Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Balsių stovyklos forumas.

rodiklisrodiklis  Latest imagesLatest images  RegistruotisRegistruotis  Prisijungti  Balsiai.lt  

Nepatikimaiiii;D

Go down 
+32
vysnea
monimonimoni22
Venzas
Kryštė
Velnias
Kamilem
Fane
vikutis
Mėlynikė.~
Bitute
Ruta;*
Samanta
Rokis..
Raimonda.'
DaftPunk
Burbulitea
GanjaMan
Ery*
karolė.
Darellis
Dalia
RaDviLe
Lexia.
zutara444
Brigita*
Bosas
Tomas:p
Wik.
Vesta
Ruokis
Dovile
mellanie
36 posters
Pereiti prie : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
AutoriusPranešimas
mellanie

mellanie

Female
Pranešimų skaičius : 1806
Miestas. : Chicago
Pamaina. : 4
Registration date : 2008-03-11

Nepatikimaiiii;D - Page 3 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Nepatikimaiiii;D   Nepatikimaiiii;D - Page 3 EmptyKv. 03 04 2010, 15:19

zutara444 rašo:
man nepatinka kad turi ilgai laukti kol kelialapi atsius bounce bounce

aš manau,kad kaip tik gerai,kad vėliau atsiunčia;D Jeigu atsiųstu iš karto,tai kol vasara ateis,didelė rizika,kad pamestumėm.
Atgal į viršų Go down
zutara444
ž v a i g ž d ė!^^
zutara444

Female
Pranešimų skaičius : 255
Pamaina. : 4 :)~
Namelis. : Malunas
Registration date : 2010-01-13

RašytiTemos pavadinimas: Re: Nepatikimaiiii;D   Nepatikimaiiii;D - Page 3 EmptyKv. 03 04 2010, 15:23

as juos saugau study nod nod
Atgal į viršų Go down
Dalia

Dalia

Female
Pranešimų skaičius : 1098
Miestas. : Kaunas.
Pamaina. : '08-4; '09-4; '10-4 ;DD
Namelis. : Ha.
Registration date : 2008-03-12

RašytiTemos pavadinimas: Re: Nepatikimaiiii;D   Nepatikimaiiii;D - Page 3 EmptyKv. 03 04 2010, 16:38

Aš tai išvis jokio kelialapio pernai negavau. :> Užsirezervavom, internetu gavom sąskaitą, apmokėjom ir viskas. :>
Atgal į viršų Go down
DaftPunk

DaftPunk

Male
Pranešimų skaičius : 858
Miestas. : Klaipėda
Pamaina. : 2008 - 6pam. 2009 - 6pam. 2010 - 6pam. 2011/2012 - vadovo metai:)
Namelis. : 17
Registration date : 2008-07-30

RašytiTemos pavadinimas: Re: Nepatikimaiiii;D   Nepatikimaiiii;D - Page 3 EmptyAntr. 03 09 2010, 01:25

Na rasysiu viska ne butinai kas nepatiko, bet aptarsiu daug maz tuos dalykus, kuriuos aptarinejot ir jus. Pazvelgsiu ir savo puses.

TUALETAI*

Na teko pabuvoti man ir panu ir baxuru tulike ;D ir galiu pasakyti, panu tulikai - per mazi!! ;D o pas baxuru tulikus butina sutvarkyt!! Kas mes gyvuliai?! Kazkokios skyles. Blemba ten skauda kelenus tupet!! xD Reikalaujame padoriu tuliku!

DUSAI*

Na reiketu daugiau nei dvieju dusu is tiesu. Seip nesiskundziu, bet jeigu norima daryti vis geresne ir geresne ta stofke tai manau vienas is zingsniu link tobulumo butu bent dar du dusai irengiami :)

VALGYKLA*

Viskas ten OK. Aisku plastmasiniai blynai per pirmus pusrycius man irgi nelabai patiko ;D bet vistiek supraskime tai, kad ta stofkes valgykla daro valgyt mums uz maza finansavima. Kaip as skaiciau tai vienam vaikui i diena valgiui yra skirta ar 12 ar 15 litu. Tai primeskit, kad i diena pavalgom tris kartus uz 15litu. Tai tokie ir tie patiekalai. Beto kartais buna visai neblogai. Ar tai cepelinai ar tai kugelis ar varskes apkepas. Buvo kartais visai neblogai :) Ir as nesiskundziu. Kartais man atrodo, kad tiems kuriems ten totaliai viskas blogai toj valgykloj esat islepe lepuneliai ir negalit kazko kito paimt i burna nei super duper mega kepsnio ar mc cheesburgerio su bulvite fri. Tai cia jau tada kitas reikalas :)

