. 03 15 2010, 22:05

As tai mazeikieciu kalba greit pagaunu :) ta akcenta Nepatikimaiiii;D - Page 5 Icon_cheers
Atgal į viršų Go down
Kamilem

Kamilem

Pranešimų skaičius : 43
Registration date : 2010-02-10

RašytiTemos pavadinimas: Re: Nepatikimaiiii;D   Nepatikimaiiii;D - Page 5 EmptyAntr. 03 16 2010, 00:02

geras tas siaulieciu, mazeikieciu ir t.t. akcentas. uzskaitau :D
Atgal į viršų Go down
Bitute
Ritė bitė be nagų, kinkis binkis be ausų :P
Bitute

Pranešimų skaičius : 362
Pamaina. : 2009m - 6 ; 2010m - 6
Namelis. : 15
Registration date : 2009-03-20

RašytiTemos pavadinimas: Re: Nepatikimaiiii;D   Nepatikimaiiii;D - Page 5 EmptyAntr. 03 16 2010, 00:14

Lexia. rašo:
ne vien šiauliečiai, bet ir mažeikiečiai turi akcentuką neblogą: D daaug kas turi. man tai praeina. pati kalbu stovykloj taip: D
Man patiko kai tu pradėjai sakyt: ana, ans, anie :D arba al e :D
Atgal į viršų Go down
mellanie

mellanie

Female
Pranešimų skaičius : 1806
Miestas. : Chicago
Pamaina. : 4
Registration date : 2008-03-11

RašytiTemos pavadinimas: Re: Nepatikimaiiii;D   Nepatikimaiiii;D - Page 5 EmptyAntr. 03 16 2010, 00:35

Fane rašo:
Bet tikrai. Visi labai pastebi tą šiaulietišką akcentą ir iš jo šaiposi :D Patyrus tai nod

em. aš šiauliuose 98% gyvenimo esu turbūt atgyvenusi ir niekas niekada nepastebėjo,kad kalbu kaip Šiaulietė;o Visi supranta ką šneku. Su vilniečiais laisvai susišneku:D
Atgal į viršų Go down
Kamilem

Kamilem

RašytiTemos pavadinimas: Re: Nepatikimaiiii;D   Nepatikimaiiii;D - Page 5 EmptyAntr. 03 16 2010, 00:51

tj suprast tai supranta ka sneki, bet turi siaulieciai tam tikru zoddeliu savitu :) ir kaikuriuos zodzius idomiai taria :0
Atgal į viršų Go down
mellanie

mellanie

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: Nepatikimaiiii;D   Nepatikimaiiii;D - Page 5 EmptyAntr. 03 16 2010, 06:24

Kamilem rašo:
tj suprast tai supranta ka sneki, bet turi siaulieciai tam tikru zoddeliu savitu :) ir kaikuriuos zodzius idomiai taria :0

bet ką žinau, man niekas niekada nesakė,kad kalbu kitaip. Ir tarp savęs ir Vilniečių skirtumo visiškai nepastebiu:D nešneku aš kaip nors "bišk", "ubags", "nams" ir pnš,tariu pilnai žodžius.:D
Atgal į viršų Go down
Fane

Fane

Female
Pranešimų skaičius : 47
Namelis. : 20
Registration date : 2010-01-24

RašytiTemos pavadinimas: Re: Nepatikimaiiii;D   Nepatikimaiiii;D - Page 5 EmptyAntr. 03 16 2010, 13:39

Aišku, kad ne visiem tas akcentas ryškus, bet bandant įžvelgti beveik kiekviename šiaulietyje gali pamatyt tai :D
Atgal į viršų Go down
Dovile

Dovile

Female
Pranešimų skaičius : 717
Registration date : 2009-06-10

RašytiTemos pavadinimas: Re: Nepatikimaiiii;D   Nepatikimaiiii;D - Page 5 EmptyAntr. 03 16 2010, 15:13

Pavyzdziui zodis čiešint, češint ar kaip ten ji pasakius pas mus reiskia „kabinti“ o pas kitus meluoti :D Mane taurages akcentas veza: mergiki kažkuoke taj :D aš kaip gan daug laiko su tauragiskem draugem praleidus balsiuos ir ne tik buvau tai moku abi tarmes :D man kazkaip sunku sneket tokia normaliai tarme su visom (visomis) galunem (galunemis :D:D:D) mazeikiai.. :D bet tai jau ko nemegstu, tai zemaiciu kalbos :D
Atgal į viršų Go down
karolė.

karolė.

Female
Pranešimų skaičius : 663
Miestas. : Klaipėda.;}*
Pamaina. : ketvirtaa.
Namelis. : I wear my sunglasses at night.*
Registration date : 2009-02-04

RašytiTemos pavadinimas: Re: Nepatikimaiiii;D   Nepatikimaiiii;D - Page 5 EmptyAntr. 03 16 2010, 15:56

po balsių ir aš pradedu galūnių nebetart, tai šeima juokias iš manęs : DDD
Atgal į viršų Go down
zutara444
ž v a i g ž d ė!^^
zutara444

Female
Pranešimų skaičius : 255
Pamaina. : 4 :)~
Namelis. : Malunas
Registration date : 2010-01-13

RašytiTemos pavadinimas: Re: Nepatikimaiiii;D   Nepatikimaiiii;D - Page 5 EmptyAntr. 03 16 2010, 16:45