ZMONES*

12-mete blizganti fyfa? ;D ;o noreciau tokia pamatyti :) O seip visiems neitiksi. Asmeniskai kas su manim bendravo tas bendravo. As bendravau su tais kurie man patinka. O kas man nepatiko tai visokie kalakutai, kurie mane, kurie yra geresni uz kitus vien del to, kad yra 18-meciai ir jau koki sesta karta toj stofkej. Tipo pazysta visus vadovus, Aloyza ir pan. Taip pat cia gerai vienas zmogus sake, kad is tiesu nesuprantami tokie zmones, kurie atvaro su savo kiemo chebra ir buna toj stofkej savo kompanijoj ir su kitais nesiskaito. Daug maz rimtai tada kam varyt i ta stofke? As varau visad vienas ir susipazystu visada su naujais zmonemis. Tame ir yra idomumas. Kam isvis tada varyt su ta kiemo chebra kai tada padiezde gali pastovet su jais ir siemkes paspjaudyt vasara? Hmm.. idomu :)

VADOVAI*

Kai kurie vadovai yra gryyyni bobisiai. To negaliu pernesti. Negaliu pakesti nuolaidziavimo kai kuriu vadovu panoms. Ir kas svarbiausiai jos nekvailos ir tuom naudojasi. Nevardinsiu cia kurie tie vadovai ir pan. Manau ne etiska butu taip daryt. Tiesiog buna tokiu dalyku kaip, kad bausmes ir pan. Jos juk yra vienodos. Tarkim uz viena ar kita nusizengima. Ir negaliu pakest kai panos sugeba palysti i subine tiems vadovams ir jie susilydo kaip kokie PIEMENYS! Ten daug maz "Nu vadovas nepykit, mes cia juk taip ramiai, pirma naktele, ateikit arbatos atsigersit". O jis suskysta ir pasinaudoja pasiulymu, o jau po pusvalandzio kita nameli sturmuoja ir ten baxurams duoda padirbeti taip, kad dvi naktis niekur nebemigruos nuo sporto pasekmiu. Suprantu, jeigu jis atleistu jas nuo to sporto, bet tada visiems lygios salygos. Ir kitiems nameliams atleisk. O jis mazdaug gali pasirinkt "va sitos grazios, vyresnes, dailios tai leisiu nesportuot". Cia yra diskriminacija visiska. Kai kurie vadovai puikiai dirba savo darba sugeba ir su stovyklautojais gerai sutart ir buti grieztais ir buti linksmais, o kai kurie volioja suduka taip sakant ir su mergaiciu nameliais puse dienos praleidineja. Neblogas darbas sakyciau :) ir man reiktu isidarbint ten vadovu, kad jau sitaip.

Tai va tokia mano nuomone siais atvejais :)
Atgal į viršų Go down
mellanie

mellanie

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: Nepatikimaiiii;D   Nepatikimaiiii;D - Page 3 EmptyAntr. 03 09 2010, 02:11

BLMMMMMMMM,dabar kepiau valgyti sau ir užsiskaičiau Tavo komentarą ir man VOS VOS VOOOOOOOOOOOOOS neužsidegė.pzzzzzzzzzdc. :DDDDD

-

o šiaip tai visiškai visiškai pritariu. dėl vadovų ypač,tu kai sakei dėl tų panų "nu vadovas nepykit,mes juk čia taip ramiai" - va aš apie tokias panas ir šnekėjau , prisiplakeles, kad tokių nekenčiu kai privažiuoja .ūū,norėčiau,kad vadovu būtum:DDDDDDDD

beje, "12-mete blizganti fyfa? ;D ;o noreciau tokia pamatyti :) "

http://hphotos-snc3.fbcdn.net/hs108.snc3/15542_101431666548807_100000459223146_38825_2233890_n.jpg
Atgal į viršų Go down
Vesta

Vesta

Female
Pranešimų skaičius : 87
Miestas. : Mazeikiai
Registration date : 2010-02-17

RašytiTemos pavadinimas: Re: Nepatikimaiiii;D   Nepatikimaiiii;D - Page 3 EmptyAntr. 03 09 2010, 18:52

As apie ta kiemo chebra. Nu jo jeigu jau su kiemo draugais vaziuoji tai ir neidomu. Taciau kaikuriems yra taip, kad nemoka tiesiog susipazint, nedrasus, nepritampa ir bijo kad stovykla praleis su***tai tai ir vaziuoja su kiemo draugais. Bet manau mazai tokiu pasitaiko kur vaziuoja visas namelis kiemo draugai ir su niekuom nebendrauja :D Nu aisku cia jau mano nuomone :D Pvz as su viena drauge 4 metus vaziavau iseiles i balsius ir man neatsibodo galeciau kad ir siais metais vaziuot su ja. Bet mes ir su visais bendraudavom cia kitas atvejis.
Atgal į viršų Go down
DaftPunk

DaftPunk

Male

RašytiTemos pavadinimas: Re: Nepatikimaiiii;D   Nepatikimaiiii;D - Page 3 EmptyTr. 03 10 2010, 14:18

Nu viena drauge tai cia nieko tokio. Bet kai astuonvietis namelis visa chebra draugai tai... debiliukai atsiprasant :) liezuvis tam ir skirtas, kad susipazintum Wink duota kalbos dovana tai ir kalbekime :)
Mellanie - nu ka as zinau ;D jai 12-a? ;D nu manes visai nekaso tokios.. ;]
Atgal į viršų Go down
mellanie

mellanie

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: Nepatikimaiiii;D   Nepatikimaiiii;D - Page 3 EmptyTr. 03 10 2010, 14:50

DaftPunk rašo:
Mellanie - nu ka as zinau ;D jai 12-a? ;D nu manes visai nekaso tokios.. ;]

bet tigi klaipėdoj gyveniii,dar ne tokių pasitaiko:D turėtum žinoti,kad pilna ten tokių.netgi pirmokių yra kurios užsideda tušo,pasidažo lūpas,užsideda mini sijonėli,pasiema rankinuką ir eina į miestą su draugėmis. man žiauru žiūrėti:DDDDDDDD ir nesakyk,kad nesi matęs,nepatikėčiau :D Tuo labiau klaipėdoj..
Atgal į viršų Go down
RaDviLe

Female
Pranešimų skaičius : 654
Registration date : 2008-04-11

RašytiTemos pavadinimas: Re: Nepatikimaiiii;D   Nepatikimaiiii;D - Page 3 EmptyTr. 03 10 2010, 15:18

melanie tu esi klp busvus? esu gal tik vieną tokią mačius;D šiauliuose manau daugiau kai buvau mačiau tokių perdėtai savo išvaizda besirūpinančių panelių;DD
Atgal į viršų Go down
mellanie

mellanie

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: Nepatikimaiiii;D   Nepatikimaiiii;D - Page 3 EmptyTr. 03 10 2010, 15:31

RaDviLe rašo:
melanie tu esi klp busvus? esu gal tik vieną tokią mačius;D šiauliuose manau daugiau kai buvau mačiau tokių perdėtai savo išvaizda besirūpinančių panelių;DD

nepagalvok,kad varau,bet ar tu rimtai kątik paklausei ar klp esu buvus?xDDDDDD važiuoju ten gal penkis kartus į mėnesį vasaromis:DDDD kažin kas nebuvęs..:D

šiaip šiauliuose labai labai labai daug tokių yra, vieną kartą pro langą pamačiau,kad tokios aštuonmetės eina , plaukus tvarkėsi, nu man žiauruuuuuuu net prisimint. dar jų bendraamžė berods buvau ir galvojau, kad žiaurios jos:DDDDD bet klaipėdoj irgi turėtų būti , nu bent palangoj tai tikrai. ten tigi jos eina "pasideginti ir pasigrąžinti" :D
Atgal į viršų Go down
Darellis

Darellis

Male
Pranešimų skaičius : 939
Miestas. : Šiauliai
Registration date : 2008-07-13

RašytiTemos pavadinimas: Re: Nepatikimaiiii;D   Nepatikimaiiii;D - Page 3 EmptyTr. 03 10 2010, 15:41

mellanie rašo:
RaDviLe rašo:

šiaip šiauliuose labai labai labai daug tokių yra, vieną kartą pro langą pamačiau,kad tokios aštuonmetės eina , plaukus tvarkėsi, nu man žiauruuuuuuu net prisimint. dar jų bendraamžė berods buvau ir galvojau, kad žiaurios jos:DDDDD bet klaipėdoj irgi turėtų būti , nu bent palangoj tai tikrai. ten tigi jos eina "pasideginti ir pasigrąžinti" :D

Gal nevarykit ant Šiauliu panu xD
Atgal į viršų Go down
Raimonda.'