Dovile rašo:
Pavyzdziui zodis čiešint, češint ar kaip ten ji pasakius pas mus reiskia „kabinti“ o pas kitus meluoti :D Mane taurages akcentas veza: mergiki kažkuoke taj :D aš kaip gan daug laiko su tauragiskem draugem praleidus balsiuos ir ne tik buvau tai moku abi tarmes :D man kazkaip sunku sneket tokia normaliai tarme su visom (visomis) galunem (galunemis :D:D:D) mazeikiai.. :D bet tai jau ko nemegstu, tai zemaiciu kalbos :D

tu mane izeidei as zemaitiete na jau ne!
Atgal į viršų Go down
Kamilem

Kamilem

RašytiTemos pavadinimas: Re: Nepatikimaiiii;D   Nepatikimaiiii;D - Page 5 EmptyAntr. 03 16 2010, 16:54

Dovile rašo:
na mazeikiu tarme tj kazkiek i zemaiciu nesa man atrodo.. :D
Atgal į viršų Go down
Dovile

Dovile

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: Nepatikimaiiii;D   Nepatikimaiiii;D - Page 5 EmptyAntr. 03 16 2010, 17:24

Pas mus gan misriai kalba :D aisku truputi ir zemaitiskai „atsiduoda“ :D bet nekenciu grynos zemaiciu kalbos :D
Atgal į viršų Go down
Dovile

Dovile

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: Nepatikimaiiii;D   Nepatikimaiiii;D - Page 5 EmptyAntr. 03 16 2010, 17:25

zutara444 rašo:
Dovile rašo:

tu mane izeidei as zemaitiete na jau ne!

zemaitiete ir as bet nekalbu taip: vein kart pamateu graz mergelka :D
Atgal į viršų Go down
Lexia.
Forumo galva.
Forumo galva.
Lexia.

Female
Pranešimų skaičius : 3319
Miestas. : Klaipėda.
Pamaina. : 6.
Namelis. : 15b
Registration date : 2008-03-06

RašytiTemos pavadinimas: Re: Nepatikimaiiii;D   Nepatikimaiiii;D - Page 5 EmptyAntr. 03 16 2010, 20:07

kaip mellanie sakė, tai turiu ir aš draugę, kuri visąlaik Šiauliuose gyvena ir kalba visiškai normaliai, gramatiškai. kaip ne šiaulietė. ;D
Atgal į viršų Go down
https://balsiai.forumlt.com
Ruokis

Ruokis

Male
Pranešimų skaičius : 55
Miestas. : Mežeikiai
Pamaina. : 5
Namelis. : 13b
Registration date : 2010-02-13

RašytiTemos pavadinimas: Re: Nepatikimaiiii;D   Nepatikimaiiii;D - Page 5 EmptyAntr. 03 16 2010, 22:32

Šiaaaip galūnes daug kur nukandinėja. ;D Tik va mažeikiuos ir šiauliuos kirčius į kitą žodžio skiemenį permetinėja. ;D
Tai taip ir gaunas. :p
Atgal į viršų Go down
mellanie

mellanie

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: Nepatikimaiiii;D   Nepatikimaiiii;D - Page 5 EmptyTr. 03 17 2010, 04:44

Fane rašo:
Aišku, kad ne visiem tas akcentas ryškus, bet bandant įžvelgti beveik kiekviename šiaulietyje gali pamatyt tai :D

nesuprantu,aš visą gyvenimą tigi šiauliuose nugyvenusi ir normaliai kalbu,niekas nepastebėjo mano šiaulietiško akcento. o draugai, pvz. per kokią konferenciją skypėj kurių dar nelabai pažystu,manęs klausia ar aš iš vilniaus ar kauno nes tipo mano akcentas.. ai nežinau aš;D bet aš esu tikra šiaulietė,visi mano giminaičiai iš šiaulių, visi gimė šiauliuose (ir iš mano tėvo pusės,ir iš mamos).
Atgal į viršų Go down
Dalia

Dalia

Female
Pranešimų skaičius : 1098
Miestas. : Kaunas.
Pamaina. : '08-4; '09-4; '10-4 ;DD
Namelis. : Ha.
Registration date : 2008-03-12

RašytiTemos pavadinimas: Re: Nepatikimaiiii;D   Nepatikimaiiii;D - Page 5 EmptyTr. 03 17 2010, 17:11

Aš kai atvažiuoju į balsius, tai taip pradžioj keista būna. Nes labai jaučiasi tie akcentai. Bet man atrodo, kad pvz. šiauliečiams, mažeikškiams turėtų būti labai sunku mokytis lietuvių kirčiavimo, gramatikos. Na nežinau, man taip atrodo, nes būtent tas ir yra toj tarmėj, kad netaisyklingas kirčiavimas ir galūnių nebuvimas.
O šiaip kai jau įsibėgėja stovykla tai jau įprantu ir kažkiek ir pati pradedu šitaip šnekėt. ;D
Atgal į viršų Go down
Darellis

Darellis

Male

RašytiTemos pavadinimas: Re: Nepatikimaiiii;D   Nepatikimaiiii;D - Page 5 EmptyTr. 03 17 2010, 17:17

nesuprantu as to kirciavimo, kai mokomes :)
Atgal į viršų Go down
Dalia

Dalia

Female
Pranešimų skaičius : 1098
Miestas. : Kaunas.
Pamaina. : '08-4; '09-4; '10-4 ;DD
Namelis. : Ha.
Registration date : 2008-03-12

RašytiTemos pavadinimas: Re: Nepatikimaiiii;D   Nepatikimaiiii;D - Page 5 EmptyTr. 03 17 2010, 17:20

Aišku :> O tarkim kirčius vis tiek turit dėt. Tai dedat maždaug kaip turi būti teisingai ar taip kaip tariat? :>
Mane kažkodėl tai labai domina x DD
Atgal į viršų Go down
Sponsored content

RašytiTemos pavadinimas: Re: Nepatikimaiiii;D   Nepatikimaiiii;D - Page 5 Empty

Atgal į viršų Go down

Nepatikimaiiii;D
Atgal į viršų 
Puslapis 58Pereiti prie : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next