Raimonda.'

Female
Pranešimų skaičius : 348
Miestas. : klaipeda
Pamaina. : 6
Namelis. : 18
Registration date : 2009-07-08

RašytiTemos pavadinimas: Re: Nepatikimaiiii;D   Nepatikimaiiii;D - Page 3 EmptyTr. 03 10 2010, 16:28

kaip pasakojo vienas bx, mano buvusioi mokykloi dabartines 7okes ar 6okes labai zhiaurios yra, nes tipo bando pr viresniu trintis ir kietas primest, tai vienas ciuvas tokiai sako "ka reikia padaryt kad duotum?" jin sako " pasiulyk man draugaut" taip ir padare.. fainutes panos ane
Atgal į viršų Go down
DaftPunk

DaftPunk

Male

RašytiTemos pavadinimas: Re: Nepatikimaiiii;D   Nepatikimaiiii;D - Page 3 EmptyTr. 03 10 2010, 17:13

Na taip as gyvenu Klaipedoje, bet sakau as kazkaip turbut neatkreipiu demesio i 12-metes. ;D man toks jausmas, kad jos isvis neturi stiliaus ;D jos tiesiog 12-metes :) savo amziuje. Visos jos dar kvailutes ir dar dazosi lupas (mano amziaus panos to nedaro), blizguciai, akinukai ir visa kita kas atkreipia demesi. Nu bet as net galvos nepasuku i 12-mete tai kaip ir nera ka sneketi :)
Atgal į viršų Go down
Raimonda.'

Raimonda.'

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: Nepatikimaiiii;D   Nepatikimaiiii;D - Page 3 EmptyTr. 03 10 2010, 18:08

nu as irgi klaipedoi gyvenu : D, tarkim irgi jejgu sedz kokio kavinei ir nu atkreipiu demesi kas vaiksto pro sali ir pns, tai oi tokiu grazuoliu susirenka : ), na bet juk visos panos budamos 12 metu ir pns ten rengiasi idomiai taip : DDD na nzhn, bet 12 metu su kitasi kieme budavau, o dbr .. jau prie lovos dalyku iskart 12ametes eina .. kitaip dabar demesio nebezino kaip gaut : )
Atgal į viršų Go down
Dovile

Dovile

Female
Pranešimų skaičius : 717
Registration date : 2009-06-10

RašytiTemos pavadinimas: Re: Nepatikimaiiii;D   Nepatikimaiiii;D - Page 3 EmptyTr. 03 10 2010, 20:37

Priklauso ir nuo auklejimo cia. Juk vaikai ima pavyzdi is tevu. Yra ir pas mus daug tokiu :)) ku tolyn tuo baisyn, penktokes jau buna turejusios po 20 bx apie sestokes tyliu o toliau tai ka as zinau. Prisiminus kokie mes budavom penktokai, ramuciai, geruciai, pamatom astuntokus kokius tipo sustrus tai jau slepiames. O dabar kas dedas. Kartais net pro penktokus praeit nera imanoma, turetumet suprast ka turiu omeny ;D panos irgi tos penktokes, pudra sokolado spalvos, kaklas baltas, kablai, blakstienos isdazytos, apsirengia kuo maziau tuo geriau :D Man tiesiog liudna ir gaila ju. Pirmiausia oda jau susigadins, neatrodo jau tokios grazios, jau geriau but naturaliai ir kad zinotu kaip is tikruju atrodai nei uzsivaryt spakliaus o po to kai nusivalo tai ir pasirodo grazumai.
Drauge atsiunte parodyt Taurages sestokes kazkokias http://img37.yfrog.com/i/22443100787079957923100.jpg/
AJAJAI kas dedas siam pasauly ;D
Atgal į viršų Go down
zutara444
ž v a i g ž d ė!^^
zutara444

Female
Pranešimų skaičius : 255
Pamaina. : 4 :)~
Namelis. : Malunas
Registration date : 2010-01-13

RašytiTemos pavadinimas: Re: Nepatikimaiiii;D   Nepatikimaiiii;D - Page 3 EmptyTr. 03 10 2010, 21:05

tai jau tikrai pas mus mokykloj sestokes i sestokias nepanasios Shocked
Atgal į viršų Go down
RaDviLe

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: Nepatikimaiiii;D   Nepatikimaiiii;D - Page 3 EmptyTr. 03 10 2010, 21:31

Darellis rašo:
mellanie rašo:
RaDviLe rašo:

Gal nevarykit ant Šiauliu panu xD
nu nesakau, kad visos, bet yra tokių ''gražučių in style'';D

Paskutinį kartą redagavo RaDviLe, Tr. 03 10 2010, 21:34. Redaguota 1 kartą
Atgal į viršų Go down
RaDviLe

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: Nepatikimaiiii;D   Nepatikimaiiii;D - Page 3 EmptyTr. 03 10 2010, 21:34

mellanie rašo:
RaDviLe rašo:

nepagalvok,kad varau,bet ar tu rimtai kątik paklausei ar klp esu buvus?xDDDDDD važiuoju ten gal penkis kartus į mėnesį vasaromis:DDDD kažin kas nebuvęs..:D

Klaipėdoj jei tuose žiauriuose rajonuose tai tik forsės riebaluotom galvom, adidas džempais ir spoguotu tamsiai orandžiniu snukiu;D nueini į senamiesty pamatai padoresnių žmonių. aišku yra tų mažų fyfų kažkiek nu, bet ai aš ir dėm į jas nekreipiu, o palangoj tai iš visos Lietuvos susirenka;DD
Atgal į viršų Go down
Dalia

Dalia

Female
Pranešimų skaičius : 1098
Miestas. : Kaunas.
Pamaina. : '08-4; '09-4; '10-4 ;DD
Namelis. : Ha.
Registration date : 2008-03-12

RašytiTemos pavadinimas: Re: Nepatikimaiiii;D   Nepatikimaiiii;D - Page 3 EmptyTr. 03 10 2010, 21:54

Šiaip ir aš mokykloj prisižiūriu ir šiaip visam Kaune matau visokio mailiaus. Tragiškai atrodo kai prisidažo, pačios nesupranta, kad atrodo gaidiškai ir primeta kažką "tipo belekas". Nekreipiu aš į tokias mažes dėmesio ir paprasčiausiai ignoruoju. O kai bando pašūstrint tai tiesiog gaila žiūrėti. Aukos ir tiek.

Dėl to špakliaus, tai irgi liūdna. Retai kada žmonės supranta, kad kas per daug - tas nesveika...
Tuo ir pabaigsiu savo šneką ;DD
Atgal į viršų Go down
Darellis

Darellis

Male
Pranešimų skaičius : 939
Miestas. : Šiauliai
Registration date : 2008-07-13

RašytiTemos pavadinimas: Re: Nepatikimaiiii;D   Nepatikimaiiii;D - Page 3 EmptyTr. 03 10 2010, 22:09

Pas mus cia suzibejo 7-toke. Matyt gimtadienis buvo, tai atejo su persvieciama bliuska, kur viskas matos, ir veidelis kaip barbes.. sakyciau neblogai..
Atgal į viršų Go down
Raimonda.'

Raimonda.'

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: Nepatikimaiiii;D   Nepatikimaiiii;D - Page 3 EmptyTr. 03 10 2010, 22:35

bat kai pagalvoji, kaip tokios mazikes atrodys kai jom bus 17 ..
Atgal į viršų Go down
Ruokis

Ruokis

Male
Pranešimų skaičius : 55
Miestas. : Mežeikiai
Pamaina. : 5
Namelis. : 13b
Registration date : 2010-02-13

RašytiTemos pavadinimas: Re: Nepatikimaiiii;D   Nepatikimaiiii;D - Page 3 EmptyTr. 03 10 2010, 22:40

Dar storesnis slkuoksnis špakliaus jas išgelbės. ;D
Atgal į viršų Go down
DaftPunk

DaftPunk

Male

RašytiTemos pavadinimas: Re: Nepatikimaiiii;D   Nepatikimaiiii;D - Page 3 EmptyTr. 03 10 2010, 22:40

Kartais is tiesu malonu pasidziaugt uz tas kurios yra 6-okes bet moka apsirengt stilingai padorumo ribose, ir to spakliaus laaaabai jau minimaliai ir graziai moka uzsidet. Tada gali suprasti, kad mergina jau nuo mazu dienu save prisiziuri ir ateityje bus ISPUDINGA PANA :) aisku reikia ir proto turet smegenineje. Tokias isvis dievint tik gali :) o tos kurios kaip jus sakot uztepa tiek to shudo, kad nesuprasi kas ten per veidas pas ja ir kaklas dar baltas tai ziauru.. yra teke man tokiu pastebet. Va cia tai jau i kupra uzmest noris. Ten kur ta fotke ideta cia buvo tai komentuociau taip:
1) Nepasakyciau, kad 6-okes. Ohoo..
2) Nu stiliuka ivaldziusios ir jeigu biski smegeneliu yra tai cia nieko tokio.
3) Tas buckis tarp abieju jeigu jos nera paveiktos alkoholio galima priimt kaip uz bajeri. Daug panu dabar taip daro juk ;o ;/ :)
Atgal į viršų Go down
Rokis..

Rokis..

Male
Pranešimų skaičius : 4
Miestas. : Šilutė
Registration date : 2009-06-28

RašytiTemos pavadinimas: Re: Nepatikimaiiii;D   Nepatikimaiiii;D - Page 3 EmptyTr. 03 10 2010, 23:39

Na Žygi iškalbingas kaip visada, tikra Balsių forumo siela.. Cool Be to senai matytas,. smagu būtų pabendraut party.
Atgal į viršų Go down
mellanie

mellanie

Female

RašytiTemos pavadinimas: Re: Nepatikimaiiii;D   Nepatikimaiiii;D - Page 3 EmptyKv. 03 11 2010, 01:12

pas mus septintokių ir aštuntokių visokių yra,vienos visai nesirūpina savo išvaizda, o kitos rūpinasi. man asmeniškai visos kurios čia užsideda makiažo yra gražios, nes jos MOKA užsidėti. jeigu užsideda pudros,tai tos pudros būna mažai užteptos ir gražiai, akys gražiai padažytos,gražiai apsirengusios :DDDDDDDD o lietuvoj yra didžiulis skirtumas: blizgantys akiniai, ryškus blizgantis lūpdažis, daug pudros , kad kaklas baltas, balti plaukai, batai ant aukštakulnių,etc. pas mus čia viskas lengvai ir gražiai :}

duosiu pavizdžius apie kokias gražias panas kalbu :D

http://hphotos-snc3.fbcdn.net/hs391.snc3/23830_1132138443700_1834466614_255327_4461530_n.jpg - devintokė

http://hphotos-snc1.fbcdn.net/hs257.snc1/10432_1056752917330_1781097340_123194_2170091_n.jpg - kairėj,septintokė.

http://photos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs202.snc3/20980_1247164781411_1298173699_30880433_4474692_n.jpg - aštuntokės

http://hphotos-snc3.fbcdn.net/hs215.snc3/22232_109696955707011_100000001227051_253681_4725130_n.jpg - aštuntokės

http://hphotos-snc3.fbcdn.net/hs491.snc3/26818_1407680191927_1230110302_31198273_2171524_n.jpg - aštuntokė

------

LIETUVAITĖĖĖS :} :

http://i21.one.lt/getImage?photoId=2951000000153222332&photoType=1&gender=1 - devintokė

http://i23.one.lt/getImage?photoId=3773000000151792714&photoType=1&gender=1 - aštuntokė

http://i19.one.lt/getImage?photoId=195000000152871994&photoType=1&gender=1 - abi aštuntokės. ta juodesnė mano puskė ir jai tik neseniai keturiolika suėjo:D

http://i23.one.lt/getImage?photoId=2530000000152343780&photoType=1&gender=1 - aštuntokė

http://i19.one.lt/getImage?photoId=971000000142679697&photoType=1&gender=1 - aštuntokė

-----

sakykit ką norit,bet skirtumas AKIVAIZDUS:DDDDDDDD
Atgal į viršų Go down
Sponsored content

RašytiTemos pavadinimas: Re: Nepatikimaiiii;D   Nepatikimaiiii;D - Page 3 Empty

Atgal į viršų Go down

Nepatikimaiiii;D
Atgal į viršų 
Puslapis 38Pereiti prie : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